Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6500 Slide

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κι από μένα.

Λοιπόν μου έκανε δώρο ο κουνιάδος μου ένα 6500 s το οποίο έχει οθόνη αφής και πενάκι (stylus) αγορασμένο

από dubai.

Επειδή δεν έχω δει άλλα ίδια υπάρχει περίπτωση να είναι...μούφα ή κάποια ειδική περίπτωση.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορώ να το αναβαθμίσω,να του βάλω ελληνικό μενού κτλπ.

Να αναφέρω επίσης πως αν μπεις στο μενού καταλόγου διαβάζει τα ονόματα στα κινέζικα.

Please help οπωσδήποτε.

Καλημέρα κι από μένα.

Λοιπόν μου έκανε δώρο ο κουνιάδος μου ένα 6500 s το οποίο έχει οθόνη αφής και πενάκι (stylus) αγορασμένο

από dubai.

Επειδή δεν έχω δει άλλα ίδια υπάρχει περίπτωση να είναι...μούφα ή κάποια ειδική περίπτωση.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορώ να το αναβαθμίσω,να του βάλω ελληνικό μενού κτλπ.

Να αναφέρω επίσης πως αν μπεις στο μενού καταλόγου διαβάζει τα ονόματα στα κινέζικα.

Please help οπωσδήποτε.

Καλησπερα

Μουφα ακουγεται και σιγουρα δεν θα μπορεις να περασεις Ελληνικα.

Ανεβασε καμμια φωτο να το δουμε..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Χαχαχαααα! :lol:

Κινέζικο κινητό σου έδωσε! Να υποθέσω παίρνει 2 κάρτες sim και έχει και τηλεόραση?!

Χαχαχαααα! :lol:

Κινέζικο κινητό σου έδωσε! Να υποθέσω παίρνει 2 κάρτες sim και έχει και τηλεόραση?!

:lol::lol::lol: Κι εγώ αυτό νομίζω αλλά όχι δεν είναι απ' τα διπλόsimα και με το tv tuner ****το.

Είναι που είναι κινέζικο.. κρίμα να μην έχει κι αυτά... :O

Πάντως μπορείς εδώ να δεις αν υπάρχει θέμα για το συγκεκριμένο κινητό.. ή αν δεν έχει να ανοίξεις.

Είναι που είναι κινέζικο.. κρίμα να μην έχει κι αυτά... :O

Πάντως μπορείς εδώ να δεις αν υπάρχει θέμα για το συγκεκριμένο κινητό.. ή αν δεν έχει να ανοίξεις.

Ευχαριστώ.

καλησπερα σε ολους..μηπως ξερει κανεις αν το 6500σ εχει εμφανιση χρονου κατα την διαρκεια κλησης?γιατι το χω ψαξει και δεν βλεπω τιποτα..

Απ' όσο ξέρω όλα τα S40 δεν έχουν αυτή την επιλογή. Έχει μόνο να δείχνει την διάρκεια της κλήσης μόλις τερματίσει η κλήση. Αν θες να το βλέπεις εκείνη την ώρα μπορείς να μπεις στο μενού την ώρα που μιλάς..

το νοκια 5310 που τοχει ενας φιλος μου ειναι s40 και εχει επιλογη εμφανιση διαρκειας κλησεων στο μενου..και ειναι 5th edition!δεν μπορω να καταλαβω..

• 2 weeks later...

kalispera exw parei prin merikes meres to nokia 6500 slide alla exw kapia problimatakia...exei version tin 8.30 alla loipoun merikes rithmiseis apo tis epiloges twn minimatwn..exw ellinika alla den prepei na einai to elliniko kinito giati den exei ellinika grammata sto pliktrologio....

thelo ti bohthia sas gia to pws tha mporesw na valo aftes tis rithmiseis.opos den exei epilogi gia na valo anafora paradoseis sta sms....kai kapoia alla

kata ta alla doulevei mia xara

Γεια σας παίδες!!!

Έχω στα χέρια μου και ένα 6300 και ένα 6500 slide.

Πριν δω τα χαρακτηριστικά του 6500 ήμουν σίγουρος ότι ΔΕΝ θα έχει οθόνη με 16.5 εκατομμύρια χρώματα σαν το 6300, αφού όταν τα βάζεις δίπλα δίπλα με την ίδια φωτο δεν έχουν καμία επαφή στην εμφάνιση...

Έψαξα να βρω καμιά ρύθμιση της οθόνης σε φωτεινότητα κτλ αλλά τζίφος.

Τι φταίει?

Το έχει παρατηρήσει άλλος?

Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά τους :worry:

Opel Astra OPC

αγορασα το πρωι το κινητο, το βαζω να φορτισει χωρις να το πειραξω καθολου, μεχρι εδω ενταξει.. το ανοιγω το απογευμα και παρατηρω οτι οταν ειμαι στο μενου κατα τη ¨πλοηγηση΄' μου "πεταει" που και που μια οριζοντια λευκη γραμμη στη μεση της οθονης και αμεσως μετα εξαφανιζεται.

ειδα στο φορουμ οτι και σε αλλα παιδια εχει συμβει αυτο

τι ειναι? και πως διορθώνεται? σκεφτομουν να το παω πισω (απο γερμανο το πηρα) αλλα φοβαμαι πως ακομη κιαν μου το αντικαταστησουν ισως το κανει και στο επομενο κινητο που μου δωσουν, αφου ειδα οτι δεν το κανει μονο σε εμενα αλλα και σε αλλους εδω μεσα ..

το λογισμικο του ειναι v. 09.40

το κινητο μου εχει ελληνικα γραμματα οταν γραφεις μυνημα και ολα μεσα ειναι στα ελληνικα.το πληκτρολογιο ομως εχει αγγλικα γραμματα .μου ειπαν οτι ειναι ελληνικο.και η συσκευασια εχει ελληνικο manual.τι γινεται ειναι η δεν ειναι ελληνικο.ευχαριστω

το κινητο μου εχει ελληνικα γραμματα οταν γραφεις μυνημα και ολα μεσα ειναι στα ελληνικα.το πληκτρολογιο ομως εχει αγγλικα γραμματα .μου ειπαν οτι ειναι ελληνικο.και η συσκευασια εχει ελληνικο manual.τι γινεται ειναι η δεν ειναι ελληνικο.ευχαριστω

εφοσων δεν εχει Ελληνικους χαρακτηρες στο

πληκτρολογιο ,το σιγουρο ειναι οτι δεν προοριζοταν

για την Ελληνικη αγορα ....και προηλθε απο παραλληλη εισαγωγη.

Απο εκει και περα ,ειναι σχετικα ευκολο να του περασουν Ελληνικα..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Aπο το phone center στη θηβων ειναι κατι σαν μικρο παραρτημα της cosmote.Sorry που αργησα να απαντησω ημουν εκτος

Το κινητο ειναι απλα τζαμπα λεφτα...Με απογοητευσε πολυ γιατι αν πατησεις λιγο το καπακι βγαινει η καρτα μνημης και κανει συνεχεια ενημερωση βιβλιοθηκης και ειναι αρκετα σπαστικο και ενω εχω για την καμερα τις φωτογραφιες να αποθηκευονται στην καρτα μνημης επειδη βγαινει συνεχεια αλλαζει παει στην μνημη τηλ. και μετα εχουν το ιδιο ονομα με αλλες και γινεται ενας χαμος.Υπαρχει καμια λυση???

Γεια σας. Το ίδιο μήνυμα το έγραψα και στο thread του 6600 slide, αλλά επειδή λένε ότι το 6600 είναι ο αντικαταστάτης του 6500 και αλλάζει μόνο στην εμφάνιση, θα ήθελα να μου απαντήσουν και οι κάτοχοι του 6500. Συν ότι ήμασταν ανάμεσα σε 6500 και 6600.

Κατ αρχήν είμαι κάτοχος του Ν73 και μόλις σήμερα απέκτησε η αδερφή μου το 6600s.

Θα ήθελα να κάνω λοιπόν κάποιες ερωτήσεις:

1. Υπάρχει δυνατότητα να φαίνεται ο χρόνος κλήσης κατά τη διάρκεια της κλήσης; Το μόνο που βρήκα είναι η ενεργοποίηση της σύνοψης διάρκειας κλήσης.

2. Στο ραδιόφωνο δεν μπόρεσα να βρω επιλογή ενεργοποίησης του μεγαφώνου. Τι συμβαίνει; Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή;

3. Υπάρχει δυνατότητα εκφώνησης του ονόματος του καλούντος όπως και στο Ν73;

4. Η συσκευή έχει την έκδοση 5.23.Αν κάνω αναβάθμιση θα διορθωθεί τίποτα; Πού μπορώ να δω τι αλλαγές έχουν γίνει ανάμεσα στις διάφορες ενημερώσεις;

5. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη δεύτερη κάμερα για λήψη φωτογραφιών ή μόνο κατά τη βιντεοκλήση;

Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά μου φαίνεται περίεργο να λείπουν κάποιες λειτουργίες από ένα καινούριο τηλέφωνο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Πήγα να κάνω αναβάθμιση λογισμικού και εκεί που το καλώδιο δούλευε σωστά μου λεει τώρα

Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή του αρχείου wdfcoinstaller01005.dll

Κατέβασα το driver από την σελίδα τις νοκιας αλλά τίποτα.

Προσπάθησα να ξαναεγκαταστησω από το cd που ήταν μαζί με το τηλέφωνο αλλά πάλι τίποτα.

Τι έγινε? Τι φταιει?

Και πως μπορώ να το φτιάξω?

Nokia 6600 --> Samsung E800 --> SE K750i --> Samsung E780 --> Nokia 6500-s --> Nokia E66 --> LG GM750 --> SE Xperia X10i --> Samsung Galaxy S

@tron

Πηγα μου εκαναν κατι αλλα παλι τα ιδια δεν διορθωνεται,απορω γιατι η nokia να κανει κατι τετοιο...

@chrisn73

2.To εχει στις ρυθμισεις

Τότε παίζει πρόβλημα στον διακόπτη και όχι στο σιδεράκι. Να ζητήσεις αντικατάσταση, πάντως πρώτη φορά συμβαίνει αυτό συνήθως πήγαινες άνοιγαν προς τα έξω το σιδεράκι και ηταν οκ.

@chrisn73

2.To εχει στις ρυθμισεις

Ευχαριστώ PePeRaN.Το 6600 δεν έχει τέτοια επιλογή, αλλά ήθελα να δω αν την έχει το 6500.