Jump to content

Vector Master 380 (PNA)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

mporei kapoios na mou steilei ena link gia to destinator for pna? thelw na to treksw se ena c220 mio me wince 5.0

kai ean einai eukolo pws kseklidwnei i epifaneia ergasias.

euxaristw poli!

ΠΡΟΣΟΧΗ: το forum είναι μόνο για συσκευές VECTOR MASTER 380 ΜΟΝΟ[/color][/color] και όχι για οτιδήποτε!!! Σεβαστείτε του κανόνες.....

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χαιρετε. Εχω βαλει το Destinator 6.1.1.40010 στο Vector Master 380. Όλα πανε ρολοϊ μα δε δεχεται το SIRF σαν πρωτοκολλο του GPS αλλα μονο το ΝΜΕΑ! Βασικα μονο με αυτο βλεπει την κεραια. Το μηχανακι λειτουργει αλλα δεν ξερω αν υπολειπεται σε σχεση με το να λειτουργουσε σαν SIRF. Ειναι bug ή πραγματικα δε δουλευει SIRF; Ξερει κανεις κατι; Επισης γνωριζει καποιος τι mpeg4 (συγκεκριμενο codec κλπ) ακριβως παιζει ο player που εχουν μεσα τα CE (δεν ξερω αν ειναι "δικος τους" ή εξτρα, τον λενε Mplayer αλλα δε μοιαζει και πολυ της Microsoft). Προσπαθω να περασω ταινιες στην SD για να παιζει στο αμαξι οταν δεν πλοηγει, αλλα τα πιο πολλα mpeg4 που φτιαχνω/εχω δεν παιζουν δυστυχως..

Ευχαριστω

Προς Vord34:

Εχεις κανένα πρόβλημα με το NMEA; Γιατί και εγώ το ίδιο έκανα και μια χαρά είναι το μηχανάκι. Βρίσκει τα πάντα καλύτερα από το Papago ακόμη και το papago12. Ρωτάω επειδή μάλλον δεν καταλαβαίνω το νόημα του σχολίου σου. Ειναι κακό να αναγνωρίζει το την κεραία μόνο με το NMEA και όχι με το SIRF όπως το Papago;

Όσο για τα video το σίγουρο είναι ότι παίζει WMA Format. Υπάρχουν πολλά προγράμματα converter. Μπορείς να μετατρέψεις ότι θέλεις σε WMA Format και να τα βλέπεις άνετα. Είναι και free download.

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

Eρώτηση:Γιατί το vector master 380 λειτουργεί ενώ ειναι συνδεδεμένο με τον αναπτήρα αυτοκινήτου (το λαμπάκι φόρτισης αναμένο), αλλά δεν φορτίζει και μόλις το αποσυνδέσουμε σβήνει?

Aπάντηση:

Γιατί ακόμη και αν ο διακόπτης είναι στη θέση off συνεχίζει να λειτουργεί μόνο με ρεύμα,χωρίς όμως να φορτίζει τη μπαταρία.

Βασικά πίστεψα ότι έχει χαλάσει η μπαταρία,αλλά πριν λίγο διαπίστωσα ότι το είχα στο off:X

Προς Vord34:

Εχεις κανένα πρόβλημα με το NMEA; Γιατί και εγώ το ίδιο έκανα και μια χαρά είναι το μηχανάκι. Βρίσκει τα πάντα καλύτερα από το Papago ακόμη και το papago12. Ρωτάω επειδή μάλλον δεν καταλαβαίνω το νόημα του σχολίου σου. Ειναι κακό να αναγνωρίζει το την κεραία μόνο με το NMEA και όχι με το SIRF όπως το Papago;

Όσο για τα video το σίγουρο είναι ότι παίζει WMA Format. Υπάρχουν πολλά προγράμματα converter. Μπορείς να μετατρέψεις ότι θέλεις σε WMA Format και να τα βλέπεις άνετα. Είναι και free download.

όλα τα ξένα forums αναφέρουν ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά στην απόδοση ή ταχύτητα ανάκτησης των δορυφόρων μεταξύ πρωτοκόλλου NMEA & SIRF. ακόμη δεν υπάρχει διαφορά και στην ταχύτητα μετάδοσης των δεδομένων, αφού το πρόγραμμα λαμβάνει τις πληροφορίες θέσης από τους δορυφόρους περίπου κάθε δευτερόλεπτο, που ακόμη και με την αργή ταχύτητα των 4800 είναι τα δεδομένα πάντα είναι διαθέσιμα για επεξεργασία.

Eρώτηση:Γιατί το vector master 380 λειτουργεί ενώ ειναι συνδεδεμένο με τον αναπτήρα αυτοκινήτου (το λαμπάκι φόρτισης αναμένο), αλλά δεν φορτίζει και μόλις το αποσυνδέσουμε σβήνει?

Aπάντηση:

Γιατί ακόμη και αν ο διακόπτης είναι στη θέση off συνεχίζει να λειτουργεί μόνο με ρεύμα,χωρίς όμως να φορτίζει τη μπαταρία.

Βασικά πίστεψα ότι έχει χαλάσει η μπαταρία,αλλά πριν λίγο διαπίστωσα ότι το είχα στο off:X

Εμένα αυτό μου το έκανε δύο φορές μέχρι τώρα, με τον διακόπτη κανονικά στο on. Για να συνέλθει έπρεπε να το του κάνω ένα off-on στον κεντρικό διακόπτη. Αν το κάνει και τρίτη φορά, το στέλνω για service.

Υπάρχει περίπτωση να κάνει ψιλοκακή επαφή ο κεντρικός αυτός διακόπτης του on-off?

http://rapidshare.com/files/49759085/newmenu.rar.html

Ψάχνοντας στο νετ βρήκα μια εφαρμογή που δημιουργεί νέο μενού σε συσκευές pna.Ετσι αν έχετε μεγάλη κάρτα μνήμης και θέλετε να ενάλλασεστε εύκολα και γρήγορα μεταξύ των λογισμικών πλοήγησης η λύση είναι το new menu.Eπίσης ανά πάσα στιγμή βλέπουμε τη διαθέσιμη μνήμη και όταν φορτίσει τελείως η μπαταρία γεμίζει η μπάρα.Πρόσθεσα και ένα κομπιουτεράκι,αλλά για να δουλέψει σωστά,πρέπει πρώτα να περιστρέψουμε την οθόνη με το κουμπάκι οθόνη.Και επειδή δεν υπάρχει κουμπί εξόδου,για να βγούμε και πάλι στο μενού,πατάμε / και xor και οκ στο μήνυμα που θα μας βγάλει.Η επόμενη έκδοση θα περιλαμβάνει και δεύτερη σελίδα μενού με εφαρμογή ζωγραφικής και σημειωματάριο και ίσως 2 παιχνίδια.

και μερικά screenshots

http://img225.imageshack.us/img225/6782/display1is5.png

http://img141.imageshack.us/img141/5525/display2wg0.png

http://img183.imageshack.us/img183/4254/display3mc6.png

1.To destinator.exe πρέπει να έχει διαδρομή destinator\destinator.exe

2.To papago στο Navi\Navigation.exe

3.To igo στο iGO MyWay PNA 2006\igopna.exe

kalimera,xrisimopiisa to mioscript v3.24v Mioc220-SY2

kai exo pleon kapion filemanCE2 sto mio c250

evala to destinator gia pna stin sd

kai ekana kai ena fakelo stin sd me to onoma destinatorapps opou evala to greeceU

giati den ekteleite to destinator.exe?

exo kanei kati lathos?

kapia lisi?

Αυτό το μενού αντικαθιστά το κεντρικό που έχει (Ταινία, πλοήγηση, Mp3 κλπ), ή βγάινει όταν πατήσεις το κουμπί πλοήγηση?

Αυτό το μενού αντικαθιστά το κεντρικό που έχει (Ταινία, πλοήγηση, Mp3 κλπ), ή βγάινει όταν πατήσεις το κουμπί πλοήγηση?

afto akrivos kanei antikathista to menu me ena pou paizei mp3,photos,videos kai se mia akri pano exei koumpi miomap kai ginete i ploigisi

eimai omos ligaki asxetos me ce siskeves........

o filemanager pou exei tora pia giati den ektelei to destinator pna pou evala?

ti exo kanei lathos?

evale kaneis to destinator se mio c250?

help pls........

πατάς το κουμπί πλοήγηση και βγαίνει αυτό το μενού. το κεντρικό παραμένει ως έχει.

εχω βάλει με επιτυχία το destinator σε mio c510.

Αρχικά έχω 2 φακέλους. τους κάνω copy στην sd. Μετά μεταφέρω όλα τα αρχεία απ’τον φάκελο : MobileNavigator , στον X-road/Navigator/ και τέλος άλλαξα απ’το αρχείο: destinator.ini τα εξής: port:2 & baudrate: 4800

Με μια συντόμευση του MobileNavigatorMain.exe στην επιφάνεια εργασίας όλα πάνε ρολόι.

Αλλά χίλιες φορές καλύτερο το iGo ή το MioMap.....

:cool:

I want to be,

what i was,

when i wanted to be,

what i am now!!!

Γειά χαρά σε όλους.Να ευχαριστήσω καταρχήν τον

bbbb για το "new menu",πολύ βολικό.Θέλω να ρωτήσω,μήπως κάποιος γνωρίζει:

1.Αν γίνεται στο dest. να έχουμε ενιαία πλοήγηση δια

σχίζοντας 2-3 χώρες χωρίς να αλλάζω χάρτες.

2.Αν κάποιος έχει εγκαταστήσει με επιτυχία το i-go

sto vector master να μου δώσει κάποιες οδηγίες αν

γίνεται γιατί δεν τα καταφερα ακόμη.Συγκεκριμένα,

έχω αλλάξει το sys.txt με κάποιο που μου έστειλε ο

φίλος charos και όταν πατάω το εικονίδιο "igopna.exe"

βγάζει μύνημα"cannot find igopna.exe or one of its components"

3.Αν κάποιος έχει δοκιμάσει το ΜΝ6 στο μηχάνημα

να μας πει τη γνώμη του για το πρόγραμμα.

4.Αν υπάρχει κάποιος τροπος να βοηθήσουμε στην καταγραφή

poi's,speedcams,etc.

Και εγώ για το Vector 380 ψάχνομαι. Εγκατέστησα αυτά που γράφει ο bbbb αλλάάάάά΄ΤΙΠΟΤΕ. Εξακολουθεί να μου βγαίνει το αρχικό menu του Vector. Το έκλεισα τελείως απο την παροχή με το πίσω κουμπί αλλάάάά΄ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΛΙ. Μήπως κατάφερες εσύ κάτι ;;

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

Φίλε/Φίλη bbbb. Αυτό που γράφεις είναι ΠΟΛΥ ενδιαφέρον, αν καταφέρουμε να το τρέξουμε σε vector 380. Μπορείς να μου πεις αν τρέχει στο 380; Ξεζιπάρισα τα αρχεία, φόρτωσα τα ξεζιπαρισμένα στην sd, έφαλα τα αρχεία navi MagaNavi του papago και τα Destinator και SlidePlayer του Destinator 6, χωρις τα engine του καθενός, αφού σαν engine έχει τωρα το engine του newmenu. Έκλεισα το μηχανάκι και μάλιστα απο το κουμπί που κλείνει τελείως το ρεύμα, το άνοιξα μετά από λίγο, το άνοιξα μετά απο 2-3 λεπτά, αλλά μου βγαίνει πάντα το αρχικό menu του vector και δεν παίζει κανένα navigator. Μήπως μπορείς να βοηθήσεις σε παρακαλώ; Εκτός αν δεν δουλεύει σε vector 380 το πρόγραμμα.

Σε ευχαριστώ εκ των προταίρων

Κινέζικη παροιμία