z0diac7650 Δημοσιεύτηκε December 24, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 24, 2003 Kserei kaneis poy mporw na vrw sthn krhth kyvo Rubik? Piga jumbo xania den to eixe! http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/frown.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2003 Τι 'ναι αυτό; http://users.chan.sch.gr/aikoukou/emoticons/confused.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. December 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2003 To agaphmeno mou paixnidi otan hmoun mikros.... ton exw kai se windows ekdoxh an to brw 8a sto kanw mail! pantws exei perasei h moda tou..... :( Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. December 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2003 Έχει περάσει η μόδα του...? Μπα.... http://www.speedcubing.com/ Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Πότε δεν με τράβηξε απο παιδί αυτό το πράμα =ρ Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 ΑΑααα τώρα κατάλαβα! Έχω παίξει τέτοιο πράγμα, και ποτέ μου δεν κατάλαβα πως δουλεύει μηχανικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaFmAn Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 emena panta me eknevrize ayto kai to petousa :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Εγώ πάλι... έκανα κάτι άλλο. Όταν δεν μπορούσα να το ταιριάξω (fair play), ΞΥΛΩΝΑ τους μικρούς κύβους και τους ξανασυναρμολογούσα στη σωστή πλευρά όμως :p Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 LoL :lol: mia apo ta idia! Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sugardad (27 Δεκ. 2003 , 14:59) LoL :lol: mia apo ta idia! Υπάρχει και πιο έυκολη λύση... ξηλώνεις τα αυτοκολλητάκια και τα ξανακολλάς σε κάθε πλευρά με το ίδιο χρώμα... :!: Πάντως ειλικρινά και μένα με εκνεύριζε... Λειτουργεί με κάποια αρχή όλο αυτό αλλά πραγματικά είναι παν-δύσκολο να καταλάβεις ποια είναι η λύση του (πάντως απο οτι γνωρίζω, αμα μπεις στη λογική του το λύνεις σε χρόνο dt.... ) :eek: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PaFmAn (27 Δεκ. 2003 , 14:36) emena panta me eknevrize ayto kai to petousa :p :p :p same here! =pp Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 Καταπληκτικό παιχνίδι... Έχω 8 Διαφορετκούς κύβους, σε διαφορετικά σχέδια χρώματα και μεγέθη... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UnReaL (28 Δεκ. 2003 , 13:35) Καταπληκτικό παιχνίδι... Έχω 8 Διαφορετκούς κύβους, σε διαφορετικά σχέδια χρώματα και μεγέθη... :) Εγώ κάποτε είχα και ένα σε μπρελόκ. Ψάχνω τώρα να βρω και δεν βρίσκω :cry: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 Έχει δοκιμάσει κανείς μεγαλύτερο από 3χ3? Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spanaks (28 Δεκ. 2003 , 19:05) Έχει δοκιμάσει κανείς μεγαλύτερο από 3χ3? Εδώ δεν μπορούμε να λύσουμε τον 3χ3, θέλεις και μεγαλύτερο... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spanaks (24 Δεκ. 2003 , 21:56) Έχει περάσει η μόδα του...? Μπα.... http://www.speedcubing.com/ προσεξε κανεις τα video που εχει??? :alien: δειχνει κατι τυπους απιστευτους, το λυνουν σε δευτερολεπτα το χαλανε και ξανα τα ιδια, εχει ρεκορ κτλ εγω θελω 16 μερες και αλλοι 16 δευτεροπλετα :whistle: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 Άστα να παν....(τα video) λέτε να έχει κάνει καμιά πουστιά? (του στυλ παίρνουμε ένα έτοιμο κύβο, κάνουμε αλλαγές και παίζουμε το video ανάποδα... Εγώ έναν κύβο που έχω...τον παλεύβα χρόνια...τώρα τον τρώνε οι αράχνες... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 Kserei kaneis pou poulan stin athina?? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (28 Δεκ. 2003 , 23:23) Kserei kaneis pou poulan stin athina?? Σίγουρα σε κανένα παιχνιδομάγαζο τύπου Jumbo κλπ Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frederik Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Το προσπαθω αλλα τιποτα... Εχω καταφερει να φτιαξω ενα χρωμα μονο .. αλλα τα αλλα πολυ σκορπια Παράθεση I love this Myphone Stuff....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaFmAn Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 katevasa kai egw ena videaki... ma kala einai dinaton na to kanoun toso grigora ? epatha plaka :confused: :confused: ! mpas kai yparxei kamia magia gia na lynetai toso eykola ? :whistle: :o :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frederik Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Εγω κατεβασα ενα που ειναι εννια λεπτα και ενα παλικαρι το μπερδευει και το ξαναφτιαχνει για 12 φορες συνεχομενα...Δεν ξερω τι να πω...!Εγω θελω να το εχο λυμενο στο δωματιο μου και δεν μπορω...Λεω να τους το παω να το φτιαξουν... :) :p Παράθεση I love this Myphone Stuff....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimavagianos Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Τι μου θυμήσατε και μένα τώρα! Έναν τέτοιο κύβο μού είχαν πάρει οι γονείς μου όταν ήμουν μικρός μαζί και θυμάμαι ότι πάλευα αρκετές μέρες να φέρω τα χρώματα στην αρχική τους θέση αλλά δεν τα κατάφερα. Έτσι μια φορά και εγώ ξεκόλλησα τα χαρτάκια και τους άλλαξα θέση. Μετά του έδωσα 3-4 βόλτες και το μπέρδεψα πάλι. Θα ψάξω μήπως το βρω από αύριο σε καμιά αποθήκη αν δεν πετάχτηκε. Πραγματικά ένα παιχνίδι πολύ έξυπνο στην κατασκευή και στη λειτουργία. Λυπάμαι που αυτό και διάφορα δημιουργηκά επιτραπέζια παιχνίδια εξαφανίζονται σταδιακά από την αγορά και τη θέση τους παίρνουν άντιστοιχα ηλεκτρονικά παιχνίδια για η/υ και κονσόλες παιχνιδιών αναγκάζοντας τα παιδιά να μένουν περισσότερες ώρες μπροστά σε μια οθόνη και εκτός των άλλων χάνουν την ενασχόλησή με το πραγματικό παιχνίδι παρά βλέπουν τη συμπεριφορά του ηλεκτρονικού ομοιώματός του σε μια οθόνη. Συγνώμη και για το εκτός θέματος. Θα ρωτήσω σε καταστήματα παιχνιδιών την επόμενη φορά που θα κατεβώ στην πόλη της Μυτιλήνης για τα περιβόητα αυτά κυβάκια. Φιλικά, Δημήτρης Αβαγιανός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Rubik Solution http://www.olympus.net/personal/prmhem/default.htm Λέει λύστε τον κύβο σε 65 βήματα... Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rude_Girl Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sugardad (27 Δεκ. 2003 , 14:59) LoL :lol: mia apo ta idia! den nomizw oti yparxei anthrwpos pou na mhn to exei kanei afto!! kai gw ta idia ekana!!! mexri pou telika dialithike kai to petaxa! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts