frederik Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Η παρακατω εικονα δειχνει το ταλεντο μου... Δυστυχως ομως δεν εχω καταφερει ακομα να φτιαξω δυο χρωματα μαζι...Εχω φτιαξει ολα τα χρωματα αλλα ξεχωριστα το καθενα... :lol: :D :mad: :wacko: :angry: Παράθεση I love this Myphone Stuff....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frederik Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Εγινε καποιο λαθακι και συναπτω την εικονα σε αυτο το ποστ... :o :o Παράθεση I love this Myphone Stuff....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z0diac7650 Δημ. January 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 frederik etsi opws exeis ftiaksei ton kyvo einai sylathos an to synexiseis apo kei de prokeite na vgei pote :},prepei kathe gwniako toyvlaki poy exei kokkino apo tin panw na exei apo tin alli pleyra to xrwma toy meseoy tetragwnoy tis pleyras gia na eine swsta topothetimeno. Den kserw an me katalaves...an thes pantws na rwthseis kati edw eimai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frederik Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος z0diac7650 ( 2 Ιαν. 2004 , 01:27) frederik etsi opws exeis ftiaksei ton kyvo einai sylathos an to synexiseis apo kei de prokeite na vgei pote :},prepei kathe gwniako toyvlaki poy exei kokkino apo tin panw na exei apo tin alli pleyra to xrwma toy meseoy tetragwnoy tis pleyras gia na eine swsta topothetimeno. Den kserw an me katalaves...an thes pantws na rwthseis kati edw eimai Δεν σε επιασα ... Επανελαβεε.. :alien: Παράθεση I love this Myphone Stuff....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z0diac7650 Δημ. January 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 frederik katevase to jpg na katalaveis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frederik Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Δηλαδη καπως ετσι??? Συγγνωμη για την προχειρη δουλεια αλλα βιαζομαι... :cool: :p Αμα δεις τα γωνιακα κατω απο τα πορτοκαλι ειναι ιδια με το κεντρικο...Θα στο κανω πιο ωραιο βεβαια ...αλλα τωρα μεσα σε 1 λεπτο το εφτιαξα...z0diac7650 το εχεις φτιαξει???? :confused: :eek: Η αριθμιση εχει γινει ωστε οταν το γυρνας αριστερα τον κυβο να το βλεπεις ετσι...Δεν μας ενδιαφερει τοσο αυτο ομως... Παράθεση I love this Myphone Stuff....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frederik Δημ. March 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2004 http://www.rubiks.com/ Μια πολυ ωραια διευθνηση... Και οι μαγικες μου ικανοτητες στην φωτο.. :D :D :D :D :D Παράθεση I love this Myphone Stuff....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. March 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2004 simera sto vimagazino eixe ena mikro afierwma gia ton kivo tou rubic kai sto telos edine kapoia link... i lisi... opws eipe kai o frederik, rubiks.com, i episismi istoselida kai i istoria tou kivou... o kivos tou rubik ws antikeimeno texnis. ki alli lisi... alla eimai sigouros oti ena search sto google 8a vrei polla perissotera ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frederik Δημ. March 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2004 Και εγω απο εκει το ειδα το site.. Αλλα μονο τα δυο απο αυτα που εδωσες λειτουργουν.. Θα τα εβαζα και εγω αλλα ειδα οτι δεν λειτουργουσαν.. Τωρα εχω δει κατι λυσεις αλλα @@ Παράθεση I love this Myphone Stuff....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. March 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από jimavagianos Τι μου θυμήσατε και μένα τώρα! Έναν τέτοιο κύβο μού είχαν πάρει οι γονείς μου όταν ήμουν μικρός μαζί και θυμάμαι ότι πάλευα αρκετές μέρες να φέρω τα χρώματα στην αρχική τους θέση αλλά δεν τα κατάφερα. Έτσι μια φορά και εγώ ξεκόλλησα τα χαρτάκια και τους άλλαξα θέση. Μετά του έδωσα 3-4 βόλτες και το μπέρδεψα πάλι. Θα ψάξω μήπως το βρω από αύριο σε καμιά αποθήκη αν δεν πετάχτηκε. Πραγματικά ένα παιχνίδι πολύ έξυπνο στην κατασκευή και στη λειτουργία. Λυπάμαι που αυτό και διάφορα δημιουργηκά επιτραπέζια παιχνίδια εξαφανίζονται σταδιακά από την αγορά και τη θέση τους παίρνουν άντιστοιχα ηλεκτρονικά παιχνίδια για η/υ και κονσόλες παιχνιδιών αναγκάζοντας τα παιδιά να μένουν περισσότερες ώρες μπροστά σε μια οθόνη και εκτός των άλλων χάνουν την ενασχόλησή με το πραγματικό παιχνίδι παρά βλέπουν τη συμπεριφορά του ηλεκτρονικού ομοιώματός του σε μια οθόνη. Συγνώμη και για το εκτός θέματος. Θα ρωτήσω σε καταστήματα παιχνιδιών την επόμενη φορά που θα κατεβώ στην πόλη της Μυτιλήνης για τα περιβόητα αυτά κυβάκια. Φιλικά, Δημήτρης Αβαγιανός To idio ekana kai egw mikros alla den ksekolage kala kai etsi fenotan!:( meta apo toso kairo kai afou vrika enan allo kivo o opoios den itan me autokolita alla itan ensomatomena panw,:( apla aposinarmologisa ta touvlakia kai ta kolisa sti swsti thesi!! To elusa mesa se pente lepta!:whistle: :lol: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frederik Δημ. March 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2004 Εχει κανεις καμια ιδεα πως να το κανω πιο ευχρηστο? Τα τουβλακια μετακινουνται πολυ αργα ρε γμτ.. Να βαλω βαζελινη???(No comments please :lol: ) Θα γινει χαλια μετα Παράθεση I love this Myphone Stuff....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. March 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2004 ξέρετε πόσους συνδυασμούς μπορεις να κανεις με αυτον τον αναθεματισμενο κυβο? ;) Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. March 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2004 exeis dikio frederik eprepe na ta exw koitaksei prwta... sorry! :( kala autoi oi sintaktes tou vimagazino apo pote eixan kse8apsei auta ta link? pantws sto google olo kai kati 8a iparxei ;) luke, run seek! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος l3ft3r1s ( 8 Μάρ. 2004 , 00:33) luke, run seek! 60 πεντακις εκατομύρια συνδυασμούς! Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Programataki gia pc me ton kivo tou rubik... http://briefcase.pathfinder.gr/file/Aggelopman/18469/231228 Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος luke ( 8 Μάρ. 2004 , 12:28) 60 πεντακις εκατομύρια συνδυασμούς! Δεν ξερετε γιατι ειναι τοοοσο δυσκολο (ειδικα αν δεν καταλαβεις την λογικη του) ειναι ετσι;;; Νοικιαστε την ταινια "Dude, where's my car?" και θα βρειτε τον λογο! ΥΓ. πιο ασυναρτητη ταινια δεν εχω ξαναδει :p Ξεπερναει και τους Power Reingers που εδειχνε οταν ημουνα στο νηπιο :p :lol: :blink: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mougga Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Μολις χτες επεσε στα χερια μου ενας κι εχω ψιλοκολλησει. Εχει ασχοληθει κανεις?? Any hints'n'tips?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Μολις χτες επεσε στα χερια μου ενας κι εχω ψιλοκολλησει. Εχει ασχοληθει κανεις?? Any hints'n'tips?? Πληροφοριακά: Κύβος του Ρούμπικ: Ένα βήμα πιο κοντά στον «αριθμό του θεού» Η ανθρωπότητα έχει βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην «τέλεια λύση» (στον αριθμό του θεού) για τον κύβο του Ρούμπικ μετά από τη συμβολή δύο ερευνητών και ενός υπερυπολογιστή. Η ΕΡΕΥΝΑ απέδειξε ότι ο κύβος του Ρούμπικ μπορεί να πάρει την αρχική του μορφή, το πολύ σε 26 κινήσεις. Ο υπερυπολογιστής χρειάστηκε 63 ώρες για να παρουσιάσει μια απόδειξη η οποία βελτιώνει κατά μία κίνηση την προηγούμενη λύση. Οι δύο επιστήμονες πίσω από το ερευνητικό πρόγραμμα πιστεύουν ότι με περισσότερη δουλειά θα καταφέρουν να μειώσουν τις μέγιστες κινήσεις. Στροβιλίζοντας τον κύβο Χρειάστηκε η ευφυής παρέμβαση των μεταπτυχιακών φοιτητών Ντάνιελ Κανκλ και Τζιν Κούπερμαν από το πανεπιστήμιο της Βοστόνης για την εύρεση της απόδειξης, διότι στροβιλίζοντας τον κύβο από τα 43 δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων αρχικών θέσεων που μπορεί να πάρει, θα χρειαζόταν πολύ χρόνο ακόμα και για έναν υπερυπολογιστή. Αντιθέτως, οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν τεχνική δύο βημάτων για τους υπολογισμούς τους. Αρχικά, προγραμμάτισαν τον υπολογιστή να καταλήγει σε μία από τις 15.000 μεσαίες λύσεις. Γνώριζαν εκ των προτέρων ότι μπορούσαν να λύσουν οποιαδήποτε από τις 15.000 καταστάσεις του κύβου σε λίγες μόνο κινήσεις. Το αποτέλεσμα έδειξε ότι οποιαδήποτε και αν ήταν η αρχική μορφή του κύβου, η επίλυσή του απαιτούσε σε ορισμένες περιπτώσεις το μέγιστο 29 κινήσεις ενώ στην πλειοψηφία απαιτούνταν λιγότερες από 26 κινήσεις. Οι ερευνητές τότε επικεντρώθηκαν σε μια μικρότερη ομάδα προβλημάτων, αυτή που απαιτούσε μεταξύ 29 και 27 κινήσεων. Επειδή ήταν μικρός ο αριθμός των προβλημάτων, οι ερευνητές χρησιμοποίησαν τον υπερυπολογιστή για την εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων. Ως αποτέλεσμα, ο υπολογιστής χρειάστηκε το πολύ 26 κινήσεις για κάθε αρχικό πρόβλημα. Η έρευνα φέρνει τους επιστήμονες ένα βήμα πιο κοντά στο εύρεση του επονομαζόμενου «αριθμό του θεού» δηλαδή ο ελάχιστος αριθμός κινήσεων που απαιτούνται για να λυθεί ο κύβος του Ρούμπικ από οποιαδήποτε αρχική μορφή. Έχει ονομαστεί έτσι, καθώς, μόνο ο θεός θα μπορούσε να λύσει τον κύβο του Ρούμπικ με τις ελάχιστες δυνατές κινήσεις. Σε θεωρητική εργασία αναφέρεται ότι ο αριθμός αυτός είναι λίγο μεγαλύτερος του 20. Η ανακοίνωση των ευρημάτων έγινε στο International Symposium on Symbolic and Algebraic Computation (ISSAC). Ο κύριος Ρούμπικ Ο Έρνε Ρούμπικ γεννήθηκε στις 13 Ιουλίου του 1944. Κατάγεται από την Ουγγαρία και είναι γλύπτης και καθηγητής της αρχιτεκτονικής. Το όνομά του έγινε διάσημο, από τα μηχανικά παζλ που κατασκεύασε, τα οποία πήραν το όνομά του: ο κύβος του Ρούμπικ, το μαγικό του Ρούμπικ και το ρολόι του Ρούμπικ. Τα παζλ αυτά έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή κατά τη δεκαετία του '80 και αποτελούν ακόμη και σήμερα αγαπημένες σπαζοκεφαλιές μικρών και μεγάλων. Πιο δημοφιλής είναι βέβαια ο κύβος του, μία πλαστική κατασκευή, αποτελούμενη από 26 πολύχρωμα κυβάκια, τα οποία περιστρέφονται γύρω από έναν άξονα. Στόχος του παιχνιδιού είναι κάθε πλευρά του κύβου να έχει ένα ενιαίο χρώμα. Ο Ρούμπικ επινόησε τον κύβο του το 1974 και από τότε μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί περισσότερα από 100 εκατομμύρια κομμάτια. Μάλιστα διοργανώνονται και τουρνουά για τους φανατικούς, οι οποίοι διαγωνίζονται για το ποιος θα λύσει τον γρίφο ταχύτερα. Ο συνολικός αριθμός διαφορετικών διατάξεων των πλευρών του κύβου είναι 43.252.003.274.489.856. Αυτό σημαίνει πως, αν θεωρήσουμε πως απαιτείται ένα δευτερόλεπτο για κάθε διαφορετική κίνηση, ο χρόνος που χρειάζεται για να δει κανείς όλες τις διατάξεις είναι 1,4 τετράκις εκατομμύρια έτη. Το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα έγινε στις 5 Ιουνίου του 1992 στη Βουδαπέστη, με νικητή τον βιετναμέζο φοιτητή Μινχ Τάι, ο οποίος έλυσε τον γρίφο σε 25''98. Το παγκόσμιο ρεκόρ το κατέχει από τις 16 Οκτωβρίου του 2004 ο Ιάπωνας μαθητής Σοτάρο «Μάκι» Μακισούμι με 14''52. Πηγή Καθημερινή Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salopet Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 eho kataferei molis mia fora na to lyso. kai ontos einai megalo kollima. tin periodo de pou eiha kollisei eiha parei ena roubik kai se brelok ia na to eho sineheia mazi mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Δεν έχω καταφέρει ποτέ να το λύσω... Άτιμο IQ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 ψαξτε λιγακι στο youtube για να δειτε πως τον λυνουν μερικοι με απιστευτοι ταχυτητα, αμομα και με το ενα χερι! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Δεν έχω καταφέρει ποτέ να το λύσω... Άτιμο IQ :p Υπομονή και καλή μνήμη χρειάζεται:) Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Πολλα τετοια βιντεο ειναι βιντεο ενος λυμενου κυβου τον οποιο ανακατευουν και στη συνεχεια βαζουν το βιντεο να παιζει αναποδα :P Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 32,7 sec και 20,09 Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 παιδια το κυβο μπορω και τον λυνω ΠΑΝΤΑ! οχι βεβαια σε δευτερολεπτα που κανουν μερικοι αλλα το πολυ σε 5 λεπτα τον εχω λυσει...δεν απαιτειται μνημη, οχι με την παντως με την εννοια να θυμασαι που βρισκεται το καθε κουτακι, και ειναι τρελο κολλημα! Οταν τον πηρα καθησα 2 μερες και σε συνολο 13+ ωρες μεχρι να βρω μερικες τεχνικες για να λυθει..μια φορα που μετρησα τις κινησεις βγηκαν 92...σιγουρα οχι ο,τι πιο γρηγορο αλλα για αρχη καλα ειναι...Τελος, τον ελυσα πρωτη φορα στις 20/10/07 και καθε μερα τουλ. 5 φορες.. Αξιζει να ασχοληθει ο καθενας..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts