konstantinos7 Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 msn: (wap) morange, (internet) slick δεν καταλαβα τι θες να πεις και αν αναφερεσαι σε μενα. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tevatron Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Meta apo 2-3 prospathies 3empoukwse eutixws. Παράθεση U Only Live Once!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 δεν καταλαβα τι θες να πεις και αν αναφερεσαι σε μενα. Ναι σε εσένα απευθύνεται. Σου λέει 2 προγράμματα τα οποία είναι από τα καλύτερα για msn στο κινητό.Απλά το ένα ( morange ) δουλέυει μόνο με σύνδεση wap ( π.χ. Wind Plus ) ενώ το άλλο ( Slick )δουλεύει μόνο με σύνδεση web ( π.χ. Wind internet )... Όσο για αυτό που ρώτησες για τα αρχεία word& ecxel...λογικά ναι.Δοκίμασε το και πες κι εμάς :D ! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 το αλλό με το περίεργο όνομα από ότι συζητιοτανε εδώ δείχνει μόνο την εθνική και γι αυτο δεν εκανα καν τον κόπο, λενε ότι είναι καλό μόνο για αθήνα αν το έχει δοκιμάσει κανεις στην επαρχία ας πει την γνώμη του... ειναι άριστο για την επαρχία.εχει πάρα πολλους δρόμους και πολλά χωρία. δοκιμαστικά που το εχω βαλει πχ για να παω λευκαδα , αραχωβα , καλαβρυτα , τριπολη , καλαματα με έχει βγάλει άνετα εκει χωρίς λαθη. μονο απο πατρα για αραχωβα με πηγε μεσω μια συνδεσης φερυ μποτ στο αιγιο...αλλα μολισ περασα απο την γεφυρα του ριου συντονισε. την πατρα την εχει χαρτογραφημενη ολοκληρη.και τα σοκακια. Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drikos_pag Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 eimai kai egw katoxos tou p1i diavasa oses selides mporousa.....eimai 1 wra kai diavazw....thelw na kanw mia erwtisi pou mporei na einai vlakadis alla thelw na mou figei i aporia mipws iparxei kapio programma to opio na veltiwnei tin piotita video opws ipirxe px se nokia to camcorder kai kapia alla gt to 3gp me tin analisi pou exei den paleuete....efxaristw prokatavolika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 mipws iparxei kapio programma to opio na veltiwnei tin piotita video opws ipirxe px se nokia to camcorder kai kapia alla gt to 3gp me tin analisi pou exei den paleuete....efxaristw prokatavolika Από όσο θυμάμαι και έχω ψάξει για προγράμματα δεν έχω βρει κάτι τέτοιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Αυτό είναι για το 3G όχι για το GPRS !!! Η έτσι απενεργοποιείται και το GPRS ???????????:wacko::wacko: sorry lathos apo biasyni!to gprs giati na to vgaleis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 sorry lathos apo biasyni!to gprs giati na to vgaleis? Δεν θέλω να το βγάλω απλά ρώτησα μήπως έτσι απενεργοποιείται και το GPRS....:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CURSEDDD Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Καλημερα παιδια.Δεν ξερω αν σας εχει συμβει αλλα ενω οι επαφες μου ειναι εγκατεστημενες στην συσκευη(αντιγραφη απο καρτα sim) δεν αναγνωριζει ονοματα.Δηλαδη οταν με καλει καποιος και ενω εχω το νουμερο του καταχωρημενο δεν το εμφανιζει σαν ονομα αλλα δειχνει το τηλεφωνο του μονο.Εχω παρατηρησει οτι αυτο συνέβει οταν περασα καινουργιες εφαρμογες(Smartmovie και chess).Ξερει κανεις να μου πει πως να διωρθωσω αυτο το bug;(Εχω περασει την τελευταια εκδοση) Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση CURSEDDD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Καλημερα παιδια.Δεν ξερω αν σας εχει συμβει αλλα ενω οι επαφες μου ειναι εγκατεστημενες στην συσκευη(αντιγραφη απο καρτα sim) δεν αναγνωριζει ονοματα.Δηλαδη οταν με καλει καποιος και ενω εχω το νουμερο του καταχωρημενο δεν το εμφανιζει σαν ονομα αλλα δειχνει το τηλεφωνο του μονο.Εχω παρατηρησει οτι αυτο συνέβει οταν περασα καινουργιες εφαρμογες(Smartmovie και chess).Ξερει κανεις να μου πει πως να διωρθωσω αυτο το bug;(Εχω περασει την τελευταια εκδοση) Ευχαριστω εκ των προτερων. Όταν έγραψες τις επαφές σου στην κάρτα SIM από ποιο τηλ. τις είχες περασμένες μέσα??? Και εμένα μου έκανε το ίδιο γιατί τις είχα γράψει από συσκευή Nokia και δεν μου τα εμφάνιζε ούτε εμένα!!!!:( Εγώ το διόρθωσα κάνοντας συγχρονισμό με το PC και πήγα στο outlook και τις διόρθωσα από εκεί !!!! :) και μετά έκανα πάλι συγχρονισμό και μου τα διόρθωσε!!! ΥΓ Για δοκιμασέτο και εσύ.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drikos_pag Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 apo oti katalava den iparxei kapio programa to opio na kanei kaliteri tin piotita tou video tespa...epeidi xtes ekatsa kai diavasa oles tis selides kai eixa koudouniasei....mporei na mou pei kapios pia programatakia axizoun gia na mpoun sto kinito kai me kapio mikro sxolio gia to ti kanei to kathena... xerw eimai lifo kourastikos....efxaristw prokatavolika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Ναι σε εσένα απευθύνεται. Σου λέει 2 προγράμματα τα οποία είναι από τα καλύτερα για msn στο κινητό.Απλά το ένα ( morange ) δουλέυει μόνο με σύνδεση wap ( π.χ. Wind Plus ) ενώ το άλλο ( Slick )δουλεύει μόνο με σύνδεση web ( π.χ. Wind internet )... Όσο για αυτό που ρώτησες για τα αρχεία word& ecxel...λογικά ναι.Δοκίμασε το και πες κι εμάς :D ! ευχαριστώ για την επεξήγηση, αλλά εγώ δεν έχω το κινητό ρωτάω για να δω αν θα το πάρω :). Από ότι κατάλαβα δεν γίνεται με wifi αυτό, ε? αυτό θέλω εγώ. ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Γίνεται και με wi-fi,αυτό μετράει σαν σύνδεση internet.Σορρυ που δεν το έβαλα στα παραδείγματα... Edit...Παρεπιτπόντως,το Morange το εγκατέστισα σήμερα και είναι κορυφή.Εκτός από Msn,έχει τα εξής,AOL,Yahoo messenger (κτλ κτλ ),e-mail client (διαβάζεις και στέλνεις Mail ),Rss και 50MB Προσωπικό αποθηκευτικό χώρο...Είναι πολύ καλό προγραμματάκι και αξίζει... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Καλημερα παιδια.Δεν ξερω αν σας εχει συμβει αλλα ενω οι επαφες μου ειναι εγκατεστημενες στην συσκευη(αντιγραφη απο καρτα sim) δεν αναγνωριζει ονοματα.Δηλαδη οταν με καλει καποιος και ενω εχω το νουμερο του καταχωρημενο δεν το εμφανιζει σαν ονομα αλλα δειχνει το τηλεφωνο του μονο.Εχω παρατηρησει οτι αυτο συνέβει οταν περασα καινουργιες εφαρμογες(Smartmovie και chess).Ξερει κανεις να μου πει πως να διωρθωσω αυτο το bug;(Εχω περασει την τελευταια εκδοση) Ευχαριστω εκ των προτερων. Είναι ένα μικρό bug τις SIM,σου προτείνω να κλείσεις το κινητό να βγάλεις SIM και μπαταρία για μερικά δευτερόλεπτα και μετά να τα ξαναβάλεις όλα και να το ανοίξεις!Αν αυτό δεν διορθώσει το πρόβλημα,δοκίμασε να βάλεις μια άλλη sim μέσα και μετά πάλι την δίκια σου! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 apo oti katalava den iparxei kapio programa to opio na kanei kaliteri tin piotita tou video tespa...epeidi xtes ekatsa kai diavasa oles tis selides kai eixa koudouniasei....mporei na mou pei kapios pia programatakia axizoun gia na mpoun sto kinito kai me kapio mikro sxolio gia to ti kanei to kathena... xerw eimai lifo kourastikos....efxaristw prokatavolika. http://rapidshare.com/users/TXN9XR Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CURSEDDD Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Είναι ένα μικρό bug τις SIM,σου προτείνω να κλείσεις το κινητό να βγάλεις SIM και μπαταρία για μερικά δευτερόλεπτα και μετά να τα ξαναβάλεις όλα και να το ανοίξεις!Αν αυτό δεν διορθώσει το πρόβλημα,δοκίμασε να βάλεις μια άλλη sim μέσα και μετά πάλι την δίκια σου! Τίποτα δυστυχώς:(Κατι αλλο ισως καποιος να προτείνει; Παράθεση CURSEDDD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CURSEDDD Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Είναι ένα μικρό bug τις SIM,σου προτείνω να κλείσεις το κινητό να βγάλεις SIM και μπαταρία για μερικά δευτερόλεπτα και μετά να τα ξαναβάλεις όλα και να το ανοίξεις!Αν αυτό δεν διορθώσει το πρόβλημα,δοκίμασε να βάλεις μια άλλη sim μέσα και μετά πάλι την δίκια σου! Τίποτα δυστυχώς:(Κατι αλλο ισως καποιος να προτείνει; Παράθεση CURSEDDD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidf Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Μήπως έχει κανείς κανένα νέο για την λάθος ώρα στα μηνύματα???? (Άσχετο το *ς* υπήρχε και πριν στο πληκτρολόγιο γιατί δεν το θυμάμαι νομίζω ότι δεν υπήρχε πάντως καλό είναι που το βάλανε!!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Μήπως έχει κανείς κανένα νέο για την λάθος ώρα στα μηνύματα???? (Άσχετο το *ς* υπήρχε και πριν στο πληκτρολόγιο γιατί δεν το θυμάμαι νομίζω ότι δεν υπήρχε πάντως καλό είναι που το βάλανε!!!!) Βεβαίως υπήρχε και πριν στο κουμπί W όπως στο PC !!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidf Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Βεβαίως υπήρχε και πριν στο κουμπί W όπως στο PC !!! :) Λάθος δικό μου λεω για το πληκτρολόγιο στην οθόνη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Τίποτα δυστυχώς:(Κατι αλλο ισως καποιος να προτείνει; Δεν ξέρω τι να πω,το είχα πάθει και εγώ και ένα άλλο παιδί από εδώ και μας διορθώθηκε με τον ίδιο τρόπο!Μπορείς να δοκιμάσεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (κανε back up πρώτα φυσικά) ή αν δεν έχεις την τελευταία έκδοση να την βάλεις!Πρέπει να ξέρεις όμως ότι με την τελευταία έκδοση υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις bug στο Ελληνικό T9. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Τίποτα δυστυχώς:(Κατι αλλο ισως καποιος να προτείνει; Συμφωνώ και εγώ με τον φίλο zirico3 για δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση μπορεί και να διορθωθεί το πρόβλημα.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sulis Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Παιδιά, μόνο εμένα μου φαίνεται ότι είναι πολύ αργό το Graphical User Interface (GUI) όταν πας από εφαρμογή σε εφαρμογή? To P910i, που το είχα σχεδόν 2 χρόνια, πετάει δίπλα στο P1i. Και έκανα και αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση. Μπας και δεν έπρεπε? :confused: Παράθεση ... no regrets, just good memories ...:elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CURSEDDD Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Την έχω κάνει παιδιά... Παράθεση CURSEDDD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CURSEDDD Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Συμφωνώ και εγώ με τον φίλο zirico3 για δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση μπορεί και να διορθωθεί το πρόβλημα.. Την έχω κάνει παιδιά... Παράθεση CURSEDDD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts