Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχε στο νου ότι θα χάσεις τα πάντα μέσα στο κινητό. Μετά την αναβάθμιση το κινητό σου θα βρεθεί στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν την ημέρα που το έβγαλες από το κουτί.

Υ.Σ. Να ακολουθήσεις τις οδηγίες που θα σου δώσει κατά γράμμα

Ευχαριστω ilia.....να δουμε...ελπιζω μην κανω καμια πατατα...μπορει να παθει κατι το hardware η καμια μνημη?...αν κολησει για καποιο λογο πχ κατα την αναβαθμηση...?

[sIGPIC][/sIGPIC]"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν"

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πως γινεται να σωσουμε μηνυματα, τηλ.καταλ, κ σημειωσεις ημερολογιου για να τα περασουμε μετα την αναβαθμιση?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω ilia.....να δουμε...ελπιζω μην κανω καμια πατατα...μπορει να παθει κατι το hardware η καμια μνημη?...αν κολησει για καποιο λογο πχ κατα την αναβαθμηση...?

Απ' ότι γνωρίζω, το χειρότερο που μπορείς να πάθεις (σπάνια συμβαίνει) είναι να μην ολοκληρωθεί η αναβάθμιση και να μην ανοίγει το κινητό (δλδ να βλέπεις άσπρη οθόνη). Το είχα πάθει με το P990i. Ακόμα και αυτό όμως διορθώνεται απλά κάνοντας ξανά την διαδικασία αναβάθμισης από την αρχή.

Πάντως, δεν νομίζω να πάθεις τίποτα. Πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα ότι από την στιγμή που αγόρασες smartphone θα κάνεις και αναβαθμίσεις. Είναι στο πρόγραμμα. Η διαδικασία είναι απλή, δεν απευθύνεται σε τίποτα geeks αλλά στον μέσο χρήστη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Sorry άμα είμαι off topic. Μου βγάζει λάθος ώρα στα μηνύματα ξέρει κανείς κάτι γι’ αυτό (Πχ μου το στείλανε 5:00 και αυτό μου δείχνει 3:20)???????

κι εμένα το κάνει αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. αν κάποιος έχει βρεί κάποια λύση ας ποστάρει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Φιλε μου μου εδωσες πασα ειμουν ετοιμος να γραψω για αυτο το θεμα..

Εμενα με χρηση 10 με 15 τηλεφωνα χωρις να μπω ιντερνετ και χωρις να παιξω games αντε κανα τεταρτο ημερησιος και ανταλαγη οχι τρελλη με bluetooth, το εβαλα για φωρτιση την προηγουμενη πεμπτη βραδυ ολη νυχτα το εβγαλα το πρωι και ακομα ειναι στην μεση και ενα νταμακι κατω και εχω τραβηξει και καμια 20ρια photo απο τοτε..

6 ΜΕΡΕΣ :w00t: και ακομα ειναι σχεδον στην μεση?? Ουτε εγω που το βλεπω δεν το πιστευω.....

Μηπως η δικια σου ειναι ζαβη τι να σου πω συμβαινουν αυτα..

Εγω παντως απο την ημερα που το πηρα το φορτιζω νυχτα και το βγαζω το πρωι, ποτε δεν το εβγαλα με το που φορτισε..

Δεν πας σε εναν γερμανο να σου κανει μια μετρηση μηπως τα μεσα της ειναι ζαβλακομενα..

Και δεν νομιζω να εχει κατι αλλο που να σου τρωει ενεργεια εκτος και εχεις στο 3g και οποτε δεν το βρισκει να ψαχνει συνεχεια για gsm και αυτη η συνεχης αλλαγη να την γονατιζει...

αυτό που κάνω εδώ και μια βδομάδα που το χω είναι να αφήνω την μπαταρία να εξαντληθεί πλήρως προτού κάνω φόρτιση. το θέμα είναι πως φορτίζει σε δυο ώρες το πολύ. οπότε μετά το βγάζω.

Το μυστικό είναι να αφήνεις την μπαταρία στην πρώτη φόρτιση να φορτίζει γύρο στις 10-12 ώρες!!! Μετά δουλεύεις το τηλ. κανονικά μέχρι να κλείσει απο μπαταρία!!! Το ξαναφορτίζεις κανονικά και αυτό ήταν!!!! Αυτό το κάνω εδώ και 8 χρόνια που ασχολούμε με κινήτα και ποτέ κανένα δεν μου έχει χαλάσει απο μπαταρία !!!!:):):):D

Καλημερα σε ολους αν καποιος γνωριζη να μου πει αν η μπαταρια του ρ1 τερειαζη με καποιο αλλο sony ? Γιατι μετα απο εναμιση μηνα εβγαλα για πρωτη φορα την μπαταρια και διαπιστωσα οτι δεν ειναι καινουργια .

Το καταλαβα απο 2 μερη > το 1 ειναι οτι εχη κολλημενα 4 αυτοκολητα απο αυτα που βαζουνε στο σερβης (το ξερω απο το ρ990 ) με νουμερα χειρογραφα για να μην μπερδευτη το τηλ. η μπαταρια και το καπακι με καποιο αλλο , το 2 ειναι οτι ειναι σβησμενα το S/N ΚΑΙ ΤΟ P/N και τωρα δεν ξερω τι να κανω γιατι στο σερβης ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΓΑ ΠΟΤΕΕΕ .

Μου την κανανε στο μαγαζη που το πηρα . Με ποιΟ αλλο τερειαζη ????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΝΙΚΟΣ

παιδια επειδη μου εχει κατσι για καλα να το πα;ρω θα ηθελα να ρωτησω ορισμενα πραγματα

1.- σχετικα με την μπαταρια μονο για φωνη ποσο κραταει??

2.- χρισημοποιοω το i-call υπαρχει δυνατοτητα να εχει καποιο voip client h θα χριασθει καποιο εχτρα προγραμμα

3.- αναβαθμιση αν το παρω τωρα θα χρειασθη (η καινουργια εκδοση ποια ειναι??????)?????

4,- GPS - χαρτες εχει η επιπροσθετα τα βαζουμε?????

6.- κολληματα υπαρχουν ??????

θα ηθελα καποιοσ να μου απαντηση γιατι σε πρωτη φαση δεν εχω ξανασχοληθει με το λειτουργικο αυτου του τ/φ... και κατα δευτερων ειναι εχει και καποιο κοστος

ευχ.........

Σχετικά με την λάθος ώρα στα μήνυμα πήρα την Ericsson έτσι για πλάκα να δω τι θα μου πούνε. Η απάντηση τους ήταν μετά από μίση ώρα στο τηλέφωνο ότι πρέπει να έχω στο ‘ρύθμιση τρέχουσας ζώνης ώρας’ Αθηνά που το έχω έτσι και αλλιώς. Τους είπα ότι το έχω σωστό και αυτή μου λέγανε ότι δεν το έχω Αθηνά τελικά τους το έκλεισα. Τα συμπεράσματα δικά σας ..................

Άμα ξέρει κάποιος κάτι ας βοηθήσει.

Σχετικά με την λάθος ώρα στα μήνυμα πήρα την Ericsson έτσι για πλάκα να δω τι θα μου πούνε. Η απάντηση τους ήταν μετά από μίση ώρα στο τηλέφωνο ότι πρέπει να έχω στο ‘ρύθμιση τρέχουσας ζώνης ώρας’ Αθηνά που το έχω έτσι και αλλιώς. Τους είπα ότι το έχω σωστό και αυτή μου λέγανε ότι δεν το έχω Αθηνά τελικά τους το έκλεισα. Τα συμπεράσματα δικά σας ..................

Άμα ξέρει κάποιος κάτι ας βοηθήσει.

Μάλλον απο ότι κατάλαβα πάνε και αυτοί κατα διαόλου αφου δεν ξέρουν τι τους γίνεται!!!!:mad::mad:

Βάζουν τον κάθε άσχετο στην υποστήριξη του πρωιόντος με αποτέλεσμα να μην γίνεται σωστά η δουλειά μας!!!:mad::mad::mad:

Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος πια έκδοση firmware είναι η τελευταία γιατί δεν θέλω να κάνω τσάμπα εγκατάσταση του

firmware update;

Ευχαριστώ.

Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος πια έκδοση firmware είναι η τελευταία γιατί δεν θέλω να κάνω τσάμπα εγκατάσταση του

firmware update;

Ευχαριστώ.

νομιζω ειναι η R9H005:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Ναι αυτή είναι.

Κάποιος είχε αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή Opera Mobile 9.5 που θα είναι πάρα πολύ καλός.Αυτός θα αντικαθιστά τον ενσωματομένο ή θα είναι όπως όλα τα άλλα τα προγράμματα για το κινητό μας? Αν αντικαθιστά τον ενσωματομένο,η εκγατάστη του θα γίνεται με αναβάθμιση του λογισμικού υποθέτω...

no sig...

Κάποιος είχε αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή Opera Mobile 9.5 ...

Ας κυκλοφορήσει πρώτα το Opera Mobile 9 που περιμένουμε εδώ και ένα χρόνο περίπου και βλέπουμε για το 9.5...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σόρρυ αυτό εννoούσα!

EDIT: Έψαξα παντού αλλά δεν βρήκα τίποτα. Υπάρχει κανένας τρόπος ( όποιοσδήποτε ) ή κάποιο πρόγραμμα για να δούμε επιτυχλως τα mail μας στο yahoo? Εκτός του να πάμε μέσω browser,γίνεται τελικά κάπως αλλιώς?

Thanks

no sig...

Εγώ πήρα να τους πω για το πρόβλημα με τα μηνύματα και μου είπαν να ξαναπεράσω το update,γιατί θα είχε κριό πρόβλημα την ώρα που πέρναγε το Ελληνικό λεξικό.Θα τους ξαναπάρω και θα τους πω ότι την έκανα αλλα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα,να δω τι θα μου πούνε.
:)

firmware update;

Ευχαριστώ.

νομιζω ειναι η R9H005:O

R9J005 ;)

pws pernaw tis rithmisis gia GPRS ?

ekana to sms ala pali gprs mi diathesimo leei

δεν χρειαζεται να στειλεις κανενα μηνυμα...τις βρισκει μονο του το κινητο οταν το ανοιγεις με τη σιμ μεσα...;)

αν θες χειροκινητα πας πινακας ελεγχου>συνδεσεις>οδηγος internet:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

ekei pou les , emena leei could not download settings , contact your operator

ti δικτυο εχεις;;;;

εμενα σε κοσμοτε και γουιντ δουλευει....στην αρχη μου εβγαλε αυτο που εβγαλε και σε σενα αλλα τελικα ειχαν ερθει οι ρυθμισεις και δουλευε κανονικα...:)

δειχνει οτι εχεις σημα gprs;;; ξερεις εκεινο το μπλε χρωμα πανω απο το σημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

to eklisa kai to aniksa kai ok to dixni to sima gprs sinexia tora

to thema ine sto 3G

kati paei lathos

stis epiloges diktiwn exw to cosmote me to simatagi tou 3g epilegmeno ala paei na sindethei kai me peta ekso meta

mesa sto spiti 3g katholoy

o aderfos mou omos me cosmote mesa sto spiti exi 3g full

de katalabenw ti paei lathos,,

P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek

λοιπον πήγαινε:

πίνακας ελεγχου>συνδέσεις>κινητά δίκτυα>μετα πάτα περισσοτερα και επέλεξε ΔΊΚΤΥΑ GSM/3G>επελεξε μονο 3g.:rolleyes:

an δεν λειτουργήσει πήγαινε παλι

πίνακας ελεγχου>συνδέσεις>κινητά δίκτυα>επέλεξε μη αυτόματη αναζήτηση και επέλεξε το δίκτυο σου:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

χαιρεται σε όλους!πριν 5 μέρες πήρα και εγώ το P1 και μετά απο το update δεν μπορώ να έχω Ελληνικά στο μενού.Κάνω εγκατάσταση το p1__language_files_cxc162108 r6f41 αφού αυτη είναι η έκδοση που έχει το τηλέφωνο μου και τα περνάει κανονικά.

Όταν όμως κάποιος με καλεί και δεν απαντήσω κάνει μόνο του επανεκκίνηση. Όταν ανοίγει γράφει ότι "εγινε επανεκκίνηση για βελτιστοποίηση της απόδοσης". με αγγλικά λειτουργεί μια χαρα!

ευχαριστώ προκαταβολικά!

• The title was changed to Sony Ericsson P1i