Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν νομίζω Γιώργο :rolleyes:… ή καλύτερη τιμή είναι στην Wind: 508 ευρώ, Γερμανός: 515 ευρώ, και Πλαίσιο: 519 ευρώ.

Φιλε μου στη Wind το επιβεβαιωσα.

Στο Γερμανο δεν το εχουν στο site τους και σε ενα καταστημα που

πηρα μου ειπαν για Σεπτεμβριο.

Τι παιζει? :(

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το πήρα σήμερα από play247 με 566 ευρώ :cry: . Ξέρω θα πείτε ότι είμαι χαζός που έδωσα τόσα :O . Όμως είχα μείνει από τηλέφωνο και δεν μπορούσα να περιμένω. Μου την 'έφεραν' όμως γιατί μου είπαν ότι είναι κανονική εισαγωγή και τελικά ήταν παραεισαγωγή από Γερμανία. Τα μενού είναι Ελληνικά αλλά τα έντυπα Γερμανικά. Γράφω κανονικά Ελληνικά αλλά δεν γυρνάει το πληκτρολόγιο στα Αγγλικά, αν και τα έχω επιλέξει σαν δεύτερη γλώσσα. Επίσης στα μηνύματα με ενεργή την μετατροπή σε κεφαλαία και 7bit στέλνει με μικρά 70 χαρακτήρων. Ξέρει κανείς κάτι; Το Ρ990 έχει το ίδιο πρόβλημα;

Κατα τα άλλα, είναι πολύ όμορφο και ποιοτικό. Τα μενού αρκετά γρήγορα και η φωτογραφική πολύ καλή αν και νομίζω λίγο κατώτερη του Κ800.

Ο λόγος γενικά που μια εταιρία δεν βγάζει μια συσκευή στην Ελλάδα είναι γιατί προφανώς δεν έχει ολοκληρώσει κάτι από την υποστήριξη των ελληνικών είτε σε software επίπεδο είτε σε manual είτε στην υποστήριξη από τα δίκτυα κλπ και σίγουρα δεν το κάνει για να *μην* βγάλει λεφτά.

Το πήρα σήμερα από play247 με 566 ευρώ :cry: . Ξέρω θα πείτε ότι είμαι χαζός που έδωσα τόσα :O . Όμως είχα μείνει από τηλέφωνο και δεν μπορούσα να περιμένω. Μου την 'έφεραν' όμως γιατί μου είπαν ότι είναι κανονική εισαγωγή και τελικά ήταν παραεισαγωγή από Γερμανία. Τα μενού είναι Ελληνικά αλλά τα έντυπα Γερμανικά.

Κάθε συσκευή που κυκλοφορεί στην Ελλάδα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να έχει ελληνικό εγχειρίδιο οδηγιών, μπορείς να το φτάσεις πολύ μακρυά με το play247 στην περίπτωση που ζητήσεις και δεν σου δώσουν ελληνικά έντυπα. Δεν την γλιτώνουν με το να σε παραπέμψουν στην αντιπροσωπεία.

Γράφω κανονικά Ελληνικά αλλά δεν γυρνάει το πληκτρολόγιο στα Αγγλικά, αν και τα έχω επιλέξει σαν δεύτερη γλώσσα.

Κανονικά θα έπρεπε αλλά πλέον δεν το έχω το P1 οπότε δεν μπορώ να σε βοήθησω.

Επίσης στα μηνύματα με ενεργή την μετατροπή σε κεφαλαία και 7bit στέλνει με μικρά 70 χαρακτήρων. Ξέρει κανείς κάτι; Το Ρ990 έχει το ίδιο πρόβλημα;

Η μετατροπή σε κεφαλαία δεν κάνει κάτι, είναι ουσιαστικά για να γράφει κεφαλαία μετά από τελεία. Θα πρέπει να γράφεις τα μηνύματα ολόκληρα με κεφαλαία και χωρίς να χρησιμοποιείς το Τ9 γιατί βάζει τόνους ακόμα και στα κεφαλαία και πέφτει στου 70 χαρακτήρες το μήνυμα.

Κατα τα άλλα, είναι πολύ όμορφο και ποιοτικό. Τα μενού αρκετά γρήγορα και η φωτογραφική πολύ καλή αν και νομίζω λίγο κατώτερη του Κ800.

Ναι αυτό το είχα παρατηρήσει και στο test P1 που είχα, είναι κατώτερη από το K800 αλλά γενικά πολύ ικανοποιητική.

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Το πήρα σήμερα από play247 με 566 ευρώ :cry: . Ξέρω θα πείτε ότι είμαι χαζός που έδωσα τόσα :O . Όμως είχα μείνει από τηλέφωνο και δεν μπορούσα να περιμένω. Μου την 'έφεραν' όμως γιατί μου είπαν ότι είναι κανονική εισαγωγή και τελικά ήταν παραεισαγωγή από Γερμανία. Τα μενού είναι Ελληνικά αλλά τα έντυπα Γερμανικά. Γράφω κανονικά Ελληνικά αλλά δεν γυρνάει το πληκτρολόγιο στα Αγγλικά, αν και τα έχω επιλέξει σαν δεύτερη γλώσσα. Επίσης στα μηνύματα με ενεργή την μετατροπή σε κεφαλαία και 7bit στέλνει με μικρά 70 χαρακτήρων. Ξέρει κανείς κάτι; Το Ρ990 έχει το ίδιο πρόβλημα;

Καλοριζικο.Περιμενουμε mini review.

Στα μηνυματα μαλλον θα ισχυει το γνωστο -οπως αναφερει και ο gbil - μονο κεφαλαια και χωρις Τ9 για 160 χαρακτηρες :wacko:

Τελικο "ς" εχει?

Το ραδιοφωνο με RDS λειτουργει?

¨κολληματα" - reset - ανεπαρκεια μνημης εχει?

Wi-Fi ΟΚ?

Αρχεια WORD μεγαλα και PDF ανοιγει?

Video μεγαλα φορτωνει & παιζει χωρις προβλημα?

Για να θυμηθουμε και μερικα προβληματα του P990i :O

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

ειχα ενα για μια εβδομαδα δοκιμαστικα απο την sonyericsson,δεν με συγκινησε και τοσο. σαν να ειχα το ρ990 χωρις το flip.
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

ειχα ενα για μια εβδομαδα δοκιμαστικα απο την sonyericsson,δεν με συγκινησε και τοσο. σαν να ειχα το ρ990 χωρις το flip.

Καλα αυτο ειναι υποκειμενικο αν αρεσει ή οχι.

Μηπως -στην ουσια- για αυτα που αναφερω πιο πανω που ηταν

προβληματα του P990 , εχεις διαπιστωσει αν υπαρχουν και στο P1i?

Καλα αυτο ειναι υποκειμενικο αν αρεσει ή οχι.

Μηπως -στην ουσια- για αυτα που αναφερω πιο πανω που ηταν

προβληματα του P990 , εχεις διαπιστωσει αν υπαρχουν και στο P1i?

δεν μου κολλησε το ρ1 καθολου σε μια βδομαδα που το ειχα,αλλα ουτε το ρ990 μου δεν κολλαει ουτε μου κανει προβληματα μετα την τελευταια εκδοση λογισμικου. την μονη διαφορα που ειδα στο ρ1 ηταν τα 57mb ram στο ξεκινημα απο 17mb που εχει το ρ990 στο ξεκινημα. και τα διαφορετικα εικονιδια.
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Στα μηνυματα μαλλον θα ισχυει το γνωστο -οπως αναφερει και ο gbil - μονο κεφαλαια και χωρις Τ9 για 160 χαρακτηρες :wacko:

Τελικο "ς" εχει?

Wi-Fi ΟΚ?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχετε δίκιο για τους 160 χαρακτήρες. Όμως αυτό με 'χάλασε' και μάλλον θα το δώσω.

Τελικό ς έχει και στο πληκτρολόγιο. Με την πρώτη χρήση και πολλές εφαρμογές ανοιχτές δεν έκανε κανένα κόλλημα. Ούτε παρατήρησα καθυστερήσεις. Είναι ποιό γρήγορο από το Μ600 που είχα δοκιμάσει. Το wi fi μια χαρά. Συνδέθικα και κατέβασα θέματα. Δοκίμασα PDF 2,5ΜΒ και το ανοίγει. Βίντεο MPEG 2,5MB δεν μπόρεσε να ανοίξει 3GP 1,5ΜΒ έπεξε κανονικά.

Το τηλέφωνο έχει πολύ καλή έσθηση στο χέρι. Δεν δείχνει μεγάλο. Η ένταση και η ποιότητα του ήχου πολύ καλή. Τα έχει όλα.

Εμένα με χάλασε το πρόβλημα του Τ9 και μια ιδιοτροπία με το car kit Parrot που έχω (περνάει το κάθε τηλέφωνο της επαφής χώρια). Και ίσως το δείτε στο bye & sell 480 ευρώ. Μέχρι το απόγευμα θα έχω αποφασήσει. :confused:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχετε δίκιο για τους 160 χαρακτήρες. Όμως αυτό με 'χάλασε' και μάλλον θα το δώσω.

Τελικό ς έχει και στο πληκτρολόγιο. Με την πρώτη χρήση και πολλές εφαρμογές ανοιχτές δεν έκανε κανένα κόλλημα. Ούτε παρατήρησα καθυστερήσεις. Είναι ποιό γρήγορο από το Μ600 που είχα δοκιμάσει. Το wi fi μια χαρά. Συνδέθικα και κατέβασα θέματα. Δοκίμασα PDF 2,5ΜΒ και το ανοίγει. Βίντεο MPEG 2,5MB δεν μπόρεσε να ανοίξει 3GP 1,5ΜΒ έπεξε κανονικά.

Το τηλέφωνο έχει πολύ καλή έσθηση στο χέρι. Δεν δείχνει μεγάλο. Η ένταση και η ποιότητα του ήχου πολύ καλή. Τα έχει όλα.

Εμένα με χάλασε το πρόβλημα του Τ9 και μια ιδιοτροπία με το car kit Parrot που έχω (περνάει το κάθε τηλέφωνο της επαφής χώρια). Και ίσως το δείτε στο bye & sell 480 ευρώ. Μέχρι το απόγευμα θα έχω αποφασήσει. :confused:

Εμεις σε ευχαριστουμε για την ενημερωση.

Αν θελεις ενημερωσε μας και για το RDS στο ραδιοφωνο και δεν

ξερω και τα αλλα παιδια εδω αν θυμουνται καποια αλλα προβληματα

του P990i.

Βεβαια εγινες beta tester για τους αλλους και λυπαμαι που δεν

σε ικανοποιησε τελικα.Αλλα αν ειναι μονο για τα μηνυματα και κατα τα

αλλα το τηλεφωνο σε ικανοποιει , γνωμη μου ειναι να μη το δωσεις.

Εμεις σε ευχαριστουμε για την ενημερωση.

Αν θελεις ενημερωσε μας και για το RDS στο ραδιοφωνο και δεν

ξερω και τα αλλα παιδια εδω αν θυμουνται καποια αλλα προβληματα

του P990i.

Βεβαια εγινες beta tester για τους αλλους και λυπαμαι που δεν

σε ικανοποιησε τελικα.Αλλα αν ειναι μονο για τα μηνυματα και κατα τα

αλλα το τηλεφωνο σε ικανοποιει , γνωμη μου ειναι να μη το δωσεις.

Ο ήχος στο ράδιο είναι πολύ καλός. Καμία σχέση με τα ΝΟΚΙΑ. Το RDS κολλάει στους πιο πολλούς σταθμούς. Μου βρήκατε έναν λόγο ακόμα να το δώσω! :(

Γεια σας παιδες !!

Θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματακια για το κινητο…

Αρχικα ποια είναι απότι βλεπτε τα μειονεκτηματα του οσο πιο αντικειμενικα γινεται (εκτος του πληκτρολογίου που θα το δοκιμασο από κοντα και θα δω αν γραφεις με ευκολια..)

Σαν λειτουργικο γιατι γενικα είναι της νοκια και τα Σ.Ε. δεν με ενθουσιαζαν από πλευρας οθονης και μενου…αλλα βλεπο και και τα 2 διορ8οθηκαν με το συγκεκριμενο κινητο…

Επειδη όμως δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει συμπιαν λειτουργικο θα ηθελα αν γινετε να μου λεγατε τι θα πρεπει να προσεξω η γενικα ποιες είναι οι δυνατοτητες του συμπιαν….

Τι άλλο …ε εχει gps το κινητο?λογικα θα βγουν μαζι του και αξεσουαρ όπως θηκες γιατι η οθονη θελει πολύ προσοχη!!!

Αυτά για την ωρα αν μου ερθει τιποτα άλλο θα ποσταρω…..

Y.Γ.:με το συμπιαν λετε να δυσκολευτω στη χρηση μεχρι να το μαθω??γενικα το κινητο αργει να εκτελει εφαρμογες??

thanksssssssss apo tora

kai κατι αλλο ποιες ειναι οι διαφορες τους μετο Μ600Ι??(οχι 3G οχι wifi )

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχετε δίκιο για τους 160 χαρακτήρες.

______________________________________________________________________________________________

Εχετε δικιο να λετε οτι υφησταται προβλημα σχετικα με την συνταξη λιγοτερη απο 160 χαρακτηρες αλλα παιδια οπως απο εμπειρεια αυτα φτιαχνουν με το καιρο απο την S.E. με update...

Για παραδειγμα το P-990i ειχε προβλημα στην διαχειρηση μνημης αλλα υπηρξε αναβαθμιση που το ελυσε-τουλαχιστον σε εμενα το ελυσε-κατι αναλογο θα βγει και για την αποστολη 160 χαρκτηρων σε sms...

Υπομονη χρειαζεται και γερα νευρα,η γνωμη μου...;)

Και κατι ακομη:

δεν θα μπω στην διαικασια να γραψω off topic θεματα,αλλα να ξερετε οτι επιδει εχω μια σχετικα καλη εμπηρεια με το service της S.E.,ενω με καποιες αλλες οχι(σχετικα με το service update,ειχα αλλες συσκευες οι οποιες δεν μου τις αντικαταθιστουσαν αλλα επεμεναν με ψευτο-αναβαθμισεις να λυσουν,ταχα μου το προβλημα.ενω η S.E. ηταν απολυτως αξιοπιστη,και αυτο την τιμα) προτιμω την S.E.

τωρα,οσοι ξερετε απο servise της S.E.,καταλαβενετε...;)

THE LEGENT OF ROCK MUSIK IN THE OLL WORLD IS ONE:M E T A L I C A

ειναι τοσο καλο το σερβις οσο της νοκια και με τοσα πολλα καταστηματα...

δεν νομιζω!!

και εγώ πήρα ένα από το play247gr, η οποία συσκευασία δεν είχε κανένα εγχειρίδιο χρήσης μέσα παρά μόνο ένα μικρό διαφημιστικό και μία κάρτα στα γερμανικά. Ζήτησα διευκρινήσεις από το play247gr αλλά οι τύποι δηλώνουν κατηγορηματικά ότι είναι από την ελληνική αντιπροσωπεία (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ελληνικής Sony Ericsson η συσκευή δεν έχει ακόμα επίσημα κυκλοφορήσει, αυτό αναμένεται τέλη αυγούστου ) και μάλισταν τσέκαραν την αποθήκη και μου είπαν ότι όλες οι συσκευασίες έχουν το ίδιο περιεχόμενο. Εάν είναι δυνατόν πουλάνε στην αγορά συσκευές χωρίς εγχειρίδια χρήσης; ούτε καν αγγλικό δεν υπήρχε.

Μάλιστα σε τελευταία επικοινωνία ισχυρίστηκαν ότι την συσκευη που παρέλαβα τωρα θα την παραλάμβανα και τελη Αυγουστου και τελη του χρονου, καθως ο προμηθευτης τους ειναι ενας και μοναδικος, οπως και το σχετικο στοκ. Έκαναν αναφορά σε παλαιότερες συσκευές της Qtek, οποτε και για να εχουν την αποκλειστικοτητα δεν υπηρχε manual καθως δεν ηταν ετοιμο ακομα. Το manual δοθηκε στους πελατες μας με την μορφη downloadable pdf ή εντυπου, επειτα από 10-15 ημερες.

Υπάρχει υποχρέωση από μέρους τους για την χορήγηση manual; και από ποιο νομικό πλαίσιο διέπεται,γνωρίζει κανείς ; μήπως πρέπει να αποταθώ στον σύνδεσμο προστασίας του καταναλωτή;

Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν επιτέλους ότι δεν πρέπει να κοροιδεύουν τον κόσμο.

και εγώ πήρα ένα από το play247gr, η οποία συσκευασία δεν είχε κανένα εγχειρίδιο χρήσης μέσα παρά μόνο ένα μικρό διαφημιστικό και μία κάρτα στα γερμανικά. Ζήτησα διευκρινήσεις από το play247gr αλλά οι τύποι δηλώνουν κατηγορηματικά ότι είναι από την ελληνική αντιπροσωπεία (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ελληνικής Sony Ericsson η συσκευή δεν έχει ακόμα επίσημα κυκλοφορήσει, αυτό αναμένεται τέλη αυγούστου ) και μάλισταν τσέκαραν την αποθήκη και μου είπαν ότι όλες οι συσκευασίες έχουν το ίδιο περιεχόμενο. Εάν είναι δυνατόν πουλάνε στην αγορά συσκευές χωρίς εγχειρίδια χρήσης; ούτε καν αγγλικό δεν υπήρχε.

Έχω γράψει σχετικά πιο πάνω.

Μάλιστα σε τελευταία επικοινωνία ισχυρίστηκαν ότι την συσκευη που παρέλαβα τωρα θα την παραλάμβανα και τελη Αυγουστου και τελη του χρονου, καθως ο προμηθευτης τους ειναι ενας και μοναδικος, οπως και το σχετικο στοκ. Έκαναν αναφορά σε παλαιότερες συσκευές της Qtek, οποτε και για να εχουν την αποκλειστικοτητα δεν υπηρχε manual καθως δεν ηταν ετοιμο ακομα. Το manual δοθηκε στους πελατες μας με την μορφη downloadable pdf ή εντυπου, επειτα από 10-15 ημερες.

ΜΠΟΥΡΔΕΣ

Υπάρχει υποχρέωση από μέρους τους για την χορήγηση manual; και από ποιο νομικό πλαίσιο διέπεται,γνωρίζει κανείς ; μήπως πρέπει να αποταθώ στον σύνδεσμο προστασίας του καταναλωτή;

Είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο να έχουν ελληνικό εγχειρίδιο οδηγιών ακόμα και σε φωτοτυπία, αλλά να έχουν.

Κάν' τους καταγγελία, πες τους το κιόλας, στην γενική γραμματεία καταναλωτή. Η ελληνική SE θα το φέρει Σεπτέμβρη το κινητό και οτιδήποτε άλλο είναι παραεισαγωγή - νόμιμο - αλλά είναι υποχρεωμένοι να έχουν ελληνικό εγχειρίδιο οδηγιών. Αν μάλιστα θες πάρε τηλ την SE και πες τους ότι επειδή έχεις την υποψία ότι είναι παραεισαγωγή να τους δώσεις το IMEI και να ζητήσεις να σου πουν σε ποια χώρα και πελάτη έχει πουληθεί η συσκευή αυτή, για παράδειγμα μπορεί να σου πουν ότι έχει πουληθεί στον Γερμανό Ρουμανίας. Έτσι μπορείς μετά να κάνεις μια ολοκληρωμένη καταγγελία.

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Η εγγυηση ειναι γραμμενη και στα ελληνικα;

Για το μανιουαλ ισχυει οτι εγραψε ο gbil!

Αν δεν ειναι παραεισαγωγη (λεμε τωρα!) το πιο πιθανο ειναι να σου στειλουν ενα μανιουαλ με ΕΛΤΑ απο την αντιπροσωπεια! :p

Μα τι ειναι αυτοι και εχουν P1i πριν την επισημη κυκλοφορια; Φαινεται εχουν τα χοντρα κονε μεσα στην SE Hellas! :rolleyes:

POTE KYKLOFOREI STHN VODAFONE?SORRY GIA TA ENGLISH ALLA EXO PROBLHMA

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Ένας Θεός ξέρει... κι εγώ αυτό περιμένω αλλά... Κάτσε να δούμε πότε θα το κάνουν Vodafone Live :wacko:

Τελικο "ς" εχει?

Wi-Fi ΟΚ?

Με το τελικο "ς" υπηρχε προβλημα στα προηγουμενα μοντελα;

Στο P800 υπαρχει κανονικα! :confused:

Επισης οσον αφορα τα sms, στο P800 μπορεις να γραψεις 160 χαρακτηρες με κεφαλαια, μικρα και τονισμενα;

Στα 900/910/990 υπαρχει προβλημα; :confused:

Με το τελικο "ς" υπηρχε προβλημα στα προηγουμενα μοντελα;

Στο P800 υπαρχει κανονικα! :confused:

Επισης οσον αφορα τα sms, στο P800 μπορεις να γραψεις 160 χαρακτηρες με κεφαλαια, μικρα και τονισμενα;

Στα 900/910/990 υπαρχει προβλημα; :confused:

αφού έχει qwerty, λέτε να μην έχει ς?? :wacko:

sms 160 χαρακτήρες μόνο με κεφαλαία και χωρίς Τ9

στα 900/910 τα πράγματα ήταν ακριβώς όπως κ στο p800 μόνο που είχε κ αναφορά μηνυμάτων.

(στα p990,W950,Μ600,P1) είναι και μόνιμη η αναφορά.

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Πήγα σήμερα στην Vodafone και ρώτησα και μου είπε ο υπάλληλος απο εκεί να πάω το Σεπτέμβρη.:shifty:

αφού έχει qwerty, λέτε να μην έχει ς?? :wacko:

Λεω κι εγω! :)

sms 160 χαρακτήρες μόνο με κεφαλαία και χωρίς Τ9

στα 900/910 τα πράγματα ήταν ακριβώς όπως κ στο p800 μόνο που είχε κ αναφορά μηνυμάτων.

(στα p990,W950,Μ600,P1) είναι και μόνιμη η αναφορά.

Ε, καλα και στο P800 μας βαλανε αναφορα αλλα χειροκινητη. Ηταν η εποχη της μανιβελας στo UIQ! :p

T9 δεν ειχαμε για να δοκιμασουμε τι θα γινει!

Πήγα σήμερα στην Vodafone και ρώτησα και μου είπε ο υπάλληλος απο εκεί να πάω το Σεπτέμβρη.:shifty:

Μην το ψαχνεις, αν πας αυριο που θα ειναι αλλος υπαλληλος, αλλα θα σου πει!

Παντα ετσι γινεται! Οτι ξερει λεει ο καθενας! :O

• The title was changed to Sony Ericsson P1i