_NikitaS_ Δημοσιεύτηκε April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 4, 2007 Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει. Μένω Αθήνα, με dsl conn-x. Αν πάω να βρω την IP μου σε διάφορες σελίδες, θα βγάλουν ότι αντιστοιχεί σε κάποιο μέρος στη Θεσ/νίκη. Δηλαδή μπαίνω ιντερνετ στην Αθήνα μέσω Θεσ/νίκης; Ρωτάω, γιατί δεν μου έχει ξανατύχει να το δω ούτε σε φίλο μου. Α, και κάτι άλλο. Έχω 768 και πάνω απο 70kb/s δεν έχει πιάσει ποτέ. Σε αυτό φταίει το θέμα της IP ή το dslam της περιοχής μου. Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει. Μένω Αθήνα, με dsl conn-x. Αν πάω να βρω την IP μου σε διάφορες σελίδες, θα βγάλουν ότι αντιστοιχεί σε κάποιο μέρος στη Θεσ/νίκη. Δηλαδή μπαίνω ιντερνετ στην Αθήνα μέσω Θεσ/νίκης; Ρωτάω, γιατί δεν μου έχει ξανατύχει να το δω ούτε σε φίλο μου. Α, και κάτι άλλο. Έχω 768 και πάνω απο 70kb/s δεν έχει πιάσει ποτέ. Σε αυτό φταίει το θέμα της IP ή το dslam της περιοχής μου. Ευχαριστώ... Η IP σου δεν επηρεάζει σε τίποτα την χαμηλή ταχύτητα download.Το πιο πιθανό είναι να ανήκεις σε "βαρύ" dslam.Σχετικά, με το θέμα της IP, που βλέπεις ότι αυτός ο αριθμός IP είναι από την Θεσ/νίκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 που βλέπεις ότι αυτός ο αριθμός IP είναι από την Θεσ/νίκη; από σελίδες που σου βρίσκους την IP σου, όπως http://www.ip-adress.com/ Ψάξε και στο google για: find my ip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Βλακείες λένε οι σελίδες αυτές. Μην ασχολείσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Βλακείες δεν λένε οι σελίδες, απλά τυχαίνει να παίρνει ΙΡ απο εκεί. Δεν είναι καθόλου παράξενο. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Σε ότι αφορά αν παίρνεις IP Αθηνας ή Θεσσαλονίκης ναι. Αλλά μέχρι εκεί. Πιο κάτω δεν προχωράν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Λογικά, δεν θα έγινε καλή αναζήτηση της IP και να βρέθηκε λανθασμένη IP.Τέλος πάντων, ίσως να μην είναι αξιόπιστα αυτά τα website. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A_gamer Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει. Μένω Αθήνα, με dsl conn-x. Αν πάω να βρω την IP μου σε διάφορες σελίδες, θα βγάλουν ότι αντιστοιχεί σε κάποιο μέρος στη Θεσ/νίκη. Δηλαδή μπαίνω ιντερνετ στην Αθήνα μέσω Θεσ/νίκης; Ρωτάω, γιατί δεν μου έχει ξανατύχει να το δω ούτε σε φίλο μου. Α, και κάτι άλλο. Έχω 768 και πάνω απο 70kb/s δεν έχει πιάσει ποτέ. Σε αυτό φταίει το θέμα της IP ή το dslam της περιοχής μου. Ευχαριστώ... Μπορεί να συνδέεσαι σε BRAS της Θεσσαλονίκης (δεν έχω ξανακούσει για κάτι τέτοιο:wacko:). Για την ταχύτητά σου, όταν λες ότι κατεβάζεις με 70 kb/s το πολύ εννοείς kilobits ή kiloBytes; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Σε εμένα έχει τύχει να κάνω τεστ στο speedtest.net και αντί να έχει σαν προτιμώμενο server αυτόν στην Αθήνα, μου βγάζει κάποιον στην Βουλγαρία... Ίσως να συμβαίνει το ίδιο.... δηλαδή να παίρνει ΙΡ από θεσσαλονίκη και να είναι πιο κοντά ο server στην Βουλγαρία... Και να φανταστείτε ότι μένω Καλαμάτα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A_gamer Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Σε εμένα έχει τύχει να κάνω τεστ στο speedtest.net και αντί να έχει σαν προτιμώμενο server αυτόν στην Αθήνα, μου βγάζει κάποιον στην Βουλγαρία... Ίσως να συμβαίνει το ίδιο.... δηλαδή να παίρνει ΙΡ από θεσσαλονίκη και να είναι πιο κοντά ο server στην Βουλγαρία... Και να φανταστείτε ότι μένω Καλαμάτα..! Αυτό μάλλον δεν έχει καμία σχέση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Έχει τύχει και σε μένα το ίδιο πράγμα, όταν είχα adsl dynamic από altec telecoms. Μία έβγαζε Θεσσαλονίκη, μία Καβάλα, μία Ηράκλειο, μία Λάρισα και πάει λέγοντας. Μόνο Αθήνα δεν έβγαζε, όπου και μένω. Ή μάλλον έβγαζε και Αθήνα, αλλά πολύ σπάνια. Τώρα έχω ακόμα static, οπότε δεν με προβληματίζει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts