Jump to content

thanasis_leo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

thanasis_leo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια,πως μπορω να κατεβασω το destinator 7? Ευχαριστω.
  2. Γεια σας παιδιά. Εχει ένας φίλος μου το Navigon 2110max και θέλω να το πάρω στην Γερμανία. Αυριο φευγω,οποτε δεν εχω και πολυ χρονο. Αυτο νομίζω έχει μονο ελληνικούς χάρτες. Μπορώ να του βάλω χάρτες της Γερμανίας? Αν κάποιος ξέρει και έχει κάποιο link ας το στείλει με pm. Ευχαριστώ πολύ.
  3. Εγω εχω την αρχικη.Τον Ιουλιο το ειχα παρει. Εχουν βγει πολλες αλλες?
  4. Παιδια αξιζει να κανουμε update to firmware? Ξερετε ποια ειναι η τελευταια εκδοση που δινειη Sony-ericsson?
  5. Για δες λιγο το κινητο σου και πες μου αν στο πληκτρο # εχει δυο μουσικες νοτες διαγραμενες. Νομιζω οτι το πληκτρολογιο που ειχε εξαρχης τι κινητο και εσπασε δεν το ειχε αυτο το συμβολο.
  6. Γεια σας παιδια. Εχω το 6230i και νομιζω οτι εχει μια δυνατοτητα να επιλεγεις ποιο θα εμφανιζεται πρωτο στις επαφες: το ονομα ή το επιθετο. Ξερετε αν υπαρχει τελικα και αν ναι πως μπορω να την αλλαξω ?
  7. Παιδια βγηκε νεο firmwire ? Ρητησα στη sony και μου ειπαν το πιο προσφατο ειναι το R6BC και εμενα το κινητο μου εχει το R6AC . λετε να κανω αναβαθμιση ? το εχει κανει κανενας?
  8. Μαλλον το κινητο σου ειναι κατασκευασμενο μετα την 27 εβδομαδα για αυτο.
  9. Παιδια διαβαστε εδω για τα πληκτρα. http://justamp.blogspot.com/2007/07/sony-ericsson-keypad-problem-solved.html Τελικα ηταν προβληματικα και τα εφτιαξε η Sony . Εγω αυριο το παω στο service για να τα παραγγειλουν τα πληκτρα,δεν θα το αφησω για 2 βδομαδες να καθεται μεχρι να φερουν τα πληκτρα.
  10. Αναβαθμιση δεν νομιζω. Αλλα γιατι να βγει...? αφου το κινητο δεν εχει bugs ακομη... Ααα ,και μπορεις τελικα να κλειδωσεις το πληκτρολογιο οταν μιλας με bluetooth.πατωντας το πληκτρο ON/OFF .
  11. ΟΚ το ανοιξα το πορτακι. thanx!!
  12. Απλα υπολογιζει ποσο μπαταρια θα υπαρχει και ποσο γρηγορα θα σου πεφτει.(η μπαταρια ...:lol: ) Δηλαδη οταν μιλας και δεις ποση μπαταρια απομενει,θα δεις πχ οτι ειναι στο 30% και οταν τερματισεις την κληση και μετα απο δυο λεπτα δεις ποση μπαταρια υπαρχει θα δειξει 50%. Δεν καταλαβα με το πορτακι... Το σηκωνω απο την δεξια πλευρα προς τα πανω και μετα το τραβαω προς τα δεξια ?
  13. Ρε παιδια την καρτα μνημης πως την βαζουμε ? Εχω προσπαθησει να ανοιξω το πορτακι της αλλα δεν μπορω! Απο ποια μερια το τραβαω? Θελει δυναμη? φοβαμαι μην σπασει. Νομιζω ειναι απο την αλλη πλευρα που βρισκεται το κουμπι για να ανοιξεις το κινητο.
  14. Λοιπον, πλεον εχουμε σπασμενα τα πληκτρα 2,5,6,8. Γ@μw τη "beep" τους!!! Σκεφτομαι να παω να ζητησω τα λεφτα μου πισω.Αλλα δεν νομιζω να μου τα δωσουν.... ΜΟνο αλλαγη πληκτρων θα μου κανουν μαλλον. Αλλα αν ξανασπασουν θα παω και θα τα κανω γυαλια καρφια!!
  15. ειδες τις φωτο? Αφου εχουν σπασει 3 πληκτρα λογικα θα ειναι γενικο κατασκευαστικο το προβλημα...οποτε...αντε να το παω ,και να μου τα αλλαξουν...αν ξανασπασουν παλι το ιδιο θα κανω ?
×
×
  • Create New...