cgiann Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Mporeis apo to menu, na vreis to 'syskeui' kai na apenergopoiiseis to 'activity menu'. Syntomeuseis off apo tin o8oni anamonis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 γιατ οι οι φωτογραφιες,ακομα και τη μερα,ειναι θολες,(με autofocus)..το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο??ειναι φυσιολογικο??:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Σε εμένα δεν είναι θολές...ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;το ακουστικό bluetooth HBH-DS970 είναι συμβατό με το Ρ1;ναι μεν ακούω μουσική από τα ακουστικά,αλλά όταν με παίρνουν τηλέφωνο, ο ήχος βγαίνει μονάχα από το ηχείο.Κατάφερε κανείς το αντίθετο;ή θα πρέπει να σκάσω πάλι λεφτά για να πάρω το καινούργιο HBH-DS980;τσάμπα τα λεφτά,όχι τίποτα άλλο... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpa Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 πιστεύω οτι σίγουρα θα έχει απαντηθεί η ερώτηση μου αλλά δεν μπορώ να ψάξω. Ποία είναι η τιμή του P1i? Αξίζει η αγορά του? Ποια η γνώμη σας σε σχέση με το w960? Παράθεση IPhone 3GS,Samsung S III,IPhone 5s,IPad mini retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Τιμή €499 στο Πλαίσιο. Αξίζει. Είναι ίδια τηλέφωνα εκτός από το γεγονός ότι τοW960i έχει 8Gb μνήμη και δεν πέρνει έξτρα κάρτα. Αλλά είναι και πολύ πιο ακριβό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Τιμή €499 στο Πλαίσιο. Αξίζει. Είναι ίδια τηλέφωνα εκτός από το γεγονός ότι τοW960i έχει 8Gb μνήμη και δεν πέρνει έξτρα κάρτα. Αλλά είναι και πολύ πιο ακριβό. Aκόμα φθηνώτερα http://www.pixmania.com/gr/gr/s_action/search/index.html εδώ!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Σε εμένα δεν είναι θολές...ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;το ακουστικό bluetooth HBH-DS970 είναι συμβατό με το Ρ1;ναι μεν ακούω μουσική από τα ακουστικά,αλλά όταν με παίρνουν τηλέφωνο, ο ήχος βγαίνει μονάχα από το ηχείο.Κατάφερε κανείς το αντίθετο;ή θα πρέπει να σκάσω πάλι λεφτά για να πάρω το καινούργιο HBH-DS980;τσάμπα τα λεφτά,όχι τίποτα άλλο... έχει κάπου μια επιλογή που λεέι αν ακους μουσική και σε πάρουν τηλέφωνο τότε ο ηχος οδηγειται στο ηχείο.... Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 γιατ οι οι φωτογραφιες,ακομα και τη μερα,ειναι θολες,(με autofocus)..το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο??ειναι φυσιολογικο??:( τι ζελατίνα την έβγαλες? :p Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemenakias Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 @mike.p Φιλε μου κι εγω εχω το ιδιο προβλημα με τα xml. Πχ στο myphone δε μπορω να μπω στο φορουμ. Εψαξα και δε βρηκα καποια λυση 'η αναβαθμιση. Επισης εχω προβλημα με τα ελληνικα. Σε πολλες σελιδες δεν γινεται σωστα η κωδικοποιηση. Στον mini ολα δουλευουν μια χαρα, αλλα ειναι πιο αργος. Τι ειναι το ρωσικο mod που ειπες? Τελος, ειναι δυνατη η εναλλαγη γλωσσας στο πληκτρολογιο? Μου τη δινει να παταω 6 φορες το 3 για να εμφανιστει το i. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 παιδια καλησπερα.τοπηρα και εγω.πρωτο μου symbian.περασα καποια βιντεο στην καρτα μνημης που δεν παιζουν και δεν μπορω να τα σβησω. βοηθεια παρακαλω.thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike.p Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Psakse sto google gia opera mini mod... Einai mia rosiki ekdosi pio grigori pio statheri kai me perissoteres dinatotites. Ta xml einai provlima tou uiq apo oti katalava. Isos lithei me anavathmisi apo tis SE. Alla mexri tote...! ?To pliktrologio einai ligo mperdema... Ego xrisimopoio to on screen. Kai nomizo pos gia na allaksei kai sta pliktra, prepei na allakseis tin glossa tou tilefonou sta agglika! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zucero Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 @mike.p Φιλε μου κι εγω εχω το ιδιο προβλημα με τα xml. Πχ στο myphone δε μπορω να μπω στο φορουμ. Εψαξα και δε βρηκα καποια λυση 'η αναβαθμιση. Επισης εχω προβλημα με τα ελληνικα. Σε πολλες σελιδες δεν γινεται σωστα η κωδικοποιηση. Στον mini ολα δουλευουν μια χαρα, αλλα ειναι πιο αργος. Τι ειναι το ρωσικο mod που ειπες? Τελος, ειναι δυνατη η εναλλαγη γλωσσας στο πληκτρολογιο? Μου τη δινει να παταω 6 φορες το 3 για να εμφανιστει το i. Το πρόβλημα παρουσιάζεται στον κανονικό opera λόγω της gwap της wind,με την οποία υποθέτω οτι μπαίνετε στο internet.Εχει διεξοδικά συζητηθεί στο forum του Ρ990 και δεν έχει να κάνει με το τηλέφωνο,αλλά με τον τρόπο που φιλτράρει η wind τις συσκευές που προσπαθουν να σερφάρουν από την αντίστοιχη πύλη.Αν μπείτε στο internet με wifi,θα δείτε οτι όλες τις σελίδες τις ανοίγει κανονικότατα. Η μόνη λύση είναι η εγκατάσταση του opera mini,με τον οποίο σερφάρετε άνετα και με την touchscreen χωρίς να διαφέρει πολύ απο τον κανονικό opera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arko Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Καλησπέρα. Με την ανάγνωση γραφής του τηλεφώνου μπορείς να γράψεις sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 έχει κάπου μια επιλογή που λεέι αν ακους μουσική και σε πάρουν τηλέφωνο τότε ο ηχος οδηγειται στο ηχείο.... Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα!Το ότι όταν πατάω να μεταφερθεί στο bluetooth μου λέει "αδύνατη η σύνδεση στο HBH-DS970" Arghhhh! Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike.p Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 ΀ο ΟΟΟβλημα ΟΞ±ΟΞΏΟΟιά΢ΡΟΞ±ΞΉ ΟΟΞΏΞ½ ΞΊΞ±Ξ½ΞΏΞ½ΞΉΞΊΟ opera Ξ»ΟΞ³Ο ΟΞ·Ο gwap ΟΞ·Ο wind,ΞΌΞ΅ ΟΞ·Ξ½ ΞΏΟΞΏΞ―Ξ± ΟΟΞΏΞΈΞ*ΟΟ ΞΏΟΞΉ ΞΌΟΞ±Ξ―Ξ½Ξ΅ΟΞ΅ ΟΟΞΏ internet.ΞΟΡι διΡξοδικά ΟΟΞΆΞ·ΟηθΡί ΟΟΞΏ forum ΟΞΏΟ Ξ‘990 ΞΊΞ±ΞΉ δΡν Ξ*ΟΡι Ξ½Ξ± κάνΡι ΞΌΞ΅ ΟΞΏ ΟΞ·Ξ»Ξ*ΟΟΞ½ΞΏ,αλλά ΞΌΞ΅ ΟΞΏΞ½ ΟΟΟΟΞΏ ΟΞΏΟ ΟΞΉΞ»ΟΟΞ¬ΟΡι Ξ· wind ΟΞΉΟ ΟΟΟΞΊΞ΅ΟΞ*Ο ΟΞΏΟ ΟΟΞΏΟΟΞ±ΞΈΞΏΟΞ½ Ξ½Ξ± ΟΞ΅ΟΟΞ¬ΟΞΏΟΞ½ Ξ±ΟΟ ΟΞ·Ξ½ Ξ±Ξ½ΟΞ―ΟΟΞΏΞΉΟΞ· ΟΟλη.ΞΞ½ ΞΌΟΡίΟΞ΅ ΟΟΞΏ internet ΞΌΞ΅ wifi,ΞΈΞ± δΡίΟΞ΅ ΞΏΟΞΉ ΟΞ»Ξ΅Ο ΟΞΉΟ ΟΞ΅Ξ»Ξ―Ξ΄Ξ΅Ο ΟΞΉΟ Ξ±Ξ½ΞΏΞ―Ξ³Ξ΅ΞΉ ΞΊΞ±Ξ½ΞΏΞ½ΞΉΞΊΟΟΞ±ΟΞ±. Ξ ΞΌΟΞ½Ξ· Ξ»ΟΟΞ· Ρίναι Ξ· ΡγκαΟΞ¬ΟΟΞ±ΟΞ· ΟΞΏΟ opera mini,ΞΌΞ΅ ΟΞΏΞ½ ΞΏΟΞΏΞ―ΞΏ ΟΞ΅ΟΟΞ¬ΟΞ΅ΟΞ΅ άνΡΟΞ± ΞΊΞ±ΞΉ ΞΌΞ΅ ΟΞ·Ξ½ touchscreen ΟΟΟΞ―Ο Ξ½Ξ± διαΟΞ*ΟΡι ΟΞΏΞ»Ο Ξ±ΟΞΏ ΟΞΏΞ½ ΞΊΞ±Ξ½ΞΏΞ½ΞΉΞΊΟ opera. loipon... den exo dokimasei na mpo meso wifi oute meso tim web (gint) gia na do an linete to provlima afto. mou ekane entiposi pantos pou eno empaina se merikes selides, ksafnika mplokarane kai aftes kai mou evgazan afto to xml provlima. ekana to allo omos... evala opera 9 sto pc, sinedesa to p1 meso pc suite kai mpaino net meso pc. opou mou vgazei afto to xml provlima, mou exei mia (latremeni!) epilogi : Reparse document as HTML. patao pano tis kai ola ginontai mia xara :) to opera mini de me volevei kai toso... (den fortonei java gia paradeigma) giafto kai prospatho na vgalo akri me ton uiq... tora pao na to anafera sta forum tis opera kai elpizo na dosoun simasia :) (den tha me xalage mia paromia repasrse epilogi kai ston uiq!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Aκόμα φθηνώτερα http://www.pixmania.com/gr/gr/s_action/search/index.html εδώ!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D Φιλαρακο εδω πωλητε με γαλλικα η αγγλικα και εγχειριδιο στα γαλλικα και χωρις το GPS και ολα αυτα για 30ε διαφορα !!!!!!!! πηγαινε σε ενα καταστημα Wind 499 γαρμανος509 πλαισιο 499 και θα νιωθεις και πιο σιγουρος για την αγορα σου !!!!!! Και μια ερωτηση εαν καποιος ξερει, το quickOffice που εχει κανει μονο view και οχι edit ? και αν ειναι ετζι περνει αναβαθμηση σε edit ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 τι ζελατίνα την έβγαλες? :p ειπαμε,κρητικος ειμαι,οχι ποντιος!!χωρις να θελω να προσβαλλω καθολου τους συμπαθεις σε ολους τους Κρητες,αδερφους ποντιους...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Φιλαρακο εδω πωλητε με γαλλικα η αγγλικα και εγχειριδιο στα γαλλικα και χωρις το GPS και ολα αυτα για 30ε διαφορα !!!!!!!! πηγαινε σε ενα καταστημα Wind 499 γαρμανος509 πλαισιο 499 και θα νιωθεις και πιο σιγουρος για την αγορα σου !!!!!! Και μια ερωτηση εαν καποιος ξερει, το quickOffice που εχει κανει μονο view και οχι edit ? και αν ειναι ετζι περνει αναβαθμηση σε edit ?470 στο eshop http://www.eshop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000491 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 To κινητό το έχω σχίσει. δεν εχει κολλησει καθόλου. κρίνει μονο του ποτε να μπει με wifi πότε με GPRS. ειναι γατονι το P1i :lol: Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmst Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Ειναι πραγματικά κορυφή. Μονο η ώρα στην αναμονή λείπει.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
123tomi_ Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Και μια ερωτηση εαν καποιος ξερει, το quickOffice που εχει κανει μονο view και οχι edit ? και αν ειναι ετζι περνει αναβαθμηση σε edit ? ναι κανει και edit με την εφαρμογη που εχει, δεν χρειαζεται να βαλεις extra;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadite Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Παιδια να ρωτησω για χρηση οταν οδηγαμε ειναι ευκολοχρηστο η θα δυσκολευτω, να σημειωσω πως ειμαι πολυ ωρα στον δρομο. πατηστε εδω για να μπειτε σε παιχνιδι με μονομαχους... http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=33949 Παράθεση sadite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Δεν θα ηταν καλό να αναφερουμε και ποιες θεωρουμε (οι πιο εμπειροι) βασικες εφαρμογουλες που θα πρέπει να βαλουμε στο κινητό μας???? Μια ιδέα λεω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Παιδια να ρωτησω για χρηση οταν οδηγαμε ειναι ευκολοχρηστο η θα δυσκολευτω, να σημειωσω πως ειμαι πολυ ωρα στον δρομο. Εγω προσωπικά δυσκολευομαι. εχει βεβαια και το jog στα πλάγια αλλα ειναι κάπως δυσκολο.. θεμα συνήθειας πιστεύευω Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Παιδια να ρωτησω για χρηση οταν οδηγαμε ειναι ευκολοχρηστο η θα δυσκολευτω, να σημειωσω πως ειμαι πολυ ωρα στον δρομο. Και εγώ στην αρχή δυσκολεύτηκα αλλά μετά που το συνήθισα αναρωτιόμουν γιατί παιδευόμουν :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts