Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το εγκατεστησα αλλα με το που τρεχω το java και κανω το πρωτο ξεκληδωμα τελος

δεν εχει αλλο μετα σαν το video γυρναει στο κανονικο!

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το εγκατεστησα αλλα με το που τρεχω το java και κανω το πρωτο ξεκληδωμα τελος

δεν εχει αλλο μετα σαν το video γυρναει στο κανονικο!

Μα αυτο κανει το προγραμμα. Μετα πρεπει για κλειδωμα να κανεις εκκινηση ξανα το java

Akis και λοιπά παιδάκια ευχαριστώ πάααααρα πολύ για την βοήθεια. Όλα δουλεύουν τέλεια με τον τομ τομ :) Σας ευχαριστεί πολύ ο πατήρ μου :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Μα αυτο κανει το προγραμμα. Μετα πρεπει για κλειδωμα να κανεις εκκινηση ξανα το java

απο το video πιστεψα οτι θα ειναι μονιμο

ε τοτε λεω να το κανω iphone theme να γουσταρω για λιγο..:lol:

Από τα πιο ωραία προγράμματα εμφανίσης τηλεφωνικού καταλόγου (τύπου iphone) που έχω δοκιμάσει. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό και λειτουργεί τέλεια. Δείτε το βίντεο αυτό: http://youtube.com/watch?v=H9lpEmbfP18

Εγώ κατέβασα το (Beta) πρόγραμμα από εδώ. Προς το παρόν δεν μπορείς ούτε να καλέσεις, ούτε να στείλεις MΜS αλλά είναι πιστεύω ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα. Το σημαντικότερα είναι ότι δεν είναι java[

φιλε μου εχε το κατα νου... οταν ολοκληρωθη (αν δεν εχει γινει) ,γιατι ειναι ωραιο προγραμμα ...να το βαλουμε

πιστευω να μασ ενημερωσης.....

Θέλω να δοκιμάσει κάποιος το TrackID asap όμως γιατί θέλω να βρώ κάτι αλλά δεν μου βγάζει ένα κουλό.

Ότι και καλά είναι μόνο για Sony Ericsson κινητά Ο.ο

Φίλε μου όντως κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος?

[quote=Totos;2190306

Θέλω να δοκιμάσει κάποιος το TrackID asap όμως γιατί θέλω να βρώ κάτι αλλά δεν μου βγάζει ένα κουλό.

Ότι και καλά είναι μόνο για Sony Ericsson κινητά Ο.ο

Ρε παιδιά...έλεος.Από χτες το έχω γράψει. Δεν μπορεί να το δοκιμάσει κάποιος? Δεν χρειάζεται να κάνετε ηχογράφηση τραγουδιού. Οτιδήποτε,αρκεί να δούμε αν θα σας βγάλει την σελίδα...

edit...Όταν το έγραφα αυτό δεν υπήρχε το από πάνω...!

Ας σβηστεί αυτό εδώ το ποστ

no sig...

Totos

Siemenakias

Mόλις το δοκίμασα και δουλευει μια χαρα σε μενα:)

Δεν ξερω τι παίζει με το δικό σας:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Και εγω την ποιο πρόσφατη εχω..:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Καλημερα σε ολους,

μια ερωτηση παιδια..

Σεταρα το gmail στο P1..συμφωνα με τις οδηγιες του gmail..

Καταφερα να λαβω email και να στειλω 2-3 φορες..

Εκ των υστερων μπορω μονο να στειλω αλλα δεν μπορω να λαβω..

Μου βγαζει το εξης μηνυμα :

Αδυνατη η δημιουργια ασφαλους συνδεσης.Ο διακομιστής γραμματοκιβωτίου μπορει να μην υποστηρίζει ασφαλη σύνδεση...

Καμια ιδέα παιδιά ?:wacko:

και σε μένα δεν δουλεύει το trackid :!::wacko:

το περίεργο είναι πως πριν απο κανα μήνα που το είχα δοκιμάσει,δούλευε μια χαρα!!

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

και σε μένα δεν δουλεύει το trackid :!::wacko:

το περίεργο είναι πως πριν απο κανα μήνα που το είχα δοκιμάσει,δούλευε μια χαρα!!

Εγώ το είχα δοκιμάσει στις 4 του μήνα...

no sig...

Από τα πιο ωραία προγράμματα εμφανίσης τηλεφωνικού καταλόγου (τύπου iphone) που έχω δοκιμάσει. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό και λειτουργεί τέλεια. Δείτε το βίντεο αυτό: http://youtube.com/watch?v=H9lpEmbfP18

Εγώ κατέβασα το (Beta) πρόγραμμα από εδώ. Προς το παρόν δεν μπορείς ούτε να καλέσεις, ούτε να στείλεις MΜS αλλά είναι πιστεύω ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα. Το σημαντικότερα είναι ότι δεν είναι java

Με τα ελληνικά γράμματα δουλεύει;

Επίσης ψάχνω να βρω μήπως υπάρχει κάποιο προγραμματάκι ώστε όταν κάνω αναζήτηση στις επαφές μου να ψάχνει ανεξαρτήτως της θέσης του γράμματος.

π.χ. αν ψάχνω όλους τους γνωστούς μου με το όνομα Κώστας να διαλέγω Κ, Ω και να τους επιλέγει.. να μη χρειάζεται δηλαδή να θυμάμαι τα επώνυμά τους..

Αυτό το συστηματάκι το είχε το qtek και είναι όντως πολύ χρήσιμο!

Φιλοι...μολις εχθες το αγοραρα...

εχω αλλαξει αρκετα επαγγελματικ κινητα...

το P1 εκ πρωτης οψεως ειναι super..και η σχεση μεταξύ τιμης και ποιοτητας σε αρκετα καλα επιπεδα..

Ομως....

Παιδες εχεις πολλα bugs...

Απο εχθες προσπαθω να σεταρω το email μου...με τις ιδιες ρυθμισεις σημερα και μετα απο αναβαθμισει..δουλεψε..

Τωρα δεν μπορει να συνδεθει με το wifi..Ενω πριν μπορουσε...

Ημαρτον...:angry:

Εχω αλλαξει τα απειρα..τι απο nokia και windows μεχρι blackberry...

Τετοιο πακετο για να κανω απλα πραγματα....δεν το εχω δει ξανα..

Αντιλαμβανομαι οτι ειμαι νεο μελος..και οτι δεν εχω συνδραμει...οποιος ομως γνωριζει καλα αυτη τη συσκευη ας βοηθησει pls..

Ευχαριστω

Καλησπέρα,

Προσπαθώ να κάνω τις ρυθμίσεις του wind plus non stop ώστε να έχω πρόσβαση στο ιντερνετ στο P1.

Όταν το ενεργοποίησα πρώτη φορά μου εβγαλε ένα μήνυμα σχετικά με το αν θελω να μου αποσταλούν οι ρυθμίσεις για την σύνδεση στο ιντερνετ. Απάντησα θετικά και δημιουργήθηκαν 3 προφιλ για συνδέσεις: WIND MMS OTA, WIND OTA INTERNET και WIND PLUS OTA.

Τι σημαίνει «ΟΤΑ» ? και τις αλλαγές των ρυθμίσεων για το wind plus non stop πρεπει να τις εφαρμόσω στο WIND PLUS OTA? Εχω μπερδευτεί λιγάκι…..

Οταν ανοίγω ένα φάκελο με τραγούδια μου παίζει μόνο το πρώτο και όχι όλα , γιατί;

ΜΗΠΩΣ το ανοιγεις (το τραγουδι)μεσα απο τη ''ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ'':rolleyes:

ετσι αν το κανεις θα παιξει μονο αυτο που επελεξες και οχι ολα;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

ειναι ευκολο να μου στειλει καποιος το update service?..εχω τις εκδοσεις 2.7.9.14-1 και 2.7.12.4 και δεν μου παιζει καμια...μου βγαζει συνεχεια το σφαλμα της macromedia..και τα δοκιμασα σε 3 pc..και κατεβασα και απο το site της adobe το update και παλι τιποτα (μεσω internet explorer οπως λεει σε προηγουμενη σελιδα)..χρειαζομαι μια που να δουλευει...thanks

NEVER MIND....THANKS!!!

Δε χρειάζεται να σου στείλει κανένας τίποτα. Το είχα κι εγώ παλιότερα αυτό το πρόβλημα, απέγκατέστησε ότι έχει σχέση με SE και εγκατέστησέ το πάλι.

Εγώ το είχα δοκιμάσει στις 4 του μήνα...

Μάλλον το έβαλαν πολλοί και ο server τα έχει παίξει πριν από 2 μέρες και πριν δούλευε μία χαρά και στο P1 και στο iPhone..

Από προχτές μου βγάζει και στα 2 connection failed...

Το τσακίσαμε...:lol::lol:

Φιλοι...μολις εχθες το αγοραρα...

εχω αλλαξει αρκετα επαγγελματικ κινητα...

το P1 εκ πρωτης οψεως ειναι super..και η σχεση μεταξύ τιμης και ποιοτητας σε αρκετα καλα επιπεδα..

Ομως....

Παιδες εχεις πολλα bugs...

Απο εχθες προσπαθω να σεταρω το email μου...με τις ιδιες ρυθμισεις σημερα και μετα απο αναβαθμισει..δουλεψε..

Τωρα δεν μπορει να συνδεθει με το wifi..Ενω πριν μπορουσε...

Ημαρτον...:angry:

Εχω αλλαξει τα απειρα..τι απο nokia και windows μεχρι blackberry...

Τετοιο πακετο για να κανω απλα πραγματα....δεν το εχω δει ξανα..

Αντιλαμβανομαι οτι ειμαι νεο μελος..και οτι δεν εχω συνδραμει...οποιος ομως γνωριζει καλα αυτη τη συσκευη ας βοηθησει pls..

Ευχαριστω

Δεν νομίζω οτί φταιει κάτι που πρέπει να φτιάξεις αφού λες οτί δούλευε και τώρα δεν, κάποια φλασιά έχει φάει..

Εμένα προσωπικά δεν εκάνε τέτοια πράγματα μετά το update τα σέταρα στο τσακ μπαμ και μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα..

Και μπαίνει στο internet σφαίρα...

Δεν του ξαναπερνάς το update μπας και στρώσει τι να πω...

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Μάλλον το έβαλαν πολλοί και ο server τα έχει παίξει πριν από 2 μέρες και πριν δούλευε μία χαρά και στο P1 και στο iPhone..

Από προχτές μου βγάζει και στα 2 connection failed...

Το τσακίσαμε...:lol::lol:

Δεν νομίζω οτί φταιει κάτι που πρέπει να φτιάξεις αφού λες οτί δούλευε και τώρα δεν, κάποια φλασιά έχει φάει..

Εμένα προσωπικά δεν εκάνε τέτοια πράγματα μετά το update τα σέταρα στο τσακ μπαμ και μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα..

Και μπαίνει στο internet σφαίρα...

Δεν του ξαναπερνάς το update μπας και στρώσει τι να πω...

Σε ευχαριστω πολυ..

Η αληθεια ειναι οτι περασα ξανα το update και λαμβανω / στελνω email μεσω wifi ...Τωρα το θεμα ειναι οτι δεν δουλευει το email μεσω GPSR :D

Εχω επιλεξει να δουλευει Gsm και οχι 3G για να μην λιωνει την μπαταρια ασκοπα..Ελαβα και τις ρυθμισεις του inetrnet απο το δίκτυο αλλα τζιφος..

Αν γνωρίζεις κατι θα το εκτιμήσω.

και παλι ευχαριστώ

Δε χρειάζεται να σου στείλει κανένας τίποτα. Το είχα κι εγώ παλιότερα αυτό το πρόβλημα, απέγκατέστησε ότι έχει σχέση με SE και εγκατέστησέ το πάλι.

λες να μην το ειχα δοκιμασει πριν...?πρωτα δοκιμαζω οτι μου περναει απο το μυαλο και μετα στελνω post...(δοξα το θεο καλα παω απο μυαλο) :)

αλλου ηταν το προβλημα αλλα οπως ειπα το βρηκα...thanks παντως

[sIGPIC][/sIGPIC]"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν"

Παιδες συμβαινει το εξης απιστευτο...

Σεταρα το email..(gmail) και δουλευει μια χαρα με wifi...

Οταν προσπαθω να λαβω ή να στειλω με χρηση gprs μου βγαζει το εξης μηνυμα :

Η ληψη απετυχε επειδη ο λογαριασμος εχει σφαλματα στις ρυθμισεις διακομιστη..

Και η λογικη μου ερωτηση ειναι..αν εχει σφαλμα στο διακομιστη (pop.xxxx.com και smtp.xxxxx.com) πως λαμβανω μια χαρα με wifi??:dash:

Καμια ιδεα κανεις? :)

• The title was changed to Sony Ericsson P1i