Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον θα πω μονο τα αρνητικά που εχω παρατηρησει.

-δεν δειχνει ωρα στην αναμονη

Θέλω να ρωτήσω τι ακριβώς εννοείς με αυτό.Ότι δηλαδή όταν σβήνει η οθόνη δεν δείχνει το ρολοι?Αφού πατώντας ένα οποιοδήποτε κουμπί από το querty την βλέπεις.

Πραγματικά είμαι μια απορία που είχα από τις αρχές που είχα αναφερθεί πάλι,είχα πει το ίδιο πράγμα αλλα δεν πήρα απάντηση αν όντως εννοούσε αυτό!

ΔΕΝ είναι δυνατόν να απαγορευτούν τα προσωπικά Review :ninja:… είναι άποψη του (LeRoi), και είναι σεβαστή :cool:!

Και εγώ πιστεύω ότι όλοι εδώ πρέπει να γραφουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν,και όχι μονο με το κινητό,αλλα και με το pcsuite και με την θήκη και με όλα!Και γιατί όταν αγοράζουμε ένα κινητό τηλέφωνο δεν αγοράζουμε μονο την σύσκευη αλλα όλη την μετέπειτα υποστήριξη τις εταιρίας.

Κάνοντας μια υπόθεση,όσο αφορά τις ρυθμίσεις νομίζω ότι η SE είναι αυτή που πρέπει να ενημέρωση σωστά την Voda (πχ) και αυτή με την σειρά της,τους υπαλληλους της!Αν είναι έτσι τότε είσαι να μην υπάρχει σωστή ενημέρωση από την πλευρά της SE.Οποτε μπορεί να αναφερθεί σαν πρόβλημα της συσκευής.

Αν κάποιος ξέρει καλλίτερα πως λειτουργούν τα πράγματα ας μας πει,εγώ μια υπόθεση κάνω!

:)

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θέλω να ρωτήσω τι ακριβώς εννοείς με αυτό.Ότι δηλαδή όταν σβήνει η οθόνη δεν δείχνει το ρολοι?Αφού πατώντας ένα οποιοδήποτε κουμπί από το querty την βλέπεις.

Πραγματικά είμαι μια απορία που είχα από τις αρχές που είχα αναφερθεί πάλι,είχα πει το ίδιο πράγμα αλλα δεν πήρα απάντηση αν όντως εννοούσε αυτό!

Ναι αυτο το εννοοώ.

που χρειάζεται να πατήσεις πλήκτρο για να ανοιξει η οθόνη

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

δυστηχως εγω ακομα να καταφερω να συνδεθω στο web (με cu) μου στελνει κανονικα τις ρυθμισεις αποθηκευονται το βαζω και στις ομαδες αλλα τιποτα που λεει παλι αδυνατος ο εντοπισμος...τι κανω λαθος?...εμενα δεν εχει κωδικο προσβασης και ονομα χρηστη..αν μπορει καποιος να μου στειλει ολα τα TCP/IP , PROXY και τα σχετικα να το κανω manual...σε μενα η χρηση proxy ειναι αποεπιλεγμενη...και ολα στο TCP/IP (IP , DNS ) ειναι 0.0.0.0 κι εσας?

και οταν παω στο "οδηγος internet" λεει δεν υπαρχουν οι διαθεσιμες ρυθμισεις και επικοινωνηστε με τον παροχεα..οχουυυυυυυυυυυυυυυ

[sIGPIC][/sIGPIC]"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν"

Δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει αλλα μπορειτε να συζητησετε απο την εξυπηρετηση πελατων της καθε εταιρειας να σας στειλει τις ρυθμισεις του ιντερνετ με email και να τις περνατε καθε φορα χειροκινητα. Εγω σε πολλα κινητα περνουσα χειροκινητα τις ρυθμισεις γιατι με το μηνυμα που μου στελναν δεν γινοταν δουλεια

ρε παιδια κανένα καλό μαγαζάκι για M2 υπάρχει ή να προτιμίσω το ebay?

:rolleyes:

PhotoAgora.gr

Katerelos.gr

E-Shop.gr

Τι εννοεις "αν εχεις την δυνατοτητα"

Εχει καποια συνδρομη το wayfinder? και ποσο?

Δεν θέλει συνδρομή το wayfinder, απλά θέλει να είσαι συνέχεια στο internet για να κατεβάζει δεδομένα, δλδ χρησιμοποιεί το gprs συνέχεια και σε χρεώνει. Κάτι που εγώ θεωρώ πεταμένα λεφτά γι' αυτό το έθεσα έτσι.

Χεχεχεχεχε. Καταφέρατε εδω μέσα να διαβάζει κάποιος καινούργιος το thread και να τρομοκρατείται.Κολλάτε,πατρίδα, άν είσαι ο 2 μετρός που νομίζω,έχεις καταφέρει να τρομοκρατείς μέχρι και με την υπογραφή σου!!! :lol:

LeRoi καλύτερα να τρομοκρατειθούν μερικοί παρά να μας σπάνε τα νεύρα με ερωτήσεις του τύπου "Πόσο κάνει το κινητό στο Γερμανό?"

By the way αυτός που λές είμαι, από που με ξέρεις? Αν χρειαστείς τίποτα κανόνισε καφεδάκι να τα πούμε. Κάνε με και add στο msn αν θες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

tnx akis_k λέω να παρω μια 4gb δεν θα έχει προβλημα ε? θα την βλέπει κανονικά ??? πολυ καλη τιμη η photoagora σε σχέση με τους άλλους
http://www.inflatable.net/costumes/keno.jpg

tnx akis_k λέω να παρω μια 4gb δεν θα έχει προβλημα ε? θα την βλέπει κανονικά ??? πολυ καλη τιμη η photoagora σε σχέση με τους άλλους

εγώ πήρα πριν μια βδομάδα την 4άρα από το e-shop και δουλεύει κανονικότατα, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. πάρτην με κλειστά μάτια δεν θα σε απογοητεύσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

εγώ πήρα πριν μια βδομάδα την 4άρα από το e-shop και δουλεύει κανονικότατα, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. πάρτην με κλειστά μάτια δεν θα σε απογοητεύσει.

+1

εχω απο e-shop και εγω εδω και ενα μηνα περιπου

ολα κομπλε δεν γεμιζει με τιποτα μονο με 3 ταινιες:lol:

Ρε παιδια, καποιος ειπε οτι χρησιμοποιει το Ρ1i με ΙΜ+ και wind plus. Για msn το θελω. Κανετε καποια συγκεκριμενη ρυθμιση? Γιατι εμενα μου βγαζει σφαλμα συνδεσης...

Προς το παρον χρησιμοποιω το Μοrange, αλλα ειναι καπως αργο γιατι συνδεεται μεσω ενδιαμεσων web services.

Εχετε να προτεινετε καποιο αλλο που να ειναι γρηγοροτερο?

Ρε παιδια, καποιος ειπε οτι χρησιμοποιει το Ρ1i με ΙΜ+ και wind plus. Για msn το θελω. Κανετε καποια συγκεκριμενη ρυθμιση? Γιατι εμενα μου βγαζει σφαλμα συνδεσης...

Προς το παρον χρησιμοποιω το Μοrange, αλλα ειναι καπως αργο γιατι συνδεεται μεσω ενδιαμεσων web services.

Εχετε να προτεινετε καποιο αλλο που να ειναι γρηγοροτερο?

εγω χρησιμοποιώ το fring για skype και msn ταυτόχρονα ;)

Oh my God. They killed Kenny!

You bastards!

Είχε κανείς πρόβλημα μέχρι τώρα με την σύζευξη. Προσπαθώ να συνδέσω το bluetooth hands-free μου και μιά μου λέει ότι απέτυχε η σύνδεση και μια μου ζητάει κωδικό πρόσβασης,τον οποίο αφού τον ορίζω,πάλι μου βγάζει "η σύνδεση απέτυχε".Το ίδιο συνέβη και με το gps του wayfinder.Μου φαίνεται θ'αρχίσω να παίρνω τηλέφωνα στην γραμμή υποστήριξης.Νιώθω P1iπληκτός.

PS Κολλάτος,παίζαμε κανένα μπασκετάκι παλιά,πολύ παλιά. Και σε κάποια κατασκήνωση,στην Πορταριά πρέπει να ήσουν,αλλά δεν με ξέρεις σίγουρα.Τεσπα :ninja::D

Εμένα παίζουν και τα δυο μια χαρά, καμία φορά μόνο με το Bluetooth όταν κλείνω το κινητό πρέπει να το ξανακάνω την διαδικασία σύνδεσης!!!

Παιδια παιζει κανενα Demo για δοκιμη?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2047689#post2047689

παιδια επειδη θα το παρω σημερα,τι κανατε με τη φορτιση?το αφησατε πρωτα να τελειωσει οση μπαταρια ειχε και το φορτισατε μετα ή κατευθείαν?και ποσες ωρες?απο vodafone θα το παρω ελπιζω να εχει μεσα το gps!

CXC 162037 R9H004 CXC 162143 R1D CXC 162108 R6E30 CDA 162024/92 R4A ΑΝΤΕ ΜΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ!

symfwnw me ta parapanw mono poy emena exei cda 16022/3 r6e29 na xarw i na ta vapsw mayra?(giati to kin moy to agorasa apo wind alla proorizetai gia tin agora elbetias kai den exei kai ellinika)

παιδια επειδη θα το παρω σημερα,τι κανατε με τη φορτιση?το αφησατε πρωτα να τελειωσει οση μπαταρια ειχε και το φορτισατε μετα ή κατευθείαν?και ποσες ωρες? απο vodafone θα το παρω ελπιζω να εχει μεσα το gps!

Εγώ το άφησα να τελειώσει όση μπαταρία είχε και μετά το φόρτισα, τώρα για πόση

ώρα το άφησα θα σε γελάσω ίσως κάνα 9όρο. μην ανήσυχης θα έχεις και gps!

Δεν το φορτίζεις καλύτερα για να είσαι καλυμμένος :rolleyes:.

παιδια επειδη θα το παρω σημερα,τι κανατε με τη φορτιση?το αφησατε πρωτα να τελειωσει οση μπαταρια ειχε και το φορτισατε μετα ή κατευθείαν?!

χρησιμοποιησα το κινητο καμια μέρα μεχρι να αδειασει τελείως και μετα το φορτισα για 2 ώρες.

καπου εκεί σταματαέι νομίζω.

δεν χρειάζεται να το αφήσεις στις 5 και στις 15 ωρες που προτεινουν και και καλα οι ειδικοι στα καταστήματα!

ΚΑΙ οχι φορτιση usb.

δεν ειναι το ιδιο καλη με την κανονικη.

εγω αυτο παρατηρησα.

ο φορτιστης κανει μια ωρα ενω η usb θελει μια μερα!

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Λοιποοοοοοοοοοον..βαζω παλι το κινητο να φορτισει με ενα φορτιστη για w700 (4,9v - 450ma)(λογο του οτι τον δικο μου τον εχει η sony ericsson βλ.προηγουμενα posts) ,το βγαζω απ την βαση του λοιπον και δεν εδειχνε με τιποτα την εικονα που ειχα για προστασια οθονης,αλλαξα θεμα..αλλαξα εικονα..τα παντα..τιποτα..παω να κανω απενεργοποιηση και παταω το γνωστο κουμπακι (on-off) και παταω απενεργοποιηση και μ εβγαζε παλι στην επιφανεια κανονικα..το κανα 5-6 φορες και το ιδιο..μεχρη που τσαντιστικα και του βγαλα την μπαταρια ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..διευκρινισεις:οταν το φορτισα το ειχα σε flight mode και τις 2 φορες,εχω το Mcaffe antivirus και firewall (τα εβγαλα τωρα για να δω τι θα γινει μπας και δημιουργουσαν κανενα προβλημα).δλδ καθε που φορτιζω το κινητο μου αυτο θα γινετε?...ημαρτον.τι να κανω?
[sIGPIC][/sIGPIC]"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν"

• The title was changed to Sony Ericsson P1i