xvryzas Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 thanks αλλα δεν μπορεσα να ανοιξω τα λινκ..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 έχει κάποιο πρόβλημα το site. ούτε εμένα μου ανοίγει, δοκίμασε αργότερα ή αύριο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Κατά 90% θα το χτυπήσω κι εγώ τώρα τα Χριστούγεννα που θα έχω και την επιδότηση. Διάβασα αρκετές σελίδες από το θέμα αλλά εντάξη όχι και τις 100+ :wacko: Δύο ερωτήσεις για όποιον μπορεί να μου απαντήσει. 1ον, είναι αλήθεια ότι υπάρχει στην συσκευσία GPS συσκευή για το αυτοκίνητο? Δεν έχω δει να αναφερεται στο πακέτο αλλά κάπου διάβασα κάτι τέτοιο. Και 2ο πιο από τα gps software που κυκλοφορούν είναι συμβατό με το κινητό? Εντυπώσεις από κάποιον που χρησιμοποιεί κάποιο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Φιλε akis επεστρεψα ....:) P1i rules (και με StyleTap)....:D Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadMaster Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Κατά 90% θα το χτυπήσω κι εγώ τώρα τα Χριστούγεννα που θα έχω και την επιδότηση. Διάβασα αρκετές σελίδες από το θέμα αλλά εντάξη όχι και τις 100+ :wacko: Δύο ερωτήσεις για όποιον μπορεί να μου απαντήσει. 1ον, είναι αλήθεια ότι υπάρχει στην συσκευσία GPS συσκευή για το αυτοκίνητο? Δεν έχω δει να αναφερεται στο πακέτο αλλά κάπου διάβασα κάτι τέτοιο. Και 2ο πιο από τα gps software που κυκλοφορούν είναι συμβατό με το κινητό? Εντυπώσεις από κάποιον που χρησιμοποιεί κάποιο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) έχει μέσα στο πακέτο bluetooth δέκτη GPS (Πρόγραμμα: WayFinder 7... το οποίο το κατεβάζεις & κάνεις εγκατάσταση στο κινητό ακολουθώντας τις οδηγίες που έχει μέσα στο κουτί...ειναι πολυ εύκολο στην χρήση)το χρησιμοποιώ 2 βδομάδες & ειναι αψογο..ωστόσο υπάρχουν και άλλα προγραμματα αλλα προσωπικά τωρα στη αρχη χρησιμοποιώ αυτό. :spider: ... Επίσης ο δέκτης bluetooth εννοείται οτι είναι συμβατός και με άλλα κινητα & υπολογιστές που έχοουν bluetooh σε laptop με το Destinator PN που το δοκίμασα δουλεύει τέλεια ενώ έχει και πολύ καλή μπαταρία με μεγάλο χρόνο αναμονής(& στη συσκευασία του κινητού περιλαμβάνεται & φορτιστης αυτοκινήτου για το GPS που έχει μπαταρία λιθίου & 1χρόνος συνδρομή στο wayfinder για δωρεαν download αναβαθμίσεων του προγραμματος του GPS(WayFinder),πληροφοριων,& χαρτων απο διαφορες περιοχές/χώρες) Παράθεση SonyEricsson P1i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Φιλε akis επεστρεψα ....:) P1i rules (και με StyleTap)....:D Καλημέρα Γιώργο και καλός σε βρήκα.. ξανά :):D… Δεν μπορείς να κάνεις μακριά από uiq ε :p!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Παιδεια η τιμη του ποια ειναι αυτη τη στιγμη και αραγε ποσο να πεσει μεχρι την περιοδο των χριστουγεννων? Δεν κρατιεμαι!Το θελω και περιμενω την επιδοτηση μου! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Η ιμή του είναι 500 ευρώ και μάλλον μέρι τα χριστούγεννα δε θα πέσει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Παιδεια η τιμη του ποια ειναι αυτη τη στιγμη και αραγε ποσο να πεσει μεχρι την περιοδο των χριστουγεννων? Δεν κρατιεμαι!Το θελω και περιμενω την επιδοτηση μου! Polla paidia sto Buy And Sell ta dinoun kai me 350 eyrw elafrws metaxeirismena!!!Ektos an endiaferese na to pareis sfragismeno!!!:);) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Τοτε θα χρειαστώ ολη την επιδοτηση του οικογενειακού για παρτυ μου! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Polla paidia sto Buy And Sell ta dinoun kai me 350 eyrw elafrws metaxeirismena!!!Ektos an endiaferese na to pareis sfragismeno!!!:);) Μπα θα προτιμησω την επιλογη του καινουργιου για να εχω το κεφαλι μου ησυχο!Ασε που μαλλον η επιδοτηση μου θα με καλυψει και θα μου βγει δωρεαν!:D Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Η ιμή του είναι 500 ευρώ και μάλλον μέρι τα χριστούγεννα δε θα πέσει καθόλου. Η τιμή του δυστηχώς δε θα πέσει ούτε λεπτό μέχρι τα χριστούγεννα!!!τουλάχιστον έτσι μου είπαν στη vodafon!!!:(;):ninja: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 elpizo na mporesete na mou lisetai kai to provlima me tin entasi tou akoustikou. euxaristo... Την ροδέλα..... Λύστε μου μια απορία:αν περάσω όλες τις επαφές μου απο το outlook(μέσω sync), τις αναγνωρίζει ώστε με ένα πάτημα να βρίσκω μια επαφή;(εννοώ να μπορεί να έχει πρώτα Ελληνικά κι όχι όπως στο U600 που είναι....) Εμενα δούλεψε κανονικά,απλά σε μερικές επαφές έπρεπε να γράψω το πρώτο γράμμα με το πληκτρολόγιο γυρισμένο στα ελληνικά και έτσι μου τα έβρισκε όλα! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArchangelGr Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Για να γράψεις στο P1i μήνυμα με 160 χαρακτήρες : κεφαλαια και χωρίς T9! Χαχαχαχαχαχα πολυ καλο!!!! Παράθεση Σαμιώτης Π. Samsung Customer Care Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xvryzas Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 kollatos thanks σημερα το ανοιξε:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Από σήμερα είμαι κι εγώ κάτοχος του P1i :D:D Το φόρτισα κάνα τέταρτο μόνο αφού μου έβγαλε πλήρη μπαταρία. Μου φαίνεται λίγο δύσκολο στο χειρισμό και μάλλον θα κάτσω καμιά ωρίτσα με το μάνουαλ για το μάθω καλά. Χαίρομαι που άρχισαν να αυξάνονται οι χρήστες και οι εφαρμογές σιγά σιγά..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Παιδεια η τιμη του ποια ειναι αυτη τη στιγμη και αραγε ποσο να πεσει μεχρι την περιοδο των χριστουγεννων? Δεν κρατιεμαι!Το θελω και περιμενω την επιδοτηση μου! Για την τιμή του από επιδότηση δεν ξέρω να σου πω.. Ωστόσο αν σε ενδιαφέρει να το πάρεις από κάποιο μαγαζί τύπου e-shop-plaisio η τιμή είναι κάπως χαμηλωμένη. Μπορείς να το ψάξεις ή στα αντίστοιχα site που προανέφερα ή μέσω του http://www.scroutz.gr κ να βρεις κι άλλες τιμές από ηλεκτρονικά μαγαζιά. Ελπίζω να βοήθησα κάπως... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Θενκσ φιλος! Παντα ευπροσδεκτη η βοηθεια των μελων! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να μπεις σε sites που έχουν κάποια έξτρα ασφάλεια? Ας πούμε δεν μπορω να μπω σε στοιχηματικές σελίδες και να ποντάρω μέσω κινητού. Γίνεται κάτι γιαυτό με τον browser που έχει ή με κάποιον άλλο? Επίσης, για τον φίλο που είπε ότι χρησιμοποιεί το wayfinder αν θα μπορούσε να αναφέρει κάποιες ενδεικτικές χρεώσεις, thanks! Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 παιδιά απαντήστε μου σε μια απορία που έχω !! Είχα ένα p990 το οποίο με απογοήτευσε αρκετα στο θέμα ταχύτητας και ραμ . Αυτά τα δύο έχουν λυθεί στο P1i; Γιατί σκέφτομαι πολύ να το αγοράσω. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Δες τα χαρακτηρηστικα του και θα καταλαβεις! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 τα ξέρω τα χαρακτηριστικά του !! Απλά δεν έτυχε να το δουλέψω αρκετη ωρα για να καταλαβω . Το βασικό πρόβλημα που ήταν η ραμ λογικά έχει ληθεί!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Paidia mporei kapoios na anevasei ena arxeio txt i doc me tis aparaitites efarmoges kata tin gnwmi tou gia to p1i??? px gia voip kleiseis, msn messenger kai paei legontas!!! Filika Scottas:D:p;):) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanis kalos Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 simera pira kai ego meso enos melous tou forum ena aristo p1. exo alaksei polla kinita htc touch,nokia n95,p3600,p990 etc.omologo oti to p1 einai gia emena to kalytero apo aisthitikis apopsis kai orismenon leitourgeion.mono ena provlima parousiase.eno syndeomai gia na katevaso to wayfinder mou vgazei mynima oti i syskeyi mou den einai symvati me tin ypiresia.eno diavasa peripou 60 selides den vrika kapoion pou na eixe to idio provlima.Mipos kapoios gnorizei na apantisei pos mporei na epilythei ayto? eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Paidia mporei kapoios na anevasei ena arxeio txt i doc me tis aparaitites efarmoges kata tin gnwmi tou gia to p1i??? px gia voip kleiseis, msn messenger kai paei legontas!!! Filika Scottas:D:p;):) Για βοιπ πας http://www.fring.com/download/ για μεσσεντζερ ΙΜ+ και για ολα τα αλλα στο τζαμπο:lol::lol::lol: Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts