thomasg24 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Παίδες καλησπέρα έχω πρόβλημα με ενα 6500 slide στο οποίο όταν συνδέω τα handsfree τα αναγνωρίζει μέν η συσκευή αλλά δεν ακούω ήχο το πήγα σε σερβις έριξε ενα υγρό στις επαφές γιατί είχαν επηρεαστεί απο υγρασία αλλά τίποτα...μου είπε ότι είναι πρόβλημα πλακέτας...μα θα το αναγνώριζε όμως αν ήταν εκεί το πρόβλημα?δεν έχει γίνει ποτέ κάποια αναβάθμιση λογισμικού...εσεις τι λέτε:worry:? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bkoud Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Παίδες καλησπέρα έχω πρόβλημα με ενα 6500 slide στο οποίο όταν συνδέω τα handsfree τα αναγνωρίζει μέν η συσκευή αλλά δεν ακούω ήχο το πήγα σε σερβις έριξε ενα υγρό στις επαφές γιατί είχαν επηρεαστεί απο υγρασία αλλά τίποτα...μου είπε ότι είναι πρόβλημα πλακέτας...μα θα το αναγνώριζε όμως αν ήταν εκεί το πρόβλημα?δεν έχει γίνει ποτέ κάποια αναβάθμιση λογισμικού...εσεις τι λέτε:worry:? Είναι καινούργια τα handsfree; Μπορεί να μην είναι συμβατά. Έχει τύχει και σε μένα αυτό. Δοκίμασε κάποια άλλα που να γραφουν πάνω ότι είναι γι' αυτή τη συσκευή. Παράθεση Μόνο Nokia! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasg24 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλα μεχρι πριν 3 μήνες δουεύαν κανονικά τα handsfree... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής. Έχω ανεπιθύμητες κλησεις και θελω να κάνω φραγη στα νουμερα αυτα υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σαν το blacklist για το κινητο μας;;; Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων από ότι έψαξα στο ίντερνετ δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο πάντως μπορείς από την ίδια την συσκευή να φτιάξεις μια ομάδα με τις επαφές που θέλεις να χτυπάει το κινητό σου και και μέσα στο προφίλ υπάρχει η επιλογή ειδοποίηση για επέλεξε μόνο την ομάδα που θέλεις και αποθηκεύσε το και ενεργοποίησε τό' τότε το κινητό σου θα χτυπάει μόνο στις κλήσεις από τις ομάδες που έχουμε ορίσει. Όλες οι άλλες κλήσεις και οι κλήσεις με απόκρυψη το κινητό δεν χτυπάει είναι τελείως στο αθόρυβο ούτε δόνηση έχει. Επίσης όταν σου στέλνουνε μυνήματα σου έρχονται κανονικά όλα με τον ήχος που έχεις επιλέξει γενικότερα πιστεύω ότι βολεύει αρκετά διότι περισσότερο οι κλήσεις μας ενοχλούν και όχι τα μυνήματα. Δοκίμασε το και αν δεν σε καλύπτει βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Την προηγούμενη εβδομάδα τα πλήκτρα 1,4,7,* ξαφνικά δεν πατιωνται και δεν μπορούσα να ανοίξω το κινητό μου διότι το πίν περιλάμβανε από αυτα τα νούμερα. Μετά από λίγη ώρα ξεκόλλησε και δούλευε κανονικά. Σήμερα πάλι τα ίδια κόλλησαν τα ίδια πλήκτρα . Και δεν ξέρω τι να κάνω. Πιστεύεται ότι είναι θέμα πλακέτασ πληκτρολογίου;. Επίσης παθαίνει ανάλάμπες πολλές φορές εκεί που το χρησιμοποιείς σβήνει και ξανά ανάβει η οθόνη σε δευτερόλεπτα σαν πατάω το on/off κατευθείαν δεν μου κάνει επανεκινηση . Τι μπορεί να φταει; μπορεί να φταει το καλωδίου του slide που συνδέεται με την οθόνη;. Εάν μπορεί να μου πει κανένας την γνώμη του . Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Καθόλου απίθανο το πρόβλημα με την οθόνη να οφείλεται εκεί,ειδικά αν είναι σχετικά παλιά η συσκευή και υπάρχει και κάποιο ενδεχόμενο χτυπήματος ή εισροής υγρών-σκόνης.Το ίδιο και για το πρόβλημα με τα πλήκτρα. Χωρίς να είμαι απόλυτος,έχω την εντύπωση ότι καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιο service. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Καθόλου απίθανο το πρόβλημα με την οθόνη να οφείλεται εκεί,ειδικά αν είναι σχετικά παλιά η συσκευή και υπάρχει και κάποιο ενδεχόμενο χτυπήματος ή εισροής υγρών-σκόνης.Το ίδιο και για το πρόβλημα με τα πλήκτρα. Χωρίς να είμαι απόλυτος,έχω την εντύπωση ότι καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιο service. το έβγαλα το πληκτρολόγιο δεν είναι θέμα σκόνης . Πήρα τηλέφωνο το νοκια και μου είπε ότι υπάρχουνε δύο περιπτώσεις ή μια να μην φτιάχνεται και άλλη να φταει η πλακέτα του πληκτρολογίου που έχει 79€. Όσο για την οθόνη μου είπε ότι μπορεί να φταει το slide γύρω στα 30€. Δεν με συμφέρει να το φτιάξω από ότι φαίνεται... Αν και θα το παω να το δούνε πάντως θα ρίξω μια μάτια στα μεταχειρισμένα να βρω κανένα άλλο. Υπάρχει κανένα νοκια που να έχει wifi , τα ίδια χαρακτηριστικά του 6500 με μενού series 40 και μεταλλικό; . Διότι το μόνο που βρίσκω είναι το c3-01 touch and type αλλά σκαλωνω στην αφή το εχω δει από κοντά αλλά η αφή δεν μου άρεσε. Κατά αλλά μου άρεσε παρά πολύ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 C3-00.Σε μια μικρή επαφή που είχα πριν λίγο καιρό μου άφησε καλές εντυπώσεις ειδικά για την ποιότητα κατασκευής του,αναλογικά μιλώντας πάντα.Ρίξε μια ματιά στο αντίστοιχο θέμα της συσκευής όπου υπάρχουν αναφορές από χρήστες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 C3-00.Σε μια μικρή επαφή που είχα πριν λίγο καιρό μου άφησε καλές εντυπώσεις ειδικά για την ποιότητα κατασκευής του,αναλογικά μιλώντας πάντα.Ρίξε μια ματιά στο αντίστοιχο θέμα της συσκευής όπου υπάρχουν αναφορές από χρήστες. οκ σε ευχαριστώ παρά πολύ . χωρίς querty πληκτρολόγιο δεν υπάρχει;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 οκ σε ευχαριστώ παρά πολύ . χωρίς querty πληκτρολόγιο δεν υπάρχει;. υπαρχει και το 6300i..ειναι καπως παλιο βεβαια αλλα εχει wifi ειναι πολυ στιβαρο και μενου s40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 υπαρχει και το 6300i..ειναι καπως παλιο βεβαια αλλα εχει wifi ειναι πολυ στιβαρο και μενου s40 ναι το εχω δει και εγώ αυτό το κινητό αλλά είναι κάπως παλιό και έχει σχετικά μικρή οθόνη αλλά σε σύγκριση με το 6500 δεν είναι 3G κινητό; . Από ταχύτητες σύνδεσης στο ίντερνετ στο 6300ι πως πάει;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidasgr2003 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 γεια σας, όταν ακουμε ράδιο με hands free και κάποιος μας παίρνει τηλ , το ράδιο κόβεται 2 δευτερόλεπτα πρίν χτυπήσει το κινητό ..χτυπάει και απαντάμε... κ όταν κλείσουμε ,συνεχίζει να παιζει .. το πρόβλημα ειναι πως το δικό μου κινητό 6500slide κάνει αυτές τις διακοπές αλλά δεν έχει εισερχόμενη κλήση! το κάνει συνέχεια εχω κάνει αναβάθμιση αλλα το πρόβλημα παραμένει ... έχει καποιος καμια ιδέα για το τί μπορει να συμβαίνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 γεια σας, όταν ακουμε ράδιο με hands free και κάποιος μας παίρνει τηλ , το ράδιο κόβεται 2 δευτερόλεπτα πρίν χτυπήσει το κινητό ..χτυπάει και απαντάμε... κ όταν κλείσουμε ,συνεχίζει να παιζει .. το πρόβλημα ειναι πως το δικό μου κινητό 6500slide κάνει αυτές τις διακοπές αλλά δεν έχει εισερχόμενη κλήση! το κάνει συνέχεια εχω κάνει αναβάθμιση αλλα το πρόβλημα παραμένει ... έχει καποιος καμια ιδέα για το τί μπορει να συμβαίνει ? δοκίμασες αλλά ακούστηκα να δεις μήπως φταίνε αυτα; . Εγώ πιστεύω ότι τα ακούστηκα φταίνε. Εγώ στην δικιά μου ίδια με εσένα συσκευή. Επειδή τα ακούστηκα δεν τα βόλεψα πότε αυτα που είχε μέσα στο κινητό , είχα ένα παλιό mp3 που έπαιρνε ακούστηκα 2,5" και πήρα τον άνταπτορα από εκεί και χρησιμοποιώ παραδοσιακά ακούστηκα 3,5" και όταν θέλω να μιλήσω στο κινητό τα βγάζω και μιλάω κανονικά εξάλλου για μουσική τα θέλω μόνο. Επίσης εάν το κανείς αυτό θα δεις ότι το εικονίδιο που εμφανίζεται στην οθόνη όταν έχεις σύνδεμενα τα ακούστηκα σου δεν θα εμφανίζει το μικρόφωνο από κάτω , διότι πολύ απλά έχεις συνδέσει ακούστηκα στο κινητό σου και όχι hands free λόγω ότι δεν έχουνε μικρόφωνο!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 http://9volto.gr/blog/?p=13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Καθόλου απίθανο το πρόβλημα με την οθόνη να οφείλεται εκεί,ειδικά αν είναι σχετικά παλιά η συσκευή και υπάρχει και κάποιο ενδεχόμενο χτυπήματος ή εισροής υγρών-σκόνης.Το ίδιο και για το πρόβλημα με τα πλήκτρα. Χωρίς να είμαι απόλυτος,έχω την εντύπωση ότι καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιο service. το πηγα στην νοκια και μετά από μια εβδομάδα μου είπανε ότι φταει το flexy και ότι κοστίζει 55€ τελικά δεν το έφτιαξα θα πάρω κάποιο άλλο διότι αυτό δεν έχει wifi και πλήρωσα 8€ μόνο τον ελενχο. Αν και η συσκευή υπολειτουργεί άλλοτε πατούνται και άλλοτε όχι. Πάντως πιστεύω ότι εάν βρω το flexy σαν ανταλλακτικό μπορώ να βάλω μόνοσ μου με την βοήθεια του youtube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 το πηγα στην νοκια και μετά από μια εβδομάδα μου είπανε ότι φταει το flexy και ότι κοστίζει 55€ τελικά δεν το έφτιαξα θα πάρω κάποιο άλλο διότι αυτό δεν έχει wifi και πλήρωσα 8€ μόνο τον ελενχο. Αν και η συσκευή υπολειτουργεί άλλοτε πατούνται και άλλοτε όχι. Πάντως πιστεύω ότι εάν βρω το flexy σαν ανταλλακτικό μπορώ να βάλω μόνοσ μου με την βοήθεια του youtube. Επισης σημερα παω να το συνδεσω με τον υπολογιστη για να περασω τραγοδια και δεν εκανε επαφη και το πιεσα μετα συνδεθηκε αλλα επειδη εκανα κατι δουλειες το αφησα . μετα δεν ξανα εκανε επαφη και το εσπρωξα το βυσμα πολυ περισσοτερο απο πριν και ξεκολλησε η υποδοχη ολοκληρη και μου εμεινε στο χερι . τι να πω ευτυχως που δεν το εφτιαξα με τα προβληματα που εχω αναφερει πριν. αραγε για ξανα κολησει το μικρο usb ειναι φιξ και αντικαθιστουνε ολη την πλακετα; ή οχι; . ακουω τις γνωμες σας εγω πιστευω οτι ειναι φιξ και πρεπει να ειναι πανακριβο να το φτιαξεις. ενας γνωστος μου που ειχε ενα samsung και ειχε προβλημα με την φορτιση λογω οτι ειχε και αυτο micro usb το πηγε για φτιαξιμο και του ζητησανε 140ευρω ή και παραπανω αλλα τελικα τους εβρισε και το καλυψε η εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Έχω ένα 6500 slide που πέφτοντας κάτω έσπασε η οθόνη. Σε Νόκια shop κλασικά υπολογίζω έυκολα 50 ευρώ+ για αλλαγή. Ξέρεις κανείς καμία φθηνότερη λύση? Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Έχω ένα 6500 slide που πέφτοντας κάτω έσπασε η οθόνη. Σε Νόκια shop κλασικά υπολογίζω έυκολα 50 ευρώ+ για αλλαγή. Ξέρεις κανείς καμία φθηνότερη λύση? μπορεις να την αγορασεις απο εδω http://www.wap5.gr/product_info.php?products_id=4794&s=1 και να την βαλεις μονο σου συμφωνα με τις οδηγιες του youtube αλλα θα χρειαστεις κατσσαβιδακια που δεν εχω ιδεα που μπορεις να τα βρεις. εμενα μου ειχε χαλασει το flexy που ειναι στο slide και μου ειπανε γυρω στα 50-55ευρω τελικα δεν το εφτιαξα και πληρωσα τον ελενχνο 8ευρω στο καταστημα νοκια του αγρινιου και μολις το πηρα δουλευε κανονικα ισωσ να μην κανει καλη επαφη το καλωδιο και καποια στιγμη να με ξανα αφησει αλλα ειναι το μεταλο αυτης τησ σσυσκευης ειναι που την κανει φανταστικη αλλα που δεν εχει wifι ειναι κατι που την κανει πολυ παλια και σκεφτομαι για κατι καινουργιο τωρα θα δειξει... παντως εγω σκεφτομουνα κανω το ιδιο με σενα αλλα με το flexy. το θεμα ειναι οτι οταν το πηρα απο το σερβις και μετα απο λιγες μερες πηγα να το συνδεσω με τον υπολογιστη δεν εφταπτε καλα το καλωδιο το πιεσα και μετα το πηρε, σηκωνομαι να κανω κατι δουλειες και αποσυνσεθηκε απο τον υπολογιστη το ξανα πιεζω και μου μενει στο χερι ολη η βαση micro usb τισ συσκευης μαζι με το καλωδιο. και τωρα εχω μεινει με αυτη που δουλευει πολυ καλα αλλα δεν ξερω μεχρι ποτε και δεν μπορω να τις μεταφερω δεδομενα μεσω υπολογιστη μονο εαν βγαλω την καρτα και τα μεταφερω κατι που δεν γινεται ειτε μεσω bluetooth που ειναι αρκετα χρονοβορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Έχω ένα 6500 slide που πέφτοντας κάτω έσπασε η οθόνη. Σε Νόκια shop κλασικά υπολογίζω έυκολα 50 ευρώ+ για αλλαγή. Ξέρεις κανείς καμία φθηνότερη λύση? Στο ebay θα βρεις φθηνές οθόνες που μπορείς να τις αλλάξεις μόνος σου αν μπορείς. Βέβαια θέλει λίγη προσοχή στο τί θα επιλέξεις, μιας και πολλές από αυτές τις οθόνες δεν είναι και πολύ καλές. Μουντά χρώματα, χαμηλή φωτεινότητα.. Για γνήσια ανταλλακτικά μπορείς να δεις και εδώ: http://www.pds.com.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=59&p=5589 αλλά με τα έξοδα αποστολής πάλι βγαίνει περίπου όσο και από nokia shop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a89fm Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 παιδια γεια σας ειμαι κατοχος καιεγω αυτου του ωραιου κινητου αλλα..... προσφατα μου επεσε στη θαλασσα και ....παει επειδη το εχω βολευτει τι μπορω να κανω η αντ/πια λεει ξεχνα το καποιοι αλλοι θελουν 35 ευρω να το δουν αλλα δεν εχω πιθανοτητες Εσεις τι λετε υπαρχει σωτηρια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum.:) Βουτιά σε νερό και μάλιστα θαλασσινό είναι πολύ δύσκολή περίπτωση.Αν από τότε που σου έπεσε έχουν περάσει ώρες τότε θα μπορούσες να το βάλεις κάπου σκεπασμένο με ρύζι για να τραβήξει την υγρασία και πρωί πρωί service.Τώρα βέβαια αν σε επίσημο service σου είπαν ότι δεν γίνεται,λίγο δύσκολο να υπάρχουν πιθανότητες αποκατάστασης.Μπορείς να δοκιμάσεις κάπου αλλού, προτείνω όμως πρώτα να ζητήσεις βεβαίωση ότι θα φτιαχτεί σίγουρα.Αν μπορούν να σου την δώσουν φυσικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a89fm Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum.:) Βουτιά σε νερό και μάλιστα θαλασσινό είναι πολύ δύσκολή περίπτωση.Αν από τότε που σου έπεσε έχουν περάσει ώρες τότε θα μπορούσες να το βάλεις κάπου σκεπασμένο με ρύζι για να τραβήξει την υγρασία και πρωί πρωί service.Τώρα βέβαια αν σε επίσημο service σου είπαν ότι δεν γίνεται,λίγο δύσκολο να υπάρχουν πιθανότητες αποκατάστασης.Μπορείς να δοκιμάσεις κάπου αλλού, προτείνω όμως πρώτα να ζητήσεις βεβαίωση ότι θα φτιαχτεί σίγουρα.Αν μπορούν να σου την δώσουν φυσικά. Ευχαριστω για την συμπαρασταση και καλως σας βρηκα τηλεφωνικα μου ειπαν οτι δεν φτιαχνεται (μιας και ειμαι ακομα διακοπες) τωρα μολις θα κατεβω αθηνα θα δω τι θα κανω κατσαβιδακι που θα βρω? μηπως το καθαρισω εγω (εαν δεν το αναλαβουν ) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Αν αφήσεις να περάσουν μέρες τότε δεν νομίζω ότι θα μπορεί πλέον να γίνει κάτι για επισκευή της συσκευής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Ευχαριστω για την συμπαρασταση και καλως σας βρηκα τηλεφωνικα μου ειπαν οτι δεν φτιαχνεται (μιας και ειμαι ακομα διακοπες) τωρα μολις θα κατεβω αθηνα θα δω τι θα κανω κατσαβιδακι που θα βρω? μηπως το καθαρισω εγω (εαν δεν το αναλαβουν ) ? εγω με ενα πλακε πολυ μικρο κατσαβιδακι το ανοιξα . οδηγιες για το πως θα το κλεισεις θα βρεις εδω και πως θα το ανοιξεις θα βρεις εδω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djgiannis Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Γειά σας, Έχω το 6500 slide και το πρόβλημα μου είναι η μπαταρία.Μου κρατάει μόνο 5 λεπτά για ομιλία και έπειτα κλείνει.Πηρα καινούργθα αλλά πάλι τα ίδια.Έχω περάσει το λογισμικό v10 .Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts