salonicafan_TASO Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Ρωσία: Μπράβο στις κοπελιές, ωραία εμφάνιση από όλες τις απόψεις! Μου άρεσε αυτό το σέξυ - καλόγρια στυλ! :lol: Πρωτότυπο! Πολύ ωραίο στυλάκι, μου θυμίζει shane απο the l word Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Kala i ksanthoula tis Agglias (Scooch-ena haahahha) itan POLU KALH!!! kai genika i summetoxi tis Agglias fetos. Krima pou termatise prwteleutaia! Molis twra eida pws ston imiteliko i Agglia edwse 10 stin Kupro, kai 12 stin Tourkia!!! Oxi tipota allo, min pane tzampa ta sms! To ti Kinezoi psifisan Ellada den sas to lew!!!! hahahahahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahha!!!! Που το είδες πόσο έδωσε η κάθε χώρα στον ημιτελικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_London Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Που το είδες πόσο έδωσε η κάθε χώρα στον ημιτελικό; Edw: http://www.eurovision.tv/addons/scoreboards/2007/semifinal.html Take a look:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Όποιος μπορεί αύριο , ας ποστάρει τα σχόλια του παρουσιαστή του ΒΒC. Είναι ΘΕΟΣ!! :D Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 πρωτη θεση δεν αξιζε σιγουρα στο τραγουδι που βγηκε,γνωμες ειναι αυτες,υπηρχαν και καλυτερα. ο sarbel μου αρεσε παντως και δεν το περιμενα,οχι και ασχημη η 7η θεση. η ρωσια best!!! Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Η Σερβία είχε απλώς καλό τραγουδάκι, με μελωδία που την ξεχνάς σχεδόν αμέσως. Δε συγκρίνεται με Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς με τίποτα. Η Ρωσία ήταν, κατ' εμέ, η πιο αντιπαθητική συμμετοχή. Εκνευριστική και επίπεδη. Η Βουλγαρία, αν και δε μου άρεσε στην αρχή, τελικά μου φάνηκε συμπαθητική. Η συμμετοχή της Ουκρανίας απλώς γελοία. Η Λευκορωσία κα-τα-πλη-κτι-κή. Ο Σαρμπέλ, νομίζω, ότι άξιζε ακόμα ψηλότερα. Φυσικά, η 7η θέση μαρτυρά ότι δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητος. Ωστόσο, πείτε ό, τι θέλετε, αλλά νομίζω ότι αδικήθηκε. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να είμαι αντικειμενική, αλλά με καθήλωσε. Μου φάνηκε πολύ έντονο και "ξεσηκωτικό" το τραγούδι μας. Και να προσθέσω ότι στη χορογραφία ισχύει το ίδιο με κάθε άλλη ελληνική συμμετοχή: Χωρίς φορτώματα, υπερβολές, λαμπάκια, αυτοαναφλεγόμενα δενδρύλλια. Επιπλέον, ο τραγουδιστής "επικοινωνεί" με τις χορεύτριες. Δεν τραγουδά αυτός μπροστά και εκείνες από πίσω ξεκάρφωτες να χτυπιούνται. Πάντως, διατηρούμε το ρεκόρ μας ως η μόνη χώρα που, έχοντας περάσει το σκόπελο του ημιτελικού το 2004, βρισκόμαστε διαρκώς από τότε στον τελικό. Το ίδιο θα ισχύσει και του χρόνου. ΜΠΡΑΒΟ, ΣΑΡΜΠΕΛ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Η Ρωσία ήταν, κατ' εμέ, η πιο αντιπαθητική συμμετοχή. Εκνευριστική και επίπεδη. Η Λευκορωσία κα-τα-πλη-κτι-κή. Ενώ ας πούμε ο Σάκης Ρουβάς της Λευκορωσίας μας γέμισε ποιότητα και πρωτοτυπία. Της Ρωσίας ήταν πολύ καλό τραγούδι και άψογα ερμηνευμένο με φοβερή σκηνική παρουσία. Ο "Ρουβάς" ήταν άλλος ένας wannabe sex symbol-τραγουδιστής...έλεος χορτάσαμε από δαύτους...:rolleyes: Στο κομμάτι του Σαρμπέλ ακούγονταν φάλτσα και υπερβολικά δυνατά αυτός που είχε την δεύτερη φωνή. Να μην ξανατραγουδήσει ...!:mad: Σαν κομμάτια μου άρεσαν της Georgia, Germany, Serbia, Hungary, Russia. Δεν μου άρεσαν με τίποτα Turkey, Ukraine, Belarus (μπλιαχ), UK (:lol: ). Τα άλλα ούτε κρύο ούτε ζέστη. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Οντως Ρωσια Best!:D Για Ουκρανια ουδεν σχολειο, αλλα με τις θεσεις που περνουν αυτα τα καραγκιοζιλικια προβλεπεται σε μερικα χρονια τα μισα τραγουδια να ειναι τετοιας ποιοτητας :down: Για μας αυτη η θεση ηταν πολυ αξιολογη 7/24 πολυ καλα! Για τουρκια απορω και γω πως πηγε τοσο καλα, μαλλον οι μεταναστες καταχρεωθηκαν :lol: :lol: Γενικως τα συνδικατα κυριαρχησαν και παλι.. ...Μ' αρέσει που μας έιχαν κατηγορήσει οι Φινλανδοί ότι είχαμε απαίσια βίντεο εδώ στην Ελλάδα. Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα. Στα δικα τους video ,που τα θεωρουν top ποιοτητα, μας εδειξαν τον αλλον που βουτηξε στο ποταμι-βουρκο να ποιασει την μπαλα και την οικογενεια του κ@λου που εν ωρα φαγητου σεβασμος 0 και ολοι μιλουσαν στα κινητα. Δηλ.αυτα ηταν τα αντιπροσωπευτικα video της χωρας τους? Τουλαχιστον εμεις δεν δειχναμε τετοιες π@π@ριες αλλα τοπια επι το πληστον που αποσκοπουσαν σε τουρισμο. Αυτοι μαλλον θελαν να αποτρεψουν κοσμο να παει εκει :lol: :lol: Καλα αυτο με τον Αι Βασιλη αλλο lol, πως φαινετε οτι δεν εχουν και τπτ αλλο να παρουσιασουν, αφου τους ειχα ικανους μεχρι και κανενα αναλογο song να βαλουν εκεινη την ωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Πρωτα απόλα μπραβο στο Σαρμπελ!!!:up: Περιμενα 8ος και γι'αυτο με εξεπληξε!!!;) Για τα αλλα τωρα ξεχωριζω Ρωσια (:heat: ), Λευκορωσια, Βουλγαρια (γιατι απο χθες λεω συνεχεια η-μιτρελε :lol: ) και Μολδαβια!!! Αντε και λιγο η Γεωργια και Φινλανδια!! Σερβια καλο αλλα δε με τρελανε κιολας!!! Ευτυχως δε βγηκαν οι Ουκρανοι!!! :X Α και :respect: στον Nrg: Συγχαρητηρια στην Ολγαρα του Dream Show που τιμησε τα χρωματα της Σερβιας!! Αξια! Y.Γ: Ας μας πει καποιος τα σχολια του παρουσιαστη του BBC οπως λεει η Crazygirl!!! Τα λεει πετυχημενα!!!! Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Ρε παιδιά, η Γεωργία δε σας θύμιζε (τηρουμένων των αναλογιών, φυσικά!!) την Bjork;; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djzan-tas Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 tis servias to tragoudi se 1 mina tha ksexastei. ta mona tragoudia pou tha boresoun na akoustoun parapanw sta radiofwna kai sta clubs-bars einai tis rwsias, leykorwsias, elladas, kyprou ante borei kai tis ukranias san xazodance komati. eksalou tosa xazokomatia akougonte (crazy frog, holly dolly ktl...) opws egine persi pio polli akougotan o mr. tornero para ta terata. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Ρε παιδιά, η Γεωργία δε σας θύμιζε (τηρουμένων των αναλογιών, φυσικά!!) την Bjork;; Lol! Desert, ακριβώς αυτό λέγαμε με τον άντρα μου χθες ! Bjork, για τα δεδομένα της Eurovision, βέβαια! Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Ontws ta syxarikia mas ston Sabrela. Poly kala ta phge. :) Pantws h pshfoforia htan opws kathe xrono. Mia apo ta idia. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Lol! Desert, ακριβώς αυτό λέγαμε με τον άντρα μου χθες ! Bjork, για τα δεδομένα της Eurovision, βέβαια! ήταν όμως γαμάτο! εμένα μου άρεσε περισσότερο από όλα! :up: :yahoo: από γυναικεία ομορφιά : τα κορίτσια της Ρωσίας, τα κορίτσια της Σερβίας από πίσω ΚΑΙ με φοβερή φωνητική υποστήριξη και φυσικά οι δικές μας. δροσερές και πανέμορφες. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Καλο ηταν της Ρωσιας και μπραβο στον Σαρμπελ πολυ καλα τα πηγε. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Αυτά είναι!!!! Α ρε wikipedia...!!!! http://en.wikipedia.org/wiki/Ragnhildur_Steinunn_J%C3%B3nsd%C3%B3ttir Έχεις δύσκολο όνομα κούκλα μου...αλλά για την πάρτυ σου γινόμουν και εσκιμώος...Iceland μας έκανες ζημια... Εντυπωσιάστηκα κι εγώ από την παρουσιάστρια της Ισλανδίας.Είναι πανέμορφη. Ήταν με διαφορά η πιο ξεχωριστή παρουσία στον διαγωνισμό :cool: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Αν και διαφωνούσα με την επιλογή Sarbel για την φετινή Eurovision, παρ' όλα αυτά θεωρώ πως χθες παρουσίασε ένα αξιοπρεπές οπτικοακουστικό θέαμα (μπράβο Sarbel!) το οποίο πιστεύω πως άξιζε μια καλύτερη θέση. Όσον αφορά την νικήτρια της Eurovision, το τραγούδι της ήταν τόσο αδιάφορο και ξενέρωτο όσο και η ίδια :D Ραντεβού του χρόνου :) Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Η Ισλανδή, όπως και η Αγγλίδα που ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα --->:love: Η τραγουδίστρια της FYROM --->:heat::love: (Tι σώμα ήταν αυτό! Μας έδειξε και κάτι ψιλά που δεν ήταν στο πρόγραμμα να φανούν... :p) Οι Ρωσίδες καλούλες ήταν, αλλά η μεσαία (και πιο 'ομορφη κατά τη γνώμη μου) είχε χοντρά μπούτια και χάλια δόντια. :p O Σαμπρέλ κύριος! Πολύ αγχωμένος στην αρχή αλλά εν γένει είχε πολύ καλή παρουσία. O Άγγλος εκφωνητής ήταν θεός! Δύο χαρακτηριστικές ατάκες του ήταν: 1) Παίζει βιντεάκι πριν από εμφάνιση χώρας, όπου δείχνει κάποιον να κόβει με αλυσοπρίονο τον πάγο. Και λέει: "Οh look! He cuts the ice! Isn't it fantastic?" 2) Βγαίνει ο Σαμπρέλ και πριν ξεκινήσει το τραγούδι λέει: "The funny with this guy is that every day in the hotel I meet his entire family!" 3)Επίσης παίζει βιντεάκι όπου κάποιοι κάνουν γλυπτική σε πάγο φτιάχνοντας έναν κύκνο και μετά βάζουν από πίσω κάτι σαν κερί για να φωτίζεται. Και λέει: "Oh yes! It's a swan! And those people are the only guys who could make something like that and then set it on fire!" (φυσικά αν δεν ακούσετε την ειρωνία στον τόνο της φωνής, δε μπορείτε να κατανοήσετε το μεγαλείο :p) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 :lol: σωστός ο Αγγλάρας...εεε μα ήταν βίντεο αυτά...όπως είπε ένας φίλος λες κ δεν θέλει να πάει κανείς στην χώρα τους...:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Εγώ ήλπιζα να νικήσει η Ελβετία. Ωραίο κομμάτι. Μου άρεσαν επίσης Ουκρανία Ελλάδα Τουρκία Γεωργία Βουλγαρία Λευκορωσία Η Σερβία είναι χάλια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Κι ένα τελευταίο που ξέχασα σχετικά με τον Άγγλο. Είχε απεριόριστη συμπάθεια στην σπαστική κοπελίτσα με το ροζ φόρεμα που βολόδερνε στο green room και μιλούσε με τις αποστολές. Την στόλισε με ατάκες όπως: "Everytime she comes up, my worst nightmares come true." "Is she supposed to be funny?" "Can't we see the commercials instead of her?" :lol: Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Εγώ ήλπιζα να νικήσει η Ελβετία. Ωραίο κομμάτι. Μου άρεσαν επίσης Ουκρανία Ελλάδα Τουρκία Γεωργία Βουλγαρία Λευκορωσία Η Σερβία είναι χάλια... σου αρεσε η Τουρκια????:blink: :shock: :shock: Και θεωρεις χαλια τη Σερβια?:!: :!: :!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Κι ένα τελευταίο που ξέχασα σχετικά με τον Άγγλο. Είχε απεριόριστη συμπάθεια στην σπαστική κοπελίτσα με το ροζ φόρεμα που βολόδερνε στο green room και μιλούσε με τις αποστολές. Την στόλισε με ατάκες όπως: "Everytime she comes up, my worst nightmares come true." "Is she supposed to be funny?" "Can't we see the commercials instead of her?" :lol: Χαχαχαχα θάψιμο! Είναι όλα τα λεφτά ο τύπος! :lol: :lol: Το άλλο το προσέξατε? Μετά την εμφάνιση του boyband από την Ισπανία: Mπακοδήμου: '' Μπράβο αγόρια μου'' Φώτης: ''Aχχχχ'' :lol: MAZEΨΟΥ! Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Η τραγουδίστρια της FYROM --->:heat::love: (Tι σώμα ήταν αυτό! Μας έδειξε και κάτι ψιλά που δεν ήταν στο πρόγραμμα να φανούν... :p) Οι Ρωσίδες καλούλες ήταν, αλλά η μεσαία (και πιο 'ομορφη κατά τη γνώμη μου) είχε χοντρά μπούτια και χάλια δόντια. :p O Άγγλος εκφωνητής ήταν θεός! Δύο χαρακτηριστικές ατάκες του ήταν: 1) Παίζει βιντεάκι πριν από εμφάνιση χώρας, όπου δείχνει κάποιον να κόβει με αλυσοπρίονο τον πάγο. Και λέει: "Οh look! He cuts the ice! Isn't it fantastic?" 3)Επίσης παίζει βιντεάκι όπου κάποιοι κάνουν γλυπτική σε πάγο φτιάχνοντας έναν κύκνο και μετά βάζουν από πίσω κάτι σαν κερί για να φωτίζεται. Και λέει: "Oh yes! It's a swan! And those people are the only guys who could make something like that and then set it on fire!" :lol: :lol: Καλά, το βλέπαμε μεγάλη παρέα και τα ξενέρωτα βιντεάκια ήταν τα αγαπημένα μας! Ειδικά αυτά με τους πάγους! Και τα σχόλιά μας ήταν παρόμοια με του Αγγλου! Κι εμένα μου άρεσε αυτή της FYROM (και σώμα, και πρόσωπο), αν και τα παραπάνω που μας έδειξε ήταν όντως "ψιλά"! Μπορούσε και περισσότερα! :w00t: Οι Ρωσίδες να πω την αλήθεια δεν με ξετρέλαναν, ειδικά σε σχέση με το video-clip που είχα δει. Και (μην ξεχνάμε ότι είναι διαγωνισμός τραγουδιού :p) το τραγούδι ήταν μέτριο. Η Ουκρανία πλάκα είχε, η Σερβία μέτρια, ο Σαρμπέλ καλύτερος από τον Τούρκο (τον οποίο δεν περίμενα καν στην 10άδα)... Και η ψηφοφορία σε κάποια σημεία ήταν άντε γεια! Όπως είπε και ο Σεργουλόπουλος όταν η Μάλτα έδωσε το 12 στην Αγγλία "Ο Χριστός και η Παναγία!" :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Mπακοδήμου: '' Μπράβο αγόρια μου'' Φώτης: ''Aχχχχ'' :lol: MAZEΨΟΥ! Αυτό το άκουσα και νόμιζα πως ήταν ιδέα μου:lol: :lol: :lol: !!!! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts