Jump to content

xvryzas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xvryzas

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

xvryzas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας παιδια. Παρελαβα και εγω πριν λιγες μερες απο vickmall με την multi rom. Παρα πολυ καλο το κινητο, αλλα εχω μια απορια. Γινεται να αλλαξω την ενταση της δονησης? Γιατι ειναι αρκετα εντονη!
  2. Ρε παιδιά έχουν περάσει 83 ημέρες από τότε που έστειλα το Fire πίσω και ακόμα δεν το έχουν παραλάβει στην dinodirect.. Τι προτείνετε να κάνω για να βρεθεί και να παραδοθεί επιτελούς?? Επίσης τσέκαρα από track and trace στο site του china post και απ ότι κατάλαβα βρίσκεται στο Shenzhen εδώ και παααάρα πολύ καιρό (μου το επιβεβαίωσαν και από dinodirect όταν τους το έδειξα), αλλά υποτίθεται ότι αυτοί δεν το έχουν παραλάβει ακόμα... Εννοείται ότι τους είχα πει να επικοινωνήσουν με το ταχυδρομείο τους να δουν αν όντως έφτασε αλλά πάλι τιποτα.. :wacko: Καμία βοήθεια??
  3. kollatos thanks σημερα το ανοιξε:cool:
  4. thanks αλλα δεν μπορεσα να ανοιξω τα λινκ..:(
  5. γεια σασ μολις αγορασα το π1 και εγω και ψαχνω για διαφορα προγραματακια...εψαξα σε πολλεσ σελιδες αλλα δεν βρηκα τπτ.Μπορει να με βοηθησει καποιος?? thanks
  6. Παιδια θελουν κατι φιλοι μου να χρονομετρησουμε ποση ωρα κανουμε μια συγκεκριμενη αποσταση με το gps του n95.Ξερεται κανενα προγραμμαπου να εχει καλη ακριβειαγια κατι τετοιο?!!
  7. Το route 66 εχει χαρτη για Κοζανη?!?
  8. οταν λες καλυτερο απο ν95 σε ποιουσ τομεισ εννοεις ακριβως?σε ποιοτητα?σε software?
  9. καλησπερα.Ενδιαφερομαι για την αγορα του ν80 και θα ηθελα να μου πειτε τις εντυποσεις σας απο το κινητο. Και κατι ακομα, ο browser ειναι καλος(δλδ διαβαζεις ανετα τα σαιτς)? ευχαριστω
×
×
  • Create New...