Jump to content

Sony Ericsson S500i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μηπως υπερβαλετε λιγο?????

HELLO??? ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! :X

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

• Απαντήσεις 707
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

phga na to parw kai mou eipan oti yparxei elleipsh ap'thn SE kai o,ti tha to feroun 15/1 kai an....Mhpws katalaban thn blakeia tous kai prospathoun na thn diorthwsoun???????
:D

phga na to parw kai mou eipan oti yparxei elleipsh ap'thn SE kai o,ti tha to feroun 15/1 kai an....Mhpws katalaban thn blakeia tous kai prospathoun na thn diorthwsoun???????

Φυσικά...Τί φαντάστηκες?Εμένα,πάντως,ακόμα να έρθουν τα πλήκτρα!!!Κι είμαι σίγουρος,πάλι θα σπάσουν...

Kalh xronia se olous!!!

Euxomai to 2008 na ferei xara,ygeia kai eytyxia se esas kai tis oikogeneies sas!!!

Epishs euxomai to 2008 na ferei ligotera problhmata sta plhktra tou SE S500i!!!:-)

:D

Χρόνια Πολλά! Καλή Χρονιά!

Εγώ έχω το s500i ένα μήνα περίπου... και δεν μου έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα... να υπογραμμίσω πως δεν γράφω πολλά μνμτα...

Ααυτό που το κάνει πολύ ωραίο είναι η απίστευτη οθόνη του! Επίσης έχει τέλειο ήχο για mp3 Player... και από τα ακουστικά και από το ηχείο του...

Αλλά μήπως να ανησυχώ για τα πλήκτρα του?? Ακόμα πάντως δεν τρίζει.. ούτε δείχνει κάτι άλλο πως κάτι δεν πάει καλά...

bye!

Αλλά μήπως να ανησυχώ για τα πλήκτρα του?? Ακόμα πάντως δεν τρίζει..

bye!

:rolleyes: μην το μελετας!! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετά από 1,5 μήνα και χωρίς μεγάλη χρήση του S500i, καθότι είχα και άλλη συσκευή, έσπασαν και εμένα 2-3 πλήκτρα...με τις υγείες μας!είπα και εγώ τόσο καλό βγήκε σε εμένα....:wacko:
den eperna egw ena Datsun na kanw th doulia mou

Υπαρχει δια8εσιμο και σε χρυσο στην ελλαδα ή οχι ακομα?

Σε vf-shop μου ειπαν οτι υπαρχει αλλα τωρα δν εχουν διαθεσιμοτητα σε κανενα χρωμα. Μεσα στον Ιανουαριο υπολογιζεται να ερθουν παλι.

Λετε η Sonyericsson να τα απεσυρε προσορινα και να βγαλει καμια καλη παρτιδα στην αγορα...?

Σε vf-shop μου ειπαν οτι υπαρχει αλλα τωρα δν εχουν διαθεσιμοτητα σε κανενα χρωμα. Μεσα στον Ιανουαριο υπολογιζεται να ερθουν παλι.

Λετε η Sonyericsson να τα απεσυρε προσορινα και να βγαλει καμια καλη παρτιδα στην αγορα...?

αυτο εχει γινει.αλλα εχει πολυ καιρο :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Ξερει κανεις αν μπορει να γινει αποκλεισμος συγκεκριμενου αριθμου σε s500i ωστε να μην δεχομαι μυνηματα(κυριως),αλλα και κλησεις απο αυτον?

Ξερει κανεις αν μπορει να γινει αποκλεισμος συγκεκριμενου αριθμου σε s500i ωστε να μην δεχομαι μυνηματα(κυριως),αλλα και κλησεις απο αυτον?

Αυτο εαν μπορεσεις και το καταφερεις..μονο απο τον παροχο σου.παρτους τηλεφωνο και ζητα φραγη.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καμια πατεντα για να βαζεις κωδικο στα μηνυματα??????? Καποια εφαρμογη????? Αν καποιος ξερει κατι, ας απαντησει...

Εδώ και καιρό έχω βάλει στο μάτι το s500 καθώς έχει ό,τι θέλω από ένα κινητό. Μετά απ' όσα διάβασα όμως περί πληκτρολογίων κλπ, άρχισα να το σκέφτομαι. Όντως με τη νέα παρτίδα θα είναι καλύτερα τα πράγματα? Θέλω πολύ να το πάρω αλλά τι να το κάνω αν είναι να χρυσοπληρώσω τις επισκευές? Γνωρίζει κανείς αν έχουν έρθει οι νέες παρτίδες και τι γίνεται?

παιδια τα χριστουγενα πηρα σαν δωρο ενα s500i ,το κινητο δεν το χρησιμοποιησα καθολου,ωστοσο την αποδειξη αγορας προφανως δεν την εχω, υπαρχει περιπτωση να μου αρνηθουν την εγγυηση αν παρουσιασει καποτε προβλημα .......

ειναι η νεα παρτιδα και ελπιζω να μην εχει πληκτρολογικο προβλημα

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Εδώ και καιρό έχω βάλει στο μάτι το s500 καθώς έχει ό,τι θέλω από ένα κινητό. Μετά απ' όσα διάβασα όμως περί πληκτρολογίων κλπ, άρχισα να το σκέφτομαι. Όντως με τη νέα παρτίδα θα είναι καλύτερα τα πράγματα? Θέλω πολύ να το πάρω αλλά τι να το κάνω αν είναι να χρυσοπληρώσω τις επισκευές? Γνωρίζει κανείς αν έχουν έρθει οι νέες παρτίδες και τι γίνεται?

πρέπει να έχω από τις τελευταίες παρτίδες (w40).Κανένα απολύτως πρόβλημα με τα πλήκτρα, μόνο πού τρίζει αρκετά.

Αν κάποιος ξέρει, τα τριξίματα φτιάχνονται από την αντιπροσωπία?

το οτι το πήρα από mediamarkt και έχει κατασκευαστεί στο Μεξικό αντί στην Μαλαισία όπως όλα τα υπόλοιπα από άλλα μαγαζιά παίζει κανα ρόλο?

Δεν πρέπει να έχει βγει αναβάθμιση... Χτες το άφησα να κάνει τον έλεγχο αναβαθμίσεων και δεν βρήκε κάτι. Πάντως όταν βγει, μάλλον θα την κάνω γιατί τρώει κάτι κολλήματα ώρες-ώρες και θέλει βάρβαρες μεθόδους για να επανέλθει.

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Σκέφτομαι να κάνω δώρο το S500i Ice Purple στην κοπέλα μου και θα ήθελα να ρωτήσω, μιας και μου είναι αδύνατο να διαβάσω όλες τις σελίδες, αν έχουν λυθεί τα προβλήματα νεότητας που ταλαιπωρούσαν το εν λόγω μοντέλο.

Για όσους απορούν για το χρώμα, η συσκευή θα αγοραστεί στο εξωτερικό.

:shifty:

Φίλε μου, προσωπικά ΔE θα το αγόραζα, δεδομένων των προβλημάτων με τα σπασμένα πλήκτρα. Βέβαια, λέγεται ότι η αστοχία υλικού παρατηρήθηκε μόνο στις πρώτες παρτίδες πρασίνων πληκτρολογίων, επίτρεψέ μου όμως να διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις...

• The title was changed to Sony Ericsson S500i