Livas Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 δεν εχω nokia αλλα θα το δοκιμασω..εχεις καμια εφαρμογη να μου στηλεις?? To νοκια το εφερα σαν παραδειγμα..οτι και αν μου στειλουν βιντεο δεν το παιζει...εκτος αν ειναι 3gp και οτι εικονα μου στειλουν παραπανω απο 2mpixel αναλυση..! ουτε αυτην την παιζει..! (ουτε καν την αποθηκευει..)..!!! Για προγραματακι θες,που να κανεις μετατροπη τα mp3 σε αλλο bitrate?? Αν ναι..! δοκιμασε να βρεις το CDex 1.70 Beta 2 (Δουλευει αψογα)..!! και κατα την γνωμη μου...ειναι απο τα καλητερα στο ειδος του..!! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WanteD Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 κανενα προγραμα να μπορω να το εχω στο κινητο εννοω :P αλλα και αυτο που μου ειπες ενδιαφερον ειναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 τι είδους πρόγραμμα;μόνο java. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 ....ναι μετα προσεξα οτι ελεγες για εφαρμογη......:worry::worry: δεν εχω τιποτα..! και εγω ψαχνω να βρω..! ......βασικα ψαχνω ακομα πως θα ξεκλειδωσω το κινητο μου και να βγαλω το vodafone live απο μεσα.......αλλα οποιος εχει τιποτα για εφαρμογες.......που να δουλευουν.........ας κανει ενα κοπο να πει τι και πως..............!!!! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 ....ναι μετα προσεξα οτι ελεγες για εφαρμογη......:worry::worry: δεν εχω τιποτα..! και εγω ψαχνω να βρω..! ......βασικα ψαχνω ακομα πως θα ξεκλειδωσω το κινητο μου και να βγαλω το vodafone live απο μεσα.......αλλα οποιος εχει τιποτα για εφαρμογες.......που να δουλευουν.........ας κανει ενα κοπο να πει τι και πως..............!!!!τσέκαρε εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Αν είστε ποδοσφαιρόφιλοι,βάλτε και αυτό το javaκι που έφτιαξα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Αν είστε ποδοσφαιρόφιλοι,βάλτε και αυτό το javaκι που έφτιαξα. :D Πολύ καλό :respect: !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 τσέκαρε εδώ Thanks..!!! Με εσωσες...!!! :p:p Υπαρχει κανεις που να εχει και να μπορει να μου στειλει το Google maps..! που να δουλευει σιγουρα στο Μotorola v9..? Γιατι απο που και αν ψαχνω να το βρω..! δεν δουλευει στο κινητο μου..!!! και καμια σελιδα για να κατεβαζουμε παιχνιδια..??! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Παιδιά τα φώτα σας.Θέλω να πάρω με επιδότηση το Motorola V9 και θέλω να μου απαντήσετε στα εξής: α)Έχει καλή κατασκευή δηλαδή αντέχει στις κακουχίες της καθημερινότητας?? β)Αληθεύει ότι έχει 3G? και εάν ναι μπορώ να κάνω video call(βίντεο-κλήσεις)?? γ)Το κινητό αυτό είναι διαθέσιμο στη Vodafone (γιατί εκεί έχω συμβόλαιο) ή να κάνω φορητότητα για τη Wind??(Επειδή το έχουν 100% ετοιμοπαράδοτο). δ)Έχει μεγάλη διάρκεια ''ζωής'' η μπαταρία?? ε)Έχει καλό ηχείο για αναπαραγωγή μουσικής?? και στ)Έχει γρήγορο Bluetooth γιατί όσοι φίλοι μου έχουν Motorola το Bluetooth πιο αργό και απο τις υπέρυθρες είναι!.(π.χ Μια φίλη μου πήρε απο τη Vodafone το Motorola KRZR (κάπως έτσι) και ένα mp3 που πήγα να τις στείλω χωριτικότητας 3 MB το έστειλε σε 3-4 λεπτά)!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Thanks..!!! Με εσωσες...!!! :p:p Υπαρχει κανεις που να εχει και να μπορει να μου στειλει το Google maps..! που να δουλευει σιγουρα στο Μotorola v9..? Γιατι απο που και αν ψαχνω να το βρω..! δεν δουλευει στο κινητο μου..!!! και καμια σελιδα για να κατεβαζουμε παιχνιδια..??!δες και εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WanteD Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Παιδιά τα φώτα σας.Θέλω να πάρω με επιδότηση το Motorola V9 και θέλω να μου απαντήσετε στα εξής: α)Έχει καλή κατασκευή δηλαδή αντέχει στις κακουχίες της καθημερινότητας?? β)Αληθεύει ότι έχει 3G? και εάν ναι μπορώ να κάνω video call(βίντεο-κλήσεις)?? γ)Το κινητό αυτό είναι διαθέσιμο στη Vodafone (γιατί εκεί έχω συμβόλαιο) ή να κάνω φορητότητα για τη Wind??(Επειδή το έχουν 100% ετοιμοπαράδοτο). δ)Έχει μεγάλη διάρκεια ''ζωής'' η μπαταρία?? ε)Έχει καλό ηχείο για αναπαραγωγή μουσικής?? και στ)Έχει γρήγορο Bluetooth γιατί όσοι φίλοι μου έχουν Motorola το Bluetooth πιο αργό και απο τις υπέρυθρες είναι!.(π.χ Μια φίλη μου πήρε απο τη Vodafone το Motorola KRZR (κάπως έτσι) και ένα mp3 που πήγα να τις στείλω χωριτικότητας 3 MB το έστειλε σε 3-4 λεπτά)!. και εγω φιλε μου μολις το αγορασα,παρα πολυ καλο κινητο σε οτι ρωτησες δεν μπορω να σου βρω καποια αρνητικη απαντιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WanteD Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Thanks..!!! Με εσωσες...!!! :p:p Υπαρχει κανεις που να εχει και να μπορει να μου στειλει το Google maps..! που να δουλευει σιγουρα στο Μotorola v9..? Γιατι απο που και αν ψαχνω να το βρω..! δεν δουλευει στο κινητο μου..!!! και καμια σελιδα για να κατεβαζουμε παιχνιδια..??! μηπως ετυχε να βαλεις αυτο που δυναμονη παραπανω την μουσικη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_K Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Παιδιά τα φώτα σας.Θέλω να πάρω με επιδότηση το Motorola V9 και θέλω να μου απαντήσετε στα εξής: α)Έχει καλή κατασκευή δηλαδή αντέχει στις κακουχίες της καθημερινότητας?? β)Αληθεύει ότι έχει 3G? και εάν ναι μπορώ να κάνω video call(βίντεο-κλήσεις)?? γ)Το κινητό αυτό είναι διαθέσιμο στη Vodafone (γιατί εκεί έχω συμβόλαιο) ή να κάνω φορητότητα για τη Wind??(Επειδή το έχουν 100% ετοιμοπαράδοτο). δ)Έχει μεγάλη διάρκεια ''ζωής'' η μπαταρία?? ε)Έχει καλό ηχείο για αναπαραγωγή μουσικής?? και στ)Έχει γρήγορο Bluetooth γιατί όσοι φίλοι μου έχουν Motorola το Bluetooth πιο αργό και απο τις υπέρυθρες είναι!.(π.χ Μια φίλη μου πήρε απο τη Vodafone το Motorola KRZR (κάπως έτσι) και ένα mp3 που πήγα να τις στείλω χωριτικότητας 3 MB το έστειλε σε 3-4 λεπτά)!. 1. Πολύ καλή κι ανθεκτική 2. 3G είναι. Βιντεοκλήσεις υποστηρίζει αλλά με την εξωτερική κάμερα μιας και δεν έχει δεύτερη οπότε βλέπεις τον συνομιλητή σου στην εξωτερική οθόνη. 3. Καλό είναι να αποφύγεις να έχει ενσωματώσει οποιαδήποτε εταιρεία κηνητής τα έξτρα modifications της, δηλαδή να μην είναι voda. live κτλ 4. 3-4μέρες ανάλογα τη χρήση(μέτρια προς χαλαρή στη συγκεκριμένη περίπτωση) 5. Μια χαρά είναι το ηχείο του. 6. To ΒΤ πάντως αν αυτό που αναφέρεις το θεωρείς αργό τότε είναι αργό αλλά δεν νομίζω οτι φταίει το BT αλλά η ταχύτητα εγγραφής των δεδομένων στην κάρτα μνήμησ ή στο τσιπ του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 μηπως ετυχε να βαλεις αυτο που δυναμονη παραπανω την μουσικη?? Οχι..! δεν ηξερα καν..οτι υπαρχει τετοιο πραγμα...! αν και ειμαι ευχαριστημενος απο τον ηχο που βγαζει....!! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WanteD Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Πως να κανω backup ξερεις? αα ναι και στης Q δεν μπορω να ενεργοποιησω τα mms και ιντερνετ γιατι δεν το εχει μεσα τι να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 αα ναι και στης Q δεν μπορω να ενεργοποιησω τα mms και ιντερνετ γιατι δεν το εχει μεσα τι να κανω?? Κάνε κλίκ ΕΔΩ και δες τις ρυθμίσεις.Οι ρυθμίσεις είναι για το Motorola V3 αλλά πιστεύω ότι κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Παιδιά τα φώτα σας.Θέλω να πάρω με επιδότηση το Motorola V9 και θέλω να μου απαντήσετε στα εξής: α)Έχει καλή κατασκευή δηλαδή αντέχει στις κακουχίες της καθημερινότητας?? β)Αληθεύει ότι έχει 3G? και εάν ναι μπορώ να κάνω video call(βίντεο-κλήσεις)?? γ)Το κινητό αυτό είναι διαθέσιμο στη Vodafone (γιατί εκεί έχω συμβόλαιο) ή να κάνω φορητότητα για τη Wind??(Επειδή το έχουν 100% ετοιμοπαράδοτο). δ)Έχει μεγάλη διάρκεια ''ζωής'' η μπαταρία?? ε)Έχει καλό ηχείο για αναπαραγωγή μουσικής?? και στ)Έχει γρήγορο Bluetooth γιατί όσοι φίλοι μου έχουν Motorola το Bluetooth πιο αργό και απο τις υπέρυθρες είναι!.(π.χ Μια φίλη μου πήρε απο τη Vodafone το Motorola KRZR (κάπως έτσι) και ένα mp3 που πήγα να τις στείλω χωριτικότητας 3 MB το έστειλε σε 3-4 λεπτά)!. Καθότι είμαι περήφανος κάτοχος του εν λόγω κινητού θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω όσο καλύτερα μπορώ.:) α) Ολομεταλλική κατασκευή εξαιρετικής ποιότητας. Η πίσω όψη αν και μεταλλική έχει μια επικάλυψη από ένα μαλακό πλαστικό που μοιάζει ελαφρώς στην αφή με δέρμα καστόρι. Το κινητό λόγω της γυαλιστερής βαφής του γεμίζει δαχτυλιές στο άψε σβήσε. Αντέχει στο χρόνο αλλά τέτοιο κινητό και κακομεταχείριση δεν πάνε μαζί, είναι βλασφημία! Άμα σου πέσει σε σκληρή επιφάνεια στις περισσότερες περιπτώσεις θα αντέξει λόγω του μετάλλου αλλά επίσης λόγω του μετάλλου που δεν λυγίζει έστω και λίγο όπως το πλαστικό δεν απορροφά ενέργεια που σημαίνει οτι θα χτυπηθεί και θα φαίνεται οπότε προσοχή. β) Το V9 είναι 3G με HSDPA μέχρι και 3,6 mbps. Βιντεοκλήσεις γίνονται αλλά με την κυρίως κάμερα αφού δεν υπάρχει δεύτερη. γ) Το έχει και η Vodafone αλλά βεβαίως σε έκδοση VF Live! και είναι πιο ακριβό από την retail έκδοση, τουλάχιστον μέχρι την τελευταί φορά που είχα κοιτάξει. Το κινητό εκτός από την Wind μπορείς να το βρεις σε Πλαίσιο, Multirama, Γερμανο, Cosmote, e-shop kλπ. Πλαίσιο, Γερμανος, Cosmote και Multirama το έχουν μόνο με ρυθμίσεις Cosmote μέσα (για internet, mms). Πρόσεξε, η συσκευή δεν είναι branded, έχει κανονικά το εργοστασιακό μενού απλά έχει αποθηκευμένες τις ρυθμίσεις της Cosmote και απλά θα τηλεφωνήσεις στην εταιρία που έχεις να σου στείλουν με μήνυμα τις ρυθμίσεις για mms, internet κλπ Εφόσον έχεις Vodafone θα έχεις και VF Live! χωρίς να αγοράσεις την Live! έκδοση αφού το κινητό είναι συμβατό.;) δ) Χωρίς ιδιαίτερη χρήση internet κρατάει 2-3 ημέρες αν και δεν είναι από τις κορυφαίες σε αναμονή. Αν μπαίνεις αρκετά στο web τότε έχε και τον φορτιστή μαζί σου! ε) Πολύ καλός και δυνατός ήχος αναπαραγωγής αν και αυτο έχει να κάνει και με το πως αντιλαμβάνεται ο καθένας τον ήχο και με "το αφτί" που λέμε του καθενός. Επίσης ο ήχος του ακουστικού είναι πολύ καθαρός χάρη στην Crystal Talk τεχνολογία που πράγματι κάνει δουλειά και είναι εντυπωσιακή. στ) Το KRZR καταρχήν δεν έχει καμιά σχέση με το RAZR2 σε τίποτα! Προσωπικά δεν βλέπω καμιά καθυστέρηση υπερ του δέοντος και έχω μεταφέρει αρκετά mp3 από άλλο κινητό στο V9 αν και εφόσον δεν υπάρχει κάποιος κοινά αποδεκτός χρόνος αντιγραφής που να θεωρείται φυσιολογικός το αν είναι αργό ή όχι είναι θέμα εντύπωσης του καθενός μας. Επίσης να προσθέσω οτι η οθόνη του είναι εξαιρετική σε ποιότητα απόδοσης χρωμάτων και φωτεινότητα, από τα μεγάλα ατού του κινητού και μάλιστα και οι δυο οθόνες (η εξωτερική έχει πλήκτρα αφής για τον music player) είναι σχεδόν το ίδιο μέγεθος (2 ιντσες η εξωτερική, 2,2 η εσωτερική). Ελπίζω να σε βοήθησα, για απορίες είμαι στη διάθεσή σου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 ξέρουμε αν το ν8 βγαίνει ή θα βγει σε μαύρο? επίσης είναι κανείς που να χρησιμοποιεί το ν9 μόνο σε 2G που μπορεί να μου πει πόσο αυτονομία του δίνει? όπως μάλλον θα καταλάβατε είμαι μεταξύ ν8 & ν9... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pamal Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Γεια σας παιδες. Λοιπον επειδη βαρεθηκα πλεον την ΣΕ (εχω παρει το 70% των μοντελων της) και πλεον δεν προσφερει τιποτα παραπανω απο απλα μια καμερα ή μουσικη, τα οποια παρεπιπτωντος εχω και ψηφιακη και mp3 player, θελω πλεον μια στυλατη και ομορφη συσκευη. Παρατηρησα οτι εχει το V8 & V9 πολυ χαμηλο SAR επισής, πραγμα πολυ σημαντικο.:D Το λοιπόν η απορία μου είναι πιο απο τα 2? Να ενημερωσω οτι πρωτη φορα παω σε ΜΟΤΟ.:worry: Σαν σχεδιασμος τα σπαει και τον γουσταρω πολυ, απλα το ενα εχει Linux και το αλλο ειναι κλειστο αλλα 3G+καρτα μνημης. Επισης θα πρεπει να σας πω οτι ειμαι στο δικτυο της Voda, χωρις αυτο να σημαινει απαραιτητα οτι πρεπει να παρω και Live συσκευη, αλλωστε απο οσα διαβασα παραπανω παρα ειναι κλειδωμενη. Και κατι τελευταιο διαβασα οτι η ΜΟΤΟ επιτελους εχει μονιμη αναφορα στα μηνυματα, ισχυει? Ως χρηστες λοιπον της συσκευης θα μετρησει πολυ η γνωμη σας για την αγορα απο το Πλαισιο μαλλον, καθως εκει οι συσκευες ειναι χωρις Live! Thanks. Παράθεση iPhone 5 & iPad mini retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 ξέρουμε αν το ν8 βγαίνει ή θα βγει σε μαύρο? επίσης είναι κανείς που να χρησιμοποιεί το ν9 μόνο σε 2G που μπορεί να μου πει πόσο αυτονομία του δίνει? όπως μάλλον θα καταλάβατε είμαι μεταξύ ν8 & ν9... Το V8 δεν βγάινει σε μαύρο, κυκλοφορεί σε ένα κάπως μπλέ χρώμα και σε ένα μπεζ-ροζ (:wacko:) το οποίο εμφανίστηκε πρόσφατα το οποίο όμως μάλλον ταιριάζει σε γυναίκες. Σε μαύρο βγαίνει μόνο το V9. Αν δουλέυεις το κινητό μόνο σε 2G έχει βέβαια μεγαλύτερη αυτονομία αλλά καθότι έχω την διπλή λειτουργία ενεργοποιημένη δεν μπορώ να σου πω ακριβώς. Πάντως αν χρησιμοποιείς τον browser η μπαταρία θα πέσει σχετικά γρήγορα αν και το V8 έχει νομίζω καλύτερη αυτονομία από το V9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Γεια σας παιδες. Λοιπον επειδη βαρεθηκα πλεον την ΣΕ (εχω παρει το 70% των μοντελων της) και πλεον δεν προσφερει τιποτα παραπανω απο απλα μια καμερα ή μουσικη, τα οποια παρεπιπτωντος εχω και ψηφιακη και mp3 player, θελω πλεον μια στυλατη και ομορφη συσκευη. Παρατηρησα οτι εχει το V8 & V9 πολυ χαμηλο SAR επισής, πραγμα πολυ σημαντικο.:D Το λοιπόν η απορία μου είναι πιο απο τα 2? Να ενημερωσω οτι πρωτη φορα παω σε ΜΟΤΟ.:worry: Σαν σχεδιασμος τα σπαει και τον γουσταρω πολυ, απλα το ενα εχει Linux και το αλλο ειναι κλειστο αλλα 3G+καρτα μνημης. Επισης θα πρεπει να σας πω οτι ειμαι στο δικτυο της Voda, χωρις αυτο να σημαινει απαραιτητα οτι πρεπει να παρω και Live συσκευη, αλλωστε απο οσα διαβασα παραπανω παρα ειναι κλειδωμενη. Και κατι τελευταιο διαβασα οτι η ΜΟΤΟ επιτελους εχει μονιμη αναφορα στα μηνυματα, ισχυει? Ως χρηστες λοιπον της συσκευης θα μετρησει πολυ η γνωμη σας για την αγορα απο το Πλαισιο μαλλον, καθως εκει οι συσκευες ειναι χωρις Live! Thanks. Αν σε ενδιαφέρει να έχεις 3G και τα 450 ΜΒ εσωτερικής μνήμης του V8 δεν σου αρκούν τότε το V9. Τώρα πια η τιμή του έχει μικρή διαφορά από του V8 οπότε από αυτή την άποψη δεν υπάρχει λόγος να πάρεις το V8. Η αναφορά παράδοσης είναι μόνιμη μόνο στο V8 που έχει Linux λογισμικό, στο V9 δεν κρατάει την ρύθμιση στην μνήμη αν και κατά τη γνώμη μου αυτό είναι λεπτομέρεια. Το Πλαίσιο πουλάει πλέον και αρκετές Live! συσκευές αλλά το V9 το έχει στην retail εκδοσή του. Απλά θα πρέπει να τηλεφωνήσεις στην Vodafone να σου στείλει με μήνυμα τις ρυθμίσεις για internet, mms καθότι το κινητό έχει αποθηκευμένες μέσα μόνο τις ρυθμίσεις για την Cosmote. Όπως είπα το κινητό δεν είναι branded απλά έχει μέσα μόνο τις ρυθμίσεις για αυτό το δίκτυο. Παράλληλα καθότι το κινητό είναι συμβατό και με VF Live! θα έχεις πρόσβαση και εκεί χωρίς απαραίτητα να πάρεις την Live κδοση από την Vodafone που σημειωτέον είναι και αρκετά ακριβότερη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 φίλε μου για κοίτα και το z6 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 καλημερα και απο εμενα:) λοιπον εχω το krzr k1 και το w910i αλλα λογω αργου και ξεπερασμενου αρκετα μενου του πρωτου και διαφορων κολληματων του δευτερου σκεφτομουν να παρω το v8 ή v9 αναλογως.. αν και ομολογω πως δεν εχω καταλαβει τι διαφορες έχουν εκτος απο τα βασικα περι linux που εχει το v8 και οχι το v9 και το οτι το v9 ειναι 3g. θα ηθελα λοιπον κιεγω με τη σειρα μου να σας κανω καποιες ερωτησεις γιατι προφανως κατεχετε το θεμα:happy: 1. το v8 και το v9 εχουν καλυτερο γρηγοροτερο και "ευκολοτερο" μενου απο το k1? 2. to k1 αν και μπορουσε να φτιαξει φακελους για τα διαφορα αρχεια, παρολαυτα ακομα και αν τα περνουσες στουσ φακελους παρεμεναν ολα μαζι και στο κεντρικο φακελο των βιντεο, φωτογραφιων κτλ. εννοω πως δεν μπορουσες να τα "συγιρισεις" σε φακελους οπως πχ στα ερικσον στα νοκια κτλ.. αυτο εχει λυθει σε αυτα τα δυο κινητα? 3. είναι σταθερα χωρις κολληματα επανεκινησεις κτλ και γερα? 4. ποια ειναι η διαφορα του v8 απο το v9 περα απο τα γνωστα? εννοω πχ η υπαρξη linux στο v8 σημαινει οτι το v8 εχει διαφορετικο μενου απο το v9 και ολα τα υπολοιπα μοτορολα που δεν εχουν αυτο το λογισμικο? 5. γενικα η μεταβαση αξίζει απο το k1 και το w910 σε ενα απο αυτα τα δυο κινητα? 6. εσεις ποιο απο τα 2 (v8 - v9) προτείνετε? ευχαριστω πολύ:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Η αναφορά παράδοσης είναι μόνιμη μόνο στο V8 που έχει Linux λογισμικό, στο V9 δεν κρατάει την ρύθμιση στην μνήμη αν και κατά τη γνώμη μου αυτό είναι λεπτομέρεια. Υπάρχει δυνατότητα μόνιμης ενεργοποίησης της αναφοράς παράδοσης και στο V9. Γίνεται μέσω seem editing (κοίτα είτε εδώ στο forum είτε στο modmymoto.com για περισσότερες λεπτομέρειες), το έχω κάνει και στο δικό μου και είναι μια χαρά. Επίσης, όπως προέγραψαν και άλλοι συμφορουμίτες, ΜΗΝ πάρεις VF live συσκευή. Έχω δει διάφορα Motorola με VF live και είναι σαφώς χειρότερο και ορισμένες φορές πιο αργό από το νορμαλ software της Motorola. Εδώ είμαστε και για περισσότερες ερωτήσεις... ;) φίλε μου για κοίτα και το z6 ;) Συμφωνώ. Το έχω στην mandarin (πορτοκαλί) έκδοση. Πολύ εύχρηστο κινητό και για να είμαι ειλικρινής με βόλεψε πιο πολύ από τα V8/V9 (ναι, έχω πολλά Motorola κινητά). Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Υπάρχει δυνατότητα μόνιμης ενεργοποίησης της αναφοράς παράδοσης και στο V9. Γίνεται μέσω seem editing (κοίτα είτε εδώ στο forum είτε στο modmymoto.com για περισσότερες λεπτομέρειες), το έχω κάνει και στο δικό μου και είναι μια χαρά. Επίσης, όπως προέγραψαν και άλλοι συμφορουμίτες, ΜΗΝ πάρεις VF live συσκευή. Έχω δει διάφορα Motorola με VF live και είναι σαφώς χειρότερο και ορισμένες φορές πιο αργό από το νορμαλ software της Motorola. Εδώ είμαστε και για περισσότερες ερωτήσεις... ;) Thanks για τα σχετικά με την αναφορά αν και εγώ αναφέρθηκα στην στάνταρ διαδικασία μέσα από το μενού χωρίς άλλη επέμβαση. Πράγματι το μενού την VF Live έκδοσης του V9 έιναι μία μίξη εικονιδίων και σχεδίων του Linux μενού και του κλασσικού, αίσχος!:mad: Πάντως επειδή χρησιμοποίησα για ένα διάστημα την Live έκδοση δεν παρατήρησα καθυστερήσεις, το μενού είναι φοβερά γρήγορο όπως και στην retail έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts