agalmata Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 γεια χαρτά παιδιά, ξέρει κανένας πως φορτώνει η μπαταρία του gps receiver? δεν βρίσκς φορτηστή ευχαριστώ Universal charger με πολλαπλά βύσματα είναι η ιδανικότερη λύση , αλλιώς μπορείς να πας σε ένα κατάστημα κ.τηλεφωνίας και να βρεις έναν φορτιστή που να ταιριάζει η υποδοχή του Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siritos1972 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 thx a lot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siritos1972 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 τωρα παρατηρώ ότι το gps receiver που έχει μέσα το κουτί συσκευασίας μαζί με το wayfinder δεν έχει υποδοχή για φόρτηση παρά μόνο την μπαταρία χίμα! καμία ιδέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 έχει στα δεξιά κάτω από το on/off. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 το P1 με το gps το δινει μονο ο Γερμανος ? το Περιμενω αυριο απο την wind αν και εχω bluetooth gps δν με χαλαει και δευτερο...:D Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReFuseR Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω, ποια ακριβώς η πολιτκή της SE με το bluetooth gps? Ολα τα Ρ1 στην Ελλάδα έχουν στο πακέτο στο gps? Επειδή σε review από ξένα site δεν το αναφέρουν πουθενά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 το P1 με το gps το δινει μονο ο Γερμανος ? το Περιμενω αυριο απο την wind αν και εχω bluetooth gps δν με χαλαει και δευτερο...:D Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω, ποια ακριβώς η πολιτκή της SE με το bluetooth gps? Ολα τα Ρ1 στην Ελλάδα έχουν στο πακέτο στο gps? Επειδή σε review από ξένα site δεν το αναφέρουν πουθενά! Απ'ότι ξέρω όλα τα Ρ1 που κυκλοφορουν στην Ελλάδα το έχουν. Aν στο κουτί έχει ένα αυτοκόλητο που γράφει Wayfinder τότε το έχει μέσα το Gps Bluetooth! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 καλησπερα το tomtom που μπορω να το βρω ; οι χαρτες που εχει ειναι μονο για αθηνα η εχει ολη την ελλαδα ; και αν ξαρει καποιος πως κανουμε εγγατασταση το tomtom αυτα τα λιγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Απ'ότι ξέρω όλα τα Ρ1 που κυκλοφορουν στην Ελλάδα το έχουν. Aν στο κουτί έχει ένα αυτοκόλητο που γράφει Wayfinder τότε το έχει μέσα το Gps Bluetooth! Έτσι ακριβώς είναι :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kil21 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Καλησπέρα σε όλους....Μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχουν streaming settings για το P1; ;Exω καρτοκινητό WIND...Εχω περάσει το mobile youtube αλλά δεν μου ανοίγει τα videos λέγοντάς μου πως ο σύνδεσμος ειναι λανθασμένος...Ακόμα και η tv στο WIND PLUS μου βγάζει το ιδιο πρόβλημα...Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Παιδιά το Advanced Call Manager το εχει δοκιμασει κανεις? Ποια εκδοση? Εχει τιποτα bugs ή κανει απλα οσα υποσχεται χωρις πρόβλημα στο κινητό μας? Εχει πολυ ενδιαφεροντες λειτουργιες (black list, busy tone, sms reply κλπ) αλλά θελω να ξερω οτι παιζει καλα προτου το βαλω Ευχαριστω εκ των προτέρων... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Παιδιά το Advanced Call Manager το εχει δοκιμασει κανεις? Ποια εκδοση? Εχει τιποτα bugs ή κανει απλα οσα υποσχεται χωρις πρόβλημα στο κινητό μας? Εχει πολυ ενδιαφεροντες λειτουργιες (black list, busy tone, sms reply κλπ) αλλά θελω να ξερω οτι παιζει καλα προτου το βαλω Ευχαριστω εκ των προτέρων... Το έχω δοκιμάσει εγώ κ το προτείνω ανεπιφύλακτα.Κανένα bug, άψογο πρόγραμμα!Η έκδοση που χρησιμοποίω(που είναι κ η πιό πρόσφατη)είναι η 2.62. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Καλησπέρα και από μένα, αν και όλο το "θέμα" για το Ρ1 με έχει καλύψει, δεν μπορώ να βρω πουθενά link (ενεργό) για το "τομτομ". Ξέρω ότι εδώ και καιρό δεν επιτρέπεται η δημοσίευση:ninja: αλλά έστω από rapid-share? Ή με pm κανείς??? :O Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Καλησπέρα και από μένα, αν και όλο το "θέμα" για το Ρ1 με έχει καλύψει, δεν μπορώ να βρω πουθενά link (ενεργό) για το "τομτομ". Ξέρω ότι εδώ και καιρό δεν επιτρέπεται η δημοσίευση:ninja: αλλά έστω από rapid-share? Ή με pm κανείς??? :O Ευχαριστώ εκ των προτέρων. NO COMMENT:!: :chair::knife::protest::protest::protest: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakis Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Flash player υπάρχει για τον Opera που έχει το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
applepie Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Το έχω δοκιμάσει εγώ κ το προτείνω ανεπιφύλακτα.Κανένα bug, άψογο πρόγραμμα!Η έκδοση που χρησιμοποίω(που είναι κ η πιό πρόσφατη)είναι η 2.62. Όταν έχεις κάποιον black list στέλνει τόνο απασχολημένου ή απλά ο καλών ακούει ότι καλεί και δεν το σηκώνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Μάλιστα... any way, ευχαριστώ για τον χρόνο σου και για την βοήθεια σου. Και συγγνώμη που spammara 2 ολόκληρα μηνύματα. Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 γεια σας παιδες... εχω το κ800 και λεω ν απαρω το π1 τι λετε να το παρω; ειναι καλυτερο το ενα απο το αλλo; ευχαριστω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Καλησπέρα και από μένα, αν και όλο το "θέμα" για το Ρ1 με έχει καλύψει, δεν μπορώ να βρω πουθενά link (ενεργό) για το "τομτομ". Ξέρω ότι εδώ και καιρό δεν επιτρέπεται η δημοσίευση:ninja: αλλά έστω από rapid-share? Ή με pm κανείς??? :O Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Για κοίτα εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2007562#post2007562 Να κάνω και δυο γρήγορες ερωτήσεις : 1) Ποια java games είναι συμβατά με το P1η,έβαλα δυο και τα εμφάνιζε χαλια στην οθόνη! 2)Τα αρχεία flash πως τα χρησιμοποιούμε? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keno Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 http://rapidshare.com/users/LMSS41 Παράθεση http://www.inflatable.net/costumes/keno.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipsarros_n73 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Τελικά ποιό gps receiver έχει το πακέτο? Γιατί αφού διάβασα όλες τις σελίδες είδα να αναφέρονται 2 μάρκες. Και άλλη μια ερώτηση. Αν ο gps δέκτης είναι συμβατός με το Ν73, που έχω τώρα, και αν γίνεται πλοήγηση χωρίς χρέωση μέσω gprs έχοντας ενα πρόγραμμα για symbian V9.1 (route66, tom tom ....) γιατί σκέφτομαι να το πουλήσω πακέτο (Ν73 και gps δέκτη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Όταν έχεις κάποιον black list στέλνει τόνο απασχολημένου ή απλά ο καλών ακούει ότι καλεί και δεν το σηκώνεις; Στέλνει τόνο απασχολημένου :rolleyes:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 2)Τα αρχεία flash πως τα χρησιμοποιούμε? Είχα δοκιμάσει αρχεία Flash αλλά δεν τα έπαιζε :(. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Τελικά ποιό gps receiver έχει το πακέτο? Γιατί αφού διάβασα όλες τις σελίδες είδα να αναφέρονται 2 μάρκες. Και άλλη μια ερώτηση. Αν ο gps δέκτης είναι συμβατός με το Ν73, που έχω τώρα, και αν γίνεται πλοήγηση χωρίς χρέωση μέσω gprs έχοντας ενα πρόγραμμα για symbian V9.1 (route66, tom tom ....) γιατί σκέφτομαι να το πουλήσω πακέτο (Ν73 και gps δέκτη). Έχει το RoyalTek. Ναί είναι συμβατός και με άλλες συσκευές (και το n73). Με Route66 & Tom-Tom δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipsarros_n73 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Έχει το RoyalTek. Ναί είναι συμβατός και με άλλες συσκευές (και το n73). Με Route66 & Tom-Tom δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. :) Thanks akis_k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts