Jump to content

Vector Master 380 (PNA)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια ξερει κανεις αν οντως για τη φορτιση η μπαταρια του 380 απαιτει πραγματι 1Α που δινει Max ο φορτιστης (σπιτιου ειτε αυτοκινητου); Στο site της Mango που ειναι ο κατασκευαστης του hardware http://www.mango-research.com/page02_pro01_380.html

το μονο που καταφερα να βρω ειναι οτι ο φορτιστης σπιτιου που δινουν οι αμερικανοι (προφανως 110V δικτυου ομως, γι αυτο και σε εμας δινεται χωρις φορτιστη) ειναι στα 5V, πραγμα περιεργο αν σκεφτει κανεις οτι ο φορτιστης αυτοκινητου αλλα και σπιτιου μπαινει στο ιδιο βυσμα. Δυστυχως το USB στα 5V δινει max 0,5A και ενω οταν κλεινω το 380 απο τον πισω διακοπτη το πορτοκαλι LED αναβοσβηνει (λιγοτερο εντονα;;) ενω το εχω συνδεμενο στη USB του PC, δεν ξερω αν η μπαταρια φορτιζει χωρις να παθαινει ζημια ομως..Το Manual παντως λεει οταν συνδεεις το USB να συνδεεις και το φορτιστη σπιτιου (τον ..ανυπαρκτο).

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μιας και οι διακοπες πλησιάζουν γρήγορα, και προβλέπεται να βγάλω μερικές εκατοντάδες φωτογραφίες πάλι, υπάρχει κανένα προγραμματάκι να το τρέχω στο Vector Master 380 ώστε να καταγράφει σε κάποιο tracklog την τρέχουσα θέση και μετά, με κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως το RoboGEO να συγχρονίσω τα δεδομένα του log με τις φωτογραφίες;

Η συσκευη ειναι απο τις καλυτερες . Το προγραμμα πλοηγησης απο τα χειροτερα. Το Destinator ειναι κορυφαίο. Παντως και εγω θελω να αλλαξω το PAPAGO12 και εκανα ολα τα παραπανω αλλα τίποτα. Οταν κατεβασα το προγραμμα απ το rapishare και το εβαλα στην καρτα μου εμφανισε μηνυμα ότι δεν ειναι προγραμμμα win32,καμμιά άλλη λύση ... το PAPAGO12 ειναι πατατα..

Exw dokimasei kai to destinator 6 kai to 7 alla kanena den kanei install. as mas pei kapoios poia ekdosi douleyei. mhpws na to kanoume install se kanoniko pda kai meta na to perasoume sto vector???

edit: Akyro!!!

Amesh antapokrish apo ta melh tou forum kai h lysh vrethike.

Thanks a lot guys!!!

Μήπως θα μπορούσες να μου πεις κι εμένα ποια ήταν αυτή η λύση;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/gspyrou/20910/245274/0/a4.jpg Audi A4 Power. Vorsprung durch Technik.

Μήπως θα μπορούσες να μου πεις κι εμένα ποια ήταν αυτή η λύση;

Λοιπόν, κυρίες και κύριοι, που αγοράσατε κι εσείς το Vector Master με το PapaGo αλλά ευχόσασταν να είχε το Destinator... ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε. Η έκδοση που δουλεύει είναι το Destinator 6.1.0.44733 για Personal Navigation Assistant (κοινώς PNA) και όχι για Personal Digital Assistant (κοινώς PDA). Στην κάρτα μνήμης θα πρέπει να υπάρχουν δύο φάκελοι: MobileNavigator και X-Road. Αν δεν υπάρχουν, έχετε λάθος έκδοση (κοινώς την έκδοση για PDA). Από εκεί και πέρα ακολουθείτε τις συμβουλές του bbbb στις 2-3 πρώτες σελίδες του thread και voila, το Destinator στις οθόνες σας!!!

Προτείνω την έκδοση 6.1.1 που τρέχει σε pna,διότι είναι η μόνη που μπορείς να έχεις όλες τις αποφυγές δρόμων που υποστηρίζει ο νέος χάρτης.

Μιας και οι διακοπες πλησιάζουν γρήγορα, και προβλέπεται να βγάλω μερικές εκατοντάδες φωτογραφίες πάλι, υπάρχει κανένα προγραμματάκι να το τρέχω στο Vector Master 380 ώστε να καταγράφει σε κάποιο tracklog την τρέχουσα θέση και μετά, με κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως το RoboGEO να συγχρονίσω τα δεδομένα του log με τις φωτογραφίες;

Δεν ξέρω αν σου κάνει το noni gps plot.

http://aeguerre.free.fr/Public/PocketPC/NoniGPSPlot/download.php

Mπορεί να αποθηκεύσει σημεία οπουδήποτε,ακόμη και ολόκληρη διαδρομή και στη συνέχεια να τα κάνει export σε kml format που αναγνωρίζει το google earth.Για να το τρέχεις παράλληλα με το destinator θα χρειαστείς και το virtual com το οποίο μοιράζει τη θύρα gps σε 2 προγράμματα.

Mia Apo Ta Idia Kai Se Mena

To Afisa Svismeno Ston Fortisti 3 ores Alla Tipota

Tora Einai Me Portkali Led Monima Anameno

kapios Na Gnorizei Kati ?

Eyxaristo Poly

eixa kai ego paromoio provlima kai to piga piso kai moy edosan allo , pithanon merikes mpataries na exoyn vlgei elatomatikes.

Don't think a lot - Action now!

Χαιρετε. Εχω βαλει το Destinator 6.1.1.40010 στο Vector Master 380. Όλα πανε ρολοϊ μα δε δεχεται το SIRF σαν πρωτοκολλο του GPS αλλα μονο το ΝΜΕΑ! Βασικα μονο με αυτο βλεπει την κεραια. Το μηχανακι λειτουργει αλλα δεν ξερω αν υπολειπεται σε σχεση με το να λειτουργουσε σαν SIRF. Ειναι bug ή πραγματικα δε δουλευει SIRF; Ξερει κανεις κατι; Επισης γνωριζει καποιος τι mpeg4 (συγκεκριμενο codec κλπ) ακριβως παιζει ο player που εχουν μεσα τα CE (δεν ξερω αν ειναι "δικος τους" ή εξτρα, τον λενε Mplayer αλλα δε μοιαζει και πολυ της Microsoft). Προσπαθω να περασω ταινιες στην SD για να παιζει στο αμαξι οταν δεν πλοηγει, αλλα τα πιο πολλα mpeg4 που φτιαχνω/εχω δεν παιζουν δυστυχως..

Ευχαριστω

Δεν πρόκειται για bug.Το destinator λειτουργεί και με sirf,αλλά δεν κερδίζεις τίποτε.Χρειάζεσαι ειδικό πρόγραμμα για να αλλάξεις την ρύθμιση από nmea σε sirf.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΛΑΜΠΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΟΣΒΥΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟ.ΥΠΟΨΙΝ ΦΟΡΤΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΣΠΙΤΙΟΥ.

Χτες το βράδυ έπεσε στα χέρια μου ένα τέτοιο μηχανάκι. Περισσότερο από περιέργεια, είπα να εγκαταστήσω το Destinator για να δείξω στον ιδιοκτήτη πόσο καλύτερο από το papago είναι. Έτσι, αυτή τη στιγμή βρίσκομαι με ένα Vector 380 στα χέρια μου, μια άδεια κάρτα και καθόλου πρόγραμμα, δηλαδή Destinator για PNA. Ψάχνω κάποιο link για κατέβασμα του προγράμματος. Το 6.1.1 για PDA το έχω σπασμένο, όπως όλος ο κόσμος, αλλά ως γνωστόν δε λειτουργεί. Για PNA όμως δεν υπάρχει πουθενά και βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Αν υπάρχει κάποιος κύριος που να μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν ιδιαιτέρως χαρούμενος.

Ευχαριστώ.

ΥΓ. Να τονίσω ότι το πρόγραμμα το χρειάζομαι για δοκιμή και μόνο. Μετά το πέρας της δοκιμής (προσωπικό ενδιαφέρον που πιστεύω θα λήξει μετά τις 20/8 που επιστρέφω από διακοπές = τέλος δοκιμής) και της επίδειξης (στον ιδιοκτήτη του μηχανήματος) θα το αφαιρέσω και θα αφήσω τον ιδιοκτήτη (αν ακόμα ενδιαφέρεται) να αγοράσει το αυθεντικό. Τουλάχιστον στον τομέα πλοήγηση είμαι υπερ της αγοράς των προγραμμάτων για να υπάρχει όσο γίνεται μεγαλύτερη εξέλιξη. Μάλιστα, σήμερα εγκατέστησα ένα σπασμένο 6.1.1 σε ένα YAKUMO και αφού έκανα επί 2 ώρες επίδειξη στον ιδιοκτήτη του, μετά το αφαίρεσα και τον υποχρέωσα να το αγοράσει αυθεντικό. Τα γράφω αυτά για να μην παρεξηγηθώ ως προς τους σκοπούς της αναζήτησής μου.

Οχι.Να σας πω και τον τρόπο να το ξεκλειδώσετε τελείως και να βάζετε και άλλες εφαρμογές,οκ.

http://rapidshare.com/files/37224775/ceDesktop.exe.html

Το βάζουμε στην κάρτα μνήμης και δίνουμε το μονοπάτι στο engine.ini.

Καλησπέρα. Το ceDesktop κάνει εξαιρετική δουλειά μόνο που εγώ έκανα μ.....α, εξαφάνισα την taskbar.Ξέρεις από ποιες ρυθμίσεις επανέρχεται;

Υποθέτω πως πήγες start-->settings-->taskbar και τσέκαρες το αυτόματη απόκρυψη της μπάρας εργασίας.

κατέβασε αυτό http://rapidshare.com/files/45811161/taskbar.rar.html

και τρέξε το taskbar.exe.Λογικά θα εμφανιστεί η μπάρα και μετά απλά θα πας και θα ξετσεκάρεις την ρύθμιση.Υπάρχει μια περίπτωση να εμφανιστεί μόνο μια μικρή γκρι γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης,οπότε θα πρέπει κάπως π.χ. με μια γραφίδα να πατήσεις πάνω σε αυτή(κατά προτίμηση στην δεξιά γωνία) για να εμφανιστεί ολόκληρη.

καλημερα σας......επειδη σκεφτομαι την αγορα ενος vector......με την αγορα και εγκατασταση του δεστ.......απλα εχω την απορεια το OSGPS......μπορει να μπει επησις στο pna η οχι????

......ευχαριστω εκ τον προτερων

Υπάρχει περίπτωση να τρέξει iGO σε PNΑ ή χλωμό? Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το ΜΙΟ P350 (για να τρέχει τα πάντα...). Η χρήση θα είναι μόνο για πλοήγηση.

Εαν θέλεις να τρέχεις τα πάντα,τότε αυτή η συσκευή δεν είναι για σένα.Υπάρχει το miomap που είναι κλώνος του igo και τρέχει σε pna.Βέβαια δεν ξέρω αν πωλείται σκέτο και κυρίως αν "πωλείται" στα γνωστά μαγαζιά στο νετ:pΔεν το έχω δοκιμάσει και ούτε πρόκειται γιατί το destinator+χάρτες Ngi με έχουν βολέψει :cool: