getolika Δημοσιεύτηκε April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 28, 2007 Μετά από πρόταση των PetrostheGreat και mixtri ανοίγω αυτό το θέμα.Όσοι ενδιαφέρεστε(βορειοι και νότιοι) για ένα κοινό meeting, θα θέλατε να γίνει myphone meeting στο Βόλο; Είπα να βάλω μόνο το ναι στη δημοσκόπηση αλλά τελικά το μετάνοιωσα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Μετά από πρόταση των PetrostheGreat και mixtri ανοίγω αυτό το θέμα.Όσοι ενδιαφέρεστε(βορειοι και νότιοι) για ένα κοινό meeting, θα θέλατε να γίνει myphone meeting στο Βόλο; Είπα να βάλω μόνο το ναι στη δημοσκόπηση αλλά τελικά το μετάνοιωσα:p τι λες ρε που θα ρθω! πηγες και μου κοτσαρες για υπογραφη την κοσμοτε και θα ρθω??:lol: :lol: αν παμε παρεα με fotisbasm μεσα κι εγω. οχι τιποτα αλλο αλλα τελευταια βαριεμαι να οδηγαω:p θα πιουμε και τσιπουρα???? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. April 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 τι λες ρε που θα ρθω! πηγες και μου κοτσαρες για υπογραφη την κοσμοτε και θα ρθω??:lol: :lol: αν παμε παρεα με fotisbasm μεσα κι εγω. οχι τιποτα αλλο αλλα τελευταια βαριεμαι να οδηγαω:p θα πιουμε και τσιπουρα???? :lol: :rotfl: Το φαντάστηκα ότι θα σε χαλάσει η υπογραφή μου αλλά την άφησα για να δω αντιδράσεις:p .Ήθελα να 'ξερα τι νιώθεις όταν βλέπεις αυτήν την υπογραφή στο φόρουμ της ΤΙΜ:lol: Παρέα θα 'ρθείτε,αφού το είπε ο άνθρωπος. Δεν έχουμε βγάλει πρόγραμμα ακόμα αλλά το τσιπουράδικο (οπότε και τσίπουρα) στην παραλία είναι must Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 :lol: :rotfl: Το φαντάστηκα ότι θα σε χαλάσει η υπογραφή μου αλλά την άφησα για να δω αντιδράσεις:p .Ήθελα να 'ξερα τι νιώθεις όταν βλέπεις αυτήν την υπογραφή στο φόρουμ της ΤΙΜ:lol: Παρέα θα 'ρθείτε,αφού το είπε ο άνθρωπος. Δεν έχουμε βγάλει πρόγραμμα ακόμα αλλά το τσιπουράδικο (οπότε και τσίπουρα) στην παραλία είναι must σιγα τις αντιδρασεις! δεν βλεπεις τι γραφω κατω απο την δικη μου υπογραφη?? :lol: καλα ο Φωτης μπορει και να μας στησει!! εμεις εδω στην Θεσσαλονικη μαλλον τον ιουλιο θα κανουμε.:wink: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. April 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Εδώ βλέπω 3 άτομα έχουν ψηφίσει όχι αλλά κανένας δεν πρότεινε κάποιο άλλο μέρος!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Kαι εγώ μέσα!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 ox tetoia na akoyo na goystaro thes na pame kai ayrio na deis oti den kolono? ;) Ton ioylioy basili oloi leipoyn diakopes einai oti xeirotero, 16 ioynioy einai kali periodos δεν ειναι θεμα να κολωνεις! ειναι θεμα οτι μπορει να σε παρω τηλ και να εισαι σε περιαγωγη!!!:lol: :lol: οσο για το δικο μας...θα δουμε...περσυ τον ιουλιο μπορω να πω οτι ηταν το καλυτερο της χρονιας! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 τι λες ρε που θα ρθω! πηγες και μου κοτσαρες για υπογραφη την κοσμοτε και θα ρθω??:lol: :lol: αν παμε παρεα με fotisbasm μεσα κι εγω. οχι τιποτα αλλο αλλα τελευταια βαριεμαι να οδηγαω:p θα πιουμε και τσιπουρα???? Άμα σου κοτσάρω υπογραφή vodafone και φωνάξω και τον πεθερό , δε θα ρθεις?!!!!! Εντιτ: δεν έχει Ρέμο απόψε? Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Και εγώ μέσα είμαι...εννοείται!:) Παράκληση προς τους moderators,επειδή μερικοί ψηφίζουν αέρα πατέρα δε γίνεται να αλλάξουμε λίγο το στυλ της δημοσκόπησης και να βάλουμε να εμφανίζονται ποιοι ψηφίζουν έστω και με reset της δημοσκόπησης; όχι τίποτα άλλο,5 ψήφοι και δεν μας είπε ούτε ένας που θέλει να γίνει το meeting! Αν το θέλει και ο getolika φυσικά(που το θέλει) άντε ελάτε,θα περάσουμε τέλεια! Θα σας δείξω όλα τα micro:p Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. April 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Και εγώ μέσα είμαι...εννοείται!:) Παράκληση προς τους moderators,επειδή μερικοί ψηφίζουν αέρα πατέρα δε γίνεται να αλλάξουμε λίγο το στυλ της δημοσκόπησης και να βάλουμε να εμφανίζονται ποιοι ψηφίζουν έστω και με reset της δημοσκόπησης; όχι τίποτα άλλο,5 ψήφοι και δεν μας είπε ούτε ένας που θέλει να γίνει το meeting! Αν το θέλει και ο getolika φυσικά(που το θέλει) άντε ελάτε,θα περάσουμε τέλεια! Θα συμφωνήσω μαζί σου... Θα σας δείξω όλα τα micro:p Παράκληση προς εσένα:Σταμάτα να απειλείς τον κόσμο και να τον τρομάζεις γιατί έτσι που το πας δεν θα 'ρθει κανένας στο τέλος!:lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Claimant Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Εδώ βλέπω 3 άτομα έχουν ψηφίσει όχι αλλά κανένας δεν πρότεινε κάποιο άλλο μέρος!:confused: Sorry που παρέλειψα να προτείνω κάποιο άλλο μέρος.Eγώ προτείνω Αθήνα.Νομίζω έχει καιρό να γίνει κάποιο myphone event στην Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. April 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Sorry που παρέλειψα να προτείνω κάποιο άλλο μέρος.Eγώ προτείνω Αθήνα.Νομίζω έχει καιρό να γίνει κάποιο myphone event στην Αθήνα. Μα Αθήνα θα γίνει έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή.Δεν θα αντικαταστήσει το meeting της Αθήνας ή της Θεσ/νίκης.Απλώς είχαμε πει να βρούμε ένα μέρος στη "μέση" για να συναντηθούμε όλοι...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Claimant Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Μα Αθήνα θα γίνει έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή.Δεν θα αντικαταστήσει το meeting της Αθήνας ή της Θεσ/νίκης.Απλώς είχαμε πει να βρούμε ένα μέρος στη "μέση" για να συναντηθούμε όλοι...:) Ok then. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Άμα σου κοτσάρω υπογραφή vodafone και φωνάξω και τον πεθερό , δε θα ρθεις?!!!!! Εντιτ: δεν έχει Ρέμο απόψε? ε φυσικα και θα ρθω!! :) edit:φυσικα και ειχε ρεμο! δεν φαινεται???:rolleyes: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Πάμε... Πήλιο ??? :rolleyes: Τεσπα... ψήνομαι και γω για Βόλο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Ενδιαφέρον ακούγεται αρκεί να βολέψει γιατί δεν είναι και δίπλα... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Πάμε... Πήλιο ??? :rolleyes: Τεσπα... ψήνομαι και γω για Βόλο :) Για Πήλιο ωραία θα ήταν αλλά θα έπρεπε να έχουμε "τις συγκοινωνίες στα χέρια μας" :p καφέ και μετά τσιπουράδικο έχει το πρόγραμμα! Αν βολέψουν όμως οι συγκοινωνίες άνετα για καφέ στο Πήλιο! Petros,2h είναι:p Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. April 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Πάντως παρατήρησα ότι μόνο Βορειοελλαδίτες θα είμαστε στο meeting αν εξαιρέσουμε το mixtri:what: ...Μου αρέσει που το θέλαμε στη μέση...:p Άντε σιγά σιγά να αρχίσουν να πέφτουν και ημερομηνίες στο τραπέζι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Τι λέτε για Χαλκίδα ή Λαμία??? Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 γιατι δεν μαζευομαστε οοοοοοολοι εμεις + τους Αθηναιους και να βρεθουμε στο mall? :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 πάμε και στο Βόλο καλά είναι ΥΓ. Αθήνα γιατι δεν κανονίζετε κάτι?? Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 και εγώ μέσα ! Αρκει να εχει κόσμο και μην είμαστε με 2 εξαίρεσις όλοι οι άλλοι απο θεσσαλονικης Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. May 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 και εγώ μέσα ! Αρκει να εχει κόσμο και μην είμαστε με 2 εξαίρεσις όλοι οι άλλοι απο θεσσαλονικης Μη σου πω κάνε την μία την εξαίρεση,αν έχεις βάλει και μενα μέσα:shifty: ...Η Θεσσαλονίκη και όχι ο Βόλος είναι το 2ο "σπίτι" μου... Πάντως άρχισε να εκδηλώνεται κάποιο ενδιαφέρον και από Αθήνα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Μέσα σ' όλα... όμως... ο Βεδουράς ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. May 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Μέσα σ' όλα... όμως... ο Βεδουράς ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ? :lol: Για να σου λύσω την απορία: Βεδουράς_κλιπ Το θέλω,το θέλω,το θέλω...το meeting στο Βόλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts