Jump to content

Μένω Αθήνα,αλλά η IP στη Θεσ/νικη

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει. Μένω Αθήνα, με dsl conn-x. Αν πάω να βρω την IP μου σε διάφορες σελίδες, θα βγάλουν ότι αντιστοιχεί σε κάποιο μέρος στη Θεσ/νίκη. Δηλαδή μπαίνω ιντερνετ στην Αθήνα μέσω Θεσ/νίκης; Ρωτάω, γιατί δεν μου έχει ξανατύχει να το δω ούτε σε φίλο μου. Α, και κάτι άλλο. Έχω 768 και πάνω απο 70kb/s δεν έχει πιάσει ποτέ. Σε αυτό φταίει το θέμα της IP ή το dslam της περιοχής μου.

Ευχαριστώ...

Γεια σας.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει. Μένω Αθήνα, με dsl conn-x. Αν πάω να βρω την IP μου σε διάφορες σελίδες, θα βγάλουν ότι αντιστοιχεί σε κάποιο μέρος στη Θεσ/νίκη. Δηλαδή μπαίνω ιντερνετ στην Αθήνα μέσω Θεσ/νίκης; Ρωτάω, γιατί δεν μου έχει ξανατύχει να το δω ούτε σε φίλο μου. Α, και κάτι άλλο. Έχω 768 και πάνω απο 70kb/s δεν έχει πιάσει ποτέ. Σε αυτό φταίει το θέμα της IP ή το dslam της περιοχής μου.

Ευχαριστώ...

Η IP σου δεν επηρεάζει σε τίποτα την χαμηλή ταχύτητα download.Το πιο πιθανό είναι να ανήκεις σε "βαρύ" dslam.Σχετικά, με το θέμα της IP, που βλέπεις ότι αυτός ο αριθμός IP είναι από την Θεσ/νίκη;

που βλέπεις ότι αυτός ο αριθμός IP είναι από την Θεσ/νίκη;

από σελίδες που σου βρίσκους την IP σου, όπως http://www.ip-adress.com/ Ψάξε και στο google για: find my ip.

Βλακείες δεν λένε οι σελίδες, απλά τυχαίνει να παίρνει ΙΡ απο εκεί. Δεν είναι καθόλου παράξενο.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

• 3 months later...
Γεια σας.

Ευχαριστώ...

Μπορεί να συνδέεσαι σε BRAS της Θεσσαλονίκης (δεν έχω ξανακούσει για κάτι τέτοιο:wacko:).

Για την ταχύτητά σου, όταν λες ότι κατεβάζεις με 70 kb/s το πολύ εννοείς kilobits ή kiloBytes;

Σε εμένα έχει τύχει να κάνω τεστ στο speedtest.net και αντί να έχει σαν προτιμώμενο server αυτόν στην Αθήνα, μου βγάζει κάποιον στην Βουλγαρία... Ίσως να συμβαίνει το ίδιο.... δηλαδή να παίρνει ΙΡ από θεσσαλονίκη και να είναι πιο κοντά ο server στην Βουλγαρία... Και να φανταστείτε ότι μένω Καλαμάτα..!

Σε εμένα έχει τύχει να κάνω τεστ στο speedtest.net και αντί να έχει σαν προτιμώμενο server αυτόν στην Αθήνα, μου βγάζει κάποιον στην Βουλγαρία... Ίσως να συμβαίνει το ίδιο.... δηλαδή να παίρνει ΙΡ από θεσσαλονίκη και να είναι πιο κοντά ο server στην Βουλγαρία... Και να φανταστείτε ότι μένω Καλαμάτα..!

Αυτό μάλλον δεν έχει καμία σχέση.

Έχει τύχει και σε μένα το ίδιο πράγμα, όταν είχα adsl dynamic από altec telecoms. Μία έβγαζε Θεσσαλονίκη, μία Καβάλα, μία Ηράκλειο, μία Λάρισα και πάει λέγοντας. Μόνο Αθήνα δεν έβγαζε, όπου και μένω. Ή μάλλον έβγαζε και Αθήνα, αλλά πολύ σπάνια. Τώρα έχω ακόμα static, οπότε δεν με προβληματίζει
[sIGPIC][/sIGPIC]