Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6500 Slide

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πριν με σκοτωσει η γυναικα μου, εκανα αναβαθμιση το 6500 αλλα οταν τελειωσε τα μενου εγινα αγγλικα και δεν βλεπει το backap που ειχαμε παρει με τις επαφες και ολα τα στοιχεια της.

καποιος μπορει να με βοηθισει ?

ευχαριστω πολυ περιμενω νεα οσο ποιο συντομα μπορειτε παρακαλω ...

den briskw thn ellhnikh glwssa sos kserete pws tha katebasw ellhniko software ?? giati tha faw ksylo ....

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

den briskw thn ellhnikh glwssa sos kserete pws tha katebasw ellhniko software ?? giati tha faw ksylo ....

Ακολουθείς αυτήν την διαδικασία με μόνη διαφορά το product code που θα βάλεις το 0549726

Γιώργος

to kano amesws ... ektos apo ta ellhnika pou exase den fortizei kiolas

meta thn anabtmish kamia idea ? to epathe kai kapoios allo ayto ?

kapoios filos gia thn fortish ?? ftaiei to logismiko kai gia ayto ?? kserei kapoios ?? epishs enw eixa kanei backap den briskei to arxeio pou eixame apothikeuei sthn karta mas

eyxaristw poly file mou na eisai kala ... to problhma me thn fortish htan apo ton fortisth kainourgios kai eixe problhma

kai pali se eyxaristw

guyz .. προσφατα βρεθηκε στα χερια μου αυτο το κινητο!

εχω το U600 και θελω να περασω τα τηλεφωνα απο το addressBook.

Θα σας φανει κουφο (οπως κ μενα) αλλα οταν χρειαστηκα να επιλεξω συγκεκριμενες επαφες (πολλαπλη επιλογη) το U600 δεν την υποστηριζε:blink: ..επρεπε λοιπον να τα περασω 1 προς 1 στο ΝΟΚΙΑ.:wacko:

Φυσικα κ δεν το εκανα κ ειπα να το κανω μεσω PCsuites του samsung και του ΝΟΚΙΑ αντιστοιχα.

Δωξα το θεο παρολες της τραγικα ηλιθιες εληψεις του U600 ...το suite δουλευει κυριλε! Αλλα το PC suite της ΝΟΚΙΑ κανει περιεργα πραματα ...οταν παω να ανοιγω addressBook η να δω τα μηνυματα φρικαρει ο explorer κ κανει restart ...με λιγα λογια φρικαρει το προγραμα οταν παω να ανοιξω το address book.

Any tips? .. το κηνιτο το εχω μόλις 2 ωρες κ δεν το εχω ψαξει πολυ το θρεντ σας.

(ΥΓ. εχω εντυπωσιαστη απο την πιοτητα κ στιβαροτητα κατασκευης.. συγκριτικα με το U600 το "νιωθεις" πολυ ανθεκτικο ..αλλα κ το U600 ειναι εξισου ανθεκτικο αν κ δεν του φενεται.. ειναι πολυ ελαφρυ κ αν πεσει δε μασαει κ πολλα)

re paidia egw eixa k800i prin to 6500slide kai m fenetai kapws to akoustiko apo to 6500;;;den einai poli katharo einai kapos paramorfomeno to idio sumbaini kai se sas;;
PaOk RE!!!!

re paidia egw eixa k800i prin to 6500slide kai m fenetai kapws to akoustiko apo to 6500;;;den einai poli katharo einai kapos paramorfomeno to idio sumbaini kai se sas;;

δεν είναι και ότι καλύτερο φίλε μου....

παιδια?

παιζει κανα προγραμμα που να κανει πληρη διαχειριση του addressbook ..

εκτος του pc Suite .. δεν βλεπω να κανει κ πολλα αυτη η σουιτα σε αυτο το τομεα

Υπαρχει καποια εφαρμογη για να μπαίνω στο msn μεσο του 6500???

Επίσης η εφαρμογή opera που είχε το κινητό μέσα μου βγάζει error οταν πατάω να κάνει σύνδαση...

Τι φταίει???

:confused:

Φιλικά Μάνος,

Βασικά είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα:O.Οταν έβαζες την ένταση στις δυο τελευταίες γραμμές ο ήχος ακουγόταν πολύ πρίμα.Σε μένα διορθώθηκε το πρόβλημα βάζοντας ενεργό το 'Κλασσικό'' για προφίλ στον ισοσταθμιστή.Εχει τα λιγότερα πρίμα, και συνεπώς ακούγεται πιο καθαρά.:D

Κάτι άλλο που ήθελα να σας ρωτήσω, είναι άν υπάρχουν εφαρμογές ή κανα παιχνιδάκι που να χρησιμοποιεί την κάμερα του κινητού. μήπως ξέρετε κανένα?

παιδια?

παιζει κανα προγραμμα που να κανει πληρη διαχειριση του addressbook ..

εκτος του pc Suite .. δεν βλεπω να κανει κ πολλα αυτη η σουιτα σε αυτο το τομεα

anyone?:worry:

Γεια χαρά σε όλους πηρα και εγώ μόλις χθες το κινητό το οποίο το βρίσκω φοβερό μου ειναι και ευκολο στο μενου μιας και ειμαι και κατοχος το 6230i . Κάποιες παρατηρήσεις μόνο εχω να κανω , οταν παω να κανω κληση δεν παίρνει με την πρώτη αλλα με την δευτερη προσπάθεια μου και ας εχω σήμα καμπανα, και κάτι αλλο , το χαρακτηριστικό, του-του, ακούγετε χάλια απο ποιότητα και οταν μιλάω εχει χαμηλη ποιοτητα ηχου και κανει διακοπες. Λετε να εχει προβλημα,αν ειναι να το παω πισω πριν περάσει το 7ημερο αντικατάστασης η μήπως χρειάζεται να κανω καμια ρύθμιση. Παρακαλω δώστε μου τα φώτα σας

Γεια χαρά σε όλους πηρα και εγώ μόλις χθες το κινητό το οποίο το βρίσκω φοβερό μου ειναι και ευκολο στο μενου μιας και ειμαι και κατοχος το 6230i . Κάποιες παρατηρήσεις μόνο εχω να κανω , οταν παω να κανω κληση δεν παίρνει με την πρώτη αλλα με την δευτερη προσπάθεια μου και ας εχω σήμα καμπανα, και κάτι αλλο , το χαρακτηριστικό, του-του, ακούγετε χάλια απο ποιότητα και οταν μιλάω εχει χαμηλη ποιοτητα ηχου και κανει διακοπες. Λετε να εχει προβλημα,αν ειναι να το παω πισω πριν περάσει το 7ημερο αντικατάστασης η μήπως χρειάζεται να κανω καμια ρύθμιση. Παρακαλω δώστε μου τα φώτα σας

Μου το κάνει και μένα αυτό μερικές φορές...να παίρνει με την 2η φορά, αλλά όχι πάντα.

το κάνει σε όλες τις περιοχές αυτό με την ποιότητα του ήχου? ή μόνο στην περιοχή σου?

kalhspera ean thelw na balv mia megalyterh karta prepei na kanv format ? h thn blepei amesws .

giati bazw mia 2 gb alla den thn blepei katholou

Κανονικά θα έπρεπε να δουλεύει. Ο card reader σου τη βλέπει; Ρωτάω για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο προβληματικής κάρτας. Κάνε της ένα format και δοκίμασε πάλι :)

πριν με σκοτωσει η γυναικα μου, εκανα αναβαθμιση το 6500 αλλα οταν τελειωσε τα μενου εγινα αγγλικα και δεν βλεπει το backap που ειχαμε παρει με τις επαφες και ολα τα στοιχεια της.

καποιος μπορει να με βοηθισει ?

Ακολουθείς αυτήν την διαδικασία με μόνη διαφορά το product code που θα βάλεις το 0549726

Μήπως ξέρετε το product code για τα Ρώσσικα???

Ευχαριστώ!

Μήπως ξέρετε το product code για τα Ρώσσικα???

Ευχαριστώ!

Μαλλόν αυτό είναι 0548839.

Το βρήκα εδώ:

http://forum.allnokia.ru/viewtopic.php?p=315169

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Κανονικά θα έπρεπε να δουλεύει. Ο card reader σου τη βλέπει; Ρωτάω για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο προβληματικής κάρτας. Κάνε της ένα format και δοκίμασε πάλι :)

Kai egw mia 4 gb exw valei kai doulevei roloi :D

If something goes wrong at the plant, blame the guy who can’t speak English. :blink:

καλημερα στο forum. Ενδιαφερομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Έχω διαβάσει αρκετά από τα topics του forum και ήθελα να ρωτήσω αν κατά την διαρκεια αυτών των μηνών που έχουν περάσει από την πρώτη του κυκλοφορία στην Ελλάδα, τα αρχικά bugs έχουν διορθωθεί. Το διλημα μου είναι αν πρέπει να το προτιμήσω σε σχέση με SONYERICSSON W910.:O

εγω πηρα αλλη καινουργια και παλι δεν την βλεπει καθολου και δεν μπορω να καταλαβω γιατι, φορματ απο που να της κανω ? απο το pc ?

Kai egw mia 4 gb exw valei kai doulevei roloi :D

Έχω το 6500 slide silvre από Γερμανό με αναβάθμιση με CODE:0549717,made in Hungary.

Είναι παραεισαγωγή?διότι κάτι τέτοιο διάβασα εδώ μέσα.

Έχω το 4.81 λογισμικό.Μου παρουσιάζει τα εξής προβλήματα=

1.Η μπαταρία με μέτρια χρήση ενώ στο 6233 που είχα μου κράταγε 2,5 μέρες,τώρα μου κρατάει με το ζόρι 1,5.

2.κολλάει μερικές φορές όταν πάω να γράψω μήνυμα.στην αναζήτηση του νούμερου στο οποίο θα πάει το μήνυμα

3.όταν ανοίξω το καπάκι και κουνηθεί η μπαταρία δε μου αναγνωρίζει την κάρτα.με επανεκκίνηση διορθώνεται.

Χρειάζεται λέτε να τους το πάω?

Η ΝΟΚΙΑ δεν έχει εργοστάσια μόνο στην Φιλανδία... Το ότι είναι made in Hungary το καθιστά

σίγουρα ευρωπαϊκό μοντέλο. Απλά να ξέρετε ότι σε λίγο θα την "κάνουν" όλοι για Κίνα, Ταϊβάν, κλπ.

Ήδη από ότι ξέρω έχουν κλείσει 2 εργοστάσια η ΝΟΚΙΑ και 1 η Sony-Ericsson και μαθαίνουν Κινέζικα...

Τελευταίο Firmware

6500 Slide RM-240 31/01/08 16,00 4.84

Changes/improvements made from MCU SW version 4.81 to version 4.84:

- Delay timer interval changed in slider function

- When downloading a DRM SD protected file, only the track name is

shown

- Image resolution information optimized

Καλό θα ήταν να το πήγαινες και να τους αναφέρεις τα προβλήματα και να ακούσεις τι θα σου πουν για λύση,

έτσι ώστε να αποφασίσεις αν αξίζει να το αφίσεις....

ειχα σκοπο να αγορασω το nokia 6500 slide αλλα απο αυτα που διαβαζω ...............!!!!!!!! εχει τελικα τοσα προβληματα? κριμα γιατι ειναι πανεμορφο.

εγω το κραταω μονο κ μονο επειδη ειναι ΝΟΚΙΑ αρα απιστευτα ευχρηστο και επειδη ειναι πολυ ωραιο στην εμφανιση και εχει καλη κατασκευη αλλα πανω απο ολα γιατι ειναι δωρο. κατα τα αλλα ειναι το πιο προβληματικο ΝΟΚΙΑ που ειχα ποτε τουλαχιστον για εμενα που χρησιμοποιω το κινητο παρα πολυ.
S. E. A.