Jump to content

[Επίσημο] Motorola RAZR2 V8/V9

lordelesar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βγήκε μήπως κανένα theme για το κινητάκι? :)

Όντως, είναι το πρώτο αξιοπρεπές Motorola! Αλλά θέλει αρκετές βελτιώσεις το θέμα επικοινωνία με PC.... Το λογισμικό που έχει γιαυτό είναι σκέτη ταλαιπωρία... :O

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

tha ithela na kano merikes erotiseis gia to kinito. o ixos apo to ixeio pos sas fanike??? i entasi kali?? i othoni??? poiotita kataskeuis??? themata pairnei??? mexri poso mporei na dextei epektasi mnimis???

euxaristo kai sorry an sas kourasa.

tha ithela na kano merikes erotiseis gia to kinito. o ixos apo to ixeio pos sas fanike??? i entasi kali?? i othoni??? poiotita kataskeuis??? themata pairnei??? mexri poso mporei na dextei epektasi mnimis???

euxaristo kai sorry an sas kourasa.

Ηχείο:Η ποιότητα είναι πολύ καλή, η ένταση στα mp3 είναι πολύ χαμηλή.

Οθόνη: Η καλύτερη._

Κατασκευή: 10 με άριστα το 10.Πολύ στιβαρή συσκευή και με άριστα υλικά.

Θέματα:Κανονικά τα Moto δεν παίρνουν θεματα.Αλλά για όλες τις συσκευές μέχρι τώρα έχουν βρεθεί απλοί τρόποι.Επειδή η συσκευή αυτή έχει καινούριο μενού, ακόμα περιμένουμε.Η συσκευή έχει 2 θέματα όταν την αγοράζεις πάντως.

Η συσκευή δεν υποστηρίζει κάρτα μνήμης.Έχει 425mb on board memory και αυτό είναι όλο.

Αναμένεται έκδοση με 2gb on board

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Shmera to agorasa kai ego alla exei ena mikro tzogo sto plhktro #. Exei sumbei se kanena allo katoxo ?

Oxi tipota allo alla ama einai na to pao aurio gia antikatastash

Πρόλαβες και το βρήκες?:):p

Ε, δεν είναι τίποτα, μην είμαστε και υποχόνδριοι, προς Θεού!

Σιγκαπούρης ε?

η επιστρωση χρυσου στα πλαϊνα μερη, εχει κανει το v8 να βρισκεται στα 595 ευρω!!:blink::blink:

τι χαζα πραματα ειναι αυτα...:mad:

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

η επιστρωση χρυσου στα πλαϊνα μερη, εχει κανει το v8 να βρισκεται στα 595 ευρω!!:blink::blink:

τι χαζα πραματα ειναι αυτα...:mad:

Υπάρχει και η κανονική έκδοση.

Προσωπικά το χρυσό το βρίσκω εξαιρετικά κακόγουστο.Πολύ κιτσ.....:protest:

Προσωπικά το χρυσό το βρίσκω εξαιρετικά κακόγουστο.Πολύ κιτσ.....:protest:

Ε ναι ρε παιδιά! Τί είναι αυτά! Είχαμε το V3i D&G τώρα έχουμε το Luxury! ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ...:X

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Οντας κατοχος του V3 εδω και σχεδον 3 χρονια, ειμαι στο ψαξιμο για αντικαταστατη. ΝΑ ειμαι ειλικρινης το RAZR2 δεν μου αρεσει τοσο πολυ εμφανησιακα οσο τοτε το V3, ισως επειδη ειναι λιγο πιο μακρυ. Παντως δεν παιζει και κατι αλλο σε clamshell με οραια εμφανηση εκει εξω οποτε μαλλον οταν φτηνινει λιγο το V8 θα το παρω.

Κυριως εγραψα γιατι με ενδιαφερει να μαθω για την εκδοση με τα 2gb μνημη (μιας και δεν παιρνει καρτα μνημης). Αποσο εχω καταλαβει αυτη τη στιγμη μονο το luxury εχει τα 2gb και ολα τα απλα ειναι με τα 500mb σωστα? (παρεπιπτοντως συμφωνο απολυτα οτι το luxury ειναι πολυ κιτς , ειδικα αυτο το φιδοδερμα ελεος...)

Ψαχνοντας ομως στο ebay προς αμερικη μερια κυριως ειδα το εξης ενδιαφερον. Μερικοι πουλανε καρτες μνημης 2gb που λενε πως κανουν και για το V9 αλλα και για το V8. Προφανως σκεφτηκα αμεσως οτι ο πωλητης εχει κανει τυπογραφικο λαθος αφου το V8 δεν παιρνει καρτα μνημης, ή απλα το εχει βαλει σοτν τιτλο για να τραβηξει κοσμο και δεν ισχυει. Με παραπανω ψαξιμο ομως ειδα οτι μερικοι πουλανε και καποιες V8 συσκευες που υποστηριζουν οτι εχουν ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ τη μνημη απο 512mb σε 2gb! Εκει ξαναθυμηθικα τις πρωτες αγγελιες και πηγα να δω τις μνημες που πουλουσαν, και ηταν απλες μνημουλες micro-SD. Η λογικη λεει οτι η onboard μνημη του κινητου πολυ πιθανον να ειναι micro-SD και αυτη, αλλα θα ειναι "κολλημενη" (soldered , δε ξερω πως να το πω) σε καποια πλακετα του κινητου και δεν θα αφαιρειται ωστε να μπορει να αλλαξει ετσι ευκολα, αλλα βλεπωντας και τις 2 αγγελιες αυτες (και επειδη στη δευτερη δε μπορει να εχει κανει τετοιο χοντρο λαθος ο πωλητης) και επειδη το v8 βγαινει (υποτιθεται τουλαχιστον) και σε εκδοσεις 512mb αλλα και σε 2gb μηπως η motorola εχει κανει την βασικη μνημη του κινητου να ειναι ετσι απλα αφαιρουμενη?

Αν ειναι ετσι τοτε θα μπορει κανεις ευκολα να αγορασει μια 2gb micro-sd να περασει μεσα τα δεδομενα(λειτουργικο) της 512mb απο το κινητο του μεσω υπολογιστη και να την εγκαταστησει στη θεση της, και ετσι απλουστατα να κανει το V8 του 2gb με 20 ευρω που ειναι το κοστος μιας τετοιας μνημουλας... Μπορει να το ψαξει κανεις παραπανω γιατι εγω δεν εχω καν το κινητο?

Επισης 1-2 ερωτησεις για το κινητο. Οταν πηρα το V3 ηξερα οτι σε δυνατοτητες ειναι εντελως μαπα, αλλα δε με απασχολουσε αφου ηθυελα τη λεπτοτητα του. Σημερα ομως που εχουμε πληθωρα λεπτων κινητων με νοιαζει περισσοτερο οταν δωσω 300 ευρω να εχει και καποιες δυνατοτητες. Αποτι καταλαβαινω λοιπον το V8 χανει σε camera και 3G σιγουρα. Το 3g το ξεπερναμε αφου δε προκειται να ασχοληθει κανεις με video-κληση για αρκετα χρονια ακομα (και στην τελικη υπαρχει και το V9 αμα καιγεσαι). Η καμερα ειναι εντελως μαπα? Δεν μιλαω για αναλυση, τα 2mp μου περισσευουν, μιλαω να μπορεις να βγαλεις 10 φωτογραφιες σε ενα χωρο με μετριο φωτισμο και να ειναι 2mp αλλα να ειναι καθαρες τουλαχιστον σε αυτην την αναλυση, και πανω απολα να μην ειναι επιστημη το να βγουν καλες (πχ να βγαινει χαλια η Photo αμα κουνησεις το χερι σου μισο εκατοστο οταν πας να παρεις).

Επισης ακουω για linux στο V8, αλλα δε μπορω να κατανοησω ακριβως τι συνεπαγεται αυτο. Μπορεις ας πουμε να βρεις πληθωρα εφαρμογων στο internet και να μπορεις να τις τρεξεις στο κινητο? Μπορω πχ αν θελω να διαβασω καποιο *.doc ή *.pdf αρχειο να βρω καταλληλη εφαρμοδη και να το ανοιξω απο το κινητο μου?

Sorry αν κουρασα με το τεραστιο μηνυμα αλλα νομιζω τουλαχιστον το πρωτο μερος αξιζει καποιου ψαξιματος.

Telika mou to antikatesthisan me kainourgio :D

Gia proth fortish mou eipan 12 ores kai pos tis epomenes fortiseis na tis kano aknonika kai oxi plhrhs....

Eseis gia proth fortish posh ora to afhsate kai me tis epomenes 3 fortiseis ti kanate ?

A, oso gia to kinhto einai made in china kai exei ekdosh logismikou :

r601_g_80.42.39r .

Xerete an exei bgei kapoia neoterh ekdosh ?

Ontos. To thema einai na exei mesa kai ellhnika:rolleyes:

To blepo ligo argo to logismiko omos. Logo epexergasth apokleietai opote mallon thema ekdoshs logismikou tha einai.

Έτσι.Τα reflashes από ότι γνωρίζω δεν πειράζουν τη γλώσσα αλλά δεν είμαι σίγουρος.Στα διεθνή φόρουμς θα ενημερωθείς πληρέστερα.

τσεκαρισμενο!! το reflash δεν κανει τιποτα!! δεν πειραζει απολυτως τιποτα!! μην φοβηθης να flashαρεις τα reflash, δεν θα σου πειραξουν τιποτα!!

το mp, και το lp αλλαζουν πραματα!!

παντως, υπαρχουν και πακετα γλοσσων, οποτε μην σε πειραξει πιο ειναι το τελευταιο!!:happy:

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Telika mou to antikatesthisan me kainourgio :D

Gia proth fortish mou eipan 12 ores kai pos tis epomenes fortiseis na tis kano aknonika kai oxi plhrhs....

Eseis gia proth fortish posh ora to afhsate kai me tis epomenes 3 fortiseis ti kanate ?

A, oso gia to kinhto einai made in china kai exei ekdosh logismikou :

r601_g_80.42.39r .

Xerete an exei bgei kapoia neoterh ekdosh ?

:blink:Σόρρυ, τι ακριβώς πρόβλημα είχε το πλήκτρο και σου αλλάξαν τη συσκευή?

Από που το πήρες και είναι κινέζικο?

Για την μπαταρία μην ανησυχείς, πρώτη φορά το φόρτισα 4-5 ώρες(το ίδιο και τις επόμενες 3 φορές).

Μετά από 6-7 φορτίσεις η μπαταρία κρατάει 2 24ωρα με κάμποση χρήση(όχι μουσική όμως).

Αρκετά καλά πιστεύω.

Μετά από 6-7 φορτίσεις η μπαταρία κρατάει 2 24ωρα με κάμποση χρήση(όχι μουσική όμως).

...και bluetooth... :rolleyes:

...και bluetooth... :rolleyes:

Και χωρίς bt, αλλά από την άλλη σερφάρω αρκετά(15-20 λεπτά την ημέρα)στο Internet από το κινητό με Opera;)

Apo Plaisio to phra to kinhto. Ta plhktra eixan tzogo. Telika mou to allaxan. Kai ta 2 kinhta htan made in China. Tora gia thn mpataria den exo parapono. Mono to logismiko mou fainetai oti einai ligo argo kai thelo update alla den xero an exei bgalei tipota h motorola hellas. An kai edo pou ta leme den me peirazei an to kinhto den exei ellhnika.

Tha prepei na paro thl th Moto Hellas kai na rothso an exei bgei kamia nabathmish giati monos mou den exo idea pos na thn kano. Oute kai ti tha kano se periptosh pou mou krasarei :O

Apo Plaisio to phra to kinhto. Ta plhktra eixan tzogo. Telika mou to allaxan. Kai ta 2 kinhta htan made in China. Tora gia thn mpataria den exo parapono. Mono to logismiko mou fainetai oti einai ligo argo kai thelo update alla den xero an exei bgalei tipota h motorola hellas. An kai edo pou ta leme den me peirazei an to kinhto den exei ellhnika.

Tha prepei na paro thl th Moto Hellas kai na rothso an exei bgei kamia nabathmish giati monos mou den exo idea pos na thn kano. Oute kai ti tha kano se periptosh pou mou krasarei :O

Στο δικό μου μόνο το πλήκτρο # έχει ένα μικρό κενό που το καταλαβαίνεις αν το πατήσεις πολύ απαλά.Δλδ κάνει ένα μικρό πάτημα και μετά πατιέται κανονικά.Αλλά το καταλαβαίνεις μόνο αν το πατήσεις πολύ απαλά.Αλλιώς δεν γίνεται αντιληπτό.Το κατάλαβα μετάαπό μια βδομάδα(γι αυτό μου έκανε εντύπωση ότι το κατάλαβες από την πρώτη μέρα εσύ, αν και μάλλον το δικό σου κάτι άλλο θα είχε.Το μενού είναι λίγο αργό σε κάποια πράγματα, αλλά όχι πολύ αργό ή εκνευριστικό.Αναβάθμιση δεν ξέρω αν έχει βγεί, αλλά αφού δουλεύει 100% καλά, δεν θα κάνω έτσι και αλλιώς.

Kai emena to idio plhktro eixe problhma alla eixan apeishs kai ta 5,6,8,9 :!:

Shmera to phga gia anabathmish logismikou kai tora exo thn :

R601_G_80.44.2BR.

Isos na einai entuposh mou alla to kinhto einai ligo pio frhgoro tora.:p

Καλησπέρα κι απο μένα.Διαβασα το thread και είδα οτι κάποιος έγραψε οτι η μπαταρία κρατάει 2,5 μέρες.

Εγω το έχω 1,5 βδομάδες και παρά την πρώτη καλή φόρτηση(15 ώρες τουλάχιστον)και τις καλές επόμενες φορτίσεις(αδειαζε τελείως και φορτιζόταν πλήρως μετα)

η μπαταρία κρατάει 30 ώρες max χωρίς την χρήση bluetooth,music,δονηση κ.τ.λ.

3 μέρες δοκίμασα να το έχω και τελείως αθόρυβο για να μην παίζει μελωδία στις κλήσεις αλλα το αποτέλεσμα ήταν ίδιο.

Ο χρόνος που μιλάω στο κινητο καθημερινά δεν ξεπερνάει την 1 μέρα.

Λέτε να έχει πρόβλημα και να το πάω πίσω?Θα μου το αλλάξουν λέτε?

Παρατήρισα οτι και το δικό μου είναι made in china.Το αγόρασα απο

κατάστημα Vodafone.Αν τα εργοστασιακα είναι απο Σινγκαπούρη λέτε να το κάνω θέμα στο κατάστημα?

Sorry για το μέγεθος και ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια πληροφορία μπορείτε να μου δώσετε.

Ποτέ μην λογομαχείς με ενα βλάκα. Θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Ο χρόνος που μιλάω στο κινητο καθημερινά δεν ξεπερνάει την 1 μέρα.

Λέτε να έχει πρόβλημα και να το πάω πίσω?Θα μου το αλλάξουν λέτε?

Φαντάζομαι εννοείς 1 ώρα... γιατί αν μιλάς 1 μέρα λογικό είναι... :p

Πάντως το βλέπω χλωμό να σου αλλάζουν κινητό λόγω μπαταρίας.

Το πολύ πολύ να σου αντικαταστήσουν τη μπαταρία...

PS. Μόνο τα κινέζικα παρουσιάζουν προβλήματα μέχρι στιγμής? :confused: