Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

thn deytera tha pao gia kinito k mallon tha to paro afou exei me v200 mono 65 euro!!

eyxaristo!!!!!!

Nα υποθέσω ότι κοιτάς τον κατάλογο του Σεπτεμβρίου της Vodafone που έχει λάθος τιμές [π.χ. τιμή λιανικής 199].

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πηγα σημερα και πηρα τον φορτιστη απο την SE (που τσιριζε) ρε παιδια παλι τσιριζει...τι σ...α.Ας το βαλει καποιος να το κοιταξει αν ειναι ευκολο..αν κολλησεις το αυτι σου πανω τσιριζει.μηπως το κανουν ολοι οι φορτιστες απλα εγω το παρατηρησα..χωρις να βαλετε το κινητο πανω...τον φορτιστη στην βαση του κινητου και στην μπριζα..ισα ισα να αναψει το πρασινο φωτακι ειναι αρκετο για να τσιριξει..αν ειναι ευκολο please ενημερωστε με.μηπως ειμαι εγω πολυ ψηρας..τι αλλο να πω ..ευχαριστω πολυ :worry:
[sIGPIC][/sIGPIC]"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν"

Φιλε μου...δεν θελω να σε στεναχωρησω...αλλα εμενα ο φορτιστης δεν το κανει αυτο...εχω δοκιμασει 3 διαφορετικους...

Φιλε μου...δεν θελω να σε στεναχωρησω...αλλα εμενα ο φορτιστης δεν το κανει αυτο...εχω δοκιμασει 3 διαφορετικους...

ουτε ελαχιστο???βασικα μονο αν εχει ησηχια και κολλησεις πανω τ αυτι σου ακουγετε...ουτε λιγουλακιιιι?...υπαρχει πιθανοτιτα αν ξερει καποιος να κανει κατι στο κινητο αυτο?..η στην ματαρια?(μειωσει διαρκειας ζωης π.χ)

[sIGPIC][/sIGPIC]"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν"

Ρε παιδιά από χτές έχω μπεί στο τρυπάκι να πάρω ένα backup του κινητού και να του περάσω το τελευταίο firmware αφού ακόμα έχω αυτό που είχε μέσα από την αρχή.

Απεγκατέστησα λοιπόν την παλιά έκδοση του PCsuite που είχα στο pc και ότι άλλο Sony Ericsson, έκανα και ένα καθάρισμα στη registry και βάζω το τελευταίο version από το site της eriscsson.

Συνδέω το κινητό, το βρίσκει κάνει install drivers κανονικά όλα, αλλά το pc suite δε λέει να το δεί με τίποτα. Μου έχει σπάσει τα νεύρα, έχω ψάξει αρκετά και το μόνο που βρίσκω είναι κι άλλους με το ίδιο πρόβλημα κανένας δε δίνει λύση.

Καμιά ιδέα???

Ekana kai egw back up kai to mono provlima htan oti sto telos enw elege 100% eixe kolisei kai etsi to ebgala apo to usb. Ola kala omws eixe perastei h nea version.

Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

πηγα σημερα και πηρα τον φορτιστη απο την SE (που τσιριζε) ρε παιδια παλι τσιριζει...τι σ...α.Ας το βαλει καποιος να το κοιταξει αν ειναι ευκολο..αν κολλησεις το αυτι σου πανω τσιριζει.μηπως το κανουν ολοι οι φορτιστες απλα εγω το παρατηρησα..χωρις να βαλετε το κινητο πανω...τον φορτιστη στην βαση του κινητου και στην μπριζα..ισα ισα να αναψει το πρασινο φωτακι ειναι αρκετο για να τσιριξει..αν ειναι ευκολο please ενημερωστε με.μηπως ειμαι εγω πολυ ψηρας..τι αλλο να πω ..ευχαριστω πολυ :worry:

ε καλά μην κάνεις έτσι!! Εννοώ ότι αν ακούγετε τόσο λίγο θα είναι η "τάση του ρεύματος" που περνάει..

και όχι δεν νομίζω να κάνει καμία ζημιά (ούτε στο κινητό, ούτε στην μπαταρία, ούτε στων φορτιστή).

Να σε ρωτήσω πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα ups χωρίς ανεμιστήρα αλλά ακούγετε

η "τάση του ρεύματος" που περνάει!! Εγώ τι πρέπει να κάνω να θεωρήσω ότι είναι Χαλασμένο??!!

Παιδια σκεφτομαι για το p1 ωραια αλλα εχς να κανω καποιες ερωτήσεις

1. υπαρχουν αρκετες εφαρμογες η ελαχιστες?

2.ο music player ειναι αντοιστιχος ενος n-series nokia η χειρότερος(τυπου σειρας κ(sonyericsson)?

3.είναι ανθεκτικό?

4. μπορείς να γράψεις σημειώσεις με το stylous σα να γράφεις σε χαρτί ?η γινεται αποκλειστικα με το πληκτρολόγιο?

ck

3.είναι ανθεκτικό?

4. μπορείς να γράψεις σημειώσεις με το stylous σα να γράφεις σε χαρτί ?η γινεται αποκλειστικα με το πληκτρολόγιο?

1. Ελάχιστες (σε σχέση με wm και symbian)

3. Τι να σου πω!! δεν μου έχει πέσει μέχρι στιγμής για να ξέρω :p (πάντως σαν κατασκευή είναι πολύ στιβαρό)

4. Ναι μπορείς με το stylus να σημειώσεις "σα να γράφεις σε χαρτί".

ουτε ελαχιστο???βασικα μονο αν εχει ησηχια και κολλησεις πανω τ αυτι σου ακουγετε...ουτε λιγουλακιιιι?...υπαρχει πιθανοτιτα αν ξερει καποιος να κανει κατι στο κινητο αυτο?..η στην ματαρια?(μειωσει διαρκειας ζωης π.χ)

Κοίτα,δεν το κάνουν όλοι οι φορτιστές και δεν έχει να κάνει με την μάρκα.

Τώρα εγώ έχω εδώ 3 φορτιστές sony ericsson και αυτό το πρόβλημα μου το κάνει κι εμένα ένας απο τους 3 εδώ και 4 ημέρες.

Θα δω αν μπορώ να κάνω αλλαγή και θα δοκιμάσω τον καινούργιο.

Εσύ απλά ξαναπήγαινε και βάλτο σε μία πρίζα μπροστά τους.

no sig...

3.είναι ανθεκτικό?

3.πιστευω ναί , μου έχει πέσει μια φορά απο 1 μ ύψος και δέν κατάλαβε τίποτα (με την θήκη)

4.ναί αλλά μόνο λατινικούς χαρακτήρες

3. Ναι... Δυστυχώς το έμαθα από πρώτο χέρι...

@kakis:

4. Δε νομίζω να εννοεί αυτό που λες. Αν πας στις σημειώσεις μπορείς να γράφεις με το πενάκι σα σε ζωγραφική.

3.είναι ανθεκτικό?

Εγώ θα διαφωνίσω με τους προλαλλήσαντες στο θέμα αυτό. Το δικό μου απέκτησε μια γρατσουνιά στην οθόνη την ώρα που το καθάριζα με ειδικό πανάκι και σε μια γνωστή μου της έπεσε ένα στυλό πάνω στην πρόσοψη που είναι βαμένη σαν αλουμίνιο και της έκανε σημάδι.

Αυτά με κάνουν να αμφιβάλω αρκετά για την ποιότητα κατασκευής του τηλεφώνου και πόσο ανθεκτικό είναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

παιδα χωρις να θελω να γινομαι κουραστικος αλλα ο media player του,ειναι ισάξιος ενος n-series κινητού της nokia ή ενος k70... κλασσικό μη walkman της sonyericsson??
ck

Παιδια σκεφτομαι για το p1 ωραια αλλα εχς να κανω καποιες ερωτήσεις

2.ο music player ειναι αντοιστιχος ενος n-series nokia η χειρότερος(τυπου σειρας κ(sonyericsson)?

3.είναι ανθεκτικό?

1) Υπαρχουν σε επαρκη βαθμο. Βασικα σχεδον οτι μπορει να χρειαστεις σε ενα κινητο υπαρχει...

3) Το κινητο ειναι αριστης κατασκευης. Ισως απο τα καλυτερα που εχω δει ever. Ανθεκτικο στην χρηση ειναι, στην καταχρηση... κανεις δεν σου εγγυατε τιποτα (οπως και στα υπολοιπα κινητα). Αν εχεις σκοπο να το κοπανας δεξια και αριστερα.... νταξ... ειναι και θεμα τυχης.

4) Οπως ειπαν... λατινικα και μονο.

* Η προσοψη δεν ειναι βαμμενο πλαστικο, αλλα αλουμινιο

** την επομενη φορα που θα σκουπισετε μια οποιαδηποτε οθονη, φροντιστε το πανακι να ειναι καθαρο, διαφορετικα συνηθιστε στην ιδεα της γρατσουνιας. Σαν οθονη στην χρηση με τα προβλεπομενα μεσα, δεν υπαρχει καμια υποννοια παραπανω ευαισθησιας απο οποιαδηποτε αλλη touch screen.

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

ε καλά μην κάνεις έτσι!! Εννοώ ότι αν ακούγετε τόσο λίγο θα είναι η "τάση του ρεύματος" που περνάει..

και όχι δεν νομίζω να κάνει καμία ζημιά (ούτε στο κινητό, ούτε στην μπαταρία, ούτε στων φορτιστή).

Να σε ρωτήσω πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα ups χωρίς ανεμιστήρα αλλά ακούγετε

η "τάση του ρεύματος" που περνάει!! Εγώ τι πρέπει να κάνω να θεωρήσω ότι είναι Χαλασμένο??!!

κοιτα κανονικα τουλαχιστον για τροφοδοτικα δεν θα πρεπε να ακουγονται καθολου...τσιριδα=ηλεκτρομαγ.ακτινοβολια...τωρα ups δεν ειχα ποτε για να ξερω αλλα υποθετο οτι στην χειροτερι θα πρεπει να τ ακους αν κολλησεις τ αυτι σου πανω..ευτυχως τον δοκιμασα μετα τον φορτιστη με το κινητο και δεν εκανε κιχ..μονο με την βαση κανει..ισως γιατι δεν εχει το φορτιο πανω.καμια σχεση με τον προηγουμενο παντως.εκανα και μια επαναφορα εργοστασιακων και (βλεπε προηγ.post προβλημα με απενεργοποιηση) και ολα καλα πιστευω...we ll see..ευχαριστω για το ενδιαφερον οπως και να χει

* Η προσοψη δεν ειναι βαμμενο πλαστικο, αλλα αλουμινιο

** την επομενη φορα που θα σκουπισετε μια οποιαδηποτε οθονη, φροντιστε το πανακι να ειναι καθαρο, διαφορετικα συνηθιστε στην ιδεα της γρατσουνιας. Σαν οθονη στην χρηση με τα προβλεπομενα μεσα, δεν υπαρχει καμια υποννοια παραπανω ευαισθησιας απο οποιαδηποτε αλλη touch screen.

τώρα να κάτσω εγώ να βάλω μυαλό σε σένα δεν πρόκειτε, ξέρω πολύ καλά (καλύτερα απ' όσο μπορείς να φανταστείς)

και από τι υλικό είναι φτιαγμένη η πρόσοψη και πως καθαρίζουν μια touch screen.

όπως επίσης πολύ καλά ξέρω και τι είδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Συμβουλή: Μην καθαρίζετε και πολύ την οθόνη για τους εξής λόγους:

1) Λερώνεται πάλι πολύ γρήγορα

2) Όταν λερωθεί λίγο, φαίνεται πολύ.

3) Ενώ την καθαρίζετε μπορεί να τη γρατσουνίσετε.

4) Αν τελικά τη γρατσουνίσετε, η γρατσουνιά φαίνεται πιο πολύ σε καθαρή οθόνη.

5) Τελικά καταλήγουμε να κάνουμε ηλίθια ποστς που δεν είναι χρήσιμα σε κανέναν.

Παιδια έχω κάποες απορίες και εγώ,μετα απο περιπου 3 μέρες χρήσης.

1.Την γλώσσα γραφής μπορω να την αλλάζω (ελληνικά - αγγλικά) απο το πληκτρολόγιο.Έχω ορίσει 1η και 2η γλώσσα.

2.Το wifi συνδέεται κανονικά με το router μου (βλέπει το ένα το άλλο),αλλά δεν μπορώ να μπω στο internet.Έχω βάλει την σύνδεση του Workgroup στiς συνδέσεις Internet στις Ομάδες

σαν 1η.Έψαξα και στο νετ αλλα άκρη δεν έβγαλα.

Ευχαριστώ.

The world is full of Kings and Queens

Who blind your eyes and steal your dreams.

τώρα να κάτσω εγώ να βάλω μυαλό σε σένα δεν πρόκειτε, ξέρω πολύ καλά (καλύτερα απ' όσο μπορείς να φανταστείς)

και από τι υλικό είναι φτιαγμένη η πρόσοψη και πως καθαρίζουν μια touch screen.

όπως επίσης πολύ καλά ξέρω και τι είδα.

Οριστε?

Αναφερθηκα εγω σε σενα καπου? Με ξερεις και απο χτες και φερεσε ετσι? :blink:

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Καλησπερα!

Ειμαι και εγω πια κατοχος και πραγματικα ειναι ενα ενδιαφερον κινητο..

Μα 3gp με χαλασε λιγο αλλα τελος παντον εχει αλλες χαρες!

Εχω καποιες αποριες.

Ειπαρχει δυνατοτητα να εχει φως στην καταγραφη του video και πως κανουμε παρουσιαση τις φωτογραφιες και οχι να μπενοβγαινεις στο folder?

Και ενα αλλο ερωτημα ειναι με το internet, ενω εχει βρει το ruter μου δεν θελει με τιποτα να μπει εχτες κατα τυχη μπηκε στο myphone και απο τοτε θελει νε βρει καμια σελιδα κατεβασα και το opera αλλα και παλι ντεν τελει.. Γιατι εραγε??

EDIT: Τελικα ειταν προβληματικος ο οπερα μινι που κατεβασα εχτες με τον δικο του μπηκε μια χαρα τωρα μενει βρω τον Opera 8.0 Web Browser?

Εμενα δεν εχει μεσα οπερα αν δεν κανω λαθος

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Αρχίσαμε παλι τα ηλίθια posts δυστυχώς. Ηλπιζα σε κατι καλύτερο για το thread μιας και ειχα να μπω 2 μερες αλλα....βλεπω παλι για φορτιστες που τσιριζουνε, operes που δεν σερφαρουνε και απορίες χιλιοειπωμένες.

Περιμενω να δω που θα παει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχίσαμε παλι τα ηλίθια posts δυστυχώς. Ηλπιζα σε κατι καλύτερο για το thread μιας και ειχα να μπω 2 μερες αλλα....βλεπω παλι για φορτιστες που τσιριζουνε, operes που δεν σερφαρουνε και απορίες χιλιοειπωμένες.

Περιμενω να δω που θα παει...

Χμμ... Δεν εχεις αδικο θα ειμαι πιο προσεκτικος...:O

Και εμενα μου την δινουν κατι τετοια ας μην χαλασουμε τις καρδιες μας για το τιποτα!!

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

Ειπαρχει δυνατοτητα να εχει φως στην καταγραφη του video και πως κανουμε παρουσιαση τις φωτογραφιες και οχι να μπενοβγαινεις στο folder?

Τουλαχιστον αυτα μπορει καποιος να μου τα απαντησει...

Παιδια έχω κάποες απορίες και εγώ,μετα απο περιπου 3 μέρες χρήσης.

1.Την γλώσσα γραφής μπορω να την αλλάζω (ελληνικά - αγγλικά) απο το πληκτρολόγιο.Έχω ορίσει 1η και 2η γλώσσα.

2.Το wifi συνδέεται κανονικά με το router μου (βλέπει το ένα το άλλο),αλλά δεν μπορώ να μπω στο internet.Έχω βάλει την σύνδεση του Workgroup στiς συνδέσεις Internet στις Ομάδες

σαν 1η.Έψαξα και στο νετ αλλα άκρη δεν έβγαλα.

Ευχαριστώ.

Είχα κ γω το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε με το εξής: πήγαινε στις ρυθμίσεις internet και για τι σύνδεση του router σου, πήγαινε περισσότερα>για προχωρημένους και απενεργοποίησε την εξοικονόμιση ενέργειας. Αν οι υπόλοιπες ρυθμίσεις είναι οκ, λογικά θα σου δουλέψει.

• The title was changed to Sony Ericsson P1i