Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιτελους εκανε και κατι καλο η SE!!!

Το Ρ990 με 0,76 ειναι ψησταρια!:X

Εγω παντος δεν το αλλαζω:p

Το Ρ1 μου θυμιζει Μ600

Παιδες εφαρμογες δεν βλεπω να βγαινουν....:O

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ε αυτο ειναι γνωστο.....

Και οσοες υπαρχουν ειναι αστα να πανε!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Παιδια, τα Μ600 ή Ρ1 μπορουν να δεχτουν προγραμματα MSN messenger ή Media player;

...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:)

Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο...

Όχι αλλά το θέλω τρελά μόλις πάει 350ε το χτύπησα υπομονή να υπάρχει:(:O:cool:

Δηλαδει μιλαμε για τωρα......οπου να.......προσφατα........:lol::lol::lol:

:dizzy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εδώ λέει άμεσα διαθέσιμο http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=190&manufacturers_id=20&products_id=7452 και με εγγύηση. όμως έχει τσιμπιμένη τιμή.

Guest lagoudakis
Όχι αλλά το θέλω τρελά μόλις πάει 350ε το χτύπησα υπομονή να υπάρχει:(:O:cool:
φιλε μου οταν παει 350 θα εχουν βγει μοντελα που το συγκεκριμενο θα ειναι για γελια

όπως και να ΄χει αυτό γίνεται συνέχεια οπότε δε χάνω και τίποτα.Μια ζωη βγαίνουν καλύτερα.Εξάλλου όπως έχει χιλιοειπωθεί οι τιμές στα SE πέφτουν σχετικά γρήγορα!;):cool::worry::shifty::ninja:
Hip Hop.

φιλε μου οταν παει 350 θα εχουν βγει μοντελα που το συγκεκριμενο θα ειναι για γελια

to 990 kainourgio den exei kato apo ta 400

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Όπως είπα στην αρχή υπομονή να υπάρχει...Η ανταγωνιστηκότητα ανεβαίνει οι τιμές κατεβαίνουν.Έτσι κι αλλιώς το κ800 σα κινητάκι με βολεύει προς το παρών οπότε αντέχω...........!;)
Hip Hop.

ΤΕΛΙΚΑτο p1 παίρνει GPS έστω με bluetooth γενικότερα υποστηρίζει με κάποιο τρόπο gps χωρίς να χρειάζεται κάποιο είδος σύνδεσης με browser?:blink:
Hip Hop.

για κοιτάχτε αυτό Wayfinder Navigator™

Μεταμορφώστε το τηλέφωνό σας σε ένα πλήρες σύστημα πλοήγησης και χαρτογράφησης GPS με το Wayfinder Navigator™ και ένα δέκτη GPS. Εξερευνήστε ενημερωμένους, κινητούς χάρτες και βρείτε εύκολα εκατομμύρια τοποθεσίες όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, WLAN, αεροδρόμια, κ.α.http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pip2&zone=pp&pid=10864&tid=8

Hip Hop.

ΤΕΛΙΚΑτο p1 παίρνει GPS έστω με bluetooth γενικότερα υποστηρίζει με κάποιο τρόπο gps χωρίς να χρειάζεται κάποιο είδος σύνδεσης με browser?:blink:

παιρνει το GPS της SE, δεν ξερω για αλλα τριτων, και φυσικα αμα μπορει να δουλεψει με τις γνωστες symbian εφαρμογες.

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

:):lol::lol::D:blink:

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Μα το εν λογω φαιντερ ειναι γνωστο απο τα 990 και 950!

Δεν ειναι κατι το καινουριο ρε παιδεια!Επισης ειναι γνωστο οτι τα υπολοιπα προγραμματα οπως τομ τομ κτλπ δεν τα πανε και τοσο καλα για uiq3;)

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

που το στηριζεις αυτο φιλε λαγουδάκι?

To k750i ας πούμε που εχει αυτη τη στιγμη new 160, το θεωρέις για γέλια?????

Θε θα συμφωνησω λοιπον καθόλου με την αποψη σου. Η SE εχει μια Α τιμολογιακη πολιτική να ριχνει τις τιμές λογω νεων μοντέλων, αλλα αυτο δε σημαινει οτι τα λιγο παλαιοτερα υστερούν κατα πολύ.

Το P1i αποτελεί κατα την αποψη μου ενα απο τα πληρεστερα τηλεφωνα σημερα και δυσκολα θα ξεπεραστεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson P1i