Jump to content

[MOTO] Daytona Sprinter 50/125cc

poulisss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μοτέρ 125cc δεν νομίζω να μπορέσω να βάλω γιατί αν εδώ καλά καλά δεν με άφησαν να πάρω το 125 το έτοιμο της εταιρείας θα με αφήσουν να αλλάξω το 50cc άσε που δεν νομίζω να αξίζει αφού το 125 με το 50αρι του κουτιού έχει διαφορά αν θυμάμαι 150 ευρώ . Τώρα να δώσω 300 για μοτέρ και να μην μου φτάνουν για τίποτε άλλο ? :rolleyes: Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορώ να κάνω τίποτα να ανεβάσω έστω και λίγο το ήδη υπάρχον μοτέρ . Επίσης θέλω να μου πέιτε πως να βγάλω τα αυτοκόλλητα και με τι την τυχόν κόλλα που μείνει πάνω.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρον

https://donate.wspa.org.uk/form.asp?id=63

! Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις !

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ζεστανε τα με πιστολακι για τα μαλλια..δν αφηνει τπτ.. αμα μεινει κατι λιγο οινοπνευμα...

συνηθως καρμπιρατερ μπορεις να βαλεις για να μη πειραξεις το μοτερ..και μια καλη εξατμιση...

και αργοτερα κυλινδοπιστονα και τ σχετικα.. σιγα μη κατσεις να αλλαξεις ολοκληρο μοτερ!!!

Device: HTC Desire

Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27

Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot

βαλε καρμπ εξατμιση,αλλα οπως συνηθως θα συνηθησεις το γκαζι.μετα βαζεις κυλ/πιστονο γραναζια ..ενω με το 125 θα χεις ιδιο κ περισσοτερο γκαζι με το 72αρι,και με τα χρηματα που θα "πεταξεις" στο 50αρι μοτερ,βαζεις το 125 που μπαινει "κουτι" και καθαρισες,και το γυρνας και οσο θες.με το 72αρι αντε να βγαζεις 80-90 με το 125..90 μες το νερο..

Α και κάτι ακόμα . Ξέρετε καμια αλοιφή καλή για τις γρατσουνιές ? Γιατί το πήρε η μάνα μου για μια βόλτα και το εγκαινίασε :p

δυστηχως δεν ειναι λαμαρινες για να το κανεις αλοιφη.. τα πλαστικα παντα σε ενα μαγαζι τα κανεις ενα γυαλισμα,αλλα δεν θα βγει 100% οπως στα αυτοκινητα..

exo ena daytona sprinnter 125 kai to strono akoma .... tr pou to strono peirazei ama aneveno anifores???

να ανεβεις ανηφορες αλλα οχι με τερμα το γκαζι.τιποτα δεν παθαινει το μηχανακι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

exo ena daytona sprinnter 125 kai to strono akoma .... tr pou to strono peirazei ama aneveno anifores???

Καλο ζεσταμα να κανεις στο μηχανακι ασχετα το μηκος της διαδρομης σου και το μηχανακι θα ειναι ΟΚ.

Καλησπέρα και πάλι . Σήμερα έβγαλα το λασποτήρα αλλά δεν ξέρω που να τοποθετήσω την πινακίδα. Μπορείτε να μου πείτε ιδέες ? (και πως ακριβώς να τη στερεώσω κάπου?)

γεια σε ολους , σημερα μου το παρηγγειλε ο πατερας ... αυριο το απογευμα πιστευω να το εχω παρει . λοιπον . το μηχανακι εξωτερικα ειναι φοβερο με λιγεσ αλλαγουλες . (φαναρι πισω με φλας) κοπσιμο πινακιδα, προφυλακτηρας dynamic και χωρις τα αυτοκολλητα .... επειδη μεχρι το πασχα θα το εχω στρωσει λογικα . και θελω να πεταχτω μεχρι κορινθο . το μηχανακι μπορει να καλυψει αποσταση 80 χιλιομετρων αθηνα-κορινθος ???? με καμια 60km/h ξερω γω . και μια σταση αν χρειαζετε ...

γεια σε ολους , σημερα μου το παρηγγειλε ο πατερας ... αυριο το απογευμα πιστευω να το εχω παρει . λοιπον . το μηχανακι εξωτερικα ειναι φοβερο με λιγεσ αλλαγουλες . (φαναρι πισω με φλας) κοπσιμο πινακιδα, προφυλακτηρας dynamic και χωρις τα αυτοκολλητα .... επειδη μεχρι το πασχα θα το εχω στρωσει λογικα . και θελω να πεταχτω μεχρι κορινθο . το μηχανακι μπορει να καλυψει αποσταση 80 χιλιομετρων αθηνα-κορινθος ???? με καμια 60km/h ξερω γω . και μια σταση αν χρειαζετε ...

File asto kalitera ddn aksizei! tha kapseis to moter! kai tha aganaktiseis! einai megali i apostasi! alla ginete!

μπα πολυ δυσκολα για την μηχανη οντως θα αγανακτησεις,απ οσο ξερω εχει τελικη 65χλ/ω μανισιο,οποτε θα πρεπει να κινησε με καπου 50-55χλμ..και θα χρειαστει να κανεις καποιες στασεις..εγω πηγα θεσνικη χαλκιδικη (40χλμ),μανισιο εβγαζε 80 κ παλι αγανακτησα πραγματικα,χωρια π ειχα το μυαλο μ συνεχεια μην παθει τπτ

@kalejaios: αγορασε η φτιαξε 2 λαμακια (για να χουν καποια ελαστικοτητα,χτυπα τα με σφυρι η κατι παρομοιο) η εσυ η ο μηχανικος σου,1-2 cm X 6-7cm,κανε 4 τρυπες,2 σε καθε λαμακι, στις ακρες σε μεγεθος οσο τις τρυπες του πλαστικου (οχι πολυ στην ακρη οι τρυπες),εκει που ηταν οι παλιες βιδες τ πλαστικου,βαλε τα λαμακια κ βιδωσε τις 2,στις αλλες 2 που θα συγκρατει την πινακιδα,βαλε τις βιδες και πιαστα με παξιμαδια κ 2 λεπτες φλαντζουλες..καλη επιτυχια!

αν το κανεις ενα 53αρι θα πηγαινεις χαλαρα:)

Το θεμα δεν ειναι αν σπασει το μοτερ αλλα αν την βγαλεις εσυ ζωντανος.Εγω παντως στην μεση της διαδρομης θα αυτοκτονουσα αν χρειαζοταν για μια τετοια αποσταση να κανω πανω απο 1,5 ωρα.

βασικα το μηχανακι θα γινει 54mm !! (μολις μαζεψω τα λευτα) . αλλα μεχρι το πασχα θα ειναι μαμα λογικα ,,, κοιταχτε , κουραγιο να πηγαινω με 60 km/h εχω . και 2 ωρες ταξιδακι το κανω , ας ειναι καλα τα ακουστικα και το κινητο .... απλα φοβαμαι μην χαλασει το μηχανακι .

δεν ειναι καθολου καλη ιδεα αυτο με τα ακουστικα,εγω την πατησα μια φορα ετσι κ δεν την ξαναπαταω,πρεπει να χεις την προσοχη σου εκει,ειδικα οταν πας με 50-60..σκεψου μονο να εισαι δεξια λωριδα,στην ακρη,και να σε περασει ενα φορτηγο,μονο απ τον αερα φιλε..το χω παθει γι αυτο! να προσεχεις.και θα ηταν προτιμοτερο να το κανεις πρωτα 53 κ μετα να πας αλλα ενταξει..

Το μπλε φως στο μηχανάκι στο 1:16 με 1:18 τι είναι ?

Μήπως ξέρετε και που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο?

Πατεντα φως ειναι κατω απο το φτερο! μονος σου πρεπει να πειραματιστεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω παντως οταν το ειχα 90αρι με σχεδον καμενα πινια και να χανει λαδια απο καποιες τσιμουχες πηγα και ηρθα Σουνιο ταπα το γκαζι δικαβαλο και οταν γιρισα κοιταξα τα λαδια και ειχα περιπου 100-200ml και δεν μου επαθε τιποτα...

Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i

MiniCM10 4.0.1:D

neon ειναι οπως αυτα> http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://www.neonsdirect.co.uk/images/blue-neon-lights.jpg&imgrefurl=http://www.neonsdirect.co.uk/index.php%3Fmain_page%3Dproduct_info%26cPath%3D1%26products_id%3D1&usg=__i5S6jgOcdeIYRPD_pCvMQ-dJeoA=&h=384&w=512&sz=15&hl=el&start=2&um=1&tbnid=zGtWhRVqToLABM:&tbnh=98&tbnw=131&prev=/images%3Fq%3Dneon%2Blight%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26hs%3Dz7N%26sa%3DN%26um%3D1

Πατεντα φως ειναι κατω απο το φτερο! μονος σου πρεπει να πειραματιστεις!

καλυτερα να το παει σε ηλεκτρολογο γιατι αν κατι δεν κανει καλα οταν βρεξει ή ακομα και με την υγρασια θα βραχυκυλωσει :wacko:

το αγορασα το μηχανακι ... πρωτες εντυπωσεις: πολυ καλο σχετικα . το εχω παει μεχρι 45km/h ... δεν τριζουν πλαστικα ουτε τπτ . ειναι πανεμορφο . αυτα:P ... μεχρι τα 800 λεει πρεπει να το πηγαινω μεχρι 45.... και μετα μεχρι τα 1600 μεχρι 60km . αφου το πηρα μετα απο 3 ωρες με σταματησαν και οι αστυνομικοι . αλλα μ την χαρισαν γιατι τους εγλυψα λιγο , ε dx και καινουριο μηχανακι . αυτα :P

καλυτερα να το παει σε ηλεκτρολογο γιατι αν κατι δεν κανει καλα οταν βρεξει ή ακομα και με την υγρασια θα βραχυκυλωσει :wacko:

και σιγα μην κατσει ο ηλεκτρολογος να ασχοληθει με τις πατεντες του καθενος μας! :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

το αγορασα το μηχανακι ... πρωτες εντυπωσεις: πολυ καλο σχετικα . το εχω παει μεχρι 45km/h ... δεν τριζουν πλαστικα ουτε τπτ . ειναι πανεμορφο . αυτα:P ... μεχρι τα 800 λεει πρεπει να το πηγαινω μεχρι 45.... και μετα μεχρι τα 1600 μεχρι 60km . αφου το πηρα μετα απο 3 ωρες με σταματησαν και οι αστυνομικοι . αλλα μ την χαρισαν γιατι τους εγλυψα λιγο , ε dx και καινουριο μηχανακι . αυτα :P

Καλοριζικο φιλε και παντα με κρανος.Καλο ζεσταμα παντα στο μηχανακι και μην το φοβασαι να το δινεις που και που.

και σιγα μην κατσει ο ηλεκτρολογος να ασχοληθει με τις πατεντες του καθενος μας! :worry:

Αν δει το χρημα θα το κανει και θα πει και ενα τραγουδι.

παιδια εγω παιρνω το daytona spinter 50cc aurio se mauro !!!θελω να το κανω καποιες μηχανικες αλλαγες απλες τι λετε ?ευχαριστω :)