ddr2 Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 shmera evala to skyforce sto 2020i mou !! kai eno trexei mia xara merikes fores kollaei kai epanerxetai meta apo 2-3 depterolepta !! mhpos xerete giati ? Μάλλον θέλεις αναβάθμιση τους drivers στην κάρτα γραφικών:p :p (πλάκα κάνω:) ) Προφανώς λόγω έλλειψης μνήμης παρουσιάζει αυτά τα κολληματάκια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 xxexe !!ok !! tha to xanadokimaso shmera !! an den vro lush tha tou valo allh karta grafikon!!:) xexe!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 περασα το game...worms world party στο tytn μου.μολις τελειωνω το παιχνιδι και κανω quit μετα απο 5δευτερα μου λεει παρουσιαστηκε καποιο σφαλμα.τι φταιει??:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 περασα το game...worms world party στο tytn μου.μολις τελειωνω το παιχνιδι και κανω quit μετα απο 5δευτερα μου λεει παρουσιαστηκε καποιο σφαλμα.τι φταιει??:( Σβήστο και ξαναπέρασέ το. Μάλλον έγινε κάποιο σφάλμα κατά την εγκατάσταση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Σβήστο και ξαναπέρασέ το. Μάλλον έγινε κάποιο σφάλμα κατά την εγκατάσταση. το εκανα και παλι τα ιδια.αυτο εχει και σαν επιπτωση το τηλ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 το εκανα και παλι τα ιδια.αυτο εχει και σαν επιπτωση το τηλ?? Επίπτωση στο τηλέφωνο δεν έχει, αλλά μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Αν μπορείς και παίζεις το παιχνίδι κανονικά, αγνόησέ το. Η εγκατάσταση έγινε από αρχείο cab? ή από exe μέσω AS? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Επίπτωση στο τηλέφωνο δεν έχει, αλλά μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Αν μπορείς και παίζεις το παιχνίδι κανονικά, αγνόησέ το. Η εγκατάσταση έγινε από αρχείο cab? ή από exe μέσω AS? απο exe.εγινε .ευχαριστω για την βοηθεια απλως ποιο πολυ ελεγα μην υπαρχει κανενα προβλημα στο τηλ.μου.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 απο exe.εγινε .ευχαριστω για την βοηθεια απλως ποιο πολυ ελεγα μην υπαρχει κανενα προβλημα στο τηλ.μου.:O Όχι, μην ανησυχείς.Δεν είναι ενδεικτικό προβλήματος της συσκευής.Μόνο του προγράμματος:p Να ξέρεις πάντως πώς αν θέλεις να τσεκάρεις τη συσκευή σου(αν λειτουργεί ή όχι σωστά)θα το κάνεις χρησιμοποιώντας την χωρίς κανένα επιπλέον πρόγραμμα.Τα προγράμματα τρίτων είναι πολύ πιθανό να προκαλούν τέτοια μικροπροβλήματα, κολλήματα κλπ κλπ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 sorry giia to offtopic.exo katebasei to palio tomb rider gia to ppc to opio einai tromero pexnidaki.mia erothsh pos kano ta opla pou exei h lara na xanaphgainoun sthn tseph ths?edo kai kana examhno pou to pezo exo kolhsei sthn proth pista me ta opla na mh mporo na ta xebgalo otan skotonei ta megaala zouzounia:lol: sorry pali gia to oftopic all den hxera pou na to rothso auto Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 sorry giia to offtopic.exo katebasei to palio tomb rider gia to ppc to opio einai tromero pexnidaki.mia erothsh pos kano ta opla pou exei h lara na xanaphgainoun sthn tseph ths?edo kai kana examhno pou to pezo exo kolhsei sthn proth pista me ta opla na mh mporo na ta xebgalo otan skotonei ta megaala zouzounia:lol: sorry pali gia to oftopic all den hxera pou na to rothso auto Αν θυμάμαι καλά αυτό γίνεται με τα hardware buttons που δεν έχει το 9000!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
great Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 ψαχνω παιχνιδι battleship (ναυμαχια δηλαδη το παλιο καλο παιχνιδι) για το TyTN (wm5)...εχεις κανεις καποιο υποψην του ?? Παράθεση @great_vc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
great Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 http://www.pd3a.com/prod_navalc.htm Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει.Δοκίμασε το demo και αν σου αρέσει PM να στο στείλω φουλ ;) ευχαριστλω πολυ φίλε μου αλλα δοκιμασα το Battleship της Hasbro και μου αρεσε αρκετα οποτε το κράτησα ;) Παράθεση @great_vc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Για asus 636n ,τι προτεινεται απο παιχνιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 syberia kai gamo ta rpg pexnidia.flux challenge kai gamo ta racing games:lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 ειναι ενα παιχνιδι παζλ οπου υπαρχει η θαμπη εικονα μιας αιθεριας υπαρξης και εμεις προσπαθουμε να την αποκαλυψουμε χρησιμοποιοντας μια μπιλια και εμφανιζοντας σιγα σιγα την εικονα, ακομα υπαρχουν κανα δυο ακομα μπιλιες που κινουνται ακανονιστα στον χωρο απο τοιχο σε τοιχο και αν σε ακουμπισουν χανεις πως λεγεται?:rolleyes: Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Η Aspyr ετοιμάζεται να βγάλει το Call of Duty 2 !!! :ninja: Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 ειναι ενα παιχνιδι παζλ οπου υπαρχει η θαμπη εικονα μιας αιθεριας υπαρξης και εμεις προσπαθουμε να την αποκαλυψουμε χρησιμοποιοντας μια μπιλια και εμφανιζοντας σιγα σιγα την εικονα, ακομα υπαρχουν κανα δυο ακομα μπιλιες που κινουνται ακανονιστα στον χωρο απο τοιχο σε τοιχο και αν σε ακουμπισουν χανεις πως λεγεται?:rolleyes: Eίχα ενα τέτοιο παλιά, αλλά δε θυμάμαι πώς λεγόταν...:worry: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 ελα ντε! γερασα μαλλον:lol: κανενας νεωτερος με ποιο ισχυρη μνημη? αντε παλλικαρια μου, που θα παει θα το πετυχουμε!:hunter: Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 ειναι ενα παιχνιδι παζλ οπου υπαρχει η θαμπη εικονα μιας αιθεριας υπαρξης και εμεις προσπαθουμε να την αποκαλυψουμε χρησιμοποιοντας μια μπιλια και εμφανιζοντας σιγα σιγα την εικονα, ακομα υπαρχουν κανα δυο ακομα μπιλιες που κινουνται ακανονιστα στον χωρο απο τοιχο σε τοιχο και αν σε ακουμπισουν χανεις πως λεγεται?:rolleyes: Δεν ξέρω ακριβώς ποιό ζητάς, αλλά τα παιχνίδια αυτού του τύπου λέγονται xonix. http://www.clickgamer.com/moreinfo.htm?pid=1055§ion=PPC http://www.handster.com/product.php?id=62 Επειδή μιλάς και για αιθέριες υπάρξεις ψάξε στα games της cherrysoft μήπως το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikar Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 ειναι ενα παιχνιδι παζλ οπου υπαρχει η θαμπη εικονα μιας αιθεριας υπαρξης και εμεις προσπαθουμε να την αποκαλυψουμε χρησιμοποιοντας μια μπιλια και εμφανιζοντας σιγα σιγα την εικονα, ακομα υπαρχουν κανα δυο ακομα μπιλιες που κινουνται ακανονιστα στον χωρο απο τοιχο σε τοιχο και αν σε ακουμπισουν χανεις πως λεγεται?:rolleyes: Υπάρχει και ένα άλλο παιχνίδι λέγεται Qubix και θα το βρείς http://www.aimproductions.be χωρίς την εικόνα όμως της αιθέριας ύπαρξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Δεν ξέρω ακριβώς ποιό ζητάς, αλλά τα παιχνίδια αυτού του τύπου λέγονται xonix. http://www.clickgamer.com/moreinfo.htm?pid=1055§ion=PPC http://www.handster.com/product.php?id=62 Επειδή μιλάς και για αιθέριες υπάρξεις ψάξε στα games της cherrysoft μήπως το βρεις.[/quote λοιπον παιδια ειστε σε πολυ καλο δρομο ειναι οντως σαν το xonix και ιδιαιτερα το qubix αλλα αυτο που εκανε την διαφορα ηταν ...τα καλυτερο γραφικο περιβαλλον;) που σε κραταγε ...σε εγρηγροση:w00t: ! υπηρχε στις αιθουσες ηλεκτρονικων αν θυμαστε και το ειχα μετα μεχρι και στο p900 keep walking or hunting:hunter: ειμαστε πλεον μια ανασα:ninja: Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 αχμ..για το scummvm...το κατεβασα κ το εκανα install.. απορια..! για να παιξει θελει να βρω το broken sword σε port για το scumm η θελει το original game που κανουμε install στο pc ??? γιατι δεν βρισκω πουθενα το broken sword για το scumm.. :( Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_maximos Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Εχω κατεβασει καποια παιχνιδια στο pps και συγκεκριμενα στην sd και δεν μου τα ανοιγει.Μηπως γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 ειναι ενα παιχνιδι που επαιζα με νοκια και λεγεται mau-mau και μοιαζει με την αγωνια που εχουμε εμεις και παιζουμε στα χαρτια ξερει κανεις αν υπαρχει σε ppc kai wm5? Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Iparxei gia ppc, gia windows 2003 alla den ksero an paizei se 2005. Steile mou meso pm to email sou na sou to steilo. μια εφαρμογη απο το 2004 την εχω βρει και δεν παιζει σε wm5 εχεις καποια νεωτερη? Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts