mictsan Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Αυτό ρωτάει ο φίλος αν γίνεται με την τελευταία αναβάθμιση. εγω προσπαθισα αλλα τιποτα.. μαλλον δεν γινετε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasoles Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 καλησπερα παιδια!θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν γινεται να αλλαξω στην προσοψη το τμημα που περιεχει το χρωμιο και επισησ αν γινεται οταν βρισκεται σε αναμονη η οθονη για αρκετη ωρα να μη μαυριζει αλλα να μενει η ωρα κ η ημερομηνια της εξοικονομησης ενεργειας!ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 καλησπερα παιδια!θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν γινεται να αλλαξω στην προσοψη το τμημα που περιεχει το χρωμιο Και να το αλλάξεις, θα γίνει και πάλι έτσι. Τσάμπα τα χρήματα που θα χαραμίσεις. επισησ αν γινεται οταν βρισκεται σε αναμονη η οθονη για αρκετη ωρα να μη μαυριζει αλλα να μενει η ωρα κ η ημερομηνια της εξοικονομησης ενεργειας!ευχαριστω. Δεν αλλάζει αυτό δυστυχώς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasoles Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 γεια σας! επεσε στα χερια μου ενα νοκια6120 ...............ιταλικο! θα ηθελα αν γινεται να προσθεσω την ελληνικη γλωσσα............ ειναι κατι που μπορω να το κανω μονος μου περνοντας μια ελληνικη αναβαθμηση ( και αν ναι ποια)??? η μηπως πρεπει να το παω σε καταστημα νοκια??? ευχαρηστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 θα πρεπει να βαλεις το ελληνικο product code. περισσοτερα εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 τον ελληνικο prodact code για το νοκια 6120 τον γνωριζει καποιος? αν καταλαβα καλα ...........αυτον πρεπει να περασω! παντως η βερσιον του τηλεφωνου μου ειναι η 05.11 την ξαναπερασα απο πανω αλλα δεν ειδα διαφορα με πριν...........εχουν παραμεινει τα λογοτυπα και οι σαχλαμαρες της εταιρειας TRE (σαν να λεμε vodafone). εκει που κολλαω ειναι το nemesis service suite που μαλλον δεν καταφερα να περασω τους driver. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 κοιτα στην πρωτη σελιδα του παροντος θεματος..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 thanks all! περασα την 6.01 με ελληνικα και κατι αλλες σλαβικες κυριως γλωσσες ............ολα κα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFLAOURA Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 ρε παιδια έχει βρει κανενας τρόπο για να βγάλει τον ήχο στην κάμερα...?ο ήχος της καμερας λειτουργει ακομα και στο αθορυβο... τωρα στην εξεταστικη θελω να βγαζω φωτογραφια τα θεματα χωρις να με ακουν ολοι οι επιτηριτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Πήγαινε στο προφίλ που χρησιμοποιείς και απενεργοποιήσε τους ήχους προειδοποιήσεων. Αν δεν δουλέψει, βήχεις την στιγμή που τραβάς την φωτο και είσαι οκ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Πήγαινε στο προφίλ που χρησιμοποιείς και απενεργοποιήσε τους ήχους προειδοποιήσεων. Αν δεν δουλέψει, βήχεις την στιγμή που τραβάς την φωτο και είσαι οκ. :) Πατέντα!!!! είσαι φοβερός κοπέλι!!!! :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 ρε παιδιά σε ξένα φόρουμ διαβάζω ότι με την νέα έκδοση η μπαταρία δεν κρατά ούτε μέρα και πως υπάρχουν προβλήματα με το ξυπνητήρη. Από εδώ διαβάζω εντελώς διαφορετικά πράγματα. Οι περισσότεροι αναφέρουν πως η μπαταρία κρατά μέχρι 22 ώρες. Δεν κάνω πλάκα. Εσάς πόσο σας κρατάει με την τελευταία έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Εσάς πόσο σας κρατάει με την τελευταία έκδοση; Οσο μου κρατουσε και πριν, 4+ μερες. Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 εμενα το κινητο μου κρατουσε 4 μερες συνηθως, αλλα η μπαταρια γερασε (1.5 χρονος συνηθως οι ληθιου μπαταριες πεφτουν στο 85%-90% με σωστη χρηση, αν και γω δεν την πολυ προσεχα οποτε σαν να υπολογιζουμε στο 85%max της αρχικης αποδοσης) και οι 4 μερες ειχαν γινει 3, τωρα με την καινουρια αναβαθμιση η μπαταρια κραταει 4 μερες λολ! Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Ξέρει κανείς αν σε αυτό το τηλέφωνο μπαίνει το πρόγραμμα που αλλάζει την απεικόνιση της οθόνης από κάθετη σε οριζόντια όπως γίνεται στις σειρές Ν και Ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 δεν νομιζω να γινεται! και γω το εψαχνα για το νοκια 3250 και δεν βρηκα κατι. νομιζω ειχα ρωτησει και εδω(στο myphone) τα παιδια και αν θυμαμαι καλα δεν υπηρχε κατι. btw υπαρχει ειδικο θεμα για τις εφαρμογες;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Δοκιμασε το rotateMe v1.21 στο Ν73 μου λειτουργουσε.. Η περιστροφη δεν γινετε αυτοματα την επιλεγεις μεσα απο την εφαρμογη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Ξέρει κανείς αν σε αυτό το τηλέφωνο μπαίνει το πρόγραμμα που αλλάζει την απεικόνιση της οθόνης από κάθετη σε οριζόντια όπως γίνεται στις σειρές Ν και Ε? Ναι, χειροκίνητα με το RotateMe. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες, να ρωτήσω και κάτι ακόμα, το βρίσκω στο μαγαζάκι ή και κάπου εδώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες, να ρωτήσω και κάτι ακόμα, το βρίσκω στο μαγαζάκι ή και κάπου εδώ? Στο μαγαζάκι. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Όποιος μπορεί και έχει ας μου στείλει με ένα pm το λινκ, μόνο την 2_10 βρήκα αλλά δεν εγκαθισταται σε μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Εγώ προσωπικά στο 6120c χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα την 1.50 (θέλει sign, δεν ξέρω αν υπάρχει signed, εκτός κι αν έχεις πειράξει το κινητό ώστε να μπορεί να δεχτεί μη signed εφαρμογές). Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Εγώ προσωπικά στο 6120c χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα την 1.50 (θέλει sign, δεν ξέρω αν υπάρχει signed, εκτός κι αν έχεις πειράξει το κινητό ώστε να μπορεί να δεχτεί μη signed εφαρμογές). Έβαλα τελικά την 1.21 αλλά μου βγάζει να πληκτρολογήσω Pen & Green Τι στο καλό είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts