Jump to content

Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο (Ant1)

jim19
 Κοινοποίηση

Σας αρεσει?  

89 members have voted

1. 1. Σας αρεσει?

• Ειμαι φαν της,τρελαινομαι
      14
    • Δεν με ενθουσιαζει ιδαιτερα,ωστοσο τη παρακολουθω
      22
    • Καθολου.Πλητω,εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια.Αλλαζω καναλι
      53

Recommended Posts

• Απαντήσεις 303
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν βασίζεται (όπως οι περισσότερες του Ρώμα) μόνο στην υπερβολή των χαρακτήρων και από έξυπνες ατάκες και διαλόγους (πάλι όπως οι περισσότερες του Ρώμα) δεν έχει τίποτα, θα έχουμε μια από τα ίδια... Το απόλυτο κενό δηλαδή. Για να την δούμε όμως πρώτα και το συζητάμε, δεν βγαίνει άκρη από trailer.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αν βασίζεται (όπως οι περισσότερες του Ρώμα) μόνο στην υπερβολή των χαρακτήρων και από έξυπνες ατάκες και διαλόγους (πάλι όπως οι περισσότερες του Ρώμα) δεν έχει τίποτα, θα έχουμε μια από τα ίδια... Το απόλυτο κενό δηλαδή. Για να την δούμε όμως πρώτα και το συζητάμε, δεν βγαίνει άκρη από trailer.

τι να δουμε?μια απο τα ιδια θα ειναι κ αυτη η σειρα!λες κ θα δουμε τιποτα διαφορετικο, τον μαθαμε τωρα τον Ρωμα!!!

Για άλλη μια φορά θα δούμε παραλλαγές του Ρώμα...

Να ένας πολύ σημαντικός λόγος να μην διαβάσω για τις πανελληνιες...

ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ έχω να πω εγώ γι αυτο το άτομο

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

• 2 weeks later...

Λίγο πριν την έναρξη του Β Παγκοσµίου Πολέµου…

Ο Χάρης Ρώµας διευθύνει το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο, ένα πρότυπο οικοτροφείο θηλέων που φιλοξενεί στους κοιτώνες του κορίτσια καλών οικογενειών απ όλη την Ελλάδα.

Όταν στο Παρθεναγωγείο φτάνει η όµορφη, χειραφετηµένη και προοδευτική καθηγήτρια, Ζωή, έρχονται τα πάνω κάτω. Οι προχωρηµένες ιδέες της θα ανατρέψουν τις ισορροπίες λειτουργίας του οικοτροφείου αλλά και την προσωπική ζωή του διευθυντή. Ένας ανοµολόγητος έρωτας γεννιέται και ένας θεός ξέρει πού θα καταλήξει… Τι θα γίνει, αν αυτός ο έρωτας δει το φως της µέρας ή της… νύχτας και το µάθει η αυταρχική γυναίκα του, ο γιος του, η πεθερά του, ο κόσµος γύρω του;

Όλα όσα συµβαίνουν στο µικρόκοσµο του Δεληγιάννειου Παρθεναγωγείου αποδεικνύουν πως, όταν η κωµωδία είναι αυθεντική, το γέλιο βγαίνει αβίαστα.

ιδεα μου η μοιαζει με το καφε της Χαρας?:shifty::shifty:

αν οπου παρθεναγωγειο βαλεις κολοκωτρωνιτσι,οπου δασκαλα βαλεις την καφετζου,και οπου διευθυντης βαζεις δημαρχο τοτε εχεις ενα νεο στορι..
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Λίγο πριν την έναρξη του Β Παγκοσµίου Πολέµου…

Ο Χάρης Ρώµας διευθύνει το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο, ένα πρότυπο οικοτροφείο θηλέων που φιλοξενεί στους κοιτώνες του κορίτσια καλών οικογενειών απ όλη την Ελλάδα.

Όταν στο Παρθεναγωγείο φτάνει η όµορφη, χειραφετηµένη και προοδευτική καθηγήτρια, Ζωή, έρχονται τα πάνω κάτω. Οι προχωρηµένες ιδέες της θα ανατρέψουν τις ισορροπίες λειτουργίας του οικοτροφείου αλλά και την προσωπική ζωή του διευθυντή. Ένας ανοµολόγητος έρωτας γεννιέται και ένας θεός ξέρει πού θα καταλήξει… Τι θα γίνει, αν αυτός ο έρωτας δει το φως της µέρας ή της… νύχτας και το µάθει η αυταρχική γυναίκα του, ο γιος του, η πεθερά του, ο κόσµος γύρω του;

Όλα όσα συµβαίνουν στο µικρόκοσµο του Δεληγιάννειου Παρθεναγωγείου αποδεικνύουν πως, όταν η κωµωδία είναι αυθεντική, το γέλιο βγαίνει αβίαστα.

ιδεα μου η μοιαζει με το καφε της Χαρας?:shifty::shifty:

Καθολου ιδεα σου.Και ειχε ο ιδιος πει οτι ειναι ισως η καλυτερη σειρα που εχει κανει....ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ

Aυτες οι ατακες κι εκφρασεις που δεν λεγονται ουτε σημερα απο καθηγητη μεσα σε σκηνικο κι κουστουμια δεν ξερω ποιας εποχης πολυ ευτραπελο μου φαινεται..Μην μιλησω για το τραγουδι ...Καλα το στορι δεν το συζητω ...

Μια ειναι δημαρχος κι ερωτευεται την μοντερνα καφετζου,μια καθηγητης κι ερωτευεται την σερβιτορα Ελενη,την αλλη συντηριτικος κι ερωτευεται την προοδευτικη πεθερα του τωρα διευθυντης που ερωτευεται την δασκαλα.Κι το χειροτερο απο ολα οι ερωτικοι του αντιζηλοι ειναι κουκλοι κι νικαει αυτος :lol::lol:

Α κι κατι που διαβασα σε περιοδικο.Ο αντεννα τσακωθηκε με τον Ρωμα γιατι του στειλε καποιο μηνυμα που ζητουσε να περιορισει τα εξοδα της σειρας κι να μην παιζουν ολοι οι ηθοποιοι σε καθε επεισοδιο.

μόλις έβλεπα τις "3 χαριτες" :ένα επεισόδιο με έναν δήθεν κουλτουριάρη σκηνοθέτη που οι ταινίες που είχε φτιάξει είχαν τα εξής θέματα: ένας ζωγράφος που δεν μπορεί πια να ζωγραφίσει, πέφτει σε υπαρξιακό αδιέξοδο και αυτοκτονεί,ένας συνθέτης που δεν μπορεί πια να συνθέσει, πέφτει σε υπαρξιακό αδιέξοδο και αυτοκτονεί, ένας ποιητής που δεν μπορεί πια να γράψει, πέφτει σε υπαρξιακό αδιέξοδο και αυτοκτονεί και ένας σκηνοθέτηςπου δεν μπορεί πια να σκηνοθετήσει, πέφτει σε υπαρξιακό αδιέξοδο και αυτοκτονεί. Ε, έτσι είναι και τα σήριαλ των ρωμα-χατζησοφιά: ένας συντηρητικός και μοχθηρός δικηγόρος που βγάζει όλη του την ξυνιλα στους "λούμπεν" γειτονές του, ένας συντηρητικός και μοχθηρός πολιτικός που βγάζει όλη του την ξυνιλα στον υπουργό και τους παατρεχάμενούς του, ένας συντηρητικός και μοχθηρός βυζαντινολόγος που βγάζει όλη του την ξυνιλα στη "λούμπεν" συγκάτοικό του, ένας συντηρητικός και μοχθηρός δήμαρχοςπου βγάζει όλη του την ξυνιλα στη νεοαφιχθείσα "πρωτευουσιάνα" και ένας συντηρητικός και μοχθηρός διευθυντήςπου βγάζει όλη του την ξυνιλα στη "νεα και προοδευτική" καθηγήτρια του σχολείου του...:lol::lol:

ε! τι να κάνουμε...συνταγές είναι αυτές!

πάντως πρέπει να επισημάνουμε κ το ότι τα σενάρια βασίζονται σε ξένα κόνσεπτ Ιζνογκουντ, Chocolat, κ το τελευταίο "το χαμογελο της τζοκόντα" i guess...

μόλις έβλεπα τις "3 χαριτες" :ένα επεισόδιο με έναν δήθεν κουλτουριάρη σκηνοθέτη που οι ταινίες που είχε φτιάξει είχαν τα εξής θέματα: ένας ζωγράφος που δεν μπορεί πια να ζωγραφίσει, πέφτει σε υπαρξιακό αδιέξοδο και αυτοκτονεί,ένας συνθέτης που δεν μπορεί πια να συνθέσει, πέφτει σε υπαρξιακό αδιέξοδο και αυτοκτονεί, ένας ποιητής που δεν μπορεί πια να γράψει, πέφτει σε υπαρξιακό αδιέξοδο και αυτοκτονεί και ένας σκηνοθέτηςπου δεν μπορεί πια να σκηνοθετήσει, πέφτει σε υπαρξιακό αδιέξοδο και αυτοκτονεί. Ε, έτσι είναι και τα σήριαλ των ρωμα-χατζησοφιά: ένας συντηρητικός και μοχθηρός δικηγόρος που βγάζει όλη του την ξυνιλα στους "λούμπεν" γειτονές του, ένας συντηρητικός και μοχθηρός πολιτικός που βγάζει όλη του την ξυνιλα στον υπουργό και τους παατρεχάμενούς του, ένας συντηρητικός και μοχθηρός βυζαντινολόγος που βγάζει όλη του την ξυνιλα στη "λούμπεν" συγκάτοικό του, ένας συντηρητικός και μοχθηρός δήμαρχοςπου βγάζει όλη του την ξυνιλα στη νεοαφιχθείσα "πρωτευουσιάνα" και ένας συντηρητικός και μοχθηρός διευθυντήςπου βγάζει όλη του την ξυνιλα στη "νεα και προοδευτική" καθηγήτρια του σχολείου του...:lol::lol:

πάντως πρέπει να επισημάνουμε κ το ότι τα σενάρια βασίζονται σε ξένα κόνσεπτ Ιζνογκουντ, Chocolat, κ το τελευταίο "το χαμογελο της τζοκόντα" i guess...

δεν ειναι καλο να συγκρινουμε τις ιστορικες τρεις χαρειτες με τις απλα καλες κωμοδεις του Ρωμα;):)

δεν ειναι καλο να συγκρινουμε τις ισοτορικες τρεις χαρειτες με τις απλα καλες κωμοδεις του Ρωμα;):)

Ο καθένας μπορεί να συγκρίνει όποιες σειρές επιθυμεί. Ελευθερία έκφρασης έχουμε.

Μου προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι κατακρίνετε και απορρίπτετε τη σειρά πριν καν ξεκινήσει να προβάλλεται. Προσωπικά, θα κάνω λίγη υπομονή προτού την αξιολογήσω. Θέλω να έχω ξεκάθαρη άποψη.

Πλακα καναμε καλε..σιγα.:lol:Ασχετο Φερναντο εσυ τις προλαβες τις 3 χαριτες η τις εχεις δει σε επαναληψη?Εντυπωση μου κανει που ξερουν τις παλιες σειρες τοσο μικρες ηλικιες.

Πλακα καναμε καλε..σιγα.:lol:Ασχετο Φερναντο εσυ τις προλαβες τις 3 χαριτες η τις εχεις δει σε επαναληψη?Εντυπωση μου κανει που ξερουν τις παλιες σειρες τοσο μικρες ηλικιες.

ας ειναι καλα το greek-movies.com:D:D

+10000!!! :up: :up: :up:

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μου προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι κατακρίνετε και απορρίπτετε τη σειρά πριν καν ξεκινήσει να προβάλλεται. Προσωπικά, θα κάνω λίγη υπομονή προτού την αξιολογήσω. Θέλω να έχω ξεκάθαρη άποψη.
Τα παιδιά νομίζω δεν απέρριψαν την σειρά στο σύνολό της, αλλά κυρίως ότι επαναλαμβάνονται στο σενάριο συνέχεια οι σειρές του Ρώμα και ότι «δανείζονται» συνέχεια ιδέες από αλλού...

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Θεέ μου, τι άλλο θα δούμε...

Έναρξη τύπου "Τιτανικός" με τη γριά να αφηγείται τα παλιά και στη συνέχεια ομιλία στο συγκεντρωμένο πλήθος(πρώτο επεισόδιο του "Καφέ" στην πλατεία του χωριού....

Το πιο γελοίο θα το δούμε σε λίγο... Θα δει τη νέα καθηγήτρια και θα τραυλίζει. Τι σας θυμίζει; Όταν πρωτοσυνάντησε τη Χαρά στο "Καφέ"...

Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα κάτι καλύτερο.

Όσο για τις ατάκες.... τι να πρωτοσχολιάσω. Αυτή με το χειρόφρενο και την πεθερά του...Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!! Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ_

Θεέ μου, τι άλλο θα δούμε...

Έναρξη τύπου "Τιτανικός" με τη γριά να αφηγείται τα παλιά και στη συνέχεια ομιλία στο συγκεντρωμένο πλήθος(πρώτο επεισόδιο του "Καφέ" στην πλατεία του χωριού....

Το πιο γελοίο θα το δούμε σε λίγο... Θα δει τη νέα καθηγήτρια και θα τραυλίζει. Τι σας θυμίζει; Όταν πρωτοσυνάντησε τη Χαρά στο "Καφέ"...

Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα κάτι καλύτερο.

Όσο για τις ατάκες.... τι να πρωτοσχολιάσω. Αυτή με το χειρόφρενο και την πεθερά του...Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!! Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ_

και ειναι ακομα αρχη..............:p

Μου άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις το πρώτο επεισόδιο της σειράς. Είχε περισσότερες αστείες σκηνές και κωμικές ατάκες από ό,τι περίμενα. Δε βαρέθηκα σε κανένα σημείο. Η σκηνοθεσία ήταν πολύ καλή.

Ελπίζω μόνο να μη γίνεται πολύ δραματικό ή πολύ αμήχανο το σκηνικό όταν ο διευθυντής θα βρίσκεται μαζί με την όμορφη ξαδέρφη της συζύγου του.

Μου άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις το πρώτο επεισόδιο της σειράς. Είχε περισσότερες αστείες σκηνές και κωμικές ατάκες από ό,τι περίμενα. Δε βαρέθηκα σε κανένα σημείο. Η σκηνοθεσία ήταν πολύ καλή.

Ελπίζω μόνο να μη γίνεται πολύ δραματικό ή πολύ αμήχανο το σκηνικό όταν ο διευθυντής θα βρίσκεται μαζί με την όμορφη ξαδέρφη της συζύγου του.

Ή γαϊδουρινή υπομονή έχεις ή φίλο το Ρώμα. Δεν εξηγείται αλλιώς...

Απ' την άλλη, γούστα είναι αυτά!

Ή γαϊδουρινή υπομονή έχεις ή φίλο το Ρώμα. Δεν εξηγείται αλλιώς...

Απ' την άλλη, γούστα είναι αυτά!

Απλώς μου άρεσε το πρώτο επεισόδιο της σειράς, τίποτα παραπάνω. Είχε αρκετό γέλιο και το βρήκα πολύ ευχάριστο.

Εγώ όπως ανέφερα και σε άλλο ποστ για τις γοργόνες...παραμένω επιφυλακτικός και με τις δύο σειρές! ;)

Once again, μαύρα χάλια... Του δίνω όμως μια περίοδο χάριτος τριών επεισοδίων για να σχηματίσω πλήρη άποψη, αλλά χλωμό το κόβω...

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★