grigoris10 Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 το εγκατεστησα μια χαρα ολα καλα πηρα σε σταθερα μια χαρα πηρα και σε κινητα και καλουσε κανονικα και μιλασαμε αλλα μονο 2 φορες πος γινεται να περο και σε κινητα? Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Τελικά προτιμώ το voipdiscount το θέμα είναι που θα βρω τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 κι εγω θέλω το voipdiscount..οι ρυθμισεις π εχει στο σite δεν κανουν??Καποιος χρηστης διαβασα οτι το εχει ρυθμισει,,Μπορει μηπως να μας πει λεπτομερεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 κι εγω θέλω το voipdiscount..οι ρυθμισεις π εχει στο σite δεν κανουν??Καποιος χρηστης διαβασα οτι το εχει ρυθμισει,,Μπορει μηπως να μας πει λεπτομερεις? Τι καλύτερο προσφέρει το voipdiscount?Έχει φθηνότερες χρεώσεις για κινητά? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Τι καλύτερο προσφέρει το voipdiscount?Έχει φθηνότερες χρεώσεις για κινητά? 1) δεν ειναι δωρεαν μεχρι τελος του χρονου ΜΟΝΟ. 2) τα κινητα ΟΛΑ (οπου χρεωνονται) ειναι μολις 0.17€ το λεπτο 3) προορισμοι δωρεαν κλησεων που συνεχως αυξανονται 4) πολυ καλη ποιοτητα με μικρη καθυστερηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Greece FREE FREE FREE Greece Athens FREE FREE FREE Greece Mobile £0.292 $0.580 €0.429 από τον τιμοκατάλογο ...http://www.truphone.com/help/tariff.tru το 0.17€ που το είδες; Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Greece FREE FREE FREE Greece Athens FREE FREE FREE Greece Mobile £0.292 $0.580 €0.429 από τον τιμοκατάλογο ...http://www.truphone.com/help/tariff.tru το 0.17€ που το είδες; Δεν καταλαβες, εγω ειπα οτι ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ στα κινητα απο την στιγμη που στο Voipdiscount Η χρεωση για τα κινητα ειναι 0,17 το λεπτο εκτος εκει οπου ειναι δωρεαν (π.χ Ην.πολιτειες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Δεν καταλαβες, εγω ειπα οτι ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ στα κινητα απο την στιγμη που στο Voipdiscount Η χρεωση για τα κινητα ειναι 0,17 το λεπτο εκτος εκει οπου ειναι δωρεαν (π.χ Ην.πολιτειες) όντως δεν κατάλαβα καλά... αλλά και στο voipdiscount το 0.17 είναι χωρίς ΦΠΑ (VAT), αυτό που πληρώνουμε είανι 0,202... μετά από ψάξιμο βρήκα πάντως ότι η φθηνότερη για κινητά Ελλάδας είναι το i-call basic.... 0,1556 με ΦΠΑ, είναι και ελληνική επιχείρηση... http://www.i-call.gr/NewRates.aspx?rec=2 Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Ρε παιδιά επειδή είμαι άσχετος, αν καταφέρω και κάνω όλες τις ρυθμίσεις θα μπορώ να καλώ δωρεάν οποιοδήποτε σταθερό στην Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 όντως δεν κατάλαβα καλά... αλλά και στο voipdiscount το 0.17 είναι χωρίς ΦΠΑ (VAT), αυτό που πληρώνουμε είανι 0,202... μετά από ψάξιμο βρήκα πάντως ότι η φθηνότερη για κινητά Ελλάδας είναι το i-call basic.... 0,1556 με ΦΠΑ, είναι και ελληνική επιχείρηση... http://www.i-call.gr/NewRates.aspx?rec=2 Το δυσκολο ειναι με τις ρυθμισεις, απο εκει και περα βλεπουμε ποιο θελει ο καθενας. Εχει καταφερει κανεις να δουλεψει με καποιο αλλο εκτος TRU? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Ρε παιδιά επειδή είμαι άσχετος, αν καταφέρω και κάνω όλες τις ρυθμίσεις θα μπορώ να καλώ δωρεάν οποιοδήποτε σταθερό στην Ελλάδα; Το truphone δε χρειάζεται εξεζητημένες ρυθμίσεις. Ναι, εφόσον το εγκαταστήσεις θα μπορείς να καλείς οποιονδήποτε σταθερό αριθμό στην Ελλάδα και σε αρκετές άλλες χώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Το truphone δε χρειάζεται εξεζητημένες ρυθμίσεις. Ναι, εφόσον το εγκαταστήσεις θα μπορείς να καλείς οποιονδήποτε σταθερό αριθμό στην Ελλάδα και σε αρκετές άλλες χώρες. Σ'ευχαριστώ DENIOR! Μπορείτε να μου πείτε τα βασικά που πρέπει να κάνω για να μπορώ να πραγματοποιώ κλήσεις μέσω διαδικτύου γιατί τα αγγλικά μου δεν είναι και τόσο καλά; Η όλη διαδικασία για τη ενεργοποίηση τι θα μου κοστίσει; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Εγω παντως το εβγαλα γιατι ολη τηυν ωρα συνδεοτταν με το wifi και αλλαζε και μονο του ριθμισεις απο αυτοματη σε μη αυτοματη συνδεση πχ και μετα επρπεπε να αλλαζα και τις ρυθμισεις του wlan και γινοταν μυλος Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Τελικα ειναι πολυ απλο να βαλεις VOIPBUSTER,voipdiscount η evoice. Πας εδω---> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=170996&page=3 στο ποστ 44 και ετοιμο, τψρα κανω τις κλησεις μου με voipdiscount χωρις προβλημα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Τελικα ειναι πολυ απλο να βαλεις VOIPBUSTER,voipdiscount η evoice. Πας εδω---> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=170996&page=3 στο ποστ 44 και ετοιμο, τψρα κανω τις κλησεις μου με voipdiscount χωρις προβλημα.:) τις κλήσεις εννοείς μέσω υπολογιστή για να καταλλάβω!! οχι μεσω κινητού...? Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 τις κλήσεις εννοείς μέσω υπολογιστή για να καταλλάβω!! οχι μεσω κινητού...? Με αυτες τις ρυθμισεις και εφ'οσον εχεις λογαριασμο σε καποια υπηρεσια εχεις VOIP μεσω ΚΙΝΗΤΟΥ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Γιατι λενε ομως οτι δεν ειναι τσαμπα σαν το truephone?πληρωσες τιποτα? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Πρέπει να στείλεις ένα γραπτό μήνυμα σε έναν αριθμό του εξωτερικού για να σου σταλθεί η εφαρμογή. Κατά τ'άλλα, το truphone δε στοιχίζει απολύτως τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Πρέπει να στείλεις ένα γραπτό μήνυμα σε έναν αριθμό του εξωτερικού για να σου σταλθεί η εφαρμογή. Κατά τ'άλλα, το truphone δε στοιχίζει απολύτως τίποτα. Αυτό το SMS είναι free; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Γιατι λενε ομως οτι δεν ειναι τσαμπα σαν το truephone?πληρωσες τιποτα? Εγω το θελω και για κινητα (εξωτερικο) οποτε τα 10 ευρο που θελει για 120 μερες δωρεαν δεν ειναι τιποτα. Πρέπει να στείλεις ένα γραπτό μήνυμα σε έναν αριθμό του εξωτερικού για να σου σταλθεί η εφαρμογή. Κατά τ'άλλα, το truphone δε στοιχίζει απολύτως τίποτα. Μπορει να μη στοιχιζει τιποτα τωρα!!!(αλλα αν θελεις να παιρνεις και κανενα κινητο απλα ξεχνα το. ασε που οσες κλησεις κανεις στην λιστα εξερχομενων δεν ξεχωριζουν ενω με το voipdiscount τις δειχνει με ενα συμβολο οτι εγιναν μεσω νετ... και φυσικα δεν θα πω για ποιοτητα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Και πως πληρωνεις,με τι τροπο? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. September 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 truphone einai to monadiko tsampa app gia free phone calls Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Και πως πληρωνεις,με τι τροπο? Πληρωνω μεσω PAYPAL για ασφαλεια. truphone einai to monadiko tsampa app gia free phone calls Το θεμα ειναι 1) μεχρι ποτε θα ειναι δωρεαν 2) το κοστος για τις μη δωρεαν κλησεις (κινητα) 3) ποιοτητα?!!! καμια συγκριση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Σήμερα μού παρουσίασε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα το Truphone. Παρόλο που πραγματοποιούσε τις κλήσεις, όταν το σταθερό τηλέφωνο άρχιζε να χτυπάει τόσο το ακουστικό όσο και το μεγάφωνο του Ν95 απενεργοποιούνταν. Δεν μπορούσα δηλαδή να επικοινωνήσω. Γνωρίζετε πού οφείλεται η δυσλειτουργία αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Αυτό το SMS για τη ενεργοποίηση είναι free; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts