Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε κανένας το GPS receiver? Δουλευει ή χρειάζεται και GPRS Σύνδεση κάθε φορά που ενεργοποιείς το GPS?

NO ONE LIVES FOREVER

http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif

Kαλημερα σου φιλε μου.Το μονο που μενει ειναι αν μπορεις να τσεκαρεις την αναπαραγωγη βιντεο και την μπαταρια.Η οθονη πρεπει να λεει πολυ.Ειναι φωτεινη;Ευχαριστω για την απαντηση σου

Η οθονη ειναι παρα πολυ φωτεινη αν την ρυθμισεις στο maximum φωτισμο. Για το βιντεο που ρωτας θα το σημερα αν προλαβω και θα σου πω

Δοκίμασε κανένας το GPS receiver? Δουλευει ή χρειάζεται και GPRS Σύνδεση κάθε φορά που ενεργοποιείς το GPS?

Χρειάζεται όποσδηποτε και το gprs για να κατεβάσει σε πραγματικό χρόνο δεδομένα χάρτη. έτσι για την πλοήγηση παραμένω στο καλό μου ΜΙΟ.

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

πηγα σημερα wind στουρναρη και μου επαν απο σεπτεμβριο και βαλε!! τους λεω μα το πλαισιο.......μου απανταει ο τυπος :αν το θες παραεισαγωγη παρτο απο πλαισιο αν οχι περιμενε μετα τον σεπτεμβριο απο εμας!! και ενοειται οτι το πλαισιο δινει 2 χρονια αντιπροσωπειας!!!!!!!!!!

Η οθονη ειναι παρα πολυ φωτεινη αν την ρυθμισεις στο maximum φωτισμο. Για το βιντεο που ρωτας θα το σημερα αν προλαβω και θα σου πω

Aν μπορεις βαλτου κανα βιντεο μεγαλο,20mb και δες αν το παιξει χωρις κολληματα.[Καλο ειναι το βιντεο να ειναι mpeg];)

πηγα σημερα wind στουρναρη και μου επαν απο σεπτεμβριο και βαλε!! τους λεω μα το πλαισιο.......μου απανταει ο τυπος :αν το θες παραεισαγωγη παρτο απο πλαισιο αν οχι περιμενε μετα τον σεπτεμβριο απο εμας!! και ενοειται οτι το πλαισιο δινει 2 χρονια αντιπροσωπειας!!!!!!!!!!

δεν μπορεί?! Η ΣΕ νομίζω ότι έχει βγάλει το σύντομα κοντά σας. Ή δεν θα είχε ενημερωθεί ο υπάλληλος, πράγμα που ελπίζω, ή η wind είναι gtp

Aν μπορεις βαλτου κανα βιντεο μεγαλο,20mb και δες αν το παιξει χωρις κολληματα.[Καλο ειναι το βιντεο να ειναι mpeg];)

Περασα ενα αρχειο mpeg αλλα δεν το αναγνωριζει. Μετα εβαλα ενα 3gp βιντεο 40 mb (διαρκειας 20 λεπτων) που εκανα μετατροπη με το Sony Ericsson Media Studio (το αρχικο ηταν mpeg) και επαιζε απλα τελεια!!!Κανενα απολυτος κολλημα και ηχος εξαιρετικος. και μιλαω σε full landscape mode! Απλα εξαιρετικο! Μακαρι να υπηρχε και κανενας third party player που να παιζει ολα τα αρχεια χωρις να χρειαζεται να κανουμε μετατροπες. Επισης αν θυμαμαι καλα σε καποια review του P1 που ειχα διαβασει στο νετ ανεφερε πως ειχε εγκατεστημενο divx player. Σε εμενα παντως και σε οσους το εχουν παρει δεν υπαρχει. Ισως ενσωματωθει σε καποια επομενη αναβαθμιση. Θα κοιταξω να βρω και καποια mp4 video file να βαλω να το δοκιμασω.Αυτα προς το παρων...

Περασα ενα αρχειο mpeg αλλα δεν το αναγνωριζει. Μετα εβαλα ενα 3gp βιντεο 40 mb (διαρκειας 20 λεπτων) που εκανα μετατροπη με το Sony Ericsson Media Studio (το αρχικο ηταν mpeg) και επαιζε απλα τελεια!!!Κανενα απολυτος κολλημα και ηχος εξαιρετικος. και μιλαω σε full landscape mode! Απλα εξαιρετικο! Μακαρι να υπηρχε και κανενας third party player που να παιζει ολα τα αρχεια χωρις να χρειαζεται να κανουμε μετατροπες. Επισης αν θυμαμαι καλα σε καποια review του P1 που ειχα διαβασει στο νετ ανεφερε πως ειχε εγκατεστημενο divx player. Σε εμενα παντως και σε οσους το εχουν παρει δεν υπαρχει. Ισως ενσωματωθει σε καποια επομενη αναβαθμιση. Θα κοιταξω να βρω και καποια mp4 video file να βαλω να το δοκιμασω.Αυτα προς το παρων...

Ρε φιλαρακι τι αναλυση ειχε το 3gp που του εβαλες;Παντως η καλυτερη ποιοτητα ειναι MP4;)Με την μπαταρια πως τα πας;Τα λεντακια ειναι δυνατα;Ευχαριστω για τις απαντησεις:D

Σήμερα εγινα και γω ένας κάτοχος του p1i είναι απλα τέλειο είχε δύο κομματια το πλαίσιο της καλαμαριας και πήρα το ένα...τώρα το φούλάρω,,, με το gps δν καταλαβα τπτ αν μπορεί να βοηθήσει κανείς νομίζω οτι δν έχει ελληνικούς χαρτες σωστα? κατα τα αλλα καλή η κάμερα γινοταν και καλύτερη όμως ωραιο ηχείο ποθ δν το περίμενα... το πληκτρολογιο μοθ έχει βγάλει την πίστη μόνο και δν μπορώ να βρώ πως σβήνει με πλήκτρο μιας και είμαι πρώτη φορά κάτοχος σειράς P...

[sIGPIC][/sIGPIC]

MY HPI RS4 3.........

h videocamera ti leei?einai kalhterh tou p990? kai episis to p1 exei autofocus?kai blackberry? Genika axizei na doseis to p990 gia auto?
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Σήμερα εγινα και γω ένας κάτοχος του p1i είναι απλα τέλειο είχε δύο κομματια το πλαίσιο της καλαμαριας και πήρα το ένα...τώρα το φούλάρω,,, με το gps δν καταλαβα τπτ αν μπορεί να βοηθήσει κανείς νομίζω οτι δν έχει ελληνικούς χαρτες σωστα? κατα τα αλλα καλή η κάμερα γινοταν και καλύτερη όμως ωραιο ηχείο ποθ δν το περίμενα... το πληκτρολογιο μοθ έχει βγάλει την πίστη μόνο και δν μπορώ να βρώ πως σβήνει με πλήκτρο μιας και είμαι πρώτη φορά κάτοχος σειράς P...

Δίπλα στο 6 έχει το L μαζί με το βελάκι αριστερά. Αυτό το βελάκι λοιπόν ειναι το backspace;)

Χρειάζεται όποσδηποτε και το gprs για να κατεβάσει σε πραγματικό χρόνο δεδομένα χάρτη. έτσι για την πλοήγηση παραμένω στο καλό μου ΜΙΟ.

Ο οποιος χαρτης Ελλαδας δεν υπαρχει προς το παρον :(

απο τη Wayfinder (και ακομα δεν απαντησαν στο e-mail μου)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΡΙΟ, ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ

Και εγω το εκλεισα στο Πλαισiο , αυριο παω για παραλαβη.

Farewell P990i , P3600

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

Φιλε μου απλα GPS θα περιμενεις γιατι η εταιρια που εχει την εφαρμογη

Navigator δεν εχει βγαλει χαρτες Ελλαδας και δεν ξερουμε ποτε θα γινει αυτο.

Προς το παρον παιρνεις το GPS Receiver που εχει μεσα και τον

χρησιμοποιεις με αλλη συσκευη (PDA) ....

παιδια απο απιχνιδια και γενικοτερα εφαρμογες δεν παιζει να εχει σαν αυτες των νοκια ε??

οι επιδοτησεις απο οπου και αν ειναι μπορουν να σταλουν σε οποιο πλαισιο θελουμε??

παιδια απο απιχνιδια και γενικοτερα εφαρμογες δεν παιζει να εχει σαν αυτες των νοκια ε??

?

Υπαρχουν αλλα ειναι πολυ λιγοτερα ...

Μη ξεχνας ομως οτι δεχεται και java (για games πιο πολυ)

Και υπαρχει πολυ μεγαλη ποσοτητα σε themes,custom screens κλπ

αν σε ενδιαφερουν αυτα.

Και το παρηγορο ειναι οτι το 3.1 UIQ που φορα ειναι συμβατο με το

UIQ 3 , οποτε ο,τι καινουριο βγαινει θα το τρεχει...

αν ειχε και το gps ελληνικους χαρτες και ειχε και κανονικο browser για το ιντερνετ θα ηταν απιαστο το κινητο!!....

anyway αυτο με τις επιδοτησεις αν γινετε να τις μεταφερουμε στο πλαισιο γινετε??το εχει παρει κανεις απο αλλου να δουμε αν εχει σε ολα τα καταστηματα gps??

Παίδες σήμερα έγινα και εγώ ένας από τους περήφανους κατόχους του Ρ1i!Και λέω περήφανος γιατί το κινητό απλά πετάει!Σήμερα ήρθε στο Ηράκλειο Κρήτης από το Πλαίσιο.Έφεραν 3 κομμάτια (σύμφωνα με τα λόγια του υπαλλήλου) και είχα κάνει από το σάββατο κράτηση για το ένα από αυτά.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους!Επειδή πρόσφατα δοκίμασα κ το Ν95 οφείλω να ομολογήσω ότι το Ρ1i κέρδίζει στα σημεία.Άπειρη RAM,πολύ καλή ταχύτητα, πολύ όμορφο και πρακτικό περιβάλλον, πολύ δυνατό ηχείο....αλλά το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα στο οποίο πιστεύω ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ κινητό αυτή την στιγμή στον κόσμο που να το συναγωνίζεται είναι η κομψότητα του, το design του και γενικά η ποιότητα κατασκευής του.Στα συν και η τιμή του.Το πιο φτηνό από όλα τα Ρ που έχω αγοράσει.Εν κατακλείδι, το Ρ990 είναι πλέον μια κακή ανάμνηση του παρελθόντος (αν κ με την τελευταία αναβάθμιση έφτιαξε αρκετά).Η ερώτηση μου για όσους το έχουν δοκιμάσει: τα java παιχνίδια πως τα παίζουμε αφού δεν υπάρχει jog dial?

Και άλλη μία ερώτηση:παίδες, πως περάσατε τις επαφές σας από το Ρ990 στο Ρ1i?

Και άλλη μία ερώτηση:παίδες, πως περάσατε τις επαφές σας από το Ρ990 στο Ρ1i?

Απο το Ρ990 πας επαφες, τις επιλεγεις ολες και πατας αποστολη με bluetooth. εννοειται βεβαια οτι εχεις ενεργοποιημενο το bluetooth και στα δυο κινητα...;)

Οσο για τα παιχνιδια java δεν το εχω δοκιμασει αλλα φανταζομαι οπως στο Ρ990. χρησιμοποιοντας τα βελακια κινησης που εχει στο qwerty ή και καποια νουμερα οπως το 5 π.χ.

• The title was changed to Sony Ericsson P1i