THANOS26 Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Παιδες υπαρχει μηπως εικονικο πληκτρολογιο για κλησεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Σίγουρα το θέλεις για το Ρ1 ??? Πως θα το χρησιμοποιήσεις αφού έχει πληκτρολόγιο από κάτω....? Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Παιδες υπαρχει μηπως εικονικο πληκτρολογιο για κλησεις?? ναι υπαρχει και το κατεβαζεις απο εδω:) http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=197625 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Παιδες υπαρχει μηπως εικονικο πληκτρολογιο για κλησεις?? δεν λέει και πολλά το πληκτρολογιο!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Με τα ελληνικά γράμματα δουλεύει; ναι δουλεύει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Παιδες συμβαινει το εξης απιστευτο... Σεταρα το email..(gmail) και δουλευει μια χαρα με wifi... Οταν προσπαθω να λαβω ή να στειλω με χρηση gprs μου βγαζει το εξης μηνυμα : Η ληψη απετυχε επειδη ο λογαριασμος εχει σφαλματα στις ρυθμισεις διακομιστη.. Και η λογικη μου ερωτηση ειναι..αν εχει σφαλμα στο διακομιστη (pop.xxxx.com και smtp.xxxxx.com) πως λαμβανω μια χαρα με wifi??:dash: Καμια ιδεα κανεις? :) Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου, αλλά στις ρυθμίσεις της σύνδεσης GPRS που έχεις. Πολύ πιθανόν να συνδέεσαι με μια σύνδεση τύπου wap.vodafone.gr (γι΄αυτό και μπαίνεις κανονικά στο ιντερνέρ μέσω της συγκεκριμένης σύνδεσης). Για τα email όμως η σύνδεση πρέπει να κάτι που να μοιάζει με internet.vodafone.gr Δεν ξέρω σε ποια εταιρεία είσαι. Αν είσαι πάντως στη vodafone κάνε τις παραπάνω αλλαγές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 όντως ο ilias74 έχει δίκιο . Μέσω wap δεν μπορείς να μπείς στο λογαριασμό με τα μαιλ σου.Κι εγώ που είχα wind δεν μπορούσα να δω τα μαιλ μου ενώ με το wi-fi τα έβλεπα. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις συσκευές όχι μόνο στο p1. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drikos_pag Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 να ρωτησω κατι ρε παιδια υπαρχει τελικα κανενα προγραμμα για msn mesw wifi???an nai mporei na mou grapsei kalios to link gt psaxnw kai den mporw na vrw....ektos apo to fring giati se emena den paizei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 να ρωτησω κατι ρε παιδια υπαρχει τελικα κανενα προγραμμα για msn mesw wifi???an nai mporei na mou grapsei kalios to link gt psaxnw kai den mporw na vrw....ektos apo to fring giati se emena den paizei... υπάρχει και το agilemessager και το IM . Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Τα περισσότερα. Σου προτείνω Slick ή το IM+ . Δες στο Ipmart.Tα έχει και τα 2... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyperes Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 ΜΗΠΩΣ το ανοιγεις (το τραγουδι)μεσα απο τη ''ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ'':rolleyes: ετσι αν το κανεις θα παιξει μονο αυτο που επελεξες και οχι ολα;) Μα αν πάω απο τον music player δε μου τα εμφανίζει...(είναι αποθηκευμένα στην κάρτα) Παράθεση sfasfs Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Παιδιά ξέρετε κάποιο τρόπο να στέλνω και να λαμβάνω τα mail από hotmail με το κινητό???? Και επίσης ξέρετε κανά screen protector που μπορώ να βρώ γιατί το παλιό μου τα έχει παίξει.... Τελικά το μόνο αρνητικό του κινητού για μένα σε σχέση με το Ν95 είναι ότι δεν έχει HSDPA για να κατεβάζει γρήγορα μέσω 3g...Αν δεν κάνω λάθος εδώ στην επαρχία που είμαι με απλό 3g κατεβάζεις με 768Kbps ενώ με HSDPA κατεβάζεις με 1,8 Mbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 ναι δουλεύει Αν δουλεύει και με τα ελληνικά τότε το premium contacts λέει πολύ! Άντε να κυκλοφορήσει να το χαρούμε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Μα αν πάω απο τον music player δε μου τα εμφανίζει...(είναι αποθηκευμένα στην κάρτα) Βάλε τα τραγουδια στη memory stick στο φακελο ''music'' μετα ανοιξε το music player του κινητου σου και πατα ''περισσοτερα'' και μετα ''ενημερωση μουσικης'' τοτε θα στα εμφανισει ολα οσα εχεις βαλει στη ''memory stick'';) Για δοκιμασε το και πες μου!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 ειναι σπαστικο καθε φορα που αλλαζεις ενα theme να αλλαζουν και οι ηχοι κλησης - μηνυματων (εαν τους περιεχει το theme ) Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 ειναι σπαστικο καθε φορα που αλλαζεις ενα theme να αλλαζουν και οι ηχοι κλησης - μηνυματων (εαν τους περιεχει το theme ) ΑΘΑΝΑΤΗ SE!!!! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 ΑΘΑΝΑΤΗ SE!!!! Μην κοροϊδεύετε την SonyEricsson! Το ίδιο πρόβλημα έχει και η Nokia! Είναι θέμα σχεδιασμού του software! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Βασικά,όταν αλλάζεις θέμα και βάζεις ένα που έχει τους δικούς του ήχους σε ρωτάει αν θέλεις να φορτωθούν και οι ήχοι... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_dim Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Βασικά,όταν αλλάζεις θέμα και βάζεις ένα που έχει τους δικούς του ήχους σε ρωτάει αν θέλεις να φορτωθούν και οι ήχοι... Εμενα μια φορα δεν με ρωταει τιποτα...παιρνει πρωτοβουλιες... :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Έχει προσωπικότητα το άτιμο... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyperes Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Βάλε τα τραγουδια στη memory stick στο φακελο ''music'' μετα ανοιξε το music player του κινητου σου και πατα ''περισσοτερα'' και μετα ''ενημερωση μουσικης'' τοτε θα στα εμφανισει ολα οσα εχεις βαλει στη ''memory stick'';) Για δοκιμασε το και πες μου!!! Thanks, όταν αποσύνδεσα το καλώδιο απο το pc τότε "ενημερώθηκε" , πρίν δε φόρτωνε... Παράθεση sfasfs Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Παιδιά ξέρετε κάποιο τρόπο να στέλνω και να λαμβάνω τα mail από hotmail με το κινητό???? Και επίσης ξέρετε κανά screen protector που μπορώ να βρώ γιατί το παλιό μου τα έχει παίξει.... Τελικά το μόνο αρνητικό του κινητού για μένα σε σχέση με το Ν95 είναι ότι δεν έχει HSDPA για να κατεβάζει γρήγορα μέσω 3g...Αν δεν κάνω λάθος εδώ στην επαρχία που είμαι με απλό 3g κατεβάζεις με 768Kbps ενώ με HSDPA κατεβάζεις με 1,8 Mbps Όχι, το απλό 3G υποστηρίζει ταχύτητες έως 384kbps. Αντίθετα, το HSDPA μέχρι 3.6mbps για την ώρα. Από του χρόνου, θα ανέβει στα 7.2 (ήδη ισχύει στην Ιταλία, π.χ.). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Όχι, το απλό 3G υποστηρίζει ταχύτητες έως 384kbps. Αντίθετα, το HSDPA μέχρι 3.6mbps για την ώρα. Από του χρόνου, θα ανέβει στα 7.2 (ήδη ισχύει στην Ιταλία, π.χ.). Για το απλό 3g δεν το ήξερα αλλά για το HSDPA είναι 3,6 μόνο στίς μεγάλες πόλεις.Στην επαρχία είναι 1,8 και το γράφει και στο site της cote:) Για τις άλλες ερωτήσεις ξέρει κανείς κάτι; Επίσης ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για α χρησημοποιώ το κινητό σαν modem μέσω bluetooth και να μπαίνω στο internet από τον φορητό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Απλά εγκατέστησε το πρόγραμμα. Όχι πως είναι απαραίτητο απλά θα σε διευκολύνει. Αλλιώς,πήγαινε εδώ που έχει έναν πολύ καλό οδηγό για να το κάνεις. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 και το 1,8 δεν είναι μικρή ταχύτητα πάντως. Να ρωτήσω υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να κάνω download από το κινητό ; (σαν το Limwire, bittorrent του pc) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts