Ilias74 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Συμφωνώ με το 2. Επίσης πιστεύω ότι δεν θέλουν να επαναλάβουν τα λάθη που έκαναν με το P990 (τα οποία τους στοίχισαν σε αξιοπιστία) και θέλουν το P1i να πληροί κάποιες προϋποθέσεις σωστής λειτουργίας πριν κυκλοφορήσει. Βασικά όμως και εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν κυκλοφορεί άμεσα. Όσοι το έχουν δοκιμάσει μέχρι σήμερα δεν έχουν αναφέρει το παραμικρό πρόβλημα. Αυτό σε αντίθεση με την περίπτωση του P990 που όσοι το είχαν δοκιμάσει πριν κυκλοφορήσει, προειδοποιούσαν για τα σοβαρά προβλήματα σταθερότητας, καθυστέρησης και διαχείρισης μνήμης του κινητού. Εκ των υστέρων πιστεύω ότι αυτός ήταν και ο λόγος που το κινητό καθυστέρησε τόσο να κυκλοφορήσει. Προφανώς προσπαθούσαν να διορθώσουν την κατάσταση χωρίς όμως τελικά να το πετύχουν. Αν σκεφθεί κανείς ότι αν από τότε είχαν πάρει την απόφαση να διπλασιάσουν την μνήμη δεν θα είχαν αμαυρώσει τη φήμη τους... Δεν ξέρω τι να πω; Δεν είναι οικονομολόγος και δεν ξέρω πως λειτουργούν ή με ποια κριτήρια (κόστος επιπλέον μνήμης ή φήμη) παίρνουν τις αποφάσεις οι εταιρείες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Μηπως περιμένουν να πουληθουν κι αλλα κομάτια απο το Ρ 900 πριν κυκλοφορήσει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 pedia sorry gia to off topic alla auth h firmware pou tha xei symbian 9,1 kai thn uiq 3,1 tha shmainei pos oles oi efarmoges kai ta pexnidia pou pezoun se symbian kinhta tha pezoun kai sto p990?h sto p1? Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nMIK-3 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 pedia sorry gia to off topic alla auth h firmware pou tha xei symbian 9,1 kai thn uiq 3,1 tha shmainei pos oles oi efarmoges kai ta pexnidia pou pezoun se symbian kinhta tha pezoun kai sto p990?h sto p1? To P1 exei Symbian 9.1 me UIQ 3.0. Einai plires simbato me oles tis yparxouses efarmoges ton P990/M600. Akoma kai UIQ 3.1 pou trexei se Symbian 9.2 na ixe, paly tha itane simbato me tis yparxouses efarmoges. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 oxi enoousa ta symbian 60 kinhta Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nMIK-3 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 oxi enoousa ta symbian 60 kinhta Oxi den ine simbata. Oti efarmoges ine gia S60 ine mono gia S60 kai oti efarmoges ine gia UIQ ine mono gia UIQ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 τι δεν σου άρεσε; :blink: Η ανάλυση.Το κινητό που έχω έχει ακριβώς την ίδια οθόνη οπότε θα ΄γθελα να προχωρίσω σε κάτι καλύτερο... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Η ανάλυση.Το κινητό που έχω έχει ακριβώς την ίδια οθόνη οπότε θα ήθελα να προχωρίσω σε κάτι καλύτερο... Και ποιο κινητό έχει μεγαλύτερη ανάλυση (εκτός από Ν80 και ppc)?? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Ε το Ν80 είχα στο νου μου! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Ε το Ν80 είχα στο νου μου! Τότε θα έχεις "υπερβολικά" μεγάλη ανάλυση για τόσο μικρή οθόνη (2,1 ίντσες)!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Τί να σου πω.Πρέπει να την δω από κοντά την οθόνη του.Μόνο αυτό είναι που με ενοχλεί. Διάβασα πιο πάνω και για το λογισμικό που δεν θα είναι το τελευταίο αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.Δεν νομίζω να χάνουμε και κάτι το ιδιαίτερο.... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Μια βίντεο παρουσίαση του Ρ1 απο επίσημο εκπρόσωπο της SE http://www.mobilitysite.com/2007/05/the_sony_ericsson_p1i_an_overview.php Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voxson Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Ο πιο σημαντικός λόγος (και ίσως ο μόνος) για τον οποίο μπορεί να μην το πάρω είναι η έλλειψη καλού ελληνικού λογισμικού για GPS στη συγκεκριμένη πλατφόρμα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Πραγματι ρε ****το μου! Ειναι κατι που εν τελη μας ειναι πολυ χρήσιμο!Φανταζομαι ομως πως γρηγορα κατι θα βρεθει! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 εμένα που έχω ξεχωριστό gps στο αμάξι δεν με νοιάζει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 http://qsmile.com/qsimages/229.gif http://qsmile.com/qsimages/192.gif Αν τελικά δεν πάρω το n95 σίγουρα θα πάρω αυτό!! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Βασικα δε με νοιαζουν τα αχρηστα,για μενα τουλαχιστον,προγραμματακια οποτε θα επιλεξω προφανως και παλι uiq3,αρα η επομενη μου συσκευη θα ειναι το p1 και ειναι παρα πολυ χαρουμενος που εχει ακριβως οτι λειπει απο το w950 mou! Αν η καμερα και το wifi ειναι δυνατα τοτε παιδεια μιλαμε για ενα τρομερο κομματι;) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Δεν ήξερα ότι είχε 128 MB Ram.... Νόμιζα πως κι αυτό είχε 64! Ωραία!! Τί μορφής βίντεο παίζει ? ( εκτός H.264 ) Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 • White Paper (R2A).PDF [1.22mb] • http://mobilegathering.wordpress.com • http://se-community.com • http://Flickr.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Για Αυγουστο το κοβω Ελλαδισταν... Απ’ το στόμα σου και στου θεού το αυτί :rolleyes: :grin:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Πόσο υπολογίζετε να κάνει? Εγώ λέω κανένα 550άρι αν και ειλικρινά δεν ξέρω καν εάν έχει ειπωθεί κάτι για τιμή! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 re paidia pou einai to iheio tou kinitou? pantos apo tis eikones fenetai polu kalo. episis xerete an telika tha vgei kai se walkman edition to p1i? Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Μη λες τετοια !!! Ελπιζω να ειναι στα 500 .....:worry: Δηλαδή άμα έχει 550 θα σε χαλάσουν τα 50 ευρώ παραπάνω :lol: :p ? Εγώ ανησυχώ μόνο, μην τυχών ξεπεράσει τα 600 ευρώ... (λέω εγώ τώρα) episis xerete an telika tha vgei kai se walkman edition to p1i? Προς το παρόν μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε… Αλλά πιστεύω ότι θα βγει και κάτι αντίστοιχο σε Walkman :)… ίσος το W1i όπως είπε ο elteo :lol:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 :rolleyes: :O :cool: Ας ελπισουμε για το καλυτερο... Το p990i με ποσα ξεκινησε παιδια στην αγορα ?:worry: Εκεινο που πιστευω ειναι σιγουρο ειναι οτι δεν θα καθυστερησει και δεν θα εχει τα πλειστα προβληματα (και τα δυο συνεβησαν με το P990i) Το Ρ990 ξεκίνησε απο τα 649 ευρώ. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 και έφτασε στα 370........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts