RacOOn Δημοσιεύτηκε May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 1, 2007 (edited) Γνωρίζετε αν έχει έρθει στην Ελλάδα και σε τι τιμή, γιατί ενδιαφέρομαι Δείκτης SAR: 0.702 W/kg Edited January 10, 2012 by gianpithio Update Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 εχει ερθει αποκλειστικοτητα της Vodafone 179 αν θυμαμαι καλα Για την τιμη του ειναι σουπερ. Εχει και ραδιοφωνακι ! Αν το δεις εκτος λειτουργιας, δε καταλαβαινεις αν ειναι το d900 ! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. May 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Να σαι καλά, πάω να το δω. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 επειδή ψάχνω τηλέφωνο γύρω στα 150ευρω κοιτάω και το Samsung Ε250. Νομίζω ότι είναι μια καλή επιλογή σε αυτά τα χρήματα. Θα ήθελα να ρωτήσω όμως αν είστε ευχαριστημένοι με τα Samsung γενικότερα. Όταν γράφουμε μήνυμα υπάρχουν προβλήματα με τα ελληνικά? Υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των χαρακτήρων όπως συμβαίνει με άλλα τηλέφωνα? Οοιεσδήποτε αναφορές για το τηλέφωνο θα με βοηθούσαν αφάνταστα. Ευχαριστώ. Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sj410 Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Κανένας περιορισμός στα μηνύματα, πολύ καλό και γρήγορο Τ9, αυτονομία 2 μέρες με αρκετή χρήση, γενικά μια πολύ καλη επιλογή. Παράθεση Η υπόθεση είναι τζουτζουμπρούτζου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ongas Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Παιδια το εχω παρει το κινητο απο βοδιφον αλλα το χρησιμοποιω με κοσμοτε...Το προβλημα ειναι οτι για καποιον περιεργο λογο δεν μπορω να λαβω/στειλω μμς...Τις ρυθμισεις τις εκανα χειροκινητα...Καμια προταση??:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Παιδια το εχω παρει το κινητο απο βοδιφον αλλα το χρησιμοποιω με κοσμοτε...Το προβλημα ειναι οτι για καποιον περιεργο λογο δεν μπορω να λαβω/στειλω μμς...Τις ρυθμισεις τις εκανα χειροκινητα...Καμια προταση??:mad: Αγόρασα ένα πρόσφατα και απ΄ότι είδα έχει προεπιλεγμένες τρεις επιλογές για τα mms (tim - vodafone - cosmote) και όταν ανοίγεις την πρώτη φορά το menu σε ρωτά πιο θες να επιλέξεις. Πιθανόν το δικό σου επειδή είναι vodafone να έχει μόνο την επιλογή για τη συγκεκριμένη εταιρεία και για τις υπόλοιπες να είναι κλειδωμένες και να μη δέχεται ούτε χειροκίνητες ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Σκέφτομαι να το πάρω σαν δώρο σε Vodafone Live, και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει οτιδήποτε κλειδωμένο (MP3 κλπ). Επίσης, τι ακριβώς περιέχεται στο πακέτο; Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Σκέφτομαι να το πάρω σαν δώρο σε Vodafone Live, και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει οτιδήποτε κλειδωμένο (MP3 κλπ). Επίσης, τι ακριβώς περιέχεται στο πακέτο; Για το πρώτο σκέλος δε γνωρίζω αν είναι κλειδωμένα κάποια μενού μιας και δε το πήρα VL. Το πακέτο έχει φορτιστή και ακουστικά μόνο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Λογισμικό για συγχρονισμό (PC Studio) δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο; Πρέπει να το κατεβάσει κάποιος από το δίκτυο; Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Ναι από εδώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salida Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Αγόρασα πρόσφατα το E250 Είναι μια πολύ φθηνή λύση για όποιον ενδιαφέρεται για mp3 και radio. Η ποιότητα του ήχου ειναι πολύ καλή όπως επίσης και η ένταση του ηχείου αλλά και των στερεοφωνικών ακουστικών. Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανεις απο που μπορώ να προμηθευτώ καλλώδιο για να το συνδέω με τον υπολογιστή επειδή με το bluetooth δεν έβγαλα άκρη... :( Παράθεση Less Is More Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Αγόρασα πρόσφατα το E250 Είναι μια πολύ φθηνή λύση για όποιον ενδιαφέρεται για mp3 και radio. Η ποιότητα του ήχου ειναι πολύ καλή όπως επίσης και η ένταση του ηχείου αλλά και των στερεοφωνικών ακουστικών. Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανεις απο που μπορώ να προμηθευτώ καλλώδιο για να το συνδέω με τον υπολογιστή επειδή με το bluetooth δεν έβγαλα άκρη... :( Έψαχνα κι εγώ καλώδιο αλλά δε βρήκα. Μόνο για το 390 υπάρχει και πιθανόν να ταιριάζει αλλά δε το ρισκάρισα να το πάρω. Πήρα όμως ένα usb Bluetooth και λειτουργεί μια χαρά. Εσένα τι ακριβώς σου παρουσιάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salida Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Ειχα αγορασει ενα bluetooth απο τα πολυ φθινα, για το προηγούμενο κινητό που είχα.Όταν το ξανα εκανα εγκατάσταση ομως βγαζει περιορισμο στην αποστολη αρχειων στα 5 Mb επειδη δεν ειναι licenced η συσκευη (τονιζω οτι το εκανα εγκατασταση 2-3 φορες με το αρχικο cd και βγαζει καθε φορα αυτον τον περιορισμο) το bluetooth που εχω ειναι ενα bluesoleil. Έχεις να μου προτεινεις καποια σίγουρη λυση για bluetooth ? Παράθεση Less Is More Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Το ίδιο bt έχω κι εγώ αλλά το χρησιμοποιώ μόνο για μεταφορά από και προς το outlook. Με χρήση του Samsung pc studio και όχι του προγράμματος του blue solieil. Για μεταφορά άλλων αρχείων προτιμώ να τα μεταφέρω κατευθείαν στη στη κάρτα μνήμης του κινητού μέσω του card reader. Είναι πολύ πιο γρήγορη και σίγουρη λύση. Θα δοκιμάσω να στείλω αρχεία και μέσω του προγράμματος του blue soleil για να δω αν θα μου βγάλει τους ίδιους περιορισμούς που βγάζει και σε εσένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmius_r Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Ειχα αγορασει ενα bluetooth απο τα πολυ φθινα, για το προηγούμενο κινητό που είχα.Όταν το ξανα εκανα εγκατάσταση ομως βγαζει περιορισμο στην αποστολη αρχειων στα 5 Mb επειδη δεν ειναι licenced η συσκευη (τονιζω οτι το εκανα εγκατασταση 2-3 φορες με το αρχικο cd και βγαζει καθε φορα αυτον τον περιορισμο) το bluetooth που εχω ειναι ενα bluesoleil. Έχεις να μου προτεινεις καποια σίγουρη λυση για bluetooth ? Δοκίμασε το ΜΑ - 730G. Εγώ, αυτό αγόρασα και λειτουργεί μια χαρά και με το PC Studio. BTW, ξέρει κανείς αν μπορούμε να βρούμε το φ-ο-β-ε-ρ-ό ήχο κλήσης με τα "πουλάκια"; (όποιος είχε παλιό Samsung, ξέρει τι λέω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salida Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Ευχαριστώ πολύ για το bt που μου προτείνεις θα το "τσιμπίσω" σύντομα. Να αναφέρω μονο οτι το πρόβλημα που έχω με το bluesoleil, δεν είναι μεμονομένη περίπτωση. Mετα απο προσωπικό ψάξιμο πολλών ωρών στο internet διαπίστωσα οτι υπαρχουν πολλοί ανθρωποι με το ιδιο πρόβλημα. Το λάθος του προγράμματος είναι οτι κατα την απεγκατάσταση του απο τον υπολογιστη, κάποιες εγγραφές (στη registry) παραμένουν με αποτέλεσμα σε επόμενη εγκατάσταση το λογισμικο να εμφανίζει το μήνυμα για τον περιορισμό των 5mb. Παράθεση Less Is More Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmius_r Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Ένα καλό προγραμματάκι για να απαλλαγείς από παλιά entries είναι το Registry Mechanic. Δοκίμασέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmius_r Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Τελικά, κανείς που να γνωρίζει πώς θα μεταφέρω τους built-in ήχους κλήσης από παλιό Samsung, ή πώς θα τους βρω στο Δίκτυο; Τα ξένα site δεν στέλνουν WAP στην Ελλάδα και τα ελληνικά site έχουν μόνο μουσική.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Το πήρα πριν 2 μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για τα λεφτά του είναι το καλύτερο τις αγοράς πιστεύω. Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 εχω μι§ επιδωτισούλα και λέω να πετάξω τα λευτά μου σε αυτό το κινητό. Από ότι βλέπω δεν έχει κάνει κάποιος ένα καλό review εδώ (ισως κάνω εγώ μετά) αλλα από οτι βλεπω απο το νετ έχει κακη μπαταρια και αυτο με προβληματιζει. κραταει 2 μερες (αυτό θα πει κακή) με τυπικη χρηση από ότι λένε. :( Αν καποιος το έχει ας γράψει δυο αράδες για αυτό. δεν εχω πληροφοριίες για το σημα του και τυχόν άλλα κουλά ή σπαστικά.. (πχ κάποιο πρόβλημα με ελληνικά) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Σε σύγκριση με το k 750 που έχω παράλληλα ναι έχει "κακή" μπαταρία. H χρήση που του κάνω, περίπου 15 λεπτά ομιλία την ημέρα και δε το σβήνω καθόλου, οι δύο μέρες μου μοιάζουν ικανοποιητικές. Από σήμα και με Cosmote και με Wind δεν έχω παράπονο. Ακόμη και σε κάποια ορεινά σημεία που ήμουν αυτές τις ημέρες καλό σήμα είχε. Με τα Ελληνικά (αν και δεν είμαι πολύ της γραφής στα κινητά) δεν είδα κάποιο πρόβλημα. Κάποια αρχεία (φωτογραφίες) που του είχα μεταφέρει από το 750 δε μπορούσε να τα προβάλει. Έβγαλε μήνυμα ότι δε τα υποστήριζε. Γενικά εύκολο τηλέφωνο που αν και το πρώτο μου Samsung δε με δυσκόλεψε το αντίθετο με έκανε να ψάχνομαι περισσότερο με αυτή τη μάρκα. Ειδικά η ποιότητά του είναι πολύ καλή. Έχω δει πολύ ακριβότερες slide συσκευές να μην έχουν τη στιβαρότητα αυτού στο άνοιξε - κλείσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Πήρα και εγώ το τηλέφωνο. Να πω την αλήθεια το μετανιωσα. Εχει μονο 20€ με το κ750 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Πλέον ναι η διαφορά είναι τόσο μικρή που αξίζει να επιλέγει το 750 για αγορά. Με διαφορά πολύ καλύτερο - ολοκληρωμένο τηλέφωνο. ---------------------------------------------------------------------------------------- Χθες έστειλα ένα μήνυμα από το 250 και είδα ότι τα απεσταλμένα δε τα σώζει. Αυτό το θεωρώ μείον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Θέλοντας να βοηθήσω μιας και δεν υπάρχει κάποιο λίγο εκτενές review για αυτό το κινητό θα πω λίγα λόγια τα οποία είναι και μία πρώτη άποψη πάντα καθώς το δούλεψα για μία μέρα. Προέρχομαι από SE αν και έχω πείρα και σε Nokia (S40), και παλαιοτέρα Siemens, Motorola, alcatel. Το κινητό είναι στην κατηγορία των 140€ και έχει ΒΤ, FM, SD (MP3) και είναι μουράτο Slide up. Είναι σχεδόν αντίγραφο εξωτερικά του πολύ ακριβότερου D900 και ο άπειρος θεατής θα το μπερδέψει εύκολα από μακριά (μικρές διαφορές). Αυτό και μόνο θα εξαγριώσει τους κατόχους του D900 που τα ακούμπησαν ενώ αυτοί με το E250 έδωσαν τα μισά. Θετικά: · Λεπτό, και ελαφρύ (80γρ) και slide up (δηλαδή δεν χρειάζεται κλείδωμα πλήκτρων ενεργή απάντηση κτλ). Εν γένει σχετικά μικρό αλλά κυρίως λεπτό. · Μεγάλη οθόνη (2’’) ενεργή TFT με καλή φωτεινότητα (όχι σαν το 5200 Nokia) αλλά με μικρή ανάλυση (128x160) και λίγα χρώματα (65Κ) αλλά καλή.. (και έχω δει πολλές) · Απλό και γρήγορο μενού με shortcuts (τον σταυρό) και my-menu (το οποίο μπαίνει στα shortcuts). Δεν μπαίνουν όλες οι λειτουργίες σε shortcut (όπως στα SE) · Καλή διαχείριση των απαντημένων, εξερχόμενων αναπάντητων (με tabs) · Καλά contacts (πολλαπλών πεδίων, επίθετο όνομα ξέχωρα, groups, και 3-4 τηλέφωνα. 1000 max (super!) · Πλήρης ατζέντα - memo (μέχρι 100 όμως γεγονότα) · SMS με Τ9 ελληνικά 160 χαρ/SMS (στο κατάλογο όμως στα ονόματα χρησιμοποιεί Unicode). Πρώτα γράφεις Ελληνικά μετά αριθμούς μετά Λατινικά (όλα δηλαδή) · Καλή ποιότητα ήχου FM. MP3 (βλέπε περιορισμούς στα αρνητικά) · Διάφορα «γυναικεία» εφέ και μπιχλιμπίδια (εμένα μου την σπάνε) · Εξαιρετικό «υπολογιστή» με το σταυρό να δίνει πράξεις με ένα κλικ, παρενθέσεις και με επιπλέον δυνατότητες όπως τριγωνομετρικές, log κτλ (καλό για μαθητές) · Καλούτσικες εφαρμογές (ηχογράφηση χρονόμετρο κτλ) · Παρέχεται manual ελληνικό και stereo HF. · Θυμάται το μενού που ήσουν όταν πατάς μενού και το υπομενού σε κάθε μενού. · Δέχεται τις οικονομικές Micro SD (10€ το 1gb) όχι σαν τα SE (28€ τα 512). Edit · Ικανοποιητική ενταση ήχου κουδουνισματος. Σημ Αν Mp3 νομιζω πρέπει να είναι στο κινητό για να το πάρει (και έχει μόνο 12Mb μνήμη) απο κάρτα διάβασα δεν το δεχεται. · Το BT είναι ξεκλείδωτο σε Mp3 (τίποτα άλλο δεν δοκίμασα) Αρνητικά: · Άχρηστη μπαταρία καθώς διαφαίνεται.. :mad:Πρώτη φόρτιση και ελάχιστη χρήση (καθόλου ομιλία, λίγο παιχνίδι με το μενού στα γρήγορα και φωτεινότητα οθόνης στο 70% να σβήνει στα 10’’). Δεν βλέπω η πρώτη φόρτιση να περνά άνετα τις 24 ώρες (1 μέρα). Βέβαια θα στρώσει και μετά λέγεται (internet) θα κρατά δύο μέρες (48 ώρες) με μέτριομικρή χρήση.. Καμία σχέση με την αίσθηση του SE Z550 (3 γεμάτες μέρες με 4) μου ή του K750 (4 με 5 μέρες). Σε αγχώνει μην πατήσεις πιο πολύ κανα πλήκτρο και δεν σου βγάλει την μέρα.. Απαράδεκτο για τα γούστα μου. · To FM παίζει στο υπόβαθρο (background) αλλά δεν μπορείς τότε να αλλάζεις σταθμούς (όπως στο Z550 μου με τα πλαϊνά πλήκτρα) · Το MP3 έχει ωραία εφαρμογή αλλά ΔΕΝ (δεν) παίζει στο υπόβαθρο.. Αναρωτιέμαι τι γίνεται όταν σε παίρνουν τηλ.. (θα τερματίζει άραγε) Δεν με πήραν να σας πω. · Το βύσμα φόρτισης και ακουστικών (το ίδιο είναι) έχει ένα αστείο κακό και ανελαστικό καπάκι. Καθόλου πρακτικό να το βγάλεις που θα σπάσει πιστεύω σύντομα (καλύτερα να ελευθερωθεί). Να πεις ότι δεν χρειάζονταν συχνά.. Κάθε μέρα (παρά μέρα) θέλει φόρτιση. Όταν έχεις τα ακουστικά πάνω το καπάκι κρέμεται άγαρμπα ανοιχτό έτοιμο να σπάσει αν το βάλεις στην τσέπη σου (αφού δεν είναι λάστιχο αλλά πλαστικό). · Φωτογραφική VGA (0,3 mp) ψιλο-άχρηστη για μεταφορά στο υπολογιστή ή εκτύπωση αλλά καλή για φωτο στις επαφές και MMS. Δεν έχει φλας. Εντάξει αυτό το ξέραμε. · Πλαστικά και ποιότητα κατασκευής μάλλον κακή (άβαφο μάυρο) (καμία σχέση με το αλουμίνιο της Z550 μου αλλά και τα πλαστικά του K750 kκαι γενικά των SE). Κάποιοι στο Internet την θεωρούν καλή (με τι κριτήρια). Εμένα ΔΕΝ μου γεμίζει το μάτι πάντως με μερικές πτώσεις το βλέπω δύο κομμάτια. · Πλήκτρα μέτρια (όχι όμως κακά ή καλά) με καλούτσικο κλικ και σαφήνεια. · Δεν έχει προφίλ (profiles) και έτσι μόνο η σίγαση με πίεση της δίεσης είναι κάτι σύντομο να αλλάξεις την ένταση. · Έλλειψη πολύπλοκων χαρακτηριστικών (όπως callfirewall των SE που ορίζεις σε ποίους θα χτυπά το τηλ και ποιους θα γειώνει αυτόματα).Αυτό διερευνάται · Σπαστικότατο μεσαίο πλήκτρο (στον σταυρό) που σε συνδέει ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ στο Internet χρεώνοντας σε:mad:. (αναγκάζεσαι να χαλάσεις το WAP profile για να μην μπορεί να συνδεθεί). Στα μενού λειτουργεί σαν ΟΚ (ευτυχώς) · Κακή μπαταρία (Α.. το ξανάπα αυτό..) που λέγεται ότι κρατάει 2 μέρες μαξ (θα επανέλθω όταν στρώσει).. Με αυτά και με αυτά, όποιος (η κυρίως όποια) τον/την ενδιαφέρει η φιγούρα και η κομψότητα χωρίς να στερηθεί καλά χαρακτηριστικά (BT/FM/SD) αλλά δεν έχει πολλά χρήματα για D900 (που δεν έχει FM) ας το πάρει. Ανταγωνιστές σε αυτά τα λεφτά και specs (BT/FM/MP3) είναι τo σπαστό Nokia 6085 και το φθηνότερο σαπουνοειδές SE W200. Από την άλλη με λίγα περισσότερα παίρνετε το καλύτερο και ποιοτικότερο σπαστό SE Ζ550 που όμως αν βάλεις και στα δύο κάρτα 1GB η διαφορά τους μεγαλώνει και άλλο (τα τριπλά χρήματα κοστίζει η m2 σε σχέση με την MicroSD). Ελπίζω να βοήθησα, καλή επιλογή.. ΥΓ. Το Κ750 αποσείρεται ότι βρίσκεται είναι υπόλυπα (αυτό ΔΕΝ μειώνει την αξία του σαν κινητό). Το E250 είναι καινούριο και θα φαίνεται σχεδιαστικά συγχρονο για περισσότερο καιρό. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts