Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το εκανα κ ειδα διαφορα ειδικα στα μηνυματα:p

Οποτε δουλευει οπως λεει ε? Μπραβο στον developer Που το εφτιαξε!

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πως βλεπεται youtube απο το κινητο?μπαινω απο τον οπερα κ μπαινει κανονικα κ μολις παταω watch μπαινει στον media viewer κανει buffering κ μενει εκει...με wifi εννοειται. μου κανε κ επανεκινηση στο τελος
[sIGPIC][/sIGPIC]

το P1i δεν έχει ενσωματωμένη την έκδοση flash lit 3 που απαιτείται ώστε να παίξει ένα κινητό αρχεία FLV (αρχεία του Youtube) από την κανονική σελίδα. Υπάρχει ωστόσο μιαν άλλη σελίδα του Youtube ειδικά για κινητά (http://m.youtube.com) που σε αυτήν ο browser του P1i ανταποκρίνεται κανονικά.
[sIGPIC][/sIGPIC]

το P1i δεν έχει ενσωματωμένη την έκδοση flash lit 3 που απαιτείται ώστε να παίξει ένα κινητό αρχεία FLV (αρχεία του Youtube) από την κανονική σελίδα. Υπάρχει ωστόσο μιαν άλλη σελίδα του Youtube ειδικά για κινητά (http://m.youtube.com) που σε αυτήν ο browser του P1i ανταποκρίνεται κανονικά.

Αυτο κανω κ δε μου τα ανοιγει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά αυτό λέγεται αυθυποβολή;)

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

xa!.

Δηλαδής..?? :confused:

Υπηρχε και ποιο παλια καποιο προγραμματακι για s60 ομως που ελεγε ακριβως τα ιδια,,,αλλα στην ουσια δεν εκανε τιποτα.

Αυθυποβολη ειναι να σου λενε κατι και να το πιστευεις..οπως μια ταινια με το ΒΟυτσα και τις ασπιρινες αν εχετε δει:p

Βασικα χρονομετρησα τους χρονους για τα μηνυματα κτλ,,,δεν υπαρχει καμια διαφορα,,,απλα μετα απο το 1ο restart δεν αναβοσβηνε η οθονη στα μηνυματα αλλα ο χρονος ηταν ο ιδιος.;)

Βεβαια δεν ξερω για εσας αν δουλεψε..:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Αυτο κανω κ δε μου τα ανοιγει

μου βγαζει dump file created κ κανει επανεκιννηση καθε φορα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό μήνυμα από asikis Εμφάνιση Μηνύματος

Για δειτε αυτο:

http://www.uiqblog.com/2008/05/09/sp...ur-uiq3-phone/

αυτα τα δυο sis ενσωματονονται στη rom πως λειτουργει η ολη φαση?δεν πιστευω να γινει καμια μ..α αμα το περασω?

αν και για αυθυποβολη μου κανει και μενα

κατι λεγανε για καινουργια εκδοση του οπερα που θα υποστυριζει φλασ αλλα δεν βλεπω φως

Η καινούργια έκδοση του Opera Mobile θα είναι η 9.5 Όμως, αν δεν κυκλοφορήσει το flash lite 3 για UIQ3 συσκευές, τίποτα δεν θα αλλάξει στο πρόβλημα της ανάγνωσης των FLV.

Opera Mobile 9.5 και flash lite 3 είναι δυο ξεχωριστά πράγματα που απλώς συνεργάζονται. Όπως έχει ανακοινωθεί το Opera Mobile 9.5 θα είναι συμβατό με το flash lite, θα λειτουργεί όμως και χωρίς αυτό. Αυτό σημαίνει πως αν το flash lite 3 δεν κυκλοφορήσει πριν ή μαζί με το Opera Mobile 9.5 τότε θα μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλες τις νέες δυνατότητας του καινούργιου browser αλλά όχι να βλέπουμε και βιντεάκι youtube, όπως στο βίντεο που ακολουθεί:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η καινούργια έκδοση του Opera Mobile θα είναι η 9.5 Όμως, αν δεν κυκλοφορήσει το flash lite 3 για UIQ3 συσκευές, τίποτα δεν θα αλλάξει στο πρόβλημα της ανάγνωσης των FLV.

Opera Mobile 9.5 και flash lite 3 είναι δυο ξεχωριστά πράγματα που απλώς συνεργάζονται. Όπως έχει ανακοινωθεί το Opera Mobile 9.5 θα είναι συμβατό με το flash lite, θα λειτουργεί όμως και χωρίς αυτό. Αυτό σημαίνει πως αν το flash lite 3 δεν κυκλοφορήσει πριν ή μαζί με το Opera Mobile 9.5 τότε θα μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλες τις νέες δυνατότητας του καινούργιου browser αλλά όχι να βλέπουμε και βιντεάκι youtube, όπως στο βίντεο που ακολουθεί:

και για ποτε λενε να κυκλοφορησει με το καλο? αμα αλαξουμε ολοι τα τηλεφωνα

και παμε κατα νοκια μερια:blink:απαραδεκτο να δινεις τοσα χρηματα και να μην μπορεις να αξιοποιησεις κατι που θεωρητε πλεον δεδομενο:mad:

μου βγαζει dump file created κ κανει επανεκιννηση καθε φορα...

κανεις δε μπορει να βηθησει?κανω οτι κανει το παληκαρι στο βντεο για να συνδεθει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκίμασα με το δικό μου και μπαίνω κανονικά στο m.youtube.com (όπως ακριβώς το παλικάρι στο βίντεο). Πιστεύω πως κάτι γίνεται με την wifi σύνδεσή σου. Στις υπόλοιπες σελίδες μπαίνεις κανονικά?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκίμασα με το δικό μου και μπαίνω κανονικά στο m.youtube.com (όπως ακριβώς το παλικάρι στο βίντεο). Πιστεύω πως κάτι γίνεται με την wifi σύνδεσή σου. Στις υπόλοιπες σελίδες μπαίνεις κανονικά?

ναι κανονικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

+1

μπαίνω κανονικά χωρίς να ρυθμίσω τίποτα!

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

εχει βαλει κανεις το Garmin (αν ναι να πει εστω το site πχ ipmart?)?Το tomtom δεν ειναι up to date οποτε δεν μου κανει δουλεια.

Το RDS σε μενα δεν βγαζει πληροφοριες σχετικα με ποιο τραγουδι πεζει στον ραδιοφωνικο σταθμο αλλα εμφανιζει κατι ασχετες πληροφοριες κατι telasonera σε ολους τους σταθμους που υποστηριζουν RDS

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

εχει βαλει κανεις το Garmin (αν ναι να πει εστω το site πχ ipmart?)?Το tomtom δεν ειναι up to date οποτε δεν μου κανει δουλεια.

Το RDS σε μενα δεν βγαζει πληροφοριες σχετικα με ποιο τραγουδι πεζει στον ραδιοφωνικο σταθμο αλλα εμφανιζει κατι ασχετες πληροφοριες κατι telasonera σε ολους τους σταθμους που υποστηριζουν RDS

για το garmin υπαρχει αναλογο θεμα εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=194202διαβασε τη σελιδα 3 ναι θατο βρεις στο ιπμαρτ διαβασε και το αντιστιχο θεμα για τα νοκια s60 για το τομ-τομ τη θες να πεις? το rds το ιδιο κανει και σε μενα

Ειχα προβλημα με τα εισερχομενα sms μετα την τελευταια αναθμιση.Δηλαδη δεν εμφανιζοταν ο διαλογος του νεου μυνηματος με το κουμπακι για απαντηση.

Οποτε αναγκαζμαι να μπω καθε φορα στα μυνηματα εισερχομενα προβολη κλπ για να δω το νεο μυνημα.

Εκανα παλι αναβαθμιση μηπως δεν ειχε κατσει καλα οπως μου προτεινατε καποιοι.

Τελικα ανακαλυψα οτι με clean τηλεφωνο μετα την αναβαθμιση οταν ερχεται μυνημα εμφανιζεται μπροστα ο διαλογος "Νεο μυνημα απο ταδε ".

Μετα το restore που κανω απο το τελευταιο backup Πριν την αναβαθμιση δεν εμφανιζεται πλεον.Καμια ιδεα? Το ιδιο backup χρησιμοποιουσα και πριν απο τις προηγουμενες αναβαθμισεις δεν ειχα προβλημα τετοιο ποτε.Δεν εχω εγκαταστησει κανενα σχετικο προγραμμα για sms Κλπ.

Αν μπορει να σκεφτει κατι καποιος ας βοηθησει γιατι δεν βρισκω κατι :(

Eυχαριστω!

Τελικα βρηκα τα default themes που εψαχνα αν ποτε τα σβησει κανεις και τα θελει ας μου πει.

Το μονο προβλημα που παραμενει ειναι το πιο πανω με τα μυνηματα οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη

Ευχαριστω!!!

Τελικα βρηκα τα default themes που εψαχνα αν ποτε τα σβησει κανεις και τα θελει ας μου πει.

Τα είχα ανεβάσει και εγώ παλιότερα ( εδώ ) :).

Καλησπέρα!

Ήθελα να ρωτήσω αν η αναβάθμιση στο p1 γίνεται όπως & στα 'απλά' se,

δηλαδή από πάνω, χωρίς δηλαδη να σβήνονται τα πάντα από το κινητό.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Redmi Note 8T

Καλησπέρα!

Ήθελα να ρωτήσω αν η αναβάθμιση στο p1 γίνεται όπως & στα 'απλά' se,

δηλαδή από πάνω, χωρίς δηλαδη να σβήνονται τα πάντα από το κινητό.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

για και σε σενα η αναβαθμιση θα σβησει τα παντα απο την εσωτερικη μνημη του τηλ θα γινει οπως το αγορασες οποτε καλο ειναι να κανεις ενα μπακαπ σε οτι θες και μετα να την κανεις

• The title was changed to Sony Ericsson P1i