madmat Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 kalimera na kano mia erotisi?yparxi xartis gia gps gia oli tin elada i kai gia eparxiako odiko diktio?giati to route 66 exei mono tis athinas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 kalimera na kano mia erotisi?yparxi xartis gia gps gia oli tin elada i kai gia eparxiako odiko diktio?giati to route 66 exei mono tis athinas Tom Tom Eastern Europe Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Ομολογώ ότι μου είναι αδύνατο να βρω άκρη κοιτάζοντας και τις 100 σελίδες γιαυτό παρακαλώ όποιος φίλος ξέρει αν υπάρχει κάτι που να δουλεύει με το Route66 για το Nokia 72 ας γράψει κάτι.:w00t: Μερικές διευθύνσεις που είδα, δεν οδηγούν πουθενά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Είμαι καινούργιος στα Symbian (έχω το Ν80) κ θέλω να του βάλω ένα χάρτη της Αθήνας (κ Ελλάδας αν υπάρχει). Από το ψάξιμο που έχω κάνει έχω βρει διάφορες προτάσεις, αλλά θα ήθελα την άποψη σας για το ποια είναι καλύτερη για το Ν80 κ που μπορώ να τη βρω. Το Route 66 Mobile 7 κανει για το Ν80? Μου ειναι λιγο δύσκολο να διαβάσω 100 σελίδες posts, ενώ το search me N80 μεσα στο thread δεν έβγαλε αποτέλεσμα. Αν μπορούσατε να με κατευθύνετε, θα σας ήμουν υπόχρεος.:O Το μονο που θα σου κανει νομιζω ειναι το ΤΟΜΤΟΜ6 που βγηκε πριν λιγο καιρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cubrilos Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Αυτό είχα κατεβάσει από καιρό, απλά δεν ήξερα αν ειναι το καλύτερο. Το μόνο θέμα είναι να βρω κατάλληλο χάρτη τώρα. Νομίζω υπάρχει για EasternEurope που έχει κ για Ελλάδα. Θα το δοκιμάσω κ θα ενημερώσω αν κάποιος ενδιαφέρεται. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. :ninja: Παράθεση Life is short! Live it! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospalin Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Έχει βρεθεί κανένας τρόπος να κάνουμε edit τους χάρτες;;;; Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Μια ερωτηση , ποιο gps χρησιμοποιητε ? το Nokia LD-3W Wireless GPS Module ειναι καλο? μηπως προτεινετε καποιο αλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Μια ερωτηση , ποιο gps χρησιμοποιητε ? το Nokia LD-3W Wireless GPS Module ειναι καλο? μηπως προτεινετε καποιο αλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Εγω εχω το EMTAC s3.Μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος.Το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει φορτιστη σπιτιου αλλα μονο αυτοκινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 sthn ellada perimenoun na ginoun oi ekloges gia na doun poioi dromoi tha paradothoun prwta gia na tous valoun stous xartes.looool Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 bghke nea version ROUTE 66 Mobile7.0.1095. twra ti diorthwnei parapanw de xerw.molis to katevasa Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpierettis Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 bghke nea version ROUTE 66 Mobile7.0.1095. twra ti diorthwnei parapanw de xerw.molis to katevasa Από που το κατέβασες αν επιτρέπεται? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makost Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 exei brei kaneis to royte66 gia nokia n80? eyxaristo ek ton proteron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfradel Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Exei kataferei kanenas na to egkatastisei sto E50? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makost Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 kalimera. exeis nea gia to N80. pote tha exoyme to route66. to eixa sto 6600 kai doyleye mia xara mazi me to BTGPS itan katapliktiko. pote tha broyme gia to N80? eyxaristo kostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 kalimera. exeis nea gia to N80. pote tha exoyme to route66. to eixa sto 6600 kai doyleye mia xara mazi me to BTGPS itan katapliktiko. pote tha broyme gia to N80? eyxaristo kostas Κωστα η εκδοση για το δικο σου κυκλοφορει ηδη καιρο τωρα στα γνωστα κατατοπια αλλα δεν εχει σπασει ακομα... οποτε δωρον αδωρον! Θα περιμενεις μεχρι να συμβει το πολυποθητο! :) Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 ΡΆΓΙΣΕ ΡΆΓΙΣΕ !!!! :w00t: xxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 ΡΆΓΙΣΕ ΡΆΓΙΣΕ !!!! :w00t: xxxxxxxxxxxxxx ΟΛΕ ΟΛΕ............ :lol: Δεν πηγα ακομα στο σαιτ κ ελπιζω να μη μας δουλευεις!!!!!:superman: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Δεν μας δουλεύει καθόλου ο συνάδελφος,ράγισε και διαλύθηκε!!!!!!! :D έκανα εγκατάσταση στο N80 μου κατέβασα και τον χάρτη και δουλεύει κανονικά.Πέρασα τον φάκελο που παραθέτει στο system/apps μέσω του sysexplorer ,μπήκε και ο χάρτης απο πάνω και full comple.Και ελληνικά κανονικά ετσι? ;) ;) Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Ολα καλα και με το Ν73 :happy: http://img172.imageshack.us/img172/6364/screenshot0012cr9.th.jpg http://img172.imageshack.us/img172/442/screenshot0013vl9.th.jpg http://img172.imageshack.us/img172/9981/screenshot0014ag4.th.jpg http://img172.imageshack.us/img172/3574/screenshot0015gl0.th.jpg Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Απορίες: 1. Ποια απο τις δύο εκδόσεις στο xxxxxxxxxxxxx κατεβάζουμε; Γιατι μου φαίνονται ίδιες και απο το ίδιο group; 2. Ο χάρτης της Αθήνας είναι ο ίδιος με την Symbian 7 έκδοση του προγράμματος η θέλει εκ νέου κατέβασμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Απορίες: 1. Ποια απο τις δύο εκδόσεις στο xxxxxxxxxxxx κατεβάζουμε; Γιατι μου φαίνονται ίδιες και απο το ίδιο group; 2. Ο χάρτης της Αθήνας είναι ο ίδιος με την Symbian 7 έκδοση του προγράμματος η θέλει εκ νέου κατέβασμα; 1.Λογικα ειναι ιδιες,απλως διαφορετικα ανεβασμενες.Εγω κατεβασα την εκδοση με τα 3 κομματια ραρ. 2. υπαρχει και ο χαρτης αθηνας σε καποιο απο τα ποστ . Δεν δοκιμασα τον χαρτη απο την 7. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 1.Λογικα ειναι ιδιες,απλως διαφορετικα ανεβασμενες.Εγω κατεβασα την εκδοση με τα 3 κομματια ραρ. 2. υπαρχει και ο χαρτης αθηνας σε καποιο απο τα ποστ . Δεν δοκιμασα τον χαρτη απο την 7. 1.Τα δύο μεγάλα αρχεία εκ των τριών αυτών δε γίνονται extract.Είναι «corrupt» σύμφωνα με τον υπολογιστή. 2.Τα δύο πρώτα αρχεία του χάρτη της Αθήνας γίνονται unrar ομαλά.Τα δύο επόμενα δε γίνονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 1.Τα δύο μεγάλα αρχεία εκ των τριών αυτών δε γίνονται extract.Είναι «corrupt» σύμφωνα με τον υπολογιστή. 2.Τα δύο πρώτα αρχεία του χάρτη της Αθήνας γίνονται unrar ομαλά.Τα δύο επόμενα δε γίνονται... Δοκιμασε κατεβασμα ξανα ,η σελιδα εχει πολυ κινηση και γινονται corrupt τα αρχεια ... Το πρωι ,κατεβηκαν κανονικα .Δοκιμασε αλλη ωρα.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Το κατέβασα το έστεισα σε Ν73 αλλά όταν το τρέχω πάνω που ανοίγει μια οθόνη με infos κλείνει αυτόματα. Please help. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts