mitsos Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Ευχαριστώ πολύ φίλε VeCo. Σκέφτομαι να το τιμήσω.Μετα το 8850 δεν ξαναείχα κινητό της σειράς 8χχχ, και μιας και θέλω μια συσκευή για ομιλία και μηνύματα πλέον,αφήνοντας πίσω τα smartphones, πιστεύω είναι ότι πρέπει μιας και είναι σίγουρα ξεχωριστό κινητό.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Ευχαριστώ πολύ φίλε VeCo. Σκέφτομαι να το τιμήσω.Μετα το 8850 δεν ξαναείχα κινητό της σειράς 8χχχ, και μιας και θέλω μια συσκευή για ομιλία και μηνύματα πλέον,αφήνοντας πίσω τα smartphones, πιστεύω είναι ότι πρέπει μιας και είναι σίγουρα ξεχωριστό κινητό.:) Ακριβώς τις ίδιες απαιτήσεις είχα κι εγώ, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το Luna. Άσε που και η κάμερα του δεν είναι καθόλου κακή... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Γμτ, σκέφτομαι να παρατήσω το iPhone και να χρησιμοποιώ πάλι τη luna μας!:D:love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Γμτ, σκέφτομαι να παρατήσω το iPhone και να χρησιμοποιώ πάλι τη luna μας!:D:love: Πούλα το iPhone και πάρε ένα iPod Touch για τα υπόλοιπα (όπως εγώ). :D Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Γμτ, σκέφτομαι να παρατήσω το iPhone και να χρησιμοποιώ πάλι τη luna μας!:D:love: Απιστευτη συσκευη & πολυαγαπημενη:cat: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Πούλα το iPhone και πάρε ένα iPod Touch για τα υπόλοιπα (όπως εγώ). :D Αχ ναι! Και να παίρνουμε τα παιδιά μας (κινητά) και να πηγαίνουμε για shopping στη bond street!:grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avrohis Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Nokia 8600d (made in Finland) Luna. Αιφνίδια η συσκευή παρουσίασε το εξής πρόβλημα. Όταν πατώ το κουμπί ενεργοποίησης , εμφανίζεται το λογότυπο της εταιρείας και αμέσως μετά μου ζητά κωδικό ασφαλείας. Του τον πληκτρολογώ κανονικά και κολλάει εκεί. Αναζητώ τρόπο να του κάνω πλήρες format. Δοκίμασα τα : 1. Αστέρι + πράσινο πλήκτρο + 3 + εκκίνηση 2. Αστέρι + πράσινο πλήκτρο + πλήκτρο πλοηγήσεως + εκκίνηση ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Γνωρίζει κάποιος φίλος , το εάν υπάρχει τρόπος να του κάνω format ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Μήπως θέλει απλά ένα ξαναπέρασμα του λογισμικού; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 Παιδιά θέλω να ρωτήσω, έχω ένα παροπλισμένο Luna (γνήσιο) το οποίο έχει φθορές σε διάφορα μέρη εξωτερικά, θέλω να το επισκευάσω, έκανα μία προσπάθεια από e-bay αλλά το kit που μου έστειλαν από China δεν ταίριαζε ακριβώς με τα γνήσια μέρη του κινητού που δεν αλλάζουν οπότε τσάμπα τα 50euro, λέτε να πάω ALPHA COPY??? Είναι στην Συγγρού νομίζω ε??? για service εννοώ... Πόσο λέτε να κοστίσει ένα πλήρες facelift?????? Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Παιδιά θέλω να ρωτήσω, έχω ένα παροπλισμένο Luna (γνήσιο) το οποίο έχει φθορές σε διάφορα μέρη εξωτερικά, θέλω να το επισκευάσω, έκανα μία προσπάθεια από e-bay αλλά το kit που μου έστειλαν από China δεν ταίριαζε ακριβώς με τα γνήσια μέρη του κινητού που δεν αλλάζουν οπότε τσάμπα τα 50euro, λέτε να πάω ALPHA COPY??? Είναι στην Συγγρού νομίζω ε??? για service εννοώ... Πόσο λέτε να κοστίσει ένα πλήρες facelift?????? Τελικά έκανα το πλήρες facelift στη ΝΟΚΙΑ, άλλαξαν όλες οι προσόψεις, πληκτρολόγια,καπάκια...όλα βέβαια original, έμεινα έκπληκτος!!! σαν καινούριο... όπως την στιγμή που το έβγαλα από το κουτί του!! μου κόστισε 80euro περίπου προς ενημέρωση. Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Όταν πατώ το κουμπί ενεργοποίησης , εμφανίζεται το λογότυπο της εταιρείας και αμέσως μετά μου ζητά κωδικό ασφαλείας.πως μπορω να το επαναφερω το κινητο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Όταν πατώ το κουμπί ενεργοποίησης , εμφανίζεται το λογότυπο της εταιρείας και αμέσως μετά μου ζητά κωδικό ασφαλείας.πως μπορω να το επαναφερω το κινητο καποια βοηθεια μηπως και γλυτωσω την επισκεψη σε nokia shop... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Εύρεση κωδικού ασφαλείας σε συσκευές Nokia Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 guys, ψαχνω τα default themes του 8600... οχι μονο το aurora hue, αλλα ολα! δεν το βρησκω πουθενα... αν ειναι ευκολο σε καποιον που εχει ακομα την συσκευη να μ τα στειλει με πμ :) συγκεκριμενο θελω το πρασινο! εστω και τ ονομα του μπας και το βρω!! το θελω για το Αρτε :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts