mathewgx Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Απο την εμπειρια σας ποια ειναι μια καλη και γρηγορη Micro sd που να μην εμφανιζει καθυστερησεις (αν ειναι ευκολο να δωθει link) ; κανεις βρε παιδια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 κανεις βρε παιδια ; Δν υπαρχει καποια γρηγορη.Ολες ιδιες ειναι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Γεια σας Ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε πως βγαινει (απενεργοποιηση) τοy G (gprs) που φαινεται στην οθονη?. Ψαχνω εδω και μια ωρα και δεν τα εχω καταφερει. Μου ενεργοποιηση η vodafon τα ΜΜΣ kai apo tote fainete στο "G". Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waxd987 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 για σας παιδες μολις πηρα το U600 και βλεπω οτι οι αναλυσεις 352*288 και 320*240 ειναι απενεργοποιημενες !!! αυτο σημαινει οτι ειναι χαλασμενη?? δε βλεπω το λογο να ειναι απενεργοποιημενες οι μεγαλυτερες αναλυσεις της καμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waxd987 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 μολις το βρηκα!!!!!! ΟΚ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Γεια σας Ψαχνω εδω και μια ωρα και δεν τα εχω καταφερει. 10 λεπτα αν εψαχνες στο συγκεκριμενο θεμα θα το ειχες βρει :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Παιδια καλησπερα. Σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητό, ειδικά τωρα που εχει πεσει η τιμη του. Στο πλάισιο το εχει 169 ευρώ και στο eshop 167. Όταν ειχε πρωτοκυκλοφορησει εκανε περιπου 300 ευρώ νομιζω.. Πιστευετε αξιζει η αγορα του σε αυτα τα χρηματα? Γενικα ψαχνω νεο κινητό,σε μορφη slide, σχετικα καλη καμερα με απαραιτητο φλας,(έστω και αν δεν αποδιδει καλά) και autofocus, διαβασμα αρχειων pdf, word, ktl, και σχετικά αξιοπιστο και ομορφο.(έχω ηδη το samsung E590 και μου αρεσει το μενου της samsung, το συνηθισα). έλεγα να περιμενω το nokia 6600 slide αλλα πιστευω θα ειναι αρκετα ακριβο οταν βγει. Επισης μια ακομα ερωτηση.Τα κινητα του http://www.play247.gr εχουν περασμενα ελληνικα? Γιατι βλεπω οτι εχει τεραστια ποικιλια.Εχει το u600 black, και σε επισης πολλά ακομα χρώματα. Επίσης εχει ακομα και το Ε900 (πολύ παλιό δεν ειναι? σε απόθεμα το εχουν??) .Τελος στο G600 εχει καλύτερη τιμή απο το πλάισιο. Ειναι αξιοπιστο μαγαζι το play247.gr??? ¨Η μηπως παραεισαγωγη κτλ??? Κυριως οι κατοχοι του κινητου, ποια η γνώμη σας? (η αργοπορια στην καρτα μνημης ελπίζω να συνηθιζεται...) Επίσης επειδη θα χρησιμοποιω bluetooth ακουστικό, επηρεαζεται ακομα πιο πολύ η διαρκεια της μπαταριας του? Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos9 Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 παιδια εχω περασει καποια video απτο u600 στο pc.με ποιο προγραμμα γινεται να τα δω;δε μου τα ανοιγει κανενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondomio Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Γεια χαρά σας παιδιά, μήπως κάποιος ξερει αν είναι δυνατόν στο κατάλογο των επαφων να εμφανίζονται μόνο οι επαφές του τηλεφώνου και όχι της sim ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 παιδια εχω περασει καποια video απτο u600 στο pc.με ποιο προγραμμα γινεται να τα δω;δε μου τα ανοιγει κανενα! Με το PC Studio της Samsung δοκίμασες?Πάντως άν θες να δείς .3gp βίντεο μπορείς να κατεβάσεις και το GOM Player κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.:) Σημείωση:Το GOM Player τον βρήκα στο Google και δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω εάν είναι καλός,εάν δεν είναι virus αρχείο κλπ.Γι'αυτό καλό θα ήταν όταν κατεβάσεις το αρχείο πρίν το εκτελέσεις να το κάνεις scan με το antivirus σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 παιδια εχω περασει καποια video απτο u600 στο pc.με ποιο προγραμμα γινεται να τα δω;δε μου τα ανοιγει κανενα! kmplayer .- :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 γεια σας πηρα κ εγώ το G600 και ήθελα να ρωτήσω τα εξής: που μπαίνει η εξτρα μνήμη, σε ποια μεριά; μπορείς να βάλεις ρυθμιση ώστε να βγαίνει στα σμσ αμέσως η επιλογή γραμμάτων (abc) και όχι οι αριθμοί; πως μεταφέρεις sms στην μνήμη του τηλεφώνου από την σιμ; ευχαριστώ αναμένω τις απαντήσεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scolopax Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Καλημερα. Εχω το u600 εδω και κανα χρονο ..νταξ .. εχω τα παραπονα μου σε σχεση με την διαχειριση των επαφων (πχ. δν μπορεις να επιλεξεις πολλαπλες εγγραφες και να τις στειλεις με ΒΤ σε αλλο κινητο ή τουλ. αν γινετε δν ειναι και τοσο προφανες) Anyway .. μολις μου χαλασε! οταν ειναι κλειστο το slide .. σε αναμονη .. και δεχθει κληση/μυνημα δεν ακους ηχο απο το ηχειο ουτε χτυπαει δονηση. Αν το slide ειναι πανω .. τοτε δουλευει μια χαρα! ..(κουλοοο) Προφανως ειναι καποιο θεμα επαφης και οταν το τηλ ειναι ανοιχτο ..δουλευει. ΣΥγκεκριμενα εχω κανει κ το εξης τεστακι. στις ρυθμισεις / κυλιση στο κατεβασμα εβαλα "συνεχεια λειτουργιας" αντι "διακοπη" που ειχα και μετα πηγα στις ρυθμισεις/ ηχος/εισερχομενη .. και διαλεξα δονηση + μελωδια (οπως ειχα) ΟΤΑΝ το πορτακι ειναι πανω .. ακους μια χαρα .. ΟΤΑν το πορτακει κλεισει ( και συνεχιζει η λειτουργια - εφοσον - δν διακοπηκε) .. η δονηση και ηχος κοβουν. Θα το παω στο σερβις στη σαμσουνγκ .. ελπιζω να εχει πανω απο 1 χρονο εγγυηση γιατι ειμαι καπου στους 14 μηνες απο την ημ.αγορας. Θα'΄θελα να επαληθευσω το σερβις της εταιριας!.. οντως ειναι κηφισιας 338 μαρουσι? εχουμε κανενα αλλο εδω αθηνα? Αυτα τα ολιγα. ευχαριστω Ας κανω και ενα review σε αυτο το χρονο που το εχω. αποδειχθηκε ΠΟΛΥ ανθεκτικο σε σχεση με αυτο που δειχνει - το εχω σακατεψει - και δν πολυ μασαει ..εκτος απο αυτο που επαθε μολις τωρα. μαλλον επειδη μου επεσε απο τη τσεπη σε μαρμαρο και χοροπηδησε 132 φορες. Λιγο ξενερα στη διαχειριση επαφων οπως προειπα. Ικανοποιητικη ταχυτητα με τα 2gb SD. εχω δει και κατι ΝΟΚΙΑ που σερνονται και με 1GB. Ακουστικη λειτουργια μια χαρα .. playback ηχων κλησης μια χαρα .. (εχω για ηχο κλησης 57'' καθαρο ηχο κινητηρα formula1 και δν παραμορφωνει καθολου και τα σπαει εντελως.) Μπαταρια .. χμμμμ ..μετρια πραματα .. καθε 2 μερες στη πριζα ..αν και δν με τοσους φορτηστες την παλευεω μια χαρα ..car charger + usb + πριζα. δν εχω ξεμεινει ποτε ..αλλα εχω φτασει στο 5% πολλες φορες ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scolopax Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Καλησπερα παιδια.. λογω της παραπανω βλαβης που εχω .. θελω να παρω ενα φουλ μπακ απ του κινητου (καταλογο - υπενθημισεις - ημερολογια - κ.λπ.) και το pc studio μου κανει νερα .. και δν μπορει να μου κρατησει ουτε καν τις επαφες. πετα errors "δεν υπαρχουν δεδομενα" Υπαρχει καποιο εναλλακτικο 3rd party software για αυτη τη δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_32 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Γιά σας ,θα ήθελα να βρώ θέματα για samsung u600 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 πως αποθηκευεις ρυθμισεις καμερας ωστε να μην χρειαζεται να λλαζεις καθε φορα το φλας σε αυτοματο?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirtianos Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Καλησπέρα. Σήμερα είδα στην Pixmania μια προσφορά για ένα Samsung U-600 Limited Edition Hello Kitty (!!!!) και επειδή θέλω να το κάνω δώρο σε μια ψυχή που έχει μανία με την Kitty, έχω τις εξής ερωτήσεις: α) Οι γλώσσες που έχει είναι Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Θα μπορώ να βάλω μετά με κάποιον τρόπο τα Ελληνικά; β) Αν όχι, θα μπορεί να βλέπει τα εισερχόμενα Ελληνικά μηνύματα ή θα βγαίνουν αλλαμπουρνέζικα (η λογική λέει πως προφανώς δεν θα τα βλέπει) γ) Τι γίνεται με την εγγύηση αν το πάρεις από Pixmania? Ευχαριστώ πολύ! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Παραπάνω απο 4 γκίγκα, αντέχει αυτό το κινητό...;;; Την 6άρα microSD ας πούμε...;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Παραπάνω απο 4 γκίγκα, αντέχει αυτό το κινητό...;;; Την 6άρα microSD ας πούμε...;;; :worry: Εγώ όταν το είχε και του έβαλα μια 4GB κάρτα μνήμης κόλλαγε συνέχεια.Μόνο με 2GB είχα τον έλεγχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waxd987 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 γεια σας παιδες αν flashαρω το U600 με ενα U600Β firmware μετα απο την επιτυχη αλλαγη μου αλλαζει το τελευταιο νουμερο απο το ΙΜΕΙ απο 1 σε 2 και μου βγαζει limited service. οταν ξαναεβαλα το παλιο u600 ολα οκ. υπαρχει τροπος να ξεπεραστει αυτο το προβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Με κάρτα μνήμης 2 GB καθυστερεί το τηλέφωνο; Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant2005 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΕΧΩ ΕΝΑ SAMSUNG U600 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ORANGE EXEI IMEI 35599801893518/501.ΒΑΖΩ ΤΗΝ SIM ΤΙΣ WIND ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ SOS ΚΛΗΣΕΙΣ.ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ. Παράθεση a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scolopax Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Με κάρτα μνήμης 2 GB καθυστερεί το τηλέφωνο; συγκριτικα με αλλα κινητα παει μια χαρα. αλλα εχει ενα σχετικο lag παντως. δεν ενοχλει πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Εγώ πάντως όταν είχα κάρτα 1GB μπορώ να πω ότι καθυστερούσε αισθητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Μια ερωτηση: πολλες φορες, οταν με καλουν ή καλω εγω, μετα απο 10 περιπου δευτερολεπτα, το τηλεφωνο κλεινει. Οταν ξαναπαιρνω ολα οκ. Εχει συμβει και σε καποιον αλλον; Λεω μηπως αποφυγω την αναβαθμιση, γιατι οποτε εχω κανει και παιρνω πισω το τηλεφωνο, ειναι ψιλογρατζουνισμενο ή κατι τετοιο. Ευχαριστώ :) Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts