Nognir Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Τελικά πέρασα επιτυχώς noRSA bootloader, το Linuxmod Fusion 3.1 speed και ελληνικό language pack. Τώρα τα προβλήματα είναι η προσθήκη themes, η ταξινόμηση και το album art των mp3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Γίνεται να μεταφέρουμε τον πλήρη τηλεφωνικό κατάλογο μέσω bluetooth από ένα V8 σε άλλο τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus8511q Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 παιδια αγορασα απο εξωτερικο το v8 2gb luxury. Μπορει καποιος να μου πει πως να του βαλω ελληνικα γιατι δεν εχει? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 To μοναδικό επίσημο ελληνικό firmware για το 2GB Luxury V8 είναι αυτό. Αν θέλεις, γράψε μας ποιό firmware τρέχει τώρα. Για οδηγίες εγκατάστασης κοίτα πιο πριν σε αυτό το νήμα. Αν έχεις απορίες, ρώτησέ μας. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paourismp Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Εκανα αναβαθμιση το κινητο μου...με αυτα τα firmware Που προσθεσατε..!! ενω το εκανα με rsd lite.. και εγραψε PASS....το κινητο μενει στο bootloader..! Γιατι το κανει αυτο..?! Σημειωσεις: Εβγαλα και ξανα εβαλα την μπαταρια..! Αυτην την εκδοση δοκιμασα να κανω: V9 Retail Balkan LP0031 Unlocked Το κινητο μου ειναι το V9...! P.S: Ειχα μια ξενη εκδοση μεσα..! δεν ξερω αν παιζει ρολο..!!! Καμια βοηθεια τιποτα..?! καμια ιδεα..?! η να δοκιμασω και την εκδοση με τις ρυθμισεις της Vodafone..?! EIDT: εβαλα και την εκδοση με τις ρυθμησεις για vodafone....!! αλλα παλι το ιδιο κανει...!!!! λοιπόν παιδιά για όποιον αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα όπως είχα και εγώ υπάρχει λύση. απλά αναβαθμίζεις σε μια νεώτερη έκδοση firmware. προσοχή όμως γιατί δεν θα υπάρχει δυνατότητα downgrade. για παράδειγμα, εγώ είχα ένα v9 με λογισμικό vodafone greece (R263313_U_A0.01.10R10_LP0031_USEMERALD2100VFGRR263 313011: Unlocked; Vodafone Greece; Language Pack 0031) στο οποίο πέρασα επάνω το (R263313-AS_U_A0.03.2ER_LP0024_USEMERALD2100GENPHR263313038 : Unlocked; Generic Philippine; Language Pack 0024) μετά όμως δεν μπορούσα να ξαναπάω πίσω οπότε μετά από πολλές προσπάθειες διαπίστωσα πως μόνο με νεώτερο firmware θα γινόταν δουλεία δηλ κάτι πιο μεγάλο από το A0.03.2ER οπότε ψάχνοντας βρήκα το (R263313_U_A0.03.43R_O_LP0039_USEMERALD2100ORACHR26 33100E: Unlocked; Orange Switzerland; Language Pack 0039) και λύθηκε το θέμα. τώρα αυτό που αντιμετωπίζω είναι όπως είπα ότι δεν μπορώ να γυρίσω σε παλαιότερη έκδοση και ως εκ τούτου δεν μπορώ να έχω ελλήνικα στο κινητό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Υποθέτω ότι κατέβασες το firmware αρχείο από εδώ. Αν κοιτάξεις λίγο πιο πάνω από το firmware που έβαλες εσύ υπάρχει και αυτό R263313_U_A0.03.24R1_LP0038_USEMERALD2100TIMITS3R2 63313028: Unlocked; TIM Italy, has Launchbar, Ferrari Edition; Language Pack 0038 το οποίο έχει ελληνικά. Εδώ έχεις δύο δυνατότητες: Είτε φλασάρεις ολόκληρο το firmware και αντικαθιστάς αυτό που έχεις (αν αυτό που έχεις δεν είναι sticky είναι η εύκολη λύση) είτε κάνεις extract το LP από το f/w με τα ελληνικά και το φλασάρεις στο κινητό σου (πιο δύσκολη διαδικασία που πρέπει να ξέρεις πώς γίνεται). Δοκίμασε την πρώτη λύση και αν υπάρξουν προβλήματα τα ξαναλέμε. :cool: Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paourismp Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Υποθέτω ότι κατέβασες το firmware αρχείο από εδώ. Αν κοιτάξεις λίγο πιο πάνω από το firmware που έβαλες εσύ υπάρχει και αυτό R263313_U_A0.03.24R1_LP0038_USEMERALD2100TIMITS3R2 63313028: Unlocked; TIM Italy, has Launchbar, Ferrari Edition; Language Pack 0038 το οποίο έχει ελληνικά. Εδώ έχεις δύο δυνατότητες: Είτε φλασάρεις ολόκληρο το firmware και αντικαθιστάς αυτό που έχεις (αν αυτό που έχεις δεν είναι sticky είναι η εύκολη λύση) είτε κάνεις extract το LP από το f/w με τα ελληνικά και το φλασάρεις στο κινητό σου (πιο δύσκολη διαδικασία που πρέπει να ξέρεις πώς γίνεται). Δοκίμασε την πρώτη λύση και αν υπάρξουν προβλήματα τα ξαναλέμε. :cool: δυστηχώς δοκίμασα κάτι ανάλογο με το R263313_U_A0.03.1DR_LP0331_USEMERALD2100VFLGRR2633 1301D: Unlocked; Vodafone Greece, MotoMagX DRM; Language Pack 0331 αλλά αυτό που έχω ήδη είναι το πιο νέο firmware και το v9 μου δεν μου επιτρέπει να κάνω downgrade... σκέφτηκα όμως μήπως πάρω το παραπάνω και με κάποιο τρόπο το αλλάξω και το κάνω να φαίνεται πιο πρόσφατο από αυτό που ήδη έχω! τι λες φίλε μου για αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Αν όντως δοκίμασες την πρώτη μέθοδο που πρότεινα (με το συγκεκριμένο αρχείο) και δε λειτούργησε τότε θα πρέπει να καταφύγεις στη δεύτερη μέθοδο που προτείνω. Σε περίπτωση που δεν μπορείς ή διστάζεις να κάνεις τη διαδικασία που περιγράφω τότε πες μου να προσπαθήσω να σου φτιάξω ένα τέτοιο αρχείο εγώ. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paourismp Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Αν όντως δοκίμασες την πρώτη μέθοδο που πρότεινα (με το συγκεκριμένο αρχείο) και δε λειτούργησε τότε θα πρέπει να καταφύγεις στη δεύτερη μέθοδο που προτείνω. Σε περίπτωση που δεν μπορείς ή διστάζεις να κάνεις τη διαδικασία που περιγράφω τότε πες μου να προσπαθήσω να σου φτιάξω ένα τέτοιο αρχείο εγώ. όντως δοκίμασα σήμερα το πρωί με την έκδοση που λες παραπάνω αλλά και πάλι κόλλησε στο bootloader και δεν ξέρω να τροποποιήσω ένα firmware με L/P και άλλα...:wacko: αν μπορείς να το κάνεις εσύ θα σου είμαι υπόχρεος:) ερώτηση : μπορούμε να πάρουμε την retail των βαλκανίων "R263313_U_A0.01.10R10_LP0031_USEMERALD2100RTBKNR26 331301D: Unlocked; Retail Balkan; Language Pack 0031" και να αντικαταστήσουμε σε αυτήν κάποια CG ώστε να την βάλουμε στο κινητό;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Από όσο ξέρω, αν βάλεις ένα sticky firmware ο μόνος τρόπος να μπορέσεις να βάλεις ένα χαμηλότερης έκδοσης είναι να κάνεις τη επονομαζόμενη διαδικασία testpoint ή να χρησιμοποιήσεις μιά εξωτερική συσκευή ξεκλειδώματος. Το πρώτο είναι risky επειδή πρέπει να διαλύσεις το κινητό και να βραχυκυκλώσεις δύο σημεία ενώ ταυτόχρονα συνδέεις την μπαταρία. Χώρια που δεν ξέρω πού είναι το testpoint σημείο στο V9. Το δεύτερο είναι ακριβό επειδή πρέπει να αγοράσεις μια συσκευή τύπου rocker dongle ή κάτι τέτοιο. Αυτό που θα κάνω εγώ είναι να πάρω ένα firmware αρχείο ίδιας σειράς με το δικό σου (R263313), να το σπάσω στα επί μέρους CGs, να πάρω μόνο το CG4 (της γλώσσας) καθώς και τον loader και να φτιάξω ένα sbf αρχείο που θα έχει μόνο το CG4. Δώσε μου λίγο χρόνο μια και η internet σύνδεση που έχω αυτόν τον καιρό δεν είναι και η πιο γρήγορη... :zzz: Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paourismp Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Από όσο ξέρω, αν βάλεις ένα sticky firmware ο μόνος τρόπος να μπορέσεις να βάλεις ένα χαμηλότερης έκδοσης είναι να κάνεις τη επονομαζόμενη διαδικασία testpoint ή να χρησιμοποιήσεις μιά εξωτερική συσκευή ξεκλειδώματος. Το πρώτο είναι risky επειδή πρέπει να διαλύσεις το κινητό και να βραχυκυκλώσεις δύο σημεία ενώ ταυτόχρονα συνδέεις την μπαταρία. Χώρια που δεν ξέρω πού είναι το testpoint σημείο στο V9. Το δεύτερο είναι ακριβό επειδή πρέπει να αγοράσεις μια συσκευή τύπου rocker dongle ή κάτι τέτοιο. Αυτό που θα κάνω εγώ είναι να πάρω ένα firmware αρχείο ίδιας σειράς με το δικό σου (R263313), να το σπάσω στα επί μέρους CGs, να πάρω μόνο το CG4 (της γλώσσας) καθώς και τον loader και να φτιάξω ένα sbf αρχείο που θα έχει μόνο το CG4. Δώσε μου λίγο χρόνο μια και η internet σύνδεση που έχω αυτόν τον καιρό δεν είναι και η πιο γρήγορη... :zzz: οκ όποτε μπορέσεις σε ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paourismp Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 (edited) δυστηχώς δοκίμασα κάτι ανάλογο με το R263313_U_A0.03.1DR_LP0331_USEMERALD2100VFLGRR2633 1301D: Unlocked; Vodafone Greece, MotoMagX DRM; Language Pack 0331 αλλά αυτό που έχω ήδη είναι το πιο νέο firmware και το v9 μου δεν μου επιτρέπει να κάνω downgrade... σκέφτηκα όμως μήπως πάρω το παραπάνω και με κάποιο τρόπο το αλλάξω και το κάνω να φαίνεται πιο πρόσφατο από αυτό που ήδη έχω! τι λες φίλε μου για αυτο; στο παραπάνω post έχω κάνει λάθος! το firmware που δοκίμασα και δεν έπιασε είναι το "R263313_U_A0.03.16R_LP0331_USEMERALD2100VFLGRR2633 13019: Unlocked; Vodafone Greece, MotoMagX DRM; Language Pack 0331" το firmware που εσφαλμένα αναφέρω στο αρχικό post "R263313_U_A0.03.1DR_LP0331_USEMERALD2100VFLGRR2633 1301D: Unlocked; Vodafone Greece, MotoMagX DRM; Language Pack 0331" είναι αυτό που κατά τον Skrilax_CZ (αυτός που έχει φτιάξει τον οδηγό για moding στο modmymobile) μπορεί να περάσει πάνω από το A0.03.43R το θέμα είναι ότι δεν το βρίσκω πουθενά... Edited August 9, 2010 by paourismp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galimanas Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 οποιος μπορει ας βοηθησει!!!! μου ηρθε εχτες ενα motorola v8 luxury edition apo κινα κανονικα στο κουτι του με ΙΜΕΙ!γνησιο φαινεται!ξεκλειδωμενο με ελληνικο μενου!μολις ομως πηρα κλησεις διαπιστωσα τη φωνη μου πιο δυνατη!μαλλον σαν να μικροφωνιζε!τι λετε να ειναι?προβλημα στο κινητο?μηχανικο?η κατι αλλο?αν το παω στη motorola servis θα γινει κατι? και το αλλο που διαπιστωσα ειναι οτι οταν το εγω κλειστο και με περνουν τηλ παταω το κουμπι που ειναι στα πλαγια και δεν μου δειχνει την αναπαντητη!οπως γινοταν στο παλιο μου v3! θα ηθελα τη γνωμη σας!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galimanas Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 αυτο που παρατηρησα ειναι οτι σε πειραμα που εκανα ειναι οτι οταν δυναμωνω την ενταση κλησης οταν με παιρνει καποιος,το εκανα με τηλ αλλο και μιλουσα στο δικο μου ειναι οτι μιλωντας εχω επιστροφη φωνης μου!μπορει καποιος να με βοηθησει?ειχα παρει απο αλλο κινητο τηλ και μιλωντας μονος μου ακουγα στο ακουστικο τη φωνη μου!! ας βοηθησει καποιος ρε παιδια! και το τηλ ειναι γνησιο!τσεκαρα το imei tou! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 @paourismp: Λοιπόν, για δοκίμασε να περάσεις αυτό το αρχείο πάνω στο firmware που τρέχεις τώρα, είναι μόνο το CG4 με το LP0038: http://www.4shared.com/file/HAE6T3j2/R263313_U_A00324R1_LP0038_only.html Περιμένω εναγωνίως... :cool: το θέμα είναι ότι δεν το βρίσκω πουθενά... Μήπως είναι αυτό; http://modmymobile.com/forums/downloads.php?do=file&id=23851 Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galimanas Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 αυτο ειναι για το ακουστικο φιλε μου?το αρχειο που μου δινεις να περασω?ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Όχι! Είναι για τον paourismp! Αφού το γράφω κιόλας στην αρχή του post! Εσύ έχεις V8, δεν κάνουν τα αρχεία αυτά για εσένα! Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galimanas Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 για το δικο μου προβλημα?λεω να το στειλω στη cell com αργυρουπολεως για το ακουστικο!λες να εχει επιλογη το v8 να χαμηλωνει το μεγαφωνο?ποσο θα κοστισει λετε στο servis?****το ειναι καινοργιο το κινητο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paourismp Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 @paourismp: Λοιπόν, για δοκίμασε να περάσεις αυτό το αρχείο πάνω στο firmware που τρέχεις τώρα, είναι μόνο το CG4 με το LP0038: http://www.4shared.com/file/HAE6T3j2/R263313_U_A00324R1_LP0038_only.html Περιμένω εναγωνίως... :cool: Μήπως είναι αυτό; http://modmymobile.com/forums/downloads.php?do=file&id=23851 καλά φίλε east είσαι αρχηγός, κερνάω μπύρες! λοιπόν το βράδυ τα δοκιμάζω και σου λέω... χίλια ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Χαχά, ευχαριστώ. Αν είσαι Θεσσαλονίκη βολεύει και το κέρασμα! Ας δούμε όμως πρώτα τί ψάρια θα πιάσουμε... Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paourismp Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Χαχά, ευχαριστώ. Αν είσαι Θεσσαλονίκη βολεύει και το κέρασμα! Ας δούμε όμως πρώτα τί ψάρια θα πιάσουμε... λοιπόν φιλαράκι, δοκίμασα πρώτα το firmware της vodafone και ναι...δούλεψε! οπότε μετά από τα τόσα updates που έχω κάνει λέω να μείνω σε αυτό εδώ... όπως και να έχει χίλια ευχαριστώ και επειδή είσαι όντως μακριά αν θελήσεις οτιδήποτε σχετικά με hardware - software για PC στείλε μου pm (ασχολούμαι χρόνια). και πάλι ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galimanas Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 τελικα το εστειλα στη cell com!για το ακουστικο!βλεπουμε ποσο θα κοστισει!!!!!!!!!και κατι αλλο!οταν εβλεπα αναπαντητη στην οθονη και πατουσα το πληκτρο στα αριστερα να μου δειξει τη κληση χωρις να ανοιξω το καπακι δεν εκανε τιποτα!δεν την εδειχνε!εχει συμβει και σε αλλους?ειναι προβλημα απο το software?ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paourismp Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 τελικα το εστειλα στη cell com!για το ακουστικο!βλεπουμε ποσο θα κοστισει!!!!!!!!!και κατι αλλο!οταν εβλεπα αναπαντητη στην οθονη και πατουσα το πληκτρο στα αριστερα να μου δειξει τη κληση χωρις να ανοιξω το καπακι δεν εκανε τιποτα!δεν την εδειχνε!εχει συμβει και σε αλλους?ειναι προβλημα απο το software?ευχαριστω! πιστεύω πως αυτό που θα έπρεπε να κάνεις για αρχή είναι μία αναβάθμιση υλικολογισμικού (firmware) αν υπάρχει, μιας και θα είναι το πρώτο που θα κάνουν αυτοί στο service και αν θα είναι εκεί το πρόβλημα καταλαβαίνεις ότι τσάμπα ταλαιπωρήθηκες. φιλικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galimanas Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 λες φιλε μου οτι δεν φταιει τελικα το ακουστικο?και αυτο ελεγα απο την αρχη!να κανω αναβαθμιση λογισμικου γιατι καποιες υπηρεσιες δεν δουλευουν και ισως επηρεαζουν και την ομιλια στο ακουστικο!!!θα δουμε!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galimanas Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 SOS!!!!!!!!!!με πηραν απο το servis και μου ειπανε τα εξης!επειδη το κινητο ειναι απο αλλη χωρα-Αγγλια,η αναβαθμιση που θα κανουν,επειδη το κινητο ειναι προορισμενο να δουλευει για αλλη χωρα,υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην ξανα ανοιξει ποτε!τι να κανω?ας απαντησει καποιος!σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts