junglist Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Ρε παιδια εγω δεν το ειχα παρει χαπαρη τωρα τη να κανω ξερει κανεις τη χρεωσεις εχει κανονικα και εαν ειναι με τον μηνα η μια φορα πληρωνεις και τελος εαν μπωρει καποιος να απαντηση THANKS Μπες στο site να δεις. Τα έχει πολύ αναλυτικά και ανά χώρα. Διαλέγεις Ελλάδα κσι σου λέει ξεκάθαρα τις χρεώσεις για σταθερά και κινητά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 γεια σας παιδία!!το πρόγραμμα σουλευει ακόμα ή τελειωσε όπως λεει ποιο πάνω? Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Εαν δεν προλαβες να κανεις εγγραφη τελειωσε το free !! Δες αυτο και εγω οταν εχω χρονο θα το δοκιμασω :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2315379#post2315379 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 για skype που υπαρχει και εφαρμογη, συμφερει σε σχεση με voipdiscount? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Υπαρχει για symbian skype? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Νομίζω πως όχι και γι αυτο εγώ χρησιμοποιώ το iSkoot που ειναι ουσιαστικά για skype Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 αν εχει κανεις το voipdiscount ας μου πει please γιατι δε το βρισκω για s60.πολλα ψιλα γραμματα η ολη ιστορια με το voip παντως Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 υπαρχουν καποιες εφαρμογες που υποστηριζουν skype,αλλα δεν ξερω απο θεμα χρεωσης, ή αν οντως καποια εχει free calls. το θελω πιο πολυ λογω εξωτερικου,να παιρνω σε σταθερα,και αν συμφερει και η χρεωση και σε κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 αν εχει κανεις το voipdiscount ας μου πει please γιατι δε το βρισκω για s60.πολλα ψιλα γραμματα η ολη ιστορια με το voip παντωςTο εχω εγω φιλε δεν υπαρχει προγραμμα κανεις τις ρυθμισεις sip κλπ που υπαρχουν στον οδηγο 2 με 3 σελιδες πριν σε αυτο το θεμα. Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Εργαλεία-->Ρυθμίσεις-->Σύνδεση-->Ρυθμίσεις SIP Δημιουργούμε ένα νέο προφίλ SIP Στα πεδία συμπληρώνουμε: Όνομα προφίλ: VoipDiscount Προφίλ υπηρεσίας: IETF Προεπιλεγμένο σημείο πρόσβασης: Επιλέξτε το ασύρματο μόντεμ σας Κοινό όνομα χρήστη: sip:to_user_name_sas@voipdiscount.com Χρήση συμπίεσης: Όχι Εγγραφή: Πάντα ενεργή* Χρήση ασφάλειας: Όχι . Εκανα και εγώ τις ρυθμίσεις για το VoipDiscoun tαλλα μου βγαζει "μη καταχωρισμενο". Τι πρεπει να αλλαξω ? Πρέπει να κάνω ρυθμισεις και στο ρουτερ μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Αφου τις κανεις πρπει να περιμενεις κανα διλεπτο μεχρι να καταχωρηθει και να βγει το τηλεφωνακι σαν ενδειξη Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Αφου τις κανεις πρπει να περιμενεις κανα διλεπτο μεχρι να καταχωρηθει και να βγει το τηλεφωνακι σαν ενδειξη Το άφησα 30 λεπτά και δεν άλλαξε τίποτα. Πρέπει να κανω κάτι extra ? Μετά από μία ώρα μου έγραψε "Η καταχώριση απέτυχε ". Πρέπει να ανοίξω κάποια πόρτα στο ρουτερ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Εγω εκανα παντως ακριβως αυτα που λεει ο οδηγος και δουλεψε,σου βαγζει την ενδειξη οτι ειναι συνδεδεμενο με το wlan σου? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Εγω εκανα παντως ακριβως αυτα που λεει ο οδηγος και δουλεψε,σου βαγζει την ενδειξη οτι ειναι συνδεδεμενο με το wlan σου? Ναι μου το βγαζει. To wifi δουλευει μια χαρα. Συνδεομαι κανονικοτατα στο internet. Τισ ρυθμίσεις τις ξαναέκανα καλου κακού και πάλι τα ίδια... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Ε μετα κατι πρει να ειναι στις ρυθμισεις σου,το account σου ειναι σιγουρα ενεργο? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Ε μετα κατι πρει να ειναι στις ρυθμισεις σου,το account σου ειναι σιγουρα ενεργο? Ναι είναι. Από τον υπολογιστή μπαίνω κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τη δεν κάνω σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Menu->Tools->Settings-Connection->SIP settings and create a profile with the following settings : Profile name : VOIPDiscount Service Profile : IETF Default Access point : *your_wlan_access_point* Public user name : *your_user_name*@voipdiscount.com Use compression : No Registration : See Note 1 below Use security : No Proxy server --> Proxy server address : none --> Realm : none --> User name : none --> Password : none --> Allow loose routing : Yes Ουτε ετσι καταχωρίθηκε τελικα . Άνοιξα ακόμα και καινουριο λογαριασμο αλλα πάλι τιποτα. Δεν την βρίσκω την λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idovas Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Για δες αυτο που αναφερθηκε ηδη σε προηγουμενη σελιδα και δουλεψε αψογα σε μενα με Ν95 8GB απο τον Αισωπο Εργαλεία-->Ρυθμίσεις-->Σύνδεση-->Ρυθμίσεις SIP Δημιουργούμε ένα νέο προφίλ SIP Στα πεδία συμπληρώνουμε: Όνομα προφίλ: VoipDiscount Προφίλ υπηρεσίας: IETF Προεπιλεγμένο σημείο πρόσβασης: Επιλέξτε το ασύρματο μόντεμ σας Κοινό όνομα χρήστη: sip:to_user_name_sas@voipdiscount.com Χρήση συμπίεσης: Όχι Εγγραφή: Πάντα ενεργή* Χρήση ασφάλειας: Όχι Διακομιστής μεσολάβησης * Διεύθυνση διακομιστή μεσολάβησης: sip:sip.voipidiscount.com * Τομέας προστασίας: voipdiscount.com * Όνομα χρήστη: Το username σας * Κωδικός πρόσβασης: Ο κωδικός σας * Επιτρεπόμενη χαλαρή δρομολόγηση: Ναι * Τύπος μεταφοράς: UPD * Θύρα: 5060 Διακομιστής καταχώρισης * Διεύθυνση διακομιστή καταχώρησης: sip:sip.voipidiscount.com * Τομέας προστασίας: voipdiscount.com * Όνομα χρήστη: Το username σας * Κωδικός πρόσβασης: Ο κωδικός σας * Τύπος μεταφοράς: UPD * Θύρα: 5060 Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα πρέπει να βλέπετε στην οθόνη σας τα δυο εικονίδια του WLAN και του τηλέφωνου διαδικτύου. Επίσης στις ρυθμίσεις SIP θα πρέπει να φαίνεται το VoipDiscount σαν καταχωρισμένο. * Αν στο πεδίο εγγραφή επιλέξουμε «Όταν απαιτήται» ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης. Επειδή όμως με το «Πάντα ενεργή» το WiFi θα είναι συνεχώς ανοιχτό και θα καταναλώνει μπαταρία, καλό θα είναι αν δεν χρειαζόμαστε άλλο το VoipDiscount, να αλλάζουμε την τιμή σε «Όταν απαιτήται», έτσι ώστε να απενεργοποιηθεί η υπηρεσία. Υ.Γ. Από την στιγμή που θα ενεργοποιηθεί με τον παραπάνω τρόπο το VoipDiscount, θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο μέχρι να εμφανιστούν τα εικονίδια στην οθόνη. Μόλις εμφανιστούν, είμαστε έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε κλήσεις διαδικτύου. Πληκτρολογήστε τον σταθερό αριθμό που θέλετε να καλέσετε με το διεθνές πρόθεμα (ή κάποια από τις επαφές σας) κι από τις επιλογές, επιλέξτε κλήση διαδικτύου. -------------------- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Δεν συνδέεται με τίποτα παιδιά. Έκανα καινούριο λογαριασμό, δοκίμασα όλες τις λύσεις που έχουν αναφερθεί αλλά τίποτα. Για κάποιο λόγο δεν πετυχαίνει. Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά μάλλον δεν είναι τυχερό να δουλέψει σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 με τις ρυθμισεις απο voipdiscount, λειτουργει μια χαρα. αλλα παιρνοντας στο σπιτι μου απο το modem μου, λεει συνεχεια οτι η διευθυνση ειναι κατειλημμενη και σταματαει την κληση. μηπως φταιει οτι ειναι 2play forthnet και δεσμευει καπως τη γραμμη μονιμα? καποια λυση? και απο αλλο ασυρματο modem που βρισκω,το ιδιο μου βγαζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Re paidia για δειτε αυτο http://www.skype.com/download/skype/nokia/ δηλαδη υπαρχει για το Ν800 και δεν υπαρχει για τα Νseries skype? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Ναι υπάρχει για τα internet tables skype... Που είναι το περίεργο; Αυτά τρέχουν linux και όχι Symbian. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper2005 Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 ρε παιδες υπαρχει Internet telephony για το N71? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Χωρίς WiFi λίγο δύσκολο να έχεις VoIP...:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Ναι υπάρχει για τα internet tables skype... Που είναι το περίεργο; Αυτά τρέχουν linux και όχι Symbian.Το Nokia N800 τρεχει linux? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts