kallair Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 είναι γνήσια; αν όχι, τότε στο ebay θα την βρει το πολύ 10 ευρώ μαζί με τα μεταφορικα... δες το pdf που σου ειπα. εχει αναλυτικες οδηγίες. δεν είναι και εύκολο αλλά ούτε και δύσκολο.. λίγο προσοχή θέλει μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 είναι γνήσια; αν όχι, τότε στο ebay θα την βρει το πολύ 10 ευρώ μαζί με τα μεταφορικα... δες το pdf που σου ειπα. εχει αναλυτικες οδηγίες. δεν είναι και εύκολο αλλά ούτε και δύσκολο.. λίγο προσοχή θέλει μόνο. Αυτο που φοβαμαι ειναι να μην εχουν πειραχτει τα κλιπακια και δεν καθεται μετα η προσωψη.το εχω βρει και στο ebay!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 μια χαρα θα πιάνεται. αρκεί να κάνεις σωστή συναρμολόγηση. τα κλιπάκια είναι πάνω στην πρόσοψη που σου είναι ήδη σπασμένη άρα δν έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 μια χαρα θα πιάνεται. αρκεί να κάνεις σωστή συναρμολόγηση. τα κλιπάκια είναι πάνω στην πρόσοψη που σου είναι ήδη σπασμένη άρα δν έχεις πρόβλημα. Ευχαριστω πολυ!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 τωρα οποιος μπορει ασ βοηθησει.εψαξα πισω στις σελιδες αλλα δεν βρηκα απαντηση που να με βοηθησει!ξαφνικα δεν συνδεωμαι στοwifi.αναγνωριζει δικτυα αλλα οταν παταω συνδεση δεν συνδεεται.π.χ βρισκω ενα wifi δικτυο με σημα καμπανα αλλα δεν μπορει να συνδεθει, παγωνει στην συνδεση.ξερει κανεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliartos Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 καλημερα!αντιμετωπιζω το εξης προβλημα και χρειαζομαι βοηθεια!εχω βαλω το gmail μου να ερχεται στο κινητο και οποτε μου στελνουν μηνυμα στα ελληνικα μπορω να διαβασω το θεμα τον αποστολεα αλλα οχι το κειμενο!εχει να κανει με την κωδικοποιηση των χαρακτηρων φανταζομαι αλλα δεν εχω βγαλει ακρη!θα εκτιμουσα μια μικρη βοηθεια! Ευχαριστω! Παράθεση Η γνώση είναι για όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Λοιπόν συμβαίνει το εξής με το Ρ1 μου. Ξαφνικά σταμάτησε να αναγνωρίζει κάρτες M2 και μάλιστα είχα μέσα μία 8GB για πάνω από 6 μήνες χωρίς να την βγάλω και δούλευε μια χαρά μέχρι τώρα. Μου εμφανίζει μήνυμα οτι η κάρτα είναι κατεστραμένη. Όμως η κάρτα δουλεύει μια χαρά σε card reader. Επίσης έχω δοκιμάσει 3-4 άλλες κάρτες και καμία δεν αναγνωρίζει τώρα, ενώ πριν τις αναγνώριζε μια χαρά. Όλες οι κάρτες λειτουργούν κανονικά σε άλλο τηλέφωνο ή σε pc. Με το που την βάζω μέσα, στο δευτερόλεπτο λέει "δίσκος κατεστραμένος." Φύσιξα την εσοχή με αέρα μπας και είχε πιάσει σκόνη και δεν κάνει επαφή αλλά τίποτα! Πιστεύεται οτι υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα λογισμικού και να κάνω ενημέρωση (να έχει γίνει corrupt κάποιος driver;) ή είναι πρόβλημα hardware οπότε να το ξεχάσω; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Aξίζει η ενασχόληση με το εν λόγω τηλέφωνο πλέον; Αν θέλω πέφτει ένα στα χέρια μου (παλιό του θείου) να το σκαλίσω μέχρι τα Χριστούγεννα που έχω επιδότηση. Θα ρίξει στην άκρη το φτωχό πλην τίμιο viewty; Αν μπορεί και κάποιος να μου πει ποιο είναι το περίφημο "μαγαζάκι" που αναφέρετε όλοι σε άλλο τόπικ θα το εκτιμούσα :) (για να δω τι εφαρμογές-παιχνίδια μπορεί να πάρει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Aξίζει η ενασχόληση με το εν λόγω τηλέφωνο πλέον; Αν θέλω πέφτει ένα στα χέρια μου (παλιό του θείου) να το σκαλίσω μέχρι τα Χριστούγεννα που έχω επιδότηση. Θα ρίξει στην άκρη το φτωχό πλην τίμιο viewty; Αν μπορεί και κάποιος να μου πει ποιο είναι το περίφημο "μαγαζάκι" που αναφέρετε όλοι σε άλλο τόπικ θα το εκτιμούσα :) (για να δω τι εφαρμογές-παιχνίδια μπορεί να πάρει) Oυτε λογος για συγκριση Viewty με P1i. Kλασεις ανωτερο το τελευταιο;) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Άρα να φανταστώ αξίζει η ενασχόληση με το τηλέφωνο ακόμη και τώρα. Που παίζουν εφαρμογές να πάρω μία ιδέα (επειδή το UIQ 3.0 το έχουν παρατήσει); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Άρα να φανταστώ αξίζει η ενασχόληση με το τηλέφωνο ακόμη και τώρα. Που παίζουν εφαρμογές να πάρω μία ιδέα (επειδή το UIQ 3.0 το έχουν παρατήσει); Eννοειται πως αξιζει! Ειναι πολυ καλη η συσκευη και απο αυτα που ακουω, πολυ σταθερη επισης. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 καλημέρα σε όλους. Επειδή ψάχνω απο ebay να πάρω μια συσκευή και είμαι ανάμεσα στο p990i και το p1i... Αξίζει τα παραπάνω χρήματα πιστεύεται το P1i? Γενικώς ξέρω επειδή είχα παλαιότερα το P990i πως ήταν πολύ καλό τηλέφωνο αλλα για το p1i στις αρχές τουλάχιστον δεν είχα ακούσει τοσο καλά λόγια. Ισχύει τελικα? Τί λέει σαν συσκευή ? Εχει προβληματα ή έχουν διορθωθεί? Ευχαριστώ πολύ όλους. Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 καλημέρα σε όλους. Επειδή ψάχνω απο ebay να πάρω μια συσκευή και είμαι ανάμεσα στο p990i και το p1i... Αξίζει τα παραπάνω χρήματα πιστεύεται το P1i? Γενικώς ξέρω επειδή είχα παλαιότερα το P990i πως ήταν πολύ καλό τηλέφωνο αλλα για το p1i στις αρχές τουλάχιστον δεν είχα ακούσει τοσο καλά λόγια. Ισχύει τελικα? Τί λέει σαν συσκευή ? Εχει προβληματα ή έχουν διορθωθεί? Ευχαριστώ πολύ όλους. Το P1i ειναι καλυτερο τηλεφωνο απο το P990. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalkideos Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 μήπως βρίσκεται σε κανέναν μια οθόνη για P1i από καμιά παρατημένη/χαλασμένη συσκευή; Παράθεση Me TreLa! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 παιδιά μια βοήθεια θέλω να πουλήσω ένα p1 που έχω. Θυμειστε μου που το βαζω αγγελια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 4, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 παιδιά μια βοήθεια θέλω να πουλήσω ένα p1 που έχω. Θυμειστε μου που το βαζω αγγελια. :rolleyes: Buy and Sell - Mobiles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karousan Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Καλησπέρα, δοκίμασα να κάνω αναβάθμιση στο κινητό. Με ενημέρωσε η εφαρμογή πως έχω τη τελευταία έκδοση και μου είπε αν θέλω να την ξανάεγκαταστήσω, πάτησα ναι. Ενώ έγιναν όλα κομπλέ μου έβγαλε μήνυμα πως η εγκατάσταση δεν ήταν επιτυχής. Από εκείνη τη στιγμή το κινητό δεν ανοίγει. Ουσιαστικά ανοίγει ενα ελάχιστο φως στην οθόνη, αλλά δεν βλέπεις τίποτα. Προσπάθησα να κάνω την ίδια διαδικασία αλλά πλέον δεν βγάζει την επιλογή αν θέλω να εγκαταστήσω πάλι την ίδια έκδοση λογισμικού, αλλά μου λέει πως έχω την τελευταία έκδοση και μου λέει να πατήσω έξοδος..... Έχει κανείς καμία ιδέα;;; Παράθεση www.kastano.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saro Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Γεια σας .... Ειμαι καινουριο μελος! εχω το sony ericsson P1i και σημερα αντιμετωπισα ενα προβλημα που ειναι το εξης... οταν το ανοιγω μου λεει πως εχει καταστραφει η μνημη D: και μετα μου λεει να πατησω συνεχεια ...υστερα εκει που βγαζει για να πληκτρολογησω το κωδικο Pin μου λεει πως δεν υπαρχει μεσα καρτα μνημη Sim.. :( μηπως ξερετε τι μπορει να φταιει? και πως μπορω να το φτιαξω...? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 δοκιμασε να του κάνει επανεγκατασταση στο λειτουργικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Έχω στα εισερχόμενα περίπου 1500 sms. Η πλοήγηση (άνοιγμα νέων μηνυμάτων, διαγραφή, κλπ) είναι πολύ αργή. Αν μοιράσω αυτά τα sms σε φακέλους, ώστε τα εισερχόμενα να γίνουν λιγότερα, θα μειώσει το χρόνο αναμονής ή θα παραμείνει το ίδιο; Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Και έγινε αυτό που φοβόμουν: Ο φάκελος εισερχομένων δεν ανοίγει πλέον και βγάζει μήνυμα: Κατεστραμμένο Τι μπορώ να κάνω τώρα; Όλοι οι άλλοι φάκελοι ανοίγουν. Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Δεν μπορείς με κάποιο τρόπο να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτόν μέσω του υπολογιστή; (MyPhoneExplorer, Outlook) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Δεν μπορείς με κάποιο τρόπο να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτόν μέσω του υπολογιστή; (MyPhoneExplorer, Outlook) θα κοιτάξω και με αυτόν τον τρόπο. Προς το παρόν βρήκα ότι αν τα σορτάρω με βάση τον αποστολέα, εμφανίζονται. Οπότε αρχίζω και τα μετακινώ σε φακέλους. Αν σορταριστούν με βάση την ημερομηνία, τότε κρασάρει. Ευχαριστώ για τη συμβουλή. Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Καλησπερα. Το Ρ1 με την τελευταια αναβαθμιση στελνει SMS με 160 χαρακτηρες Ελληνικους ή υπαρχει ακομα προβλημα? Επισης εχει flight mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Καλησπερα. Το Ρ1 με την τελευταια αναβαθμιση στελνει SMS με 160 χαρακτηρες Ελληνικους ή υπαρχει ακομα προβλημα? Επισης εχει flight mode? Διάβασε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=188390 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts