akis_k Δημ. November 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 ειχα δει μια 512mb sandisk και μια παλι 512mb sony η sandisk ειχε 3mbs και η sony 15mbs.(ταχυτητα εγγραφης εννοω) αυτη η διαφορα στην ταχυτητα φαινεται στην πραξη...πχ ποσο γρηγορα ανοιγει τα βιντεο.;;;;;;; Από όσο θυμάμαι η διαφορά στην ταχύτητα είχε σχέση μόνο για το Card Reader του υπολογιστή και όχι με το κινητό :). (Άμα είμαι λάθος ας με διορθώσει κάποιος :O) οχι εξακολουθω να μην μπορω να δω τις φωτο τη μια μετα την αλλη παρα μονο αμα παω πισω συνεχεια!!! :< τι λες να φταίει ?? για αυτο με τα ακουστικα εχει κανενας εμπειρια η θα γινω ο πρωτος ?? Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι για το τι μπορεί να φταίει :(. Τώρα για τα ακουστικά από ότι φαίνεται μάλλον ο πρώτος θα είσαι :D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stash Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 ειχα δει μια 512mb sandisk και μια παλι 512mb sony η sandisk ειχε 3mbs και η sony 15mbs.(ταχυτητα εγγραφης εννοω) αυτη η διαφορα στην ταχυτητα φαινεται στην πραξη...πχ ποσο γρηγορα ανοιγει τα βιντεο.;;;;;;; Θα δεις διαφορά (όπως και σε απλές φωτογραφικές) όταν τραβάς φωτογραφίες/βίντεο και τα αποθηκεύεις στην κάρτα... (θα κάνει πολύ πιο γρήγορα μέχρι να μπορέσεις να τραβήξεις την επόμενη φωτογραφεία.) Αυτό ισχύει γενικά οπότε δεν θα είναι μόνο για φωτ/βίντεο η διαφορά. στην ανάγνωση/άνοιγμα δεν παίζει ρόλο η ταχύτητα εγγραφής αλλά ανάγνωσης που είναι διαφορετική.. EDIT: Με πρόλαβες akis... Δεν ξέρω αποκλειστικά για το P1i αλλά όπως έγραψα αυτό ισχύει γενικά (Card Readers, Φωτογραφικές κλπ). @manolisv: Χαζή ερώτηση αλλά... Από πού πας να δεις τις φωτογραφίες και δεν μπορείς να κάνεις συνεχόμενη προβολή?? Από το Menu->Πολυμέσα->Εικόνες όταν κάνεις προβολή σε μια εικόνα μπορείς με το jog να κάνεις εναλλαγή εικόνων (ή ακόμα και αυτόματη εναλλαγή) όπως επίσης και από το preview που κάνει η κάμερα. Αντίθετα από το Menu->Εργαλεία->Διαχείριση αρχείων άμα κάνεις προβολή μιας εικόνας δεν μπορείς να κάνεις εναλλαγή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 εμενα η 4αρα που αποτι βλεπω εχει τα ιδια παει αρκετα καλα φαντασου τι θα κανει η sony by the way 3mbs egrafis kai 10 mbs anagnosis... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
I_LOVE_NIKHTAKH_ Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Θα δεις διαφορά (όπως και σε απλές φωτογραφικές) όταν τραβάς φωτογραφίες/βίντεο και τα αποθηκεύεις στην κάρτα... (θα κάνει πολύ πιο γρήγορα μέχρι να μπορέσεις να τραβήξεις την επόμενη φωτογραφεία.) Αυτό ισχύει γενικά οπότε δεν θα είναι μόνο για φωτ/βίντεο η διαφορά. στην ανάγνωση/άνοιγμα δεν παίζει ρόλο η ταχύτητα εγγραφής αλλά ανάγνωσης που είναι διαφορετική.. ναι η ταχυτητα αναγνωσης ειναι διαφορετικη...αλλα συνηθως οταν μια καρτα εχει μεγαλυτερη ταχυτητα εγγραφης απο μια αλλη εχει και ταχυτητα αναγνωσης μεγαλυτερη.. ευχαριστω για τη βοηθεια...θα ψαξω στο γερμανο να βρω καμια sony 2gb τοτε γιατι eshop δεν εχουν sony...ξερετε που αλλου μπορω να κοιταξω για καρτες;;:rolleyes: ΤΗΑΝΚS A LOT akis_k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 ναι η ταχυτητα αναγνωσης ειναι διαφορετικη...αλλα συνηθως οταν μια καρτα εχει μεγαλυτερη ταχυτητα εγγραφης απο μια αλλη εχει και ταχυτητα αναγνωσης μεγαλυτερη.. ευχαριστω για τη βοηθεια...θα ψαξω στο γερμανο να βρω καμια sony 2gb τοτε γιατι eshop δεν εχουν sony...ξερετε που αλλου μπορω να κοιταξω για καρτες;;:rolleyes: :rolleyes:... • ΡhotoΑgora (35.00ε) • Πλαίσιο (39.90ε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Μια βοηθεια.θελω στα τραγουδια οταν παιζουν ορισμενα στο media player να εχουν το εξωφυλλο του σιντι.οτι κ αν εχω κανει δε τα δειχνει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 εγω εχω περασει cd ολοκληρα με τις φοτο κατα λαθος και οταν πεζω ενα τραγουδι απο τον φακελο αυτο μου το βγαζει εκει που εχει το πλατο κανονικα.... οποτε καπως αν πειραματιστεις με φακελους ξεχωριστους μηπως δουλεψει? Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 οχι εξακολουθω να μην μπορω να δω τις φωτο τη μια μετα την αλλη παρα μονο αμα παω πισω συνεχεια!!! :< τι λες να φταίει ?? για αυτο με τα ακουστικα εχει κανενας εμπειρια η θα γινω ο πρωτος ?? ontws tsekare to ayto mee tis eikones apo poy pas na tis deis giati apo tin diaxeirisi arxeiwn ontws den ginetai na tis "rolareis" me to jog i ta belakia,prepei na pigaineis pisw kathe fora.. gia akoustika, xrisimopoiw ta akoustika tou w850 (ayto eixa prin to p1) kai eimai poly eyxaristimenos.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Ρε παιδιά αυτό διάβασα και έκανα το σχόλιο για το ραφιόφωνο. http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones?cc=gr&lc=el#view=phones&cdl=1&s=0&detail=0&cmp=1&acc_cid=0&cid=0&pid_type=phone&cmp_id0=250238&cmp_id1=192746&acc_pid=0&pid=250238 Ε όχι και δεν ξέρω τα χαρακτηριστικά, ενώ έχω και p990 φίλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 @hasodikis (καλωσόρισες) Έτσι ακριβώς είναι. Υπάρχουν λειτουργίες που απαιτούν υποχρεωτικά την αφή. Είναι κρίμα και πρέπει να ομολογήσω ότι και εμένα με ενοχλεί πολύ συχνά αυτό. Βασικά αν υπήρχαν κάποιες συντομεύσεις όπως για π.χ. για το copy/paste θα ήταν πολύ πιο βολικά τα πράγματα. Από την άλλη όμως σκέφτομαι πως αν δεν το θέλαμε αυτό τότε ίσως θα έπρεπε να είχαμε επιλέξει κάποιο άλλο τηλέφωνο χωρίς οθόνη αφής... @προς αυτούς που έχουν το πρόβλημα με το Τ9: ποιας περιοχής είναι το τηλέφωνο; (δηλαδή ποιο CDA έχετε; ) Ρωτάω μήπως έχει κάποια σχέση αυτό... Εγώ έχω το (CDA 162024/92 R5A) Λές να έχει κάποια σχέση αυτό;:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 ontws tsekare to ayto mee tis eikones apo poy pas na tis deis giati apo tin diaxeirisi arxeiwn ontws den ginetai na tis "rolareis" me to jog i ta belakia,prepei na pigaineis pisw kathe fora.. gia akoustika, xrisimopoiw ta akoustika tou w850 (ayto eixa prin to p1) kai eimai poly eyxaristimenos.. πραγκειλα και εγω τα πιο γθηνα που βρηκα με το στυλ που εχει η sony που μπενει ουσιαστικα στο αυτι και απο ενα mp3 Που ειχα ηταν μια χαρα οποτε βλεπουμε ... τωρα αυτο με τις εικονες τι να καν ω αμα παρω τηλ δεν θα μπορεσουν να βοηθησουν ... πρεπει να παω απο κανα service? καλα δεν ειναι ακι προβλημα που δεν σου επιτετρεπει να χρησιμοποιησεις το κινητο απλα το παρατηρισα.. Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 εγω εχω περασει cd ολοκληρα με τις φοτο κατα λαθος και οταν πεζω ενα τραγουδι απο τον φακελο αυτο μου το βγαζει εκει που εχει το πλατο κανονικα.... οποτε καπως αν πειραματιστεις με φακελους ξεχωριστους μηπως δουλεψει? Το εχω κανει.εχω κ ενα προγραμμα που περναει στα κομματια τα εξωφυλλα τους κ μολις τα περναω στο κιν τα ΜΡ3 μου βγαζει αποτυχια κ δε παιζουν.οποιος μπορει ας βοηθησει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tmal7650 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Καλημερα,ειμαι κ εγω ενας κατοχος του κινητου μετα απο πολλα χρονια διπλα σε νοκια.Προσπαθω εδω και μερες να δω mobile tv to P1i .Τζιφος....χρεωνομαι και δεν παιζει με τιποτα.....παιρνω την wind με στελνει στην ερικσον παιρνω την ερικσον λεει οτι φταει η wind.Πριν αγορασω το κινητο επικοινωνησα και με τους δυο και μου ειπαν οτι θα λειτουργει....τι γινεται ρε παιδια βοηθεια κανω κατι εγω λαθος η να παω να τους αρχισω στα χαστουκια που δεν ξερουν που τους πανε τα 4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Καλημερα,ειμαι κ εγω ενας κατοχος του κινητου μετα απο πολλα χρονια διπλα σε νοκια.Προσπαθω εδω και μερες να δω mobile tv to P1i .Τζιφος....χρεωνομαι και δεν παιζει με τιποτα.....παιρνω την wind με στελνει στην ερικσον παιρνω την ερικσον λεει οτι φταει η wind.Πριν αγορασω το κινητο επικοινωνησα και με τους δυο και μου ειπαν οτι θα λειτουργει....τι γινεται ρε παιδια βοηθεια κανω κατι εγω λαθος η να παω να τους αρχισω στα χαστουκια που δεν ξερουν που τους πανε τα 4? ki egw to exw ayto to "problima" alla mallon ftaiei to oti ekei poy piga na xrisimopoiisw to mob.tv den eixe 3g sima........den kserw ti allo na ypothesw...(an kai nomizw den paizei kai terastio rolo giati toulaxiston stin wind ypotithetai pws mporeis na deis tv kai xwris 3g kinito) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 παιδια καμια φορα οταν μ στελνουν βιντεο με bluetooth τρωει κολληματα και δεν τα αποθηκευει. δειχνει οτι τα παιρνει αλλα δεν υπαρχουν στο μνμτα. και πρεπει να του κανω ρεσετ για να στρωσει. το εχει παρατηρησει κανεισ αλλος? εχω και παλια εκδοση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 παιδια καμια φορα οταν μ στελνουν βιντεο με bluetooth τρωει κολληματα και δεν τα αποθηκευει. δειχνει οτι τα παιρνει αλλα δεν υπαρχουν στο μνμτα. και πρεπει να του κανω ρεσετ για να στρωσει. το εχει παρατηρησει κανεισ αλλος? εχω και παλια εκδοση... μια φορα μου εχει τυχει μονο.και εχω κι εγω προηγουμενη εκδοση....:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 +1ας και εγω σε αρκετες περιπρτωσεις με την παλια εκδοση ενο τελειωνε η αποστολη δεν υπηρχε μηνυμα οπωτε επρεπε καθε φορα να ελενχω και αυτη την περιπτωση... λογικα με μια αναβαθμηση θα στρωσει Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelpap4 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Όσοι αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα με το ελληνικό Τ9 που κρασάρει την εφαρμογή μηνύματα, σημειώσεις, ημερολόγιο κτλ, πρέπει να πάρουμε από αύριο τηλέφωνο στη Sony Ericsson (801-11-810 810) και να τους το πούμε, πιέζοντάς τους να το λύσουν το συντομότερο δυνατόν. Θα πρέπει να τους αναφέρουμε ακριβώς και τον κωδικό αιτίας: Η εφαρμογή έκλεισε: Εφαρμογή: QMapp Κωδικός αιτίας:E32USER-Cbase Αριθμός αιτίας:21 Ρε παιδια, εχω το ιδιο προβλημα...καλεσα και μου λεγανε να αλλαξω sim και κατι τετοια...πανε καλα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Τις ίδιες κουταμάρες (περί SIM) μου είπαν και εμένα μόλις τώρα. Για να αποφύγετε να σας λένε "αλλάξτε κάρτα SIM" θα πρέπει να επισημάνετε ότι το πρόβλημα δεν εμφανίζεται μόνο στα SMS αλλά και στις ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ, QUICKOFFICE, ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ κτλ. Επίσης να επιμείνετε να καταγραφεί το πρόβλημα και να σταλεί ειδοποίηση στο αρμόδιο τμήμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Τα ίδια ακριβώς μου λέγανε και εμένα!!!!!!!! Περι Sim και τετοιες βλακίες!!!! Οι παλιο Λοποδήτες!!!!!!!:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 :) Apps: Web-Browser .... "UCWEB5.0" .... Link: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2126197#post2126197 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 οταν πας να ανοιξεις ενα μυνημα κανει refresh καθε φορα σε ολα τα μυνηματα. Εγω εφτιαξα εναν δευτερο φακελο και καθε 30 μυνηματα πχ τα ριχνω στον αλλον φακελο,ετσι κανει πιο γρηφορα refresh @προς αυτούς που έχουν το πρόβλημα με το Τ9: ποιας περιοχής είναι το τηλέφωνο; (δηλαδή ποιο CDA έχετε; ) Ρωτάω μήπως έχει κάποια σχέση αυτό... Εχω CDA162024/92 R5A.Δεν εχω προλαβει να παρω ακομα τηλ.γιατι γυριζω καθε μερα αργα και εχουν κλεισει.Τι σας ειπαν δηλαδη για τις SIMS,εγω εχω Ιταλικη sim τι θα μου πουνε?? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Παιδιά, σχετικά με το πρόβλημα που αναφέρετε με τα SMS εγώ έβγαλα απλώς το Τ9.Ούτως ή άλλως πιό πολύ πρόβλημα ήταν γιατί σου έβγαζε τις λέξεις με τόνους και έτσι μετρούσε διπλό το SMS... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Παιδιά, σχετικά με το πρόβλημα που αναφέρετε με τα SMS εγώ έβγαλα απλώς το Τ9.Ούτως ή άλλως πιό πολύ πρόβλημα ήταν γιατί σου έβγαζε τις λέξεις με τόνους και έτσι μετρούσε διπλό το SMS... Ναι έχεις κάπου δίκιο αλλα αν ήσουν λίγο προσεκτικός και απέφευγες τις λέξεις με τους τόνους, μπορούσες και χρησιμοποιούσες την έξυπνη εισαγωγή κειμένου κάτι που με είχε βολέψει παρα πολύ και μου λείπει τώρα που έχω βγάλει το T9.Στην πραγματικότητα δεν το έχω βγάλει,απλά έχω διαλέξει σαν πρώτη γλώσσα την Ιταλική και σαν δεύτερη την Aγγλική και έτσι δεν μου εμφανίζει κανένα πρόβλημα.Το πρόβλημα υπάρχει ΜΟΝΟ στο Ελληνικό T9. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fehler Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Kalimera. Gnwrizei kaneis an yparhei sync suite tou P1 gia Mac? Sthn selida tis SE den vrika tipota. Euharistw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts