asikis Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 το εκανα κ ειδα διαφορα ειδικα στα μηνυματα:p Οποτε δουλευει οπως λεει ε? Μπραβο στον developer Που το εφτιαξε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 πως βλεπεται youtube απο το κινητο?μπαινω απο τον οπερα κ μπαινει κανονικα κ μολις παταω watch μπαινει στον media viewer κανει buffering κ μενει εκει...με wifi εννοειται. μου κανε κ επανεκινηση στο τελος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 το P1i δεν έχει ενσωματωμένη την έκδοση flash lit 3 που απαιτείται ώστε να παίξει ένα κινητό αρχεία FLV (αρχεία του Youtube) από την κανονική σελίδα. Υπάρχει ωστόσο μιαν άλλη σελίδα του Youtube ειδικά για κινητά (http://m.youtube.com) που σε αυτήν ο browser του P1i ανταποκρίνεται κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 κατι λεγανε για καινουργια εκδοση του οπερα που θα υποστυριζει φλασ αλλα δεν βλεπω φως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Παιδια να ρωτησω κατι..?? Μπορουμε ~καπως~ να βλεπουμε τηλεοραση στο κινητο μας ?? Και αν ναι πως και τι χρειαζεται ?? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 το P1i δεν έχει ενσωματωμένη την έκδοση flash lit 3 που απαιτείται ώστε να παίξει ένα κινητό αρχεία FLV (αρχεία του Youtube) από την κανονική σελίδα. Υπάρχει ωστόσο μιαν άλλη σελίδα του Youtube ειδικά για κινητά (http://m.youtube.com) που σε αυτήν ο browser του P1i ανταποκρίνεται κανονικά. Αυτο κανω κ δε μου τα ανοιγει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Για δειτε αυτο: http://www.uiqblog.com/2008/05/09/speed-boost-for-your-uiq3-phone/ Παιδιά αυτό λέγεται αυθυποβολή;) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 xa!. Δηλαδής..?? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 xa!. Δηλαδής..?? :confused: Υπηρχε και ποιο παλια καποιο προγραμματακι για s60 ομως που ελεγε ακριβως τα ιδια,,,αλλα στην ουσια δεν εκανε τιποτα. Αυθυποβολη ειναι να σου λενε κατι και να το πιστευεις..οπως μια ταινια με το ΒΟυτσα και τις ασπιρινες αν εχετε δει:p Βασικα χρονομετρησα τους χρονους για τα μηνυματα κτλ,,,δεν υπαρχει καμια διαφορα,,,απλα μετα απο το 1ο restart δεν αναβοσβηνε η οθονη στα μηνυματα αλλα ο χρονος ηταν ο ιδιος.;) Βεβαια δεν ξερω για εσας αν δουλεψε..:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Αυτο κανω κ δε μου τα ανοιγει μου βγαζει dump file created κ κανει επανεκιννηση καθε φορα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Αρχικό μήνυμα από asikis Εμφάνιση Μηνύματος Για δειτε αυτο: http://www.uiqblog.com/2008/05/09/sp...ur-uiq3-phone/ αυτα τα δυο sis ενσωματονονται στη rom πως λειτουργει η ολη φαση?δεν πιστευω να γινει καμια μ..α αμα το περασω? αν και για αυθυποβολη μου κανει και μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 κατι λεγανε για καινουργια εκδοση του οπερα που θα υποστυριζει φλασ αλλα δεν βλεπω φως Η καινούργια έκδοση του Opera Mobile θα είναι η 9.5 Όμως, αν δεν κυκλοφορήσει το flash lite 3 για UIQ3 συσκευές, τίποτα δεν θα αλλάξει στο πρόβλημα της ανάγνωσης των FLV. Opera Mobile 9.5 και flash lite 3 είναι δυο ξεχωριστά πράγματα που απλώς συνεργάζονται. Όπως έχει ανακοινωθεί το Opera Mobile 9.5 θα είναι συμβατό με το flash lite, θα λειτουργεί όμως και χωρίς αυτό. Αυτό σημαίνει πως αν το flash lite 3 δεν κυκλοφορήσει πριν ή μαζί με το Opera Mobile 9.5 τότε θα μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλες τις νέες δυνατότητας του καινούργιου browser αλλά όχι να βλέπουμε και βιντεάκι youtube, όπως στο βίντεο που ακολουθεί: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Η καινούργια έκδοση του Opera Mobile θα είναι η 9.5 Όμως, αν δεν κυκλοφορήσει το flash lite 3 για UIQ3 συσκευές, τίποτα δεν θα αλλάξει στο πρόβλημα της ανάγνωσης των FLV. Opera Mobile 9.5 και flash lite 3 είναι δυο ξεχωριστά πράγματα που απλώς συνεργάζονται. Όπως έχει ανακοινωθεί το Opera Mobile 9.5 θα είναι συμβατό με το flash lite, θα λειτουργεί όμως και χωρίς αυτό. Αυτό σημαίνει πως αν το flash lite 3 δεν κυκλοφορήσει πριν ή μαζί με το Opera Mobile 9.5 τότε θα μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλες τις νέες δυνατότητας του καινούργιου browser αλλά όχι να βλέπουμε και βιντεάκι youtube, όπως στο βίντεο που ακολουθεί: και για ποτε λενε να κυκλοφορησει με το καλο? αμα αλαξουμε ολοι τα τηλεφωνα και παμε κατα νοκια μερια:blink:απαραδεκτο να δινεις τοσα χρηματα και να μην μπορεις να αξιοποιησεις κατι που θεωρητε πλεον δεδομενο:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 μου βγαζει dump file created κ κανει επανεκιννηση καθε φορα... κανεις δε μπορει να βηθησει?κανω οτι κανει το παληκαρι στο βντεο για να συνδεθει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Δοκίμασα με το δικό μου και μπαίνω κανονικά στο m.youtube.com (όπως ακριβώς το παλικάρι στο βίντεο). Πιστεύω πως κάτι γίνεται με την wifi σύνδεσή σου. Στις υπόλοιπες σελίδες μπαίνεις κανονικά? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Δοκίμασα με το δικό μου και μπαίνω κανονικά στο m.youtube.com (όπως ακριβώς το παλικάρι στο βίντεο). Πιστεύω πως κάτι γίνεται με την wifi σύνδεσή σου. Στις υπόλοιπες σελίδες μπαίνεις κανονικά? ναι κανονικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Δοκίμασα με το δικό μου και μπαίνω κανονικά στο m.youtube.com (όπως ακριβώς το παλικάρι στο βίντεο). Πιστεύω πως κάτι γίνεται με την wifi σύνδεσή σου. Στις υπόλοιπες σελίδες μπαίνεις κανονικά? +1 μπαίνω κανονικά χωρίς να ρυθμίσω τίποτα! Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 εχει βαλει κανεις το Garmin (αν ναι να πει εστω το site πχ ipmart?)?Το tomtom δεν ειναι up to date οποτε δεν μου κανει δουλεια. Το RDS σε μενα δεν βγαζει πληροφοριες σχετικα με ποιο τραγουδι πεζει στον ραδιοφωνικο σταθμο αλλα εμφανιζει κατι ασχετες πληροφοριες κατι telasonera σε ολους τους σταθμους που υποστηριζουν RDS Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 εχει βαλει κανεις το Garmin (αν ναι να πει εστω το site πχ ipmart?)?Το tomtom δεν ειναι up to date οποτε δεν μου κανει δουλεια. Το RDS σε μενα δεν βγαζει πληροφοριες σχετικα με ποιο τραγουδι πεζει στον ραδιοφωνικο σταθμο αλλα εμφανιζει κατι ασχετες πληροφοριες κατι telasonera σε ολους τους σταθμους που υποστηριζουν RDS για το garmin υπαρχει αναλογο θεμα εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=194202διαβασε τη σελιδα 3 ναι θατο βρεις στο ιπμαρτ διαβασε και το αντιστιχο θεμα για τα νοκια s60 για το τομ-τομ τη θες να πεις? το rds το ιδιο κανει και σε μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Ειχα προβλημα με τα εισερχομενα sms μετα την τελευταια αναθμιση.Δηλαδη δεν εμφανιζοταν ο διαλογος του νεου μυνηματος με το κουμπακι για απαντηση. Οποτε αναγκαζμαι να μπω καθε φορα στα μυνηματα εισερχομενα προβολη κλπ για να δω το νεο μυνημα. Εκανα παλι αναβαθμιση μηπως δεν ειχε κατσει καλα οπως μου προτεινατε καποιοι. Τελικα ανακαλυψα οτι με clean τηλεφωνο μετα την αναβαθμιση οταν ερχεται μυνημα εμφανιζεται μπροστα ο διαλογος "Νεο μυνημα απο ταδε ". Μετα το restore που κανω απο το τελευταιο backup Πριν την αναβαθμιση δεν εμφανιζεται πλεον.Καμια ιδεα? Το ιδιο backup χρησιμοποιουσα και πριν απο τις προηγουμενες αναβαθμισεις δεν ειχα προβλημα τετοιο ποτε.Δεν εχω εγκαταστησει κανενα σχετικο προγραμμα για sms Κλπ. Αν μπορει να σκεφτει κατι καποιος ας βοηθησει γιατι δεν βρισκω κατι :( Eυχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Τελικα βρηκα τα default themes που εψαχνα αν ποτε τα σβησει κανεις και τα θελει ας μου πει. Το μονο προβλημα που παραμενει ειναι το πιο πανω με τα μυνηματα οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Τελικα βρηκα τα default themes που εψαχνα αν ποτε τα σβησει κανεις και τα θελει ας μου πει. Τα είχα ανεβάσει και εγώ παλιότερα ( εδώ ) :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Γεια σας! πως μπορω να εγκαταστησω τα ελληνικα στο κινητο? Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν η αναβάθμιση στο p1 γίνεται όπως & στα 'απλά' se, δηλαδή από πάνω, χωρίς δηλαδη να σβήνονται τα πάντα από το κινητό. Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν η αναβάθμιση στο p1 γίνεται όπως & στα 'απλά' se, δηλαδή από πάνω, χωρίς δηλαδη να σβήνονται τα πάντα από το κινητό. Ευχαριστώ για το χρόνο σας! για και σε σενα η αναβαθμιση θα σβησει τα παντα απο την εσωτερικη μνημη του τηλ θα γινει οπως το αγορασες οποτε καλο ειναι να κανεις ενα μπακαπ σε οτι θες και μετα να την κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts