akis_k Δημ. December 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Νομίζω http://www.google.com/gmm και ότι πρέπει να μπείς απο το κινητό. Άμα δεν είναι αυτή η σελίδα ψάξτο.Δωρεάν είναι αλλά προσοχή! Δεν είναι GPS.Είναι κάτι σαν το google earth στο κινητό.Παρόλαυτά,αν εξαιρέσεις ότι βρίσκει που βρίσκεσαι αυτόματα,είναι λειτουργικότατο και άψογο. Κάτι έχω ακούσει πάντως ότι στις τελυταίες εκδόσεις έχει λειτουργίες GPS αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Ενδιαφέρων ακούγεται :rolleyes:!! Θα το δοκιμάσω αυτές της μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyperes Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, συνδέθηκα σε λίγα λεπτα με τον φορητό μου.Η σύνδεση έγινε κανονικά με τη βάση και το usb καλώδιο.Μάλιστα το κινητο φορτίζεται κιόλας!!Super!!!Και ταχύτητα καλούτσικη περίπου σαν dial up!! Eίναι εύκολη η διαδικασία εγκατάστασης; Πρώτα κάνουμε αίτηση; 3,5e το μήνα; Σε εταιρικό δεν υπάρχει πρόβλημα, σωστά; Παράθεση sfasfs Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Eίναι εύκολη η διαδικασία εγκατάστασης; Πρώτα κάνουμε αίτηση; 3,5e το μήνα; Πολύ εύκολη :).. Πρώτα κάνεις αιτήσει (3,5 €) μετά βάζεις της ρυθμίσεις και μετά σερφάρεις ή ότι άλλο θες εσύ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 κωδικος για επαναφορα συσκευης ποιος ειναι? ξερει κανεις? γιατι ζηταει μεχρι 8 ψηφια Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 delete Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 κωδικος για επαναφορα συσκευης ποιος ειναι? ξερει κανεις? γιατι ζηταει μεχρι 8 ψηφια ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ? οχι ακομα γιωργο Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 οχι ακομα γιωργο πηρες τηλεφωνο το service center απο την καρτα που εχει μεσα στο κουτι ? δωσε 0000 (4 μηδεν) και μετα αν δεν πιασει 1965 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 κωδικος για επαναφορα συσκευης ποιος ειναι? Δοκίμασε 9999 (4 εννιάρια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jhon_starlet Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Από το software που συνοδεύετε... αυτο μπορει να παιξει χωρις το χαρτη αλλα με αλλο gps για απο το megaupload δεν μπορω να το κατεβασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 ρε παιδιά λύστε μου μια απορία. Εγω το p1 το είχα πάρει μεταχειρισμένο . Για να φορτίσω το gps έχει μόνο φορτιστή αυτοκινήτου!! Έτσι είναι σε όλα η μου λείπει κάποιο καλώδιο; Επίσης όταν βάλω τον φορτιστή στο αυτοκίνητο αρχικά ανάβει το πράσινο λαμπάκι ,με το που συνδέω πάνω το Gps δεν κάνει τπτ !! Ούτε δείχνιε να φορτίζει. Καμιά ιδέα; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 tasosvel οταν το αγοραζεις σου εχει μονο φορτιστη αυτοκινητου για το gps.δεν σου λειπει τιποτα, νομιζω μπορεις να αγορασεις χωριστα φορτιστη ρευματος για το gps αν θελεις.. παιδια εβαλα το τελευταιο firmware και δεν εχω κανενα απο τα προβληματα που αναφερετε:D οι διαφορες που παρατηρησα ειναι οι εξης: -στην καμερα εχουν αλλαξει χρωμα οι μπαρες του zoom και της φωτεινοτητας. -το εικονικο πληκτρολογιο εγινε μεγαλυτερο -αν εχεις ενεργοποιημενες τις μεταβασεις οταν ανοιγει ενα παραθυρο (πχ οταν πατας περισσοτερα στην αναμονη) ειναι ποιο ομαλη η κινηση -επισης εγινε ποιο γρηγορο γενικα:) Μηπως ξερετε καθε ποτε περιπου βγαινει και καινουργια αναβαθμιση; ποτε περιπου να περιμενουμε την επομενη;:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crusher Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Εκατσα στην περιπτωση να απαντησω και εγω κατι που ξερω.Ναι εχει μονο φορτιστη για αυτοκινητο αλλα τι πεζετε με τα λαμπακια δεν ξερω γιατι δεν εχω ασχοληθει ακομα.Ειμαι κατοχος και εγω απο την Τεταρτη παρολλο που ειμαι μελος στο φορουμ κανα μηνα,παρακολουθω ανελιπως την κουβεντα και προσπαθω να ψαχνω για τις απορειες μου χωρις να ενοχλω, δεν αντεχω αλλο να ψαχνω που το διαβασα για το θεμα του antivirus, τι πεζετε? Πως να εντοπιζω ακριβως αυτα που θυμαμαι οτι εχω διαβασει δεν το καταφερα.Το τηλεφωνο ειναι υπεροχο και το μεγαλυτερο bugs του δικου μου ειναι οτι δεν με ξυπνησε να παω στην δουλεια :lol::lol::lol::lol:, θα το μαθω που θα παει.Σας ευχαριστω θερμα ολους σας για την γνωση που μου δωσατε, καλες γιρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 ρε παιδιά λύστε μου μια απορία. Εγω το p1 το είχα πάρει μεταχειρισμένο . Για να φορτίσω το gps έχει μόνο φορτιστή αυτοκινήτου!! Έτσι είναι σε όλα η μου λείπει κάποιο καλώδιο; Η συσκευασία περιλαμβάνει (δύστυχος σε όλα) ΜΟΝΟ φορτιστεί αυτοκινήτου :mad:. Επίσης όταν βάλω τον φορτιστή στο αυτοκίνητο αρχικά ανάβει το πράσινο λαμπάκι ,με το που συνδέω πάνω το Gps δεν κάνει τπτ !! Ούτε δείχνιε να φορτίζει. Καμιά ιδέα; Και σε μένα μόνο το πράσινο φωτάκι ανάβει αλλά το gps φορτίζει και αυτό το λέω γιατί ενώ η μπαταρία του gps είναι τελείως άδεια, μετά μου κρατάει για αρκετές μέρες (ανάλογα βέβαια την χρήση που κάνεις) :). δεν με ξυπνησε να παω στην δουλεια :lol::lol::lol::lol: Ναι την έπαθα και εγώ :lol::lol: ..από τότε χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ το παραδοσιακό ρολόι ή το PPC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 στο ipmart σε ποιο section πας για προγραμματα και themes? για να ειμαι πιο σαφης πας στο symbian os90 η στο uiq ? αν μπορει κανεις ασ ποσταρει direct link or msg me πχ ----> h**p://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=212501 αν υποθεσουμε οτι τα uiq εχουν ιδια apps για θεματα που παμε (h**p://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=203739 ενα λινκ ειναι αυτο αλλα τα υπολοιπα της σελιδας ειναι για το ρ1? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Το τηλεφωνο ειναι υπεροχο και το μεγαλυτερο bugs του δικου μου ειναι οτι δεν με ξυπνησε να παω στην δουλεια :lol::lol::lol::lol:, Έχει αναφερθεί και παλαιότερα ότι όπως όλα τα Symbian YIQ τηλέφωνα,έτσι και το Ρ1 πρέπει να είναι ανοικτό για να δουλεύει το ξυπνητίρι... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 την ώρα που φορτίζει το gps πρέπει να ανάβει το πράσινο λαμπάκι στο φορτιστή; γιατι όταν το πιέζω και μπεί καλά μέσα στο gps σβήνει το φωτάκι. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Με ενδιαφέρει να αγοράσω ματαχειρισμένο p1, το οποίο μου αρεσε χθες που το ειδα. Πόσα πρέπει να δώσω? εχω το nokia n73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Με ενδιαφέρει να αγοράσω ματαχειρισμένο p1, το οποίο μου αρεσε χθες που το ειδα. Πόσα πρέπει να δώσω? εχω το nokia n73 music edition Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 από 260 ευρω μέχρι 300 είναι πολύ καλή τιμή. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Ring Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Ο ξαδερφος μου το εχει παρει μεταχειρισμενο 260 ευρω (+Ν90) αλλα εχει προβληματα. Κανει επανεκκινησεις απο μονο του.. Μηπως μπορει κανεις απο εσας να βοηθησει?? Ευχαριστουμε πολυ και καλες Γιορτες! ;) Παράθεση WWW.DIGITALMAPPING.GR Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Ο ξαδερφος μου το εχει παρει μεταχειρισμενο 260 ευρω (+Ν90) αλλα εχει προβληματα. Κανει επανεκκινησεις απο μονο του.. Μηπως μπορει κανεις απο εσας να βοηθησει?? Ευχαριστουμε πολυ και καλες Γιορτες! ;) καντε του μια αναβαθμιση μηπως φτιαξει;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 καντε του μια αναβαθμιση μηπως φτιαξει;) όντως μπορεί απλά να θέλει μια αναβάθμιση. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Ring Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Την αναβάθμιση πως μπορεί να την κάνει? Υπάρχει κάτι να κατεβάσουμε από το ίντερνετ και να το κάνουμε μόνοι μας? Παράθεση WWW.DIGITALMAPPING.GR Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Την αναβάθμιση πως μπορεί να την κάνει? Υπάρχει κάτι να κατεβάσουμε από το ίντερνετ και να το κάνουμε μόνοι μας? οριστε το λινκ http://www.sonyericsson.com/cws/support/updateservice/updateservicesoftware/key.DownloadGeneral.SonyEricssonUpdateService_21839?cc=gr&lc=el κανε ληψη το ''Λήψη Update_Service_Setup-2.7.12.4.exe'' και ακολουθησε τις οδηγιες... απλο ειναι;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts