than_007 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Σε ευχαριστώ πολύ! Και κάτι ακόμα.. διάβασα κάπου πως το Ελληνικό T9 του παρουσιάζει κάποια κολλήματα που το καθιστούν άχρηστο, ισχύει; Thx again! Αποριες σχετικα με την συνδεση μεσω wifi Eνα παλικαρι ειχε γραψει τα εξης .Πηγαίντε στο WLAN-> Περισσότερα->Νέος λογαριασμός.. Όνομα λογαριασμού βάλτε αυτό που θέλετε. Όνομα δικτύου (SSID) πατήστε τον μεγενθυντικό φακό και βρείτε τα δίκτυα που είναι ορατά! Διαλέξτε το δίκτυο με το οποιο θέλετε να συνδεθείτε. Στο ασφάλεια αφήστε το "κανένα" αν το δίκτυο είναι ελεύθερο αλλιώς πρέπει να ξέρετε τον κωδικό πρόσβασης ή τον κωδικό και το username ανάλογα με το είδος ασφαλειας του δικτύου!Λειτουργία δικτύου "υποδομή". Μετά πατήστε επόμενο->αποθήκευση->Ναι->Αποθήκευση για να τον αποθηκεύσετε στην ομάδα internet! Για να μπορεσουμε μεσω wifi θα πρεπει να βαλουμε ενα "nick name" κ κατοπιν δεν χρειαζεται καμια αλλη ρυθμιση εφοσον ειναι ελευθερο το δικτυο? Kατι μου λεει για ενα λογαριασμο για το email σας κ τετοια εχετε ιδεα τι πρεπει να επιλεξω? εχει ενα "Ναι & "Οχι αν πατησω οχι χανονται ολα τελειως ανοιγουμε μετα τον browser και ξεκιναμε τα γλεντια?!!:p ***Τσεκαρετε http://www.mobileheart.com/cell-phone-softwares/1258-Sony-Ericsson-p1-Software.aspx Ευχαριστω. με τ9 δεν μπορεις να στηλεις μηνημα με 170 χαρα το στελνει σαν 2 μυνηματα και σε καποιους κανει επανεκινηση το τηλε δεν χρειαζετε να κανεις τιποτα απο ολα αυτα ενεργοποιεις το wlan κανεις ανιχνευση βρησκεις το δυκτιο και αν ειναι ξεκλειδοτο πατας συνδεση και συνδεεσε τοσο απλα.. τωρα αμα ειναι κλειδωμενο αλαζει το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface5323 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 καλησπέρα,έχω πρόβλημα με το wifi.όταν πατάω σύνδεση σε κάποιο ασύρματο internet δεν εμφανίζει τίποτα και δεν κάνει τίποτα...επίσης εκανα μια μλκια έσβησα όλους τους λογαριασμούς απο το "Λογαριασμοί internet" ακόμα και τον Default...τί πρέπει να κάνω για να το διωρθώσω??ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Σε ευχαριστω για την βοηθεια σου. ***Οταν μου λεει "Η συνδεση απετυχε υποθετω οτι δεν μπορω να μπω στο συγκεκριμενο δικτυο σωστα?" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 καλησπέρα,έχω πρόβλημα με το wifi.όταν πατάω σύνδεση σε κάποιο ασύρματο internet δεν εμφανίζει τίποτα και δεν κάνει τίποτα...επίσης εκανα μια μλκια έσβησα όλους τους λογαριασμούς απο το "Λογαριασμοί internet" ακόμα και τον Default...τί πρέπει να κάνω για να το διωρθώσω??ευχαριστώ εκ των προτέρων τον default λογαριασμό που είναι "μόνο για ανάγνωση" πως τον έσβησες? πραγματικά πες μου, γιατί όσο κι αν έχω ψάξει δεν βρήκα τρόπο να τον σουτάρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 οταν λεει αποτυχια σημενει οτι δεν ειναι καλο το σημα του δυκτιου κοιτα ποσες γραμμες σου βγαζει μερικες φορες ετσι λεει αλλα αμα ξανακανεις κονε σηνδεετε κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface5323 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 άμα θες ανταλάζουμε συσκευές.αχαχχα δεν ξέρω απο το λογαριασμοί Internet πάτησα επεξεργασία στις ομάδες και πάτησα δια.λογαριασμού πάνω στον default Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 τον default λογαριασμό που είναι "μόνο για ανάγνωση" πως τον έσβησες? πραγματικά πες μου, γιατί όσο κι αν έχω ψάξει δεν βρήκα τρόπο να τον σουτάρω. Εννοει οτι τον εσβησε απο την ομαδα που τον ειχε προσθεσει,,οχι ως λογαριασμο;) ΑΛΛΑ γιατι να τον σβησεις;;; τι σε ενοχλει;;:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface5323 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 ξέρεται τι πρέπει να κάνω για να ξαναέχω Internetttttt???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 δέν ξέρω μαλκια μου...ξέρεται τι πρέπει να κάνω για να ξαναέχω Internetttttt???????? απλα αντε στο wifi και πατα περισσοτερα και μετα νεος λογαρισμος,,εκει δωσε οτι ονομα θελεις και απο κατω στο ονομα δικτυου πατα τον μεγεθυντικο φακο και θα ψαξει να βρει το κοντινο δικτυο wifi ωστε να το χρησιμοποιει για να συνδεθει,,,απλο ειναι:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface5323 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 ναι αλλα αυτό χρειάζεται λογικά να το κάνω στον καθένα λογαριασμό ξεχωριστά..ενω πριν το έκανε αυτόματα :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 ναι αλλα αυτό χρειάζεται λογικά να το κάνω στον καθένα λογαριασμό ξεχωριστά..ενω πριν το έκανε αυτόματα :(:(:( Οταν πας στο wifi το ενεργοποιεις και μετα πατας ανιχνευσει ωστε να βρει τα δικτυα τα οποια εχουν σημα,,,εσυ επιλεγεις μετα με ποιο θες να συνδεθεις,,,δεν καταλαβαινω ακριβως ποιο ειναι το προβλημα σου:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface5323 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 όταν το κάνω αυτό δεν κάνει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 όταν το κάνω αυτό δεν κάνει τίποτα τοτε δεν εχεις σημα απο καποιον ρουτερ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface5323 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 έχει και απο τα 2 κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Μία μικρή, τόοοοση δα αποριούλα; Στο Κ800, όταν έμπαινες στο μενού, το ρολόι μεταφερόταν στο πάνω μέρος της οθόνης και ήξερες τι ώρα είναι. Στο P1, απλά εξαφανίζεται... Γίνεται κάτι με το συγκεκριμένο; Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Μία μικρή, τόοοοση δα αποριούλα; Στο Κ800, όταν έμπαινες στο μενού, το ρολόι μεταφερόταν στο πάνω μέρος της οθόνης και ήξερες τι ώρα είναι. Στο P1, απλά εξαφανίζεται... Γίνεται κάτι με το συγκεκριμένο; timeblob νομιζω λεγεται το προγραμμα και ειναι καταπληκτικο,μπορεις να παιξεις με τον τυπο του ρολογιου και το χρωμα του,,,:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface5323 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 timeblob νομιζω λεγεται το προγραμμα και ειναι καταπληκτικο,μπορεις να παιξεις με τον τυπο του ρολογιου και το χρωμα του,,,:) μπορείς να το κατευάσεις απο εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 μπορείς να το κατευάσεις απο εδω Βλεπω αρχιζεις μαθαινεις για τη συσκευη ε;; μπραβο:wink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface5323 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 ευχαριστώ..μήπως ξέρεις και πως θα αντιμετωπίσω το πρόβλημά μου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Καλησπερα παιδια! Καλο το TimeBlob και οντως χρησιμο, μολις το δοκιμασα. Ανεβαστε το και στις εφαρμογες για UIQ να το εχουμε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Καλησπερα για καποιο προγραμμα στο στυλ του Msn για το κινητο μας τι εχετε να μου προτεινετε να κατεβασω αν ειναι? μιας κ σιγουρα θα ξερεται καλυτερα απο μενα. ευχαριστω!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Καλο το TimeBlob και οντως χρησιμο, μολις το δοκιμασα. Ανεβαστε το και στις εφαρμογες για UIQ να το εχουμε! +1 :rolleyes:, Γιατί εδώ σε λίγες μέρες θα χαθεί ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallis Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 μπορείς να το κατευάσεις απο εδω Καλό αλλά πρέπει να γραφτείς σαν μέλος για να το δεις.Δεν θα ήταν καλυτερα να ανεβάζαμε τέτοιου ειδους προγράμματα στο rapidshare για ευκολία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 timeblob νομιζω λεγεται το προγραμμα και ειναι καταπληκτικο,μπορεις να παιξεις με τον τυπο του ρολογιου και το χρωμα του,,,:) Όντως ενδιαφέρον προγραμματάκι, αλλά εμένα δεν μου κάνει αυτό που ήθελα. Βασικά, εγώ θέλω το τηλέφωνό μου όσο το δυνατόν λιγότερο φορτωμένο γίνεται. Και αυτό το προγραμματάκι, το επιβαρύνει ελάχιστα μεν, αλλά το ρολόι δεν έχει τη συμπεριφορά που θέλω. Διότι π.χ., όπου και αν το βάλεις, κάποια στιγμή, σε κάποιο άλλο mode της συσκευής, θα πέσει πάνω σε κάτι άλλο. Εν πάση περιπτώσει, ευχαριστώ πολύ, το έχω πάνω αυτή τη στιγμή, όταν το βαρεθώ θα το βγάλω. Έχω ακόμα κάτι σχετικά με το Garmin, μπορώ να το ρωτήσω εδώ, ή να πάω στο αντίστοιχο thread; Δεν ξέρω αν είναι θέμα του Garmin ή του P1 όμως, διότι -υποτίθεται- έχω τα σωστά αρχεία, αλλά δεν προχωράει η εγκατάσταση... Γι' αυτό λέω, μήπως να το συζητήσω στο θέμα του P1; Ευχαριστώ. Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 [...] Διότι π.χ., όπου και αν το βάλεις, κάποια στιγμή, σε κάποιο άλλο mode της συσκευής, θα πέσει πάνω σε κάτι άλλο. [...] Ναι, σ'αυτο εχεις δικιο. Αν δεν κανω λαθος, εκει που θα βολευε περισσοτερο, ειναι στην πανω μπαρα αναμεσα στην μπαταρια και στο κλειδι που εμφανιζεται απ'το κλειδωμα πληκτρολογιου.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts