mathewgx Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosagrinio28 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 καλημερα!αν σας βγαζει προβλημε με τη καρτα μνημης,δηλαδη δεν τη βλεπει μπορειτε να το λυσετε και μονοι σας.αναμεσα στη καρτα και τη καμερα εχει μια ορυχαλκινη επαφη,θελει να τη σηκωσετε λιγο με μια οδοντογλιγιδα σιγα σιγα για να κανει γειωση με το εξωτερικο καπακι οταν θα ειναι κλειστο.μετα θα ειναι ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Να κανω μια ερωτηση , και ζητω προκαταβολικα συγνωμη αν τυχον εχει απαντηθει. Γινεται να βαλω GPS στο κινητο , κανονικα με χαρτες και καθοδηγηση? Και αν ναι πως και τι χρειαζομαι? H μηπως δεν γινεται επειδη ειναι series 40 ? Ευχαριστω.:) Ασχετο Υ.Σ :Αν η υπογραφη μου δεν συμβαδιζει με τους κανονες του φορουμ , παρακαλω τους διαχειριστες να με ενημερωσουν να την σβησω Η να την αλλαξω συμφωνα με τους κανονες , Η να την σβησουν οι ιδιοι.Ευχαριστω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos32 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 ωραιο αυτο με την ογδοντολυφιδα..αν το εχεις το κιν αυτο μπορεις να μου πεις αν εχεις προβλημα με καθυστερηση απαντησης οταν ανοιγεις το slide?ποτε το πηρες το κιν?τωρα κοντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 καλησπερα στο forum,θελω να κανω το τελ/ταιο update στο 6500 της αδερφης μου αλλα με τα δεδομενα τι γινεται?χανονται οπως τα s60? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Όχι, δεν τα χάνεις, αλλά ένα back up πάντα χρειάζεται πιστεύω.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epistimon Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Μια και οι απόψεις για το κινητό αυτό έχουν φτάσει τις 97 σελίδες και είναι αδύνατον πλέον να τις διαβάσει κανείς, θα μπορούσε κάποιος να κάνει μια σύντομη απαρίθμηση θετικών και αρνητικών για τη συσκευή αυτή? Την έχω δει πολλές φορές από κοντά και απο ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία. Έχω εδώ και δύο χρόνια τον προκάτοχό του 6288 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. 1)απο μπαταρία πως παει? 2)δυσλειτουργίες και bugs? 3)αξιοπιστία? Ευχαριστώ θερμά όποιον αφιερώσει 2 λεπτά να μου απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_xr Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Παιδιά καλημέρα,θα ήθελα την βοήθεια σας,έχει ένας φίλος μου το 6500 slide με την v 4.84 και του τρώει κολλήματα,μπορούμε να του κάνουμε αναβάθμιση σε νεότερη ή δεν υπάρχει?????Ευχαριστώ προκαταβολικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos32 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 ποτε το πηρε ο φιλος σου?τωρα προσφατα?τι προβληματα του δημιουργει μπορεις να μου πεις γιατι ενδιαφερομαι να το παρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_xr Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Παιδιά θέλω βοήθεια,έκανε αναβάθμιση ο φίλος μου απο v4.84 σε v8.30 και του άλλαξε η γλώσσα.....Τα ελληνικά δεν υπάρχουν σαν επιλογή στις γλώσσες....Τι κάνω??????????Eντωμεταξύ πρέπει να άλλαξε και το RM απο RM-230 έγινε RM-240...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Κλασσική περίπτωση παρά-εισαγωγής! Για να περάσεις τα Ελληνικά θα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αυτό τον οδηγό, βάζοντας όμως αυτό το product code: 0549726. Το Nemesis Service Suite το κατεβάζεις από εδώ. Το Nokia Software Updater το κατεβάζεις από εδώ. Σημείωση 1: Ο οδηγός που αναγράφω, αναφέρεται στο N73, αλλά η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια. Σημείωση 2: Κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης δεν πειράζεις το κινητό για κανένα λόγο. Σημείωση 3: Για να δουλέψει το NSS θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου το Nokia PC Suite και να έχεις συνδεθεί τουλάχιστον μια φορά με αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 καλημερα..θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τι τιμη εχει το τηλ τωρα κ αν ξερετε αν κλειδωνει το πληκτρολογιο με κωδικο ωστε να μην μπορει να μπει καποις στο μενου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epistimon Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 καλημερα..θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τι τιμη εχει το τηλ τωρα μπες στη σελιδα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ ή άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα και σύγκνιρε μόνος σου για να έχεις ίδια άποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 μπες στη σελιδα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ ή άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα και σύγκνιρε μόνος σου για να έχεις ίδια άποψη Η μπες στο http://www.skroutz.gr και ψαξε το συγκεκριμενο κινητο , και κανε γενικα συγκρισεις τιμων , απ'ολα τα ελληνικα σαιτ.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lopsis Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 agorasa to 6500 kai parousiazei provlima stin cam kai to flash kamia idea? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos32 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 τι προβλημα σου παρουσιαζει στην καμερα?και στο φλας?τι ακριβως κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisnina98 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Καλημέρα κι από μένα. Λοιπόν μου έκανε δώρο ο κουνιάδος μου ένα 6500 s το οποίο έχει οθόνη αφής και πενάκι (stylus) αγορασμένο από dubai. Επειδή δεν έχω δει άλλα ίδια υπάρχει περίπτωση να είναι...μούφα ή κάποια ειδική περίπτωση. Σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορώ να το αναβαθμίσω,να του βάλω ελληνικό μενού κτλπ. Να αναφέρω επίσης πως αν μπεις στο μενού καταλόγου διαβάζει τα ονόματα στα κινέζικα. Please help οπωσδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 11, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Καλημέρα κι από μένα. Λοιπόν μου έκανε δώρο ο κουνιάδος μου ένα 6500 s το οποίο έχει οθόνη αφής και πενάκι (stylus) αγορασμένο από dubai. Επειδή δεν έχω δει άλλα ίδια υπάρχει περίπτωση να είναι...μούφα ή κάποια ειδική περίπτωση. Σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορώ να το αναβαθμίσω,να του βάλω ελληνικό μενού κτλπ. Να αναφέρω επίσης πως αν μπεις στο μενού καταλόγου διαβάζει τα ονόματα στα κινέζικα. Please help οπωσδήποτε. Καλησπερα Μουφα ακουγεται και σιγουρα δεν θα μπορεις να περασεις Ελληνικα. Ανεβασε καμμια φωτο να το δουμε.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Χαχαχαααα! :lol: Κινέζικο κινητό σου έδωσε! Να υποθέσω παίρνει 2 κάρτες sim και έχει και τηλεόραση?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisnina98 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Χαχαχαααα! :lol: Κινέζικο κινητό σου έδωσε! Να υποθέσω παίρνει 2 κάρτες sim και έχει και τηλεόραση?! :lol::lol::lol: Κι εγώ αυτό νομίζω αλλά όχι δεν είναι απ' τα διπλόsimα και με το tv tuner ****το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Είναι που είναι κινέζικο.. κρίμα να μην έχει κι αυτά... :O Πάντως μπορείς εδώ να δεις αν υπάρχει θέμα για το συγκεκριμένο κινητό.. ή αν δεν έχει να ανοίξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisnina98 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Είναι που είναι κινέζικο.. κρίμα να μην έχει κι αυτά... :O Πάντως μπορείς εδώ να δεις αν υπάρχει θέμα για το συγκεκριμένο κινητό.. ή αν δεν έχει να ανοίξεις. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos32 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 καλησπερα σε ολους..μηπως ξερει κανεις αν το 6500σ εχει εμφανιση χρονου κατα την διαρκεια κλησης?γιατι το χω ψαξει και δεν βλεπω τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Απ' όσο ξέρω όλα τα S40 δεν έχουν αυτή την επιλογή. Έχει μόνο να δείχνει την διάρκεια της κλήσης μόλις τερματίσει η κλήση. Αν θες να το βλέπεις εκείνη την ώρα μπορείς να μπεις στο μενού την ώρα που μιλάς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos32 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 το νοκια 5310 που τοχει ενας φιλος μου ειναι s40 και εχει επιλογη εμφανιση διαρκειας κλησεων στο μενου..και ειναι 5th edition!δεν μπορω να καταλαβω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts