chrigi Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Θα σας πω την συνεχεια:Κανενας απο το καταστημα αυτο δεν με εχει παρει ακομα τηλεφωνο.Οσο για το τηλεφωνο τους σημερα ημουν για 25 λεπτα σε αναμονη.(Οποιος θελει να ακουσει ποιοτικη jazz σε χρεωση ΟΤΕ και χωρις ενοχλησεις ας τηλεφωνησει στο 2310476674) Δεν περιμενω να μου το φερουν σπιτι μου αλλα αυτο που θελω ειναι να το επισκευασουν και να μου στειλουν sms για να παω να το παρω. Κινητο αντικαταστασης δεν υπηρχε οποτε καλα που ειχα το δικο μου. Η επικοινωνια μου με τα κεντρικα παντα γινεται με το 1399 (ή καπως ετσι) και τα παιδια εκει εχεουν καταγραψει το παραπονο μου. Τελος μεταφερομαι με φορητοτητα στην Wind πραγμα που θα γινει πολυ συντομα.Αν οχι αυριο. Κατι μου λεει οτι τα πραγματα θα ειναι καλυτερα εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Προσωπικά απο SE που είχα παλιά και απο άλλους που έχω ακούσει δεν ξέρω εαν θα είχε εξυπηρετηθεί πιο γρήγορα........ Μεχρι πριν 2-3 χρονια το service της SE το ειχε η Σουηδικη Κινητη Τηλεφωνια που γενικα ηταν μαυρα χαλια. Τωρα πλεον εξαρταται απο το service point, αν ειναι καλο ή οχι! 20 μερες που αναφερονται παντως ειναι υπερβολικα πολλες. Εδω η Σουηδικη εκανε το πολυ μια εβδομαδα...:ninja: Τα Σημεια Εξυπηρετησης SE (ετσι λεγονται οσοι δεν κανουν service αλλα στελνουν τις συσκευες στα SE Service Centers) οπως η Vodafone, η Wind, o Γερμανος και πολλα αλλα καταστηματα, καλο ειναι να αποφευγονται αφου παντα υπαρχει καθυστερηση και πολλες φορες μεγαλη. Ασε που δεν ξερεις ουτε τι θα κανουν με το τηλεφωνο σου μεχρι να το στειλουν, ουτε με τι τροπο θα το στειλουν. ;) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Μεχρι πριν 2-3 χρονια το service της SE το ειχε η Σουηδικη Κινητη Τηλεφωνια που γενικα ηταν μαυρα χαλια. Τωρα πλεον εξαρταται απο το service point, αν ειναι καλο ή οχι! 20 μερες που αναφερονται παντως ειναι υπερβολικα πολλες. Εδω η Σουηδικη εκανε το πολυ μια εβδομαδα...:ninja: Τα Σημεια Εξυπηρετησης SE (ετσι λεγονται οσοι δεν κανουν service αλλα στελνουν τις συσκευες στα SE Service Centers) οπως η Vodafone, η Wind, o Γερμανος και πολλα αλλα καταστηματα, καλο ειναι να αποφευγονται αφου παντα υπαρχει καθυστερηση και πολλες φορες μεγαλη. Ασε που δεν ξερεις ουτε τι θα κανουν με το τηλεφωνο σου μεχρι να το στειλουν, ουτε με τι τροπο θα το στειλουν. ;) Όσον αφορά την VF που το γνωρίζω.......όλοι οι τεχνικοί έχουν licence απο τις εκάστοτε εταιρίες κινητών να τα επισκευάζουν επίσημα..........απλά υπάρχουν προβλήματα που πάνε και στις επίσημες αντιπροσωπείες....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis7 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Ειμαι νεος συνδρομητης vodafone απο 22/12 σε προγραμμα unlimited. Τα δυο πρωτα παγια ειναι δωρεαν, και μου εστειλαν κιολας στο πρωτο 10ημερο λογαριασμο στο σπιτι με χρεωση 0,20 euro! χωρις να εχω ξεπερασει τον χρονο ομιλιας που δικαιουμαι, με χρεωσαν δυο κλησεις που εκανα στο 13830-εξυπηρετηση πελατων (0,10 euro για καθε κληση)! ισχυει κατι τετοιο? να υπαρχει χρεωση στην εξυπηρετηση πελατων καθε φορα που καλουμε? εστω και αν υπαρχει χρεωση, δεν πρεπει να αφαιρειται χρονος απο το αντιστοιχο προγραμμα που εχει ο καθενας? διαβασα τους ορους και τις προυποθεσεις στο site της vodafone αλλα δεν βρηκα κατι... εχει συμβει κατι αντιστοιχο σε κανεναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Υπάρχει χρέωση ανα κλήση ανεξαρτήτου διάρκειας. Αυτό ισχύει σε όλες της εταιρείες (το να χρεώνονται εκτός του προγράμματος) οι κλήσεις σε πολλά τετραψήφια ή πενταψήφια υπηρεσιών. Πάντως υπάρχει και το 13840 που είναι δωρεάν αν έχεις πρόβλημα με τη λειτουργία του κινητού σου και μπορείς επίσης να καλείς στο 2106702000 (γραφεία Vodafone) και να επιλέγεις να συνδεθείς με την εξυπηρέτηση συμβολαίων με χρέωση από το πρόγραμμά σου εφόσον πρόκειται για κανονικό σταθερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 κάπου είχα διαβάσει στο παρελθόν οτι κανονικά οι χρεώσεις προς την εξυπηρέτηση πελατών έιναι παράνομες αλλά δε θυμάμαι λεπτομέριες και δε ξέρω αν στέκει ή οχι αυτό Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naerdiel Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 συμβαινει σε ολες τις εταιριες κινητης κ το εξοργιστικο της υποθεσης ειναι αλλο. να καλεις, να πεφτει η γραμμη με το που απαντησουν σε σενα, να ξανακαλεις να περιμεεεεεεεεεενεις, να σπανε τα νευρα σου, να απαντανε κ να σου λενε μισο λεπτο να σας συνδεσω και να σε κλεινουν,κ να πρεπει να ξανακαλεσεις...και πληρωνεις σα βλ@κας καθε φορα...Για ενα ζητημα που ειχα κ δεν συνεφερε την εταιρια, χρειαστηκε να καλεσω 20 φορες παρακαλω. εκανα καταγγελια αλλα κλαην μαην. Παράθεση "A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world." O.W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Μ δεν βλεπω να εχω θιξει πουθενα την τιμη... οσο την ολη διαδικασια και τον τροπο χρεωσης... για να μην στελνουν αστειους λογαριασμους. :cool: Να θίξουμε ποιό πράγμα? Προφανώς δεν αφαιρείται από τον χρόνο ομιλίας για να χρεώνεσαι επιπλέον. Ο χρόνος ομιλίας όλων των προγραμμάτων κινητής ισχύει προς ελληνικά κινητά και σταθερά (κανονικοί γεωγραφικοί αριθμοί). Τα τριψήφια, τετραψήφια και πενταψήφια νούμερα υπηρεσιών ή θα είναι δωρεάν ή θα χρεώνονται με ειδική χρέωση (συνήθως προσαυξημένη). Αυτό ισχύει σε όλες τις εταιρείες κινητής και σταθερής. Η Vodafone επέλεξε π.χ στο συγκεκριμένο νούμερο η χρέωση να είναι 0.119 ευρώ/κλήση (με ΦΠΑ) ανεξάρτητα από τη διάρκεια της. Όσο για το λογαριασμό, αν σου φαίνεται αστείο πλήρωσε το τον άλλο μήνα μαζί με τον επόμενο λογαριασμό, δεν θα σου το κόψουν. κάπου είχα διαβάσει στο παρελθόν οτι κανονικά οι χρεώσεις προς την εξυπηρέτηση πελατών έιναι παράνομες αλλά δε θυμάμαι λεπτομέριες και δε ξέρω αν στέκει ή οχι αυτό Δεν ισχύει αυτό. Απλώς ο κάθε πάροχος κινητής και σταθερής οφείλει να έχει και έναν δωρεάν αριθμό για τεχνικά προβλήματα/βλάβες σύμφωνα με οδηγία της EETT. Στη Vodafone είναι το 13840 και το 1283. Κατα τα άλλα η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να χρεώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 χρεωνεται η κληση το λενε και στον λογαρισμο που παραλαμβανεις στο πισω μερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Ειμαι νεος συνδρομητης vodafone απο 22/12 σε προγραμμα unlimited. Τα δυο πρωτα παγια ειναι δωρεαν, και μου εστειλαν κιολας στο πρωτο 10ημερο λογαριασμο στο σπιτι με χρεωση 0,20 euro! χωρις να εχω ξεπερασει τον χρονο ομιλιας που δικαιουμαι, με χρεωσαν δυο κλησεις που εκανα στο 13830-εξυπηρετηση πελατων (0,10 euro για καθε κληση)! ισχυει κατι τετοιο? να υπαρχει χρεωση στην εξυπηρετηση πελατων καθε φορα που καλουμε? εστω και αν υπαρχει χρεωση, δεν πρεπει να αφαιρειται χρονος απο το αντιστοιχο προγραμμα που εχει ο καθενας? διαβασα τους ορους και τις προυποθεσεις στο site της vodafone αλλα δεν βρηκα κατι... εχει συμβει κατι αντιστοιχο σε κανεναν? Και μένα μου ήρθε λογαριασμός στο 1ο δεκαήμερο 0,45 ευρώ... Αλλά χωρίς καμία κλήση να γράφει, ούτε μυνήματα.. Ο λογαριασμός αυτός από την περίοδο που βλέπω, καλύπτει μόνο την πρώτη μέρα της ενεργοποίησης της σύνδεσης.. Εννοείται ότι δεν είναι ανάγκη να τον πληρώσεις.. Εγώ πήγα να τον πληρώσω, γιατί έλεγε εξόφληση μέχρι 8/1 και φοβήθηκα μήπως τον κόψουν, αλλά μου είπαν να τον πληρώσω μαζί με τον επόμενο.. Δεν υπάρχει πρόβλημα... Τώρα τα 45 λεπτά δεν ξέρω πώς προκύπτουν... Λογικά θα ναι το πάγιο για μια μέρα χρήση.. Έχω κι εγώ την προσφορά βέβαια με τα 2 πρώτα πάγια δωρεάν.. Απλά θα έχουν αυτό το σύστημα, δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Ευτυχως που υπαρχει αυτο το θεμα! Διαχρονικο! Ηθελα να ρωτησω το εξης: υπαρχει καποιο service της vodafone, το οποιο να ειναι ως χώρος μονο service αποκλειστικά, και οχι απλα shop, και να εχει και σχετικα γρηγορη εξυπηρετηση; Αναφερομα σε συσκευες χαρακτηρισμενες 'branded' ως vodafone, εστω και αν ο αρχικος κατασκευαστης ηταν αλλος και η vodafone απλα εβαλε το ταμπελακι της(αυτο ομως την φορτωνει και υποχρεωσεις νομιζω!). Πχ. για ενα κινητο νοκια, πιθανως θα απευθυνθω κατευθειαν στην νοκια. Για ενα κινητο ομως μαρκας... 'vodafone' ή αλλη συσκευη ονομασμενη 'vodafone', νομιζω οτι η vodafone ως service ειναι η αυτονοητη επιλογη. Επι του προκειμενου, να πω οτι εχω αγορασει εδω και καποια χρονια, ενα usb modem της vodafone, για προσβαση στο ιντερνετ, και απο οσα βλεπω, εχει βγει νεο firmware για την συσκευη. Εγω, παροτι προσπαθησα, δεν καταφερα να το αναβαθμισω. Θα ηθελα λοιπον να το δωσω -αν υπαρχει- σε ενα αποκλειστικο service vodafone, και να μου το αναβαθμισει(υποθετω διχως κοστος) και να το ξαναπαρω πισω. Η λυση που ερχεται στο μυαλο ειναι να παω σε ενα καταστημα vodafone και να το στειλουν αυτοι κλπ. Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να ξεμεινω απο τη συσκευη για ενα-δυο μηνες! Θα ηθελα μια σχετικα αμεση εξυπηρετηση. Εξαλλου δεν ζηταω κατι τρομερο, να μου περασουν ενα firmware update. (δεν νομιζω θα ασχοληθει κανεις σε vodafone shop με αυτο...γινεται χαμος απο πελατες, θελουν να πουλησουν κλπ) Οποτε, γι αυτο ρωτω: υπαρχει καποιο σημειο που να ειναι αποκλειστικο service vodafone, με καλη-ταχεια εξυπηρετηση; Ή τελικα τα κατα τοπους καταστηματα ειναι η μοναδική επιλογη που εχουμε? (και να στειλουν αυτοι τη συσκευη στα κεντρικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Ευτυχως που υπαρχει αυτο το θεμα! Διαχρονικο! Ηθελα να ρωτησω το εξης: υπαρχει καποιο service της vodafone, το οποιο να ειναι ως χώρος μονο service αποκλειστικά, και οχι απλα shop, και να εχει και σχετικα γρηγορη εξυπηρετηση; Αναφερομα σε συσκευες χαρακτηρισμενες 'branded' ως vodafone, εστω και αν ο αρχικος κατασκευαστης ηταν αλλος και η vodafone απλα εβαλε το ταμπελακι της(αυτο ομως την φορτωνει και υποχρεωσεις νομιζω!). Πχ. για ενα κινητο νοκια, πιθανως θα απευθυνθω κατευθειαν στην νοκια. Για ενα κινητο ομως μαρκας... 'vodafone' ή αλλη συσκευη ονομασμενη 'vodafone', νομιζω οτι η vodafone ως service ειναι η αυτονοητη επιλογη. Επι του προκειμενου, να πω οτι εχω αγορασει εδω και καποια χρονια, ενα usb modem της vodafone, για προσβαση στο ιντερνετ, και απο οσα βλεπω, εχει βγει νεο firmware για την συσκευη. Εγω, παροτι προσπαθησα, δεν καταφερα να το αναβαθμισω. Θα ηθελα λοιπον να το δωσω -αν υπαρχει- σε ενα αποκλειστικο service vodafone, και να μου το αναβαθμισει(υποθετω διχως κοστος) και να το ξαναπαρω πισω. Η λυση που ερχεται στο μυαλο ειναι να παω σε ενα καταστημα vodafone και να το στειλουν αυτοι κλπ. Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να ξεμεινω απο τη συσκευη για ενα-δυο μηνες! Θα ηθελα μια σχετικα αμεση εξυπηρετηση. Εξαλλου δεν ζηταω κατι τρομερο, να μου περασουν ενα firmware update. (δεν νομιζω θα ασχοληθει κανεις σε vodafone shop με αυτο...γινεται χαμος απο πελατες, θελουν να πουλησουν κλπ) Οποτε, γι αυτο ρωτω: υπαρχει καποιο σημειο που να ειναι αποκλειστικο service vodafone, με καλη-ταχεια εξυπηρετηση; Ή τελικα τα κατα τοπους καταστηματα ειναι η μοναδική επιλογη που εχουμε? (και να στειλουν αυτοι τη συσκευη στα κεντρικα) Πες μου περιοχη/πολη που μενεις? :) Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Αθηνα με ενδιαφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Χμμμμ Σημερα η Vodafone πήρε για 3 συνεχομενη φορα το βραβειο εξυπηρετησης. Βασικα πηρε τα 4 απο τα 5 που ηταν υποψηφια. Το πεμπτο το πηρε η HOL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Χμμμμ Σημερα η Vodafone πήρε για 3 συνεχομενη φορα το βραβειο εξυπηρετησης. Βασικα πηρε τα 4 απο τα 5 που ηταν υποψηφια. Το πεμπτο το πηρε η HOL. δεν εχει αντιπαλο γενικα σε ολους τους τομεις τα τελευταια χρονια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 δεν εχει αντιπαλο γενικα σε ολους τους τομεις τα τελευταια χρονια... Οκ προσωπικα με βαση τις δικες μου εμπειριες.... αν το cc της vodafone σαρωνει τα βραβεια εξυπηρετησης τα τελευταια χρονια πραγματικα δεν θελω να μαθω τι κανουν οι αλλες δυο.... :p Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts