agalmata Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Σύνδεση wifi και εκμετάλλευση της ταχύτητας μέσω pc γίνεται ; Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Το Wayfinder καλύπτει καθόλου Κύπρο? Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Σύνδεση wifi και εκμετάλλευση της ταχύτητας μέσω pc γίνεται ; ναι. να ρωτησω και εγω. κανα τροπο να περάσουμε μυνηματα απο νοκια σε se γινεται?:ninja: Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Ρε παιδιά εσείς πώς το ανοίγεται το wayfinder? Εγώ ούτε με GPRS το καταφέρνω αλλά και με wi-fi που ψιλοδοκίμασα μου έβγαζε ότι δεν βρίσκει σύνδεση... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Που είσαι ; Θεσσαλονίκη πχ δεν πιάνει και βγάζει σφάλμα . Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Όχι εμένα πιάνει μια χαρά.Καμιά φορά πιάνει και 3G αλλά και πάλι καμία διαφορά.Ηράκλειο Κρήτης είμαι εγώ. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Ρε παιδιά εσείς πώς το ανοίγεται το wayfinder? Εγώ ούτε με GPRS το καταφέρνω αλλά και με wi-fi που ψιλοδοκίμασα μου έβγαζε ότι δεν βρίσκει σύνδεση... Πρόσεχε γιατί δεν συνδέεται με GPRS-WAP, αλλα μονο με GPRS-internet!Πρέπει να πάρεις την εταιρία σου και να ζητήσεις ρυθμίσεις και θα αποθηκευτούν σαν δεύτερος λογαριασμός.Μετά πας στις ρυθμίσεις internet και να το βάλεις πρώτο σε προτεραιότητα ώστε να το βρει για πρώτη φορα το wayfinder,μετά θα το χρησιμοποιεί αυτόματα! Τελικά πως κάνουμε Hard και Soft Reset στα P1 γιατί το πρόβλημα μου δεν λύνεται με τίποτα! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Εν τω μεταξύ , επιτραπέζιο φορτιστή για το gps έχει κανείς ; Που θα βρούμε ; Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 παιδια τι καταληξη πρεπει να εχει το divx βιντεακι για να το παιξει ο divxplayer του p1? .div δεν το βρισκει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Γεια οσους Ψαχνονται σχετικα με τα αρχεια του EXCEL , ΤΡΕΧΟΥΝ μονο οταν αυτα ειναι στην μνημη του τηλεφωνου και μονο στο φακελο Εγγραφο (εννοω να υπαρχει η δυνατοτητα του EDIT ) το πεδεψα πολυ μεχρι να το καταλαβω ! (διαχειρηση αρχειων = 0 ,το quickOffice ειναι τελικα πολυ πισω απο το OfficeSuite) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 παιδια τι καταληξη πρεπει να εχει το divx βιντεακι για να το παιξει ο divxplayer του p1? .div δεν το βρισκει... Αυτά που έχω περάσει εγώ είναι ( .avi ) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Εν τω μεταξύ , επιτραπέζιο φορτιστή για το gps έχει κανείς ; Που θα βρούμε ; αυτό πιστεύω θα σε βολέψει καλύτερα. εγώ βρήκα στο Βόλο, με μόλις 5 ευρώ και αξίζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 δν μπορω να καταλαβω... του εβαλα μερικα .avi βιντεακια και δεν τα παιζει. εχω την 0.88. μπορει καποιος να μου δωσει link με video που τα το εχει δοκιμασει στο divxplayer? τι αρχεια υποτιθεται οτι παιζει... Επισης ασχετο αλλα... δεν ζηταει επιβεβαιωση για την διαγραφη επαφης, απλα την διαγραφει απ'εφθειας... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 δν μπορω να καταλαβω... του εβαλα μερικα .avi βιντεακια και δεν τα παιζει. εχω την 0.88. μπορει καποιος να μου δωσει link με video που τα το εχει δοκιμασει στο divxplayer? τι αρχεια υποτιθεται οτι παιζει... Επισης ασχετο αλλα... δεν ζηταει επιβεβαιωση για την διαγραφη επαφης, απλα την διαγραφει απ'εφθειας... στην επαφή μπορείς να κάνεις αναίρεση διαγραφής στα βιντεάκια πες μας αναλύσεις και fps Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 στην επαφή μπορείς να κάνεις αναίρεση διαγραφής στα βιντεάκια πες μας αναλύσεις και fps 352x288, Aspect: 704000:527328 (384x288) kati tetoio και fps 25 πολυ μεγαλο? ετσι ηταν δν το εκανα καποια μετατροπη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 352x288, Aspect: 704000:527328 (384x288) kati tetoio και fps 25 πολυ μεγαλο? ετσι ηταν δν το εκανα καποια μετατροπη... Αυτά που έχω κάνει εγώ είναι (.avi) 320x240 στα 15 και 30 fps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
applepie Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Τις εφαρμογές που είναι προτιμότερο να τις περνάω για μεγαλύτερη τχύτητα; Στο τηλέφωνο ή στην κάρτα μνήμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmst Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Δεν έχει πεδίο για αριθμό φάξ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Όντως... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Μεγάλο μειονεκτημα ρε παιδια ε? τι να πω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Τις εφαρμογές που είναι προτιμότερο να τις περνάω για μεγαλύτερη τχύτητα; Στο τηλέφωνο ή στην κάρτα μνήμης; στην κάρτα μνήμης για να μην βαραινει και η εσωτερική ασκοπα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Δεν έχει πεδίο για αριθμό φάξ!!! Ούτε στην καρτέλα με το i (εννοώ αυτή που κρατά τις διευθύνσεις) αν πας more-add filed; Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Για όσους δεν το γνωρίζουν κυκλοφόρησε πριν δύο εβδομάδες ένας πολύ καλός media player για UIQ3, o Coreplayer που παίζει πάρα πολλά video και sound format. Η τιμή του είναι βεβαίως 18 ευρώ αλλά πολλοί λένε ότι τα αξίζει. http://coreplayer.com/content/view/28/44/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Όντως παίζει πολλά format, αλλά αναφορικά με τα flv videos που ρώτησε κάποιος προηγουμένως: - FLV (Flash video) is not available in our consumer players but only supported in our licenable OEM version of the CorePlayer platform (Mobile and Desktop) and requires a direct license from Adobe for the flash container and not just a license for 'flash'. από http://www.corecodec.com/forums/index.php?topic=455.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abby_1302 Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Καλησπέρα παιδιά. Σύντομα μετά από αρκετά χρόνια συμβίωσης με διάφορα NOKIA series60 κινητά είπα να πάρω κι εγώ αυτό το τρομερό εργαλείο SE P1! Σε καμιά 10αριά μέρες θα είναι στα χέρια μου. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν γνωρίζει κανείς αν όλα τα SE P1 έχουν μέσα στη συσκευασία το wayfinder και τον δέκτη GPS? Θα το πάρω μέσω της WIND αν αυτό σας λέει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts