Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

mporei na meparapemxei kapoios se themes kai games giati eimai kainourios stin s.e...arketa m@@@@@ giname stin nokia....

Ρίξε μια ματιά εδώ, εδώ και εδώ όπου έχω ανεβάσει μερικά.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ο οποιος χαρτης Ελλαδας δεν υπαρχει προς το παρον :(

απο τη Wayfinder (και ακομα δεν απαντησαν στο e-mail μου)

Ο χάρτης υπάρχει. Δεν μπορώ να δοκιμάσω την πλοήγηση γιατί δεν έχω gprs (είναι της εταιρίας που εργάζομαι το τηλέφωνο). Δοκίμασα όμως εικονική πλοήγηση έχοντας συνδεμένο το wi fi. Με βρήκε κανονικά στο Μενίδι που μένω και βρήκε και την οδό στο Αιγάλεω που του έβαλα. Η πορεία που μου πρότινε ήταν σωστή. Στον χάρτη οι οδοί φαίνονται με Αγγλικά αλλά η αναζήτηση γίνεται και με Ελληνικά. Το πρόβλημα είναι ότι οι χάρτες δεν είναι αποθηκευμένοι στο τηλέφωνο και κατεβαίνουν μέσω ίντερνετ όταν ζητάς πλοήγηση. Νομίζω μάλιστα ότι δεν κάνει το απλό wap αλλά πρέπει να υπάρχει λογαριασμός data. Δηλαδή ίσως τα καρτοκινητά έχουν πρόβλημα. Για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος, νομίζω ότι έτσι λέει στο site στις ερωτήσεις. Δεν ξέρω καλά Αγγλικά και ίσως δεν το κατάλαβα καλά. Δείτε το και εσείς.

Παίδες σήμερα έγινα και εγώ ένας από τους περήφανους κατόχους του Ρ1i!Και λέω περήφανος γιατί το κινητό απλά πετάει!Σήμερα ήρθε στο Ηράκλειο Κρήτης από το Πλαίσιο.Έφεραν 3 κομμάτια (σύμφωνα με τα λόγια του υπαλλήλου) και είχα κάνει από το σάββατο κράτηση για το ένα από αυτά.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους!Επειδή πρόσφατα δοκίμασα κ το Ν95 οφείλω να ομολογήσω ότι το Ρ1i κέρδίζει στα σημεία.Άπειρη RAM,πολύ καλή ταχύτητα, πολύ όμορφο και πρακτικό περιβάλλον, πολύ δυνατό ηχείο....αλλά το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα στο οποίο πιστεύω ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ κινητό αυτή την στιγμή στον κόσμο που να το συναγωνίζεται είναι η κομψότητα του, το design του και γενικά η ποιότητα κατασκευής του.Στα συν και η τιμή του.Το πιο φτηνό από όλα τα Ρ που έχω αγοράσει.Εν κατακλείδι, το Ρ990 είναι πλέον μια κακή ανάμνηση του παρελθόντος (αν κ με την τελευταία αναβάθμιση έφτιαξε αρκετά).Η ερώτηση μου για όσους το έχουν δοκιμάσει: τα java παιχνίδια πως τα παίζουμε αφού δεν υπάρχει jog dial?

Ευχαριστουμε φιλε μου για την αποψη σου και καλοριζικο το P1i.

Και μαλιστα αποψη που μετραει αφου εισαι παλιος και γνωστος

χρηστης του P990i.

ΝΑΙ ολα δειχνουν οτι ειναι ενα θετικο δειγμα για την SE

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Απο το Ρ990 πας επαφες, τις επιλεγεις ολες και πατας αποστολη με bluetooth. εννοειται βεβαια οτι εχεις ενεργοποιημενο το bluetooth και στα δυο κινητα...;)

Οσο για τα παιχνιδια java δεν το εχω δοκιμασει αλλα φανταζομαι οπως στο Ρ990. χρησιμοποιοντας τα βελακια κινησης που εχει στο qwerty ή και καποια νουμερα οπως το 5 π.χ.

Ετσι ακριβως...:D

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

Ο χάρτης υπάρχει. Δεν μπορώ να δοκιμάσω την πλοήγηση γιατί δεν έχω gprs (είναι της εταιρίας που εργάζομαι το τηλέφωνο). Δοκίμασα όμως εικονική πλοήγηση έχοντας συνδεμένο το wi fi. Με βρήκε κανονικά στο Μενίδι που μένω και βρήκε και την οδό στο Αιγάλεω που του έβαλα. Η πορεία που μου πρότινε ήταν σωστή. Στον χάρτη οι οδοί φαίνονται με Αγγλικά αλλά η αναζήτηση γίνεται και με Ελληνικά. Το πρόβλημα είναι ότι οι χάρτες δεν είναι αποθηκευμένοι στο τηλέφωνο και κατεβαίνουν μέσω ίντερνετ όταν ζητάς πλοήγηση. Νομίζω μάλιστα ότι δεν κάνει το απλό wap αλλά πρέπει να υπάρχει λογαριασμός data. Δηλαδή ίσως τα καρτοκινητά έχουν πρόβλημα. Για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος, νομίζω ότι έτσι λέει στο site στις ερωτήσεις. Δεν ξέρω καλά Αγγλικά και ίσως δεν το κατάλαβα καλά. Δείτε το και εσείς.

Τον χαρτη που τον βρηκες?

Το κατεβασες απο τo site ?

Αφου δεν καλυπτουν Ελλαδα...

Γενικοτερα δεν ειναι καποιο αρχειο για να κατεβει ?

Μονο μεσω συνδεσης? :O

Δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο… Θα κατέβω Αθήνα την Δευτέρα για να το τσιμπήσω :D.

Δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο… Θα κατέβω Αθήνα την Δευτέρα για να το τσιμπήσω :D.

Αυτος εισαι akis !! :D:lol::):rolleyes:

Εγω την Πεμπτη το παιρνω απο ΠΛΑΙΣΙΟ ! :D

Το εχω παρει εδω και 2 ωρες και μπορω να πω οτι εχετε δικιο οσοι το εχετε παρει,ειναι πολυ καλο κινητο σε ολα.Οσοι δεν το εχουν παρει να τρεξουν να το παρουν θα μεινουν πολυ ευχαριστημενοι;)

Του εχω βαλει βιντεο MΡ4 αναλυση 352χ288 καπου 30mb και τα παιζει απροβληματιστα.Πολυ γρηγορο και φοβερη οθονη.

Το εχω παρει εδω και 2 ωρες και μπορω να πω οτι εχετε δικιο οσοι το εχετε παρει,ειναι πολυ καλο κινητο σε ολα.Οσοι δεν το εχουν παρει να τρεξουν να το παρουν θα μεινουν πολυ ευχαριστημενοι;)

Του εχω βαλει βιντεο MΡ4 αναλυση 352χ288 καπου 30mb και τα παιζει απροβληματιστα.Πολυ γρηγορο και φοβερη οθονη.

Ωραιος ! Καλοριζικο!!

Απο που ? ποσο ?

παιδες πιγα στο γερμανο σημερα και ουτε που το ξεραν και ουτε ξεραν ποτε θα ερθει..... οταν τους ειπα οτι κυκλοφορει ηδη μου κρατησαν τα στοιχεια να με παρουν τηλ οταν θα ερθει

παιδες πιγα στο γερμανο σημερα και ουτε που το ξεραν και ουτε ξεραν ποτε θα ερθει..... οταν τους ειπα οτι κυκλοφορει ηδη μου κρατησαν τα στοιχεια να με παρουν τηλ οταν θα ερθει

καλα αυτοι στο γερμανο ειναι :X:cry::ninja::blink:

και αυτο εδω τι ειναι?

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=41590&category=93

μπορούν να μου πουν όσοι έχουν δοκιμάσει το ραδιόφωνο αν δουλεύει το rds;

εχω ενεργοποιήσει τις επιλογές, περιμένω 2 κ 3 λεπτά, τίποτα.

The carpet crawlers heed their callersالسجاده الزواحف عن اهتمام المتصلين We've got to get in to get out ويفي على التدخل في الخروج

Τον χαρτη που τον βρηκες?

Το κατεβασες απο τo site ?

Αφου δεν καλυπτουν Ελλαδα...

Γενικοτερα δεν ειναι καποιο αρχειο για να κατεβει ?

Μονο μεσω συνδεσης? :O

Όταν μετά την πρώτη εκίνηση πατήσεις το εικονίδιο της πλοήγησης το πρόγραμμα συνδέεται στο ιντερνετ (είχα ενεργοποιημένο και σεταρισμένο το wi fi) από εκεί επιλέγεις χώρα, όπου υπάρχει και η Ελλάδα και σου ζητάει κωδικό ενεργοποίησης (ισχύει για ένα χρόνο) ο οποίος βρίσκεται στο πίσω μέρος του βιβλίου του προγράμματος. Μετά κατεβαίνουν κάποια αρχεία. δεν ξέρω το μέγεθός τους γιατί δεν έχω gprs και συνδέθηκα μέσω wi fi.

Όταν μετά την πρώτη εκίνηση πατήσεις το εικονίδιο της πλοήγησης το πρόγραμμα συνδέεται στο ιντερνετ (είχα ενεργοποιημένο και σεταρισμένο το wi fi) από εκεί επιλέγεις χώρα, όπου υπάρχει και η Ελλάδα και σου ζητάει κωδικό ενεργοποίησης (ισχύει για ένα χρόνο) ο οποίος βρίσκεται στο πίσω μέρος του βιβλίου του προγράμματος. Μετά κατεβαίνουν κάποια αρχεία. δεν ξέρω το μέγεθός τους γιατί δεν έχω gprs και συνδέθηκα μέσω wi fi.

Δηλαδη συνδεεται και κατεβαζει δεδομενα για Ελλαδα ειτε Wifi ειτε

GPRS , ειναι δωρεαν για ενα χρονο με τον κωδικο που δινουν αλλα

πρεπει να εισαι συνεχως συνδεδεμενος - δεν αποθηκευει ο,τι κατεβασε

στο τηλεφωνο ? Με καθε συνδεση παλι απο την αρχη ? :O:cry::blink:

Δεν το πουλησες τελικα?

μπορούν να μου πουν όσοι έχουν δοκιμάσει το ραδιόφωνο αν δουλεύει το rds;

εχω ενεργοποιήσει τις επιλογές, περιμένω 2 κ 3 λεπτά, τίποτα.

Εδω υπαρχει μια συγχυση.

Αλλοι αναφερουν οτι λειτουργει αψογα , αλλοι οχι ...:cry:

Αυτος εισαι akis !! :D:lol::):rolleyes:

Εγω την Πεμπτη το παιρνω απο ΠΛΑΙΣΙΟ ! :D

Φτου....6 ειχε το Πλαισιο και πουληθηκαν !!

Τωρα θα φερει Παρασκευη:(

MIA EROTISI TO GPS GIATI DN LEITOURGEI AN DN EINAI SINDEDEMENO STO STON ANAPTIRA TOU AMAXIOU....ENO EINAI FORTISMENO KAI KATI ALLO MPOREI KAPOIOS NA KANEI ENA REVIEW TO POS TO XRISIMOPOIOUME KATI GIA KODIKOUS AKOUO KAI DN KATALAVAINEI TPT EUXARISTO EK TON PROTERON KAI PISTEUO NA MIN SAS KOURAZO....

[sIGPIC][/sIGPIC]

MY HPI RS4 3.........

Παίδες το κινητό τα σπάει!Ότι και να κάνω κ όσα προγράμματα κ να ανοίξω,δεν σέρνεται με τπτ!Κ γενικά τα έχουν κάνει όλα πολύ πρακτικά.Σαν χρήστης του Ρ990 με βόλευε το πορτάκι κ φοβόμουν ότι το Ρ1 επειδή δεν έχει jog dial θα ήταν δύσχρηστο.Καμία σχέση!Τα πιό πολλά γίνονται με ένα-δυό αγγίγματα στην οθόνη-την γραφίδα την χρησιμοποιώ ψιλοσπάνια.Αντίο Π(υρότουβλο)990!Η μόνη βλακεία είναι ότι στην συσκευασία δεν υπάρχει αντάπτορας για την κάρτα κ δεν υπάρχει card reader που να διαβάζει Μ2 κάρτες.Οπότε θα αναγκαστώ να αγοράσω κ άλλη κάρτα για να πάρω κ τον αντάπτορα γιατί ο αντάπτορας δεν πουλιέται ξεχωριστά.Άσχετο:έκανε κανείς install το docs to go?Χρειάζεται να του περάσουμε τα fonts του υπολογιστή για να αναγνωρίζει τα Ελληνικά όπως κάναμε στο Ρ990 ή όχι;

Δηλαδη συνδεεται και κατεβαζει δεδομενα για Ελλαδα ειτε Wifi ειτε

GPRS , ειναι δωρεαν για ενα χρονο με τον κωδικο που δινουν αλλα

πρεπει να εισαι συνεχως συνδεδεμενος - δεν αποθηκευει ο,τι κατεβασε

στο τηλεφωνο ? Με καθε συνδεση παλι απο την αρχη ? :O:cry::blink:

Δεν το πουλησες τελικα?

Ακριβός όπως τα λες. Όταν δοκίμασα τα ίδια χωρίς σύνδεση δεν μου έβγαλε τίποτα.

Το Ρ1 που είχα βάλει αγγελία ήταν παραεισαγωγή από το Play247. Μου την 'έδωσε' που με κοροϊδέψανε και το έχω αχρησιμοποίητο στο κουτί του. Αυτό δεν έχει το gps στη συσκευασία. Το πρόβλημα με το car kit & P1 λύθικε με αναβάθμηση του car kit. Έτσι πήρα ξανά Ρ1 από Πλαίσιο. Θα δω τι θα κάνω με το άλλο. Το έχω με τα νάυλον αχρησιμοποίητο και τους έχω στείλει e-mail απαιτώντας Ελληνικά έντυπα ή επιστροφή χρημάτων. Ίσως το τραβίξω και νομικά γιατί επιμένουν ότι είναι αντιπροσωπείας.

Εδω υπαρχει μια συγχυση.

Αλλοι αναφερουν οτι λειτουργει αψογα , αλλοι οχι ...:cry:

Το rds δεν λειτουργει κανονικά. Σε όλους τους σταθμούς εμφανίζει το μήνυμα που παρουσιάζεται εκίνη την στιγμή και δεν αλλάζει. Αν κάνετε λίγο πίσω και συντονιστείτε ξανά, θα φανεί το άλλο μήνυμα, το οποίο θα παραμήνει πάλι κολλημένο.

Ακριβός όπως τα λες. Όταν δοκίμασα τα ίδια χωρίς σύνδεση δεν μου έβγαλε τίποτα.

Αρα κατι σαν τo smartgo navigator των symbian ειναι δηλαδη.

Οποτε πρεπει να εχεις ενεργη συνδεση GPRS οταν μετακινεισαι για να

λαμβανει δεδομενα.

Τον χαρτη τον κατεβαζεις μια φορα και αποθηκευεται ή καθε φορα

που συνδεεσαι παλι απο την αρχη κατεβαινει?

Το Ρ1 που είχα βάλει αγγελία ήταν παραεισαγωγή από το Play247. Μου την 'έδωσε' που με κοροϊδέψανε και το έχω αχρησιμοποίητο στο κουτί του. Αυτό δεν έχει το gps στη συσκευασία. Το πρόβλημα με το car kit & P1 λύθικε με αναβάθμηση του car kit. Έτσι πήρα ξανά Ρ1 από Πλαίσιο. Θα δω τι θα κάνω με το άλλο. Το έχω με τα νάυλον αχρησιμοποίητο και τους έχω στείλει e-mail απαιτώντας Ελληνικά έντυπα ή επιστροφή χρημάτων. Ίσως το τραβίξω και νομικά γιατί επιμένουν ότι είναι αντιπροσωπείας.

Αυτο θα το κανεις οπωσδηποτε μη τους αφησεις ετσι....

Το rds δεν λειτουργει κανονικά. Σε όλους τους σταθμούς εμφανίζει το μήνυμα που παρουσιάζεται εκίνη την στιγμή και δεν αλλάζει. Αν κάνετε λίγο πίσω και συντονιστείτε ξανά, θα φανεί το άλλο μήνυμα, το οποίο θα παραμήνει πάλι κολλημένο.

Αρα εδω εχουμε το ιδιο προβλημα με το P990i..:(

Παίδες το κινητό τα σπάει!Ότι και να κάνω κ όσα προγράμματα κ να ανοίξω,δεν σέρνεται με τπτ!Κ γενικά τα έχουν κάνει όλα πολύ πρακτικά.Σαν χρήστης του Ρ990 με βόλευε το πορτάκι κ φοβόμουν ότι το Ρ1 επειδή δεν έχει jog dial θα ήταν δύσχρηστο.Καμία σχέση!Τα πιό πολλά γίνονται με ένα-δυό αγγίγματα στην οθόνη-την γραφίδα την χρησιμοποιώ ψιλοσπάνια.Αντίο Π(υρότουβλο)990!Η μόνη βλακεία είναι ότι στην συσκευασία δεν υπάρχει αντάπτορας για την κάρτα κ δεν υπάρχει card reader που να διαβάζει Μ2 κάρτες.Οπότε θα αναγκαστώ να αγοράσω κ άλλη κάρτα για να πάρω κ τον αντάπτορα γιατί ο αντάπτορας δεν πουλιέται ξεχωριστά.Άσχετο:έκανε κανείς install το docs to go?Χρειάζεται να του περάσουμε τα fonts του υπολογιστή για να αναγνωρίζει τα Ελληνικά όπως κάναμε στο Ρ990 ή όχι;

Μη σκας.Θα παρουμε κατι σαν και αυτο...

http://cgi.ebay.com/2-X-USB-Card-Reader-adapter-disuse-for-Sony-M2_W0QQitemZ320146016445QQihZ011QQcategoryZ43452QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

αυτό ήθελα να πω κ εγώ.

κ έκανα κ γενική επαναφορά μήπως φτιάξει (δεν ήξερα ότι και στο 990 υπήρχε το ίδιο πρόβλημα) αλλά όχι μόνο δεν έφτιαξε, χαθηκαν κ τα ringtones, τα θέματα...

The carpet crawlers heed their callersالسجاده الزواحف عن اهتمام المتصلين We've got to get in to get out ويفي على التدخل في الخروج

• The title was changed to Sony Ericsson P1i