Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ πολύ!

Και κάτι ακόμα.. διάβασα κάπου πως το Ελληνικό T9 του παρουσιάζει κάποια κολλήματα που το καθιστούν άχρηστο, ισχύει;

Thx again!

Αποριες σχετικα με την συνδεση μεσω wifi

Eνα παλικαρι ειχε γραψει τα εξης

.Πηγαίντε στο WLAN-> Περισσότερα->Νέος λογαριασμός.. Όνομα λογαριασμού βάλτε αυτό που θέλετε.

Όνομα δικτύου (SSID) πατήστε τον μεγενθυντικό φακό

και βρείτε τα δίκτυα που είναι ορατά! Διαλέξτε το δίκτυο με το οποιο θέλετε να συνδεθείτε.

Στο ασφάλεια αφήστε το "κανένα" αν το δίκτυο είναι ελεύθερο

αλλιώς πρέπει να ξέρετε τον κωδικό πρόσβασης ή τον κωδικό και το username ανάλογα με το είδος ασφαλειας

του δικτύου!Λειτουργία δικτύου

"υποδομή".

Μετά πατήστε επόμενο->αποθήκευση->Ναι->Αποθήκευση για να τον αποθηκεύσετε στην ομάδα internet!

Για να μπορεσουμε μεσω wifi θα πρεπει να βαλουμε ενα "nick name" κ κατοπιν δεν χρειαζεται καμια αλλη ρυθμιση εφοσον ειναι ελευθερο το δικτυο?

Kατι μου λεει για ενα λογαριασμο για το email σας κ τετοια εχετε ιδεα τι πρεπει να επιλεξω? εχει ενα "Ναι & "Οχι αν πατησω οχι χανονται ολα τελειως

ανοιγουμε μετα τον browser και ξεκιναμε τα γλεντια?!!:p

***Τσεκαρετε http://www.mobileheart.com/cell-phone-softwares/1258-Sony-Ericsson-p1-Software.aspx

Ευχαριστω.

με τ9 δεν μπορεις να στηλεις μηνημα με 170 χαρα το στελνει σαν 2 μυνηματα

και σε καποιους κανει επανεκινηση το τηλε

δεν χρειαζετε να κανεις τιποτα απο ολα αυτα ενεργοποιεις το wlan κανεις ανιχνευση βρησκεις το δυκτιο και αν ειναι ξεκλειδοτο πατας συνδεση και συνδεεσε τοσο απλα.. τωρα αμα ειναι κλειδωμενο αλαζει το θεμα

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπέρα,έχω πρόβλημα με το wifi.όταν πατάω σύνδεση σε κάποιο ασύρματο internet δεν εμφανίζει τίποτα και δεν κάνει τίποτα...επίσης εκανα μια μλκια έσβησα όλους τους λογαριασμούς απο το "Λογαριασμοί internet" ακόμα και τον Default...τί πρέπει να κάνω για να το διωρθώσω??ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σε ευχαριστω για την βοηθεια σου.

***Οταν μου λεει "Η συνδεση απετυχε υποθετω οτι δεν μπορω να μπω στο συγκεκριμενο δικτυο σωστα?"

καλησπέρα,έχω πρόβλημα με το wifi.όταν πατάω σύνδεση σε κάποιο ασύρματο internet δεν εμφανίζει τίποτα και δεν κάνει τίποτα...επίσης εκανα μια μλκια έσβησα όλους τους λογαριασμούς απο το "Λογαριασμοί internet" ακόμα και τον Default...τί πρέπει να κάνω για να το διωρθώσω??ευχαριστώ εκ των προτέρων

τον default λογαριασμό που είναι "μόνο για ανάγνωση" πως τον έσβησες? πραγματικά πες μου, γιατί όσο κι αν έχω ψάξει δεν βρήκα τρόπο να τον σουτάρω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

οταν λεει αποτυχια σημενει οτι δεν ειναι καλο το σημα του δυκτιου κοιτα ποσες γραμμες σου βγαζει μερικες φορες ετσι λεει αλλα αμα ξανακανεις κονε σηνδεετε κανονικα

άμα θες ανταλάζουμε συσκευές.αχαχχα δεν ξέρω απο το λογαριασμοί Internet πάτησα επεξεργασία στις ομάδες και πάτησα δια.λογαριασμού πάνω στον default

τον default λογαριασμό που είναι "μόνο για ανάγνωση" πως τον έσβησες? πραγματικά πες μου, γιατί όσο κι αν έχω ψάξει δεν βρήκα τρόπο να τον σουτάρω.

Εννοει οτι τον εσβησε απο την ομαδα που τον ειχε προσθεσει,,οχι ως λογαριασμο;) ΑΛΛΑ γιατι να τον σβησεις;;; τι σε ενοχλει;;:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

δέν ξέρω μαλκια μου...ξέρεται τι πρέπει να κάνω για να ξαναέχω Internetttttt????????

απλα αντε στο wifi και πατα περισσοτερα και μετα νεος λογαρισμος,,εκει δωσε οτι ονομα θελεις και απο κατω στο ονομα δικτυου πατα τον μεγεθυντικο φακο και θα ψαξει να βρει το κοντινο δικτυο wifi ωστε να το χρησιμοποιει για να συνδεθει,,,απλο ειναι:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

ναι αλλα αυτό χρειάζεται λογικά να το κάνω στον καθένα λογαριασμό ξεχωριστά..ενω πριν το έκανε αυτόματα :(:(:(

Οταν πας στο wifi το ενεργοποιεις και μετα πατας ανιχνευσει ωστε να βρει τα δικτυα τα οποια εχουν σημα,,,εσυ επιλεγεις μετα με ποιο θες να συνδεθεις,,,δεν καταλαβαινω ακριβως ποιο ειναι το προβλημα σου:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

όταν το κάνω αυτό δεν κάνει τίποτα

τοτε δεν εχεις σημα απο καποιον ρουτερ

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Μία μικρή, τόοοοση δα αποριούλα;

Στο Κ800, όταν έμπαινες στο μενού, το ρολόι μεταφερόταν στο πάνω μέρος της οθόνης και ήξερες τι ώρα είναι. Στο P1, απλά εξαφανίζεται... Γίνεται κάτι με το συγκεκριμένο;

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

Μία μικρή, τόοοοση δα αποριούλα;

Στο Κ800, όταν έμπαινες στο μενού, το ρολόι μεταφερόταν στο πάνω μέρος της οθόνης και ήξερες τι ώρα είναι. Στο P1, απλά εξαφανίζεται... Γίνεται κάτι με το συγκεκριμένο;

timeblob νομιζω λεγεται το προγραμμα και ειναι καταπληκτικο,μπορεις να παιξεις με τον τυπο του ρολογιου και το χρωμα του,,,:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

timeblob νομιζω λεγεται το προγραμμα και ειναι καταπληκτικο,μπορεις να παιξεις με τον τυπο του ρολογιου και το χρωμα του,,,:)

μπορείς να το κατευάσεις απο εδω

Βλεπω αρχιζεις μαθαινεις για τη συσκευη ε;; μπραβο:wink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Καλησπερα παιδια!

Καλο το TimeBlob και οντως χρησιμο, μολις το δοκιμασα.

Ανεβαστε το και στις εφαρμογες για UIQ να το εχουμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα

για καποιο προγραμμα στο στυλ του Msn για το κινητο μας τι εχετε να μου προτεινετε να κατεβασω αν ειναι? μιας κ σιγουρα θα ξερεται καλυτερα απο μενα.

ευχαριστω!.

Καλο το TimeBlob και οντως χρησιμο, μολις το δοκιμασα.

Ανεβαστε το και στις εφαρμογες για UIQ να το εχουμε!

+1 :rolleyes:, Γιατί εδώ σε λίγες μέρες θα χαθεί ;).

Καλό αλλά πρέπει να γραφτείς σαν μέλος για να το δεις.Δεν θα ήταν καλυτερα να ανεβάζαμε τέτοιου ειδους προγράμματα στο rapidshare για ευκολία?

Όντως ενδιαφέρον προγραμματάκι, αλλά εμένα δεν μου κάνει αυτό που ήθελα. Βασικά, εγώ θέλω το τηλέφωνό μου όσο το δυνατόν λιγότερο φορτωμένο γίνεται. Και αυτό το προγραμματάκι, το επιβαρύνει ελάχιστα μεν, αλλά το ρολόι δεν έχει τη συμπεριφορά που θέλω. Διότι π.χ., όπου και αν το βάλεις, κάποια στιγμή, σε κάποιο άλλο mode της συσκευής, θα πέσει πάνω σε κάτι άλλο. Εν πάση περιπτώσει, ευχαριστώ πολύ, το έχω πάνω αυτή τη στιγμή, όταν το βαρεθώ θα το βγάλω.

Έχω ακόμα κάτι σχετικά με το Garmin, μπορώ να το ρωτήσω εδώ, ή να πάω στο αντίστοιχο thread; Δεν ξέρω αν είναι θέμα του Garmin ή του P1 όμως, διότι -υποτίθεται- έχω τα σωστά αρχεία, αλλά δεν προχωράει η εγκατάσταση... Γι' αυτό λέω, μήπως να το συζητήσω στο θέμα του P1;

Ευχαριστώ.

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

[...] Διότι π.χ., όπου και αν το βάλεις, κάποια στιγμή, σε κάποιο άλλο mode της συσκευής, θα πέσει πάνω σε κάτι άλλο. [...]

Ναι, σ'αυτο εχεις δικιο. Αν δεν κανω λαθος, εκει που θα βολευε περισσοτερο, ειναι στην πανω μπαρα αναμεσα στην μπαταρια και στο κλειδι που εμφανιζεται απ'το κλειδωμα πληκτρολογιου..

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson P1i